2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
#545 A négy nagy helyesben DTK felíratú a táp is. 300Watt P4. -
nyunyu #544 Azt akarja mondani, hogy ugyanezek a hazam mennek mas festessel DTK neven.
Tap is ugyanaz, vagy az elter? -
Csucsu #543 Miiiii ???? -
#542 Jéé, a két középső fehéren DTK ház. Ja és a magasabbik van meg. -
Csucsu #541 Ebbe a házba bele tudok pakolni AMD XP-s cuccot:
http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out.phtml?termek=2003267
Elvileg ez egy P3-as ház. -
#540 Inkább ez ütött nálam nagyot!
http://www.vapochill.com/performance/index.shtml?id=23
Köszi a linket! -
#537 Hi!
Kész lettem!:)
Legalábbis a két oldala kész!
A tetejét illetve az elejét még nem szedtem szét mert kell keresnem Pz1-es fejet!:((
Egy-két ötlettel-tapasztalattal szolgálhatok azoknak akik maguk akarják lefesteni...
Többek között a műanyag alkatrészekre gondolok, mert a fém nem kihívás!:)))
Persze, ha valakit érdekel...:(
Addig is egy jótanács! A MOBIHEL anyagok vannak a legjobb árban!!!!
200ml Passat metal fekete bázis 1.400.-ft !!!!
Ugyan ez Glasurit-ból 2.600.-ft!!!!
-
#536 +r; -_; +a; -q; -z; -l.-)
-
#535 pudva te leszel az első aki megkapja ere mérget vehetsz...
naná hogy nem fogom el kotyavetyélni az anyagot ha van egy magyar modder oldal.-)
De mostmá' alddig nem nyugszom mig wick házát le nem körözöm. Már csaqk azért sem, mert nem küldtze el a 12 voltos megoldást, és magamnak kellett pénzlért megcsináltatni. Ugyhogy wick...készülj fel a harcra.-) -
#534 Ilyen házakat az expert-ben láttam!
www.expert.hu
Nagyker, de én csak ezt ismerem!
Viszont az árukra készülj fel!!!!!!! -
#533 Feel házakkal tele a Mistral is! -
nyunyu #531 Haat, nem is tudom. Ha a FeelV+Enermax tapot veszed meg, maris tobbe van, mint a Chieftec valamelyik MIDI tornya 300-as tappal...
Igaz, nincs az elejen USB, de annyi baj legyen... -
#529 neked meg annyi, hogy vagy kivezeted elöl vagy nem..nem az alaplapodról lopja le a kiv et. hanem hátulról...szal ha nem tetszik kiveszed a vezt. -
#528 Na emberek.. látom jókora forgalom lett itten..hehe
ami persze nem baj.
Nos
kicsit felaljzom a kiváncsiságotokat. Nem találtam gyári feel5 árnyalatot egyik festéknagykerben sem, kevertetni nem akartam, mert ugy gondoltam, inkább más szint adok neki.-)
ugyhogy, most le van festve az egész ház lakkal vax al mindennel, olyan mint a tükör-)
már csak az eleje van, ezt is azért hagytam ki egyenlőre mert műanyag, és félek más eljárás kell a festéséhez, de ennek még UTánanézek. Ha nem akkor 7végén erre is sor kerül.
Ugyanakkor uj vágat került az oldalra, hogy jobban tükrözze belső értékeit, és aróval beletetováltam a nevem is, amit felülről két erős fényű kék leddel megvilágítotam,. Mit mondjak UTős-) Nemsokára kész lesz, mennek a képek.-) ja meg még egy. Ne vegyenek sokan feel5 t, mert ne és kész-) Amugy jó ház, mert kiba könnyen szerelhető. Na..remélem skerült felkavarni a hangulatot, majd jelentkezem vmikor...by
-
atee #527 eppen nincs a Mycomba:)
de ott lehet kapni.. -
#525 nem tudjátok véletlenül a Feel házak nagykerét? Én ma láttam egy ezüst színűt, hát elállt a lélekzetem a szépségétől! Az elejéhez hozzá se nyúlnék. -
#522 sdfdsf -
UnConnecteD #521 tegnap vettem egy Codegen 6039L-t , es nagyon tetszik -
nyunyu #519 Mirol csinaljak fenykepet?
Szimplan lefujom ugyanolyan szinure a cd-ket, aztan kesz... -
nyunyu #517 Nekem meg a fekete (bocs, sotetszurke) Chieftec jott be, ennyi.
Nagysagrendekkel szebb, mint az eddigi Acorp, amit utaltam szerelni.
Festes: kib* draga a modellfestek. 840Ft volt a korteren a Revell spray :(
Remelem eleg lesz a 2 rackra, meg a 3 cdre... -
radical #515 Ehhh. Nekem a szürke doboz szép, másnak meg a grafittivel összesprézett agyonneonozott hóbelevanc. Nekem a letisztult formák tetszenek, nem a csiricsáré homokozóvödör. Az ízlések különbözőek ezt neked is tudni kéne. Az általtad említett házak között igenis van különbség, de lényegtelen mert nem olyat akarok venni. Tegnap néztem meg az ATC110-et meg a 210-et közvetlen közelről és nagyon tetszett mind2. Cuccforrásokat köszi, te fődesigner. -
radical #511 Az eddigi házam is megbízható volt mert nem hullott széjjel és jól szerelhető. Én a design miatt akarok váltani. Egyébként meg ügyes nem vagyok, csak lusta. De ezt írtam is.
Valaki tudja, hol lehet ezt a köralakú idekábelt olcsón kapni? -
radical #509 Ja az econnect meg ráadásul még kib@szott drága is... -
radical #508 Szép, elegáns, könnyen szerelhető és nincs mindenkinek. Nagykerben még egy picivel olcsóbb is. Chieftekkel csak az a bajom hogy semmi különleges nincs rajta. Egy baszott nagy hagyományos színű szekrény, olyan desiggnal ami nekem egyáltalán nem tetszik. Festegetni meg nem fogok, már az óvodában leszoktam róla. Fűrészelni meg technika órán fűrészeltem utoljára 8.-ban. -
nyunyu #507 Ebbol kijon 2 Chieftec Dragon nagytorony, tappal... -
nyunyu #506 Van valami ertelme az alu haznak azon kivul, hogy konnyu, meg tulmeretes hutobordakent viselkedik?
Ja, es kib* draga.
A legolcsobb CoolerMaster 68+fa, es ez TAP NELKUL ertendo!
http://www.e-connect.hu/index.html?http://www.e-connect.hu/alkatreszekhaz.htm -
radical #505 AMS Gtower: -
radical #504 -
radical #503 Bocsesz mégeccer:Sziasztok, unom a régi házamat és szeretném lecserélni egy alumíniumosra. A Lian-Li, AMS, Enermax, Cooler Master házakat forgalmazza valaki Magyarországon? Egy kis ízelítő: -
radical #502 Sziasztok, unom a régi házamat és szeretném lecserélni egy alumíniumosra. A Lian-Li, AMS, Enermax, Cooler Master házakat forgalmazza valaki Magyarországon? Egy kis ízelítő: img src="http://www.deviantpc.com/reviews/cmatc210/atc3.jpg" -
atee #500 a lenyeg a dtk viszont megeri a 21 et :) -
nyunyu #498 Na, valaszolt a Chieftec support...
Kiderult, hogy a Pantone skala 446C szine all a legkozelebb a hazhoz. -
atee #496 22 szerintem meg nemsok ha hozza akar valaki nyulni ha nem:)
szerintem a haz nagyon fontos meg persze a tap is
bar ebbe a feel hazban nemtudom milyen tap van...
Sima acorp hazat is szepen meg lehet csinalni mint a te peldad is mutatja viszont a minoseg nem az igazi bar legalabb olcso :) -
#492 kb 22 ezer
Van benne két venti, 400W-os táp. -
Csucsu #491 Én is gondolkodom rajt....
AMD-hez is jó (ami jó P4-be az AMD-be is , ha jól tudom !?)
Táp 300w-os ??
Árban mennyi ?? -
#490 Hi!
Szeretnék egy AMD Athlon XP rendszert és ehhez a FEEL V nevű házat néztem ki.
Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban:
- ez támogatja a P4 rendszert de azért AMD-vel is jó?
- USB kivezetései vannak elöl de ha ez nekem nem tetszik akkor ezeket hátra is kivezethetem? -
nyunyu #488 Asszem az a legegyszerubb...
Bar kivancsi leszek, mit valaszol a Chieftec techsupportja a RAL-os kerdesemre -
#487 Mégvalami!
A RAL skála inkább ackrill (2K) anyagoknál van szerepe!
Az se rossz, csak az nem metál!:)
A legegyszerűbb, ha viszel egy darab fekete alkatrészt és 99%-ra hozzákeverik a színt! -
#486 Mondjuk ez annyira nem reális, mert ez a tétel egy HVLP tipusú szórópisztolyra vonatkozik... -
#485 200ml kell 1 m2-hez!:)))