Dizájnos számítógépházak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gurubefree
Ahoz képest nem igazán volt drága mert nem egyben vettem meg .
Az pedig , hogy megérte-e ...... ?

Vehetsz autót , vagy akár egy kerékpárt kifizeted az árát kijössz a boltból már nem annyit ér . És ez igaz sok minden másra is . Amúgy van kerékpárom is közel 600.000- Ft értékben .

ゾルターン

Mike
sajnos en pl. ha megfeszulok se tudok neked erdemi valaszt adni, mivel eletemben egy led nem villogott a gepemen (a hdd leden kivul)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
mennyi penz volt mindez? es szerinted erdemes volt rakolteni ennyit?

mondjuk regen a 90-es evek kozepen midnen penzemet elnyelte a pc, azota talaltam fontosabbat is, pl. bicaj, dvd :))))

Mike
En emg egy Antec P150-et vettem, es csak remenykedem benen hogy jo :D

Mike
es minek az led? es miert az alaplapra kotod? kosd vmi kulonallo rendszerre, az ugy nem jo?

Mike
csinald meg cserelhetore
lehet hogy most tetszik, de lehet, hogy kesobb utalni fogod, vagy a haverok fognak huzni az Olsen ikrekkel
egyebkent pedig ha mar megkerdezted, hogy meghagyd-e, akkor mar ne hagyd meg

tudod?

- mester, megteheto ez a dolog?
- persze
- biztos?
- most mar nem

Punker
talán ha nem itt kérdeznéd.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

eNiX
itt senkise foglalkozik mással <#mf3>

keine Signatur

gurubefree
Veszett módon néz ki .....

ASUS A8N SLI ; Athlon64 3200+ S939 ; 4x512MB Kingston 400 RAM ; Western Digital 250GB 8MB cache ; Samsung 200GB 8MB cache ; 40GB Maxtor ; ; Thermaltake 460W / ami sajnos kevésnek bizonyult :-) / ; 2db.Inno3D 6800GT 256MB PCI-EX VGA ; Pioneer 110D ; Asus DVD-ROM ;

Ehez kell is ....

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

DanyyX
Én qrvára meghagynám. Tök komolyan néz ki. Lakkozd le.

\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"

CzGobe
Szentem hagyd meg!

eom$

Szinezd ki,és a hátteret nyomd antracitra,és lakkozd le.
Full jól fog kinézni..

CzGobe
Sõt: TT Armor 25 cm-es oldalhûtõvel. Mostmár van ilyen is, csak kapni nem lehet. még^^

eom$

CSaó!! Szerintetek érdemes meghagyni a gépem oldalán lévõ Olsen ikres rajzomat?? Le akarom fújni a házat antracitszürkére, és nem tom hogy, meghagyjam e. Kb egy hónapos munka volt megrajzolni. Szerintetek mennyire komoly??

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

gurubefree
Csak most vettem észre , hogy a fekete alúl látható .

Ez a második Thermaltake házam , és nagyon meg vagyok elégedve vele.

Alapjában véve halk , ötletes a belsõ elrendezés . Ez nekem fontos mert 2 db. 6800GT van a házban amiknek kell a friss levegõ :-)

Nekem 2 9cm-es és 2 12cm venti van a házban . A CPU-n egy passzív hûtõ .
Mindenkinek ajánlom ...... 1 hibája van DRÁGA

gurubefree
Ez ház ..... Ha dizájnos , ha nem .

Thermaltake VA8000

Punker
ekkora képet linkelj!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

eNiX
senki semmit?! pedig érdekelne ám a válasz.
a házventi csatlakozóján 3 "láb" van és nekem csak kettõ kellene a ledhez.
megoldható?

keine Signatur

eNiX
a házventi helyére (amúgy nincs ott semmi) nem lehet vhogy csatlakoztani?

keine Signatur

eNiX
majd próbálkozok, addig kössz a segítséget...

keine Signatur

Csiaki
Gondolom a fogató gumik olyan drágák...

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

DanyyX
Az a baj, hogy az a csati halott dolog, ugyanis ott az ellenállás egy darab ledre van méretezve. Kettõnek már nem biztos, hogy elég a feszültség. Ha 12V-rol hajtja akkor elég, de ha jól tudom ott 5V-ról megy a dolog. 5V-on nem nyit ki a a két led...

eNiX
na nekem volt olyan csatlakozóm amivel a hdd, power stb ledet kötik az alaplaphoz és mivel ilyen van így gondoltam rá tudok kötni egy ledet. na igen csak így a másik ki van kötve. és feltételeztem az alaplap sok "lábai" közül valamelyikre rá lehet ugyanazt kötni. ennyi!!...

keine Signatur

DanyyX
figyi, ha egy ledet be akarsz kötni egy gépbe, azt hogyan képzelted el? Anélkül hogy bármihez is hozzányúlsz? beledobod a gépházba a ledet és világít? Igen egyszerû dolog ezt megcsinálni, elmagyaráztam hogyan kell, ha nem gondoltad komolyan az egészet, akkor miért kérdezted meg? vagy csak elméletben érdekelt? Nah mind1...

Punker
én is arra gondoltam

Mike
tudod mit? még megadnám érte azt a 140-180 USD-t ha tenyleg jo
de hogy a magyaroknak van pofajuk tap nelkul is joval dragabban adni

eNiX
átalakítóra gondoltam csak, amúgy dizájnnak kell, nem feltétlenül akarom a kábelt elvágni, nem vagyok otthon a fizikában :(
máskor a hdd töltés jelzõ helyére sikerült bekötni egyet, azt gondoltam állandóra kéne

keine Signatur

Punker
az ára durva.

Gabesz amd64
hát akkor inkább egy Kandalf ház

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Mike
???

Punker
ez valami vicc?

Mike
és egy review az spcr-tõl

Mike
vicc

táppal együtt 140 USD

csak ugye nem itthon

Mike
most nézem, hogy táp nélkül 43k :o

prohardver

DanyyX
figy, bazz nehogy má az legyen a baj, hogy hogyan kötöd be azt a rossebet. Nem birsz elvágni egy 200ft-os vezetéket?? érdekes. Akkor minek kell a led?

Punker
képet nekem ez így nem mond semmit.

Mike
P150-rõl vélemény?

Igen, az teccett az új Stackerban hogy levehetõ az ajtó, ez nagy + pont neki, de nekem a visszafogottan elegáns házak jobban teccenek. Ez szubjektív dolog.

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Punker
ajtós cucc nálam eleve kihúzva, de amúgy nem rossz :)

A régi sztem szebb. Meg hasznosabb hogy egész a földig pakolhatod bele az 5.25"-es cuccokat.

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

eNiX
na ilyen barkácsba azér nem megyek bele, gondoltam van valami átalakító

keine Signatur

DanyyX
Veszel egy táp Y-kábelt a boltban (200ft) és egyszerüen lecsiped róla az egyik továbbmenõ csatlakozót. Ráforrasztasz ahova kell, leszigeteled és ennyi.

eNiX
nagyon szépen köszi! remélem a "tápkábelre" gondolsz mondjuk más hasonló nincs is. mostmár csak azt tudnám h mivel csatlakoztatom...

keine Signatur

Mike
Van valakinek Antec P150-e? mennyire csendes? a vinyó felfüggesztés mennyire hatásos? tudomásom szerint ezen már zajszigetelés is van
azért érdekel, mert ha jó, fogcsikorgatva, de kinyögöm rá a 44k-t

DanyyX
A két LED-et sorba kötöd, elé teszel egy 620ohm-os ellenállást (színkód: kék-piros-barna) és világít. LED-re figyelj, hogy megfelelõen legyen bekötve (anód a +, katód a GND) Onnan lehet megállapítani, hogy amelyik kivezetés a katód, ott a led hengeres peremébõl van egy kis 'kiharapás', tehát egy kis egyenes oldal.

Molex csatti az az, amit a vinyóba, vagy CD meghajtóba dugsz be. Négy tûje van, középsõ kettõ föld, egyik(piros) +5V másik(sárga) +12V.

eNiX
õõõ... egy képet tudnál adni a molex csatlakozóról? köszi!
amúg van 2 db 3mm-es kék ledem, az ellenállás az 9 voltos elemre lett véve.
elõl a házon szeretném elhelyezni õket a floppy meghajtó alá

keine Signatur

DanyyX
Mondjuk a tápegység meghajtókat ellátó, molex csatlakozóinak egyikére. Lehet a +5V-os ágba is rakni, de lehet a +12V-os ágba is. Ledtõl függõen 10-20mA-re kell korlátozni az áramot, tehát az elõtét ellenállást ehhez mérten kell kiválasztani.

eNiX
és ha többet?

keine Signatur

eNiX
ha ledet akarok csatlakoztatni szépítésként a házba akkor azt hová kell?

keine Signatur

Punker