2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
virs lee #2159 -
#2158 nem rossza P180
csak kicsit nehezkes szerelni
olyan mint egy hutogep -
VTomi75 #2157 Biztos örül neki a tálca hosszabb távon :) De amúgy visszacsukni kézzel kell? -
#2156 Armor-t nem kell, megnyomod a gombot és kész a tálca kilöki a 2 kis ajtócskát :) -
VTomi75 #2155 Az egyik leghasználhatóbb ház a mai napig a CoolerMaster CM Stacker 810. -
VTomi75 #2154 Az a baj, hogy a Thermaltake se nagyon gyárt már olyan házat, aminek nincs ajtó, vagy más idegesítő tereptárgy az elején. Engem speciel a sírba vinne, ha állandóan nyitogatni kellene, ha el akarom érni valamelyik meghajtót. -
izb #2153 Már lehet kapni nálunk is
itt -
#2152 TT házakat elég hamar be szokták hozni -
#2151 Szerintetek mikor jön el ide a 25cm-es ventillátoros oldala a thermaltake-nek? (Armor+Kandalf) -
FFX #2150 -
#2149 vegyél egy kandalf házat -
LaciMaci #2148 A Thermaltake-be a plexis változatra gondolok nem arra amit küldtem!De ugyanolyan csak az 1-ik oldalán plexi van! -
LaciMaci #2147 Nah 3 ház között gondolkodom szerintetek melyik legyen?:
Melyikbe van(nak)világító LED-ek? -
#2146 ember ha kényelmesen elférsz benne akkor tökmindegy, te tudod mi tetszik neked. -
LaciMaci #2145 És ez milyen? -
#2144 érdekes nekem nem -
#2143 Armor emlékeim szerint hamarabb volt :) -
#2142 olyan lyukas mint a szita minden hang kijon belole -
#2141 minden egyes CD kivetelnel nyitogathatod-csukogathatod az ajtokaszarnyakat -
#2140 Van egy két jó Thermaltake ház is pl Armor, de az is Stacker coppintás. Nekem még mindig a stacker jön be. -
#2139 mindenki a Thermaltake- et favorizálja . Ténleg az a legjobb? (mondjuk a Zalman-ok irreálisan drágák,tehát beszéljünk ár/teljesitmény-ről)
mondjuk elhiszem,hogy hűtés szempontjából,devajon zajszint-be?? -
LaciMaci #2138 Ez a jobb vagy az Aerocool?:
-
LaciMaci #2137 Tehát annyira nem jó?
Melyiket ajánlod amelyik e körül az ár körül van és jó/jobb? -
#2136 Nagyon műanyag hatása van élőben, direkt megnéztem, mert ilyet akartam én is, de inkább Thermaltake mellett döntöttem, bár igaz, az több mint duplája volt. -
#2135 nem rossz -
LaciMaci #2134
Annyira nem jó? -
LaciMaci #2133 Jet Engine stílusú kialakítás a könnyed és csendes levegőáramlás a ház melegedésének elkerüléséhez
- Egy négy LED-es 14cm-es befújó ventilátor a ház elején és egy 12cm-es kifújó a ház hátuljában
- Lyukacsos 5.25"-ös hely takarók az előlapon
- Mágnesesen záródó ajtók
- Plexi oldal ablak 2x12cm és 2x8cm venti. felszereléséhez
- 2 részre osztott előlapi ajtó
4x5.25" külső hely
2x3.5" külső hely
6x3.5" belső hely
Méret: (Sz*M*H) 430x200x440mm
Kivezetések: Dual USB2.0, IEEE 1394 Firewire, Audio&Speaker, Hűtés vezérlő
Egyéb: 1x 12cm 4B LED-es ventilátor az előlapon,
8cm 4kék LED-es ventilátor + T3 védőrács az oldallapon
-
#2132 mi legyen? semmi infó, csak 1 kép azt kész....... -
LaciMaci #2131 Sziasztok!
Erről mi a véleményetek?: -
#2130 vegyél 1 konzolt :) -
#2129 olyan ennyiert nincs -
#2128 sziasztok !
melyik most a leghalkabb és 1ben legjobb hűtéssel ellátott (esetleg táppal is!) ház kb. 25k-ig ?? (többet nem szivesen költenék rá)
mit ajánlotok? -
#2127 Hátz sajnos a P150-nél is hallani ha a gép be van kapcsolva, a munkahelyi gép sokkal csendesebb még mindig
igaz nincs az üvöltés sem, ami régen volt
a vinyó csoda :) felfüggesztési rendszert még nem teszteltem milyen -
az eddigi legszebb piros ház amit láttam, nem véletlenül csinálnak piros tápot is :) -
#2125 Gyakorlatilag, belerakhatsz 50-60 ledet is, ha az a vágyad...
Általában a tápegységekben van rövidzár védelem, szóval megsütni nem nagyon lehet. Még a leggagyibb tápok is rendelkeznek védelemmel. Mondjuk ez csak akkor számít, ha rövidzárat csinálsz... -
#2124 rendben, összeügyködök valamit. csak én féltem a gépem, mer ugye nincs másik és nem akarom szétsüttetni azzal h nem értek hozzá. különben hány ledig érdemes elmenni? -
#2123 szerinted ertek hozza? valaha is csinaltam karacsonyfat a gepembol? csak probaltam neki vmit mondani, mert senki hozza se szolt -
#2122 Elmondtam már hogy a sima molex csatira rá lehet kötni lazán. Írtam ellenállás értéket is. Szólsz vmi haverodnak vagy valakinek aki tud forrasztani, és 15perces munka összehozni. Ventilátor csatin a fekete a GND a piros meg a +12V, a sárga a frdulatszám jeladó vezetéke. Középen van a 12V egyik széle meg a GND... Annyi lehetőség van a gépből áramot venni ilyen céra, nem értem miért olyan nagy probléma ez. Forrasztás nélkül meg csak gányolni lehet, normálisan megcsinálni nem. -
#2121 Figy, ott a gépben a tápegység, külön bevezetni a 220-at kurvára nem tanácsos, és ésszerűtlen. -
#2120 nekem sincs jogsim, de kocsim van :))