2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
nyunyu #484 Koszi. Vajon mennyi festek kellhet 2-3 rack, 3 cd, floppy-hoz?
Azt tudom, hogy sok arnyalat van, ezert gondoltam a RAL-ra... -
nyunyu #482 Haaat, az picit messze van nekem. Budai oldalon nem ismersz vmi hasonlo helyet?
Annyira nem surgos, mert jovo het elott ugysem erek ra... -
#480 Menj el egy autófényezőhöz vagy egy autófesték szakboltba! RAL nem kell... Egy példa: Az ezüstszínű festéknek 2.500db árnyalata van!:(((
Ja nálunk 5-7000ft 1 liter!
De van Glasurit ami 22.000.-ft tól kezdődik... -
#479 Hi All!
Ma nekiálltam én is átalakítani kicsit a dizájnt!:)
Mercedes Benz-es lesz!:))) Gyöngyház fekete matt alumínium szellőzővel!:)
Ma kivágtam, becsiszoltam és lealapoztam!:) Holnap fújom a szint és a lakkot! Igaz az 2 teljes nap amíg kiszárad!
Remélem a hétvégéen már kicsit büszkélkedhetek vele!;) -
nyunyu #476 24x a Plex, de ranezesre ugyanilyen a 12x is. Gondolom csereszabatos, csak a felirata mas.
Ilyen festekkeverosdit hol lehet jatszani?
Gondolom kene hozza, a szin RAL szama, vagy nem? -
atee #475 aha tenyleg kifurni oket es a visszatetel mar egyszeru :)
na ezt megnezem -
nyunyu #472 Itt is megkerdezem: milyen fekete festek illik a fekete Chieftec hazakhoz?
Le szeretnem fujni a kilatszo eszkozoket...
Ja, es nem tud vki Pioneer talcas DVD-hez, SCSI Plextor olvasohoz, IDE-s Plex irohoz elolapot? -
atee #470 illetve nem egeszen csak kib...ott sok szegecs fogja es lehetetlen helyeken nem ferek hozza!
marmint leszedni .Visszatenni konyebb volna mar:) -
atee #469 igen tudom mar csinaltam ilyet csakhogy a teteje fullra egybe van a vazzal!... -
atee #466 Na megint nagy faba vagtam a fejszemet:)
Meg ugyan nem keszult el a hazam oldala sem maris
megy festesre:)) sajnos hez az egesz gepet aprora kell szednem mivel a tetejet nem lehet leszedni a vazhoz van rogzitve!
A kemenceben nem birnak a cuccok:) a meleget:)
De biztos megeri ....:) -
atee #462 olyat en meg nemlattam ami ne kene valtoztatni:)
ki van vagva az oldala? vagy van valami egyedi rajta? -
#461 Aha, kkor jól gondoltam. Tegnap láttam egy tuti házat. A kinézetén nem is változtatnék semmit. Az elejének az alján egy lenyítható ajtó mögött lapul két USB egy firewire és hangki- és bemenet. -
#460 Szívesen! d:-)) (Csak nem jártál az oldalamon?) -
#457 Megkérdezhetem, hogy hogyan hoztad ki a hangkimeneteket?? -
atee #456 mikozben ahazam meg mindig nem keszult el:( ujabb 5leteim vannak amik meg tovabb nyujtjak a varakozasi idot:))
:(
azert egyszer csak elkeszulok mar:) -
#447 Naja ....amikor teleaggattam a gépem kék ledekkel azt hittem hogy milyen korszakalkotó vagyok...aztán megláttam a coolnessen atus gépét ...asszem...fehér ledekkel, na mondom magamban akkor ez nem nyert.-)
jaja...leddel kell megoldani oldalról, mint a mobilok kijelzője...baromi jól néz ki az enyém is ugy..
Bár most ott tartok, hogy azt a racket kiveszem, mert inkább rakok oda 2 ventit..5cm est, kapcsolóval, és az oldallemezre, a kivágás mellé vágom bele a nickem, hogy mutatósabb legyen, és elüssön minden más feel@ ös től..alapvetően-)
pudvaman küldeném én, de ad 1.)nincs gépem csak sima...ughy meg kissé körülményes ad 2.) még mindig nincs kész...ugy meg nem büszkélkedek vele-) És még hiányzik 2 venti..meg az is lehet hogy nem tetszik ez a gyári kék...és kaőp uj szint, meg lakkot. Még nemtom...de mostmár ugy néz ki frankón összeáll a kép. Ha kész ugyis szerzek egy gépet és beküldöm melléklettel, csak gyözzétek kivárni-) -
#445 Igen, izzó van mögötte, amit majd ki fogok cserélni fehér LEDre. A kép egyébként csalóka, mert valójában enyire nem látszik ki maga az izzó. -
#444 már meg ne sértődj Bogár...de ezt szebben is kivitelezhetted volna-)
Mondjuk ugy, hogy nem raksz mögé égőt.. vagy mi van mögötte..
Én már megcsináltam régebben ugyanezt csak a nickem van kivágva, és mit mondjak igen csábos lett. Ha kész lesz az egész gép (99%- pon már 1 hónapja-)) akkor majd arról is lesz foto.
by
Amugy az amd re nem is gondoltam...csak a világítás nem tetszik. De kira-) -
#443 Bocs, nem jó a link!! http://www.extra.hu/coolness -
#442 Akit érdekel, hogyan kell ilyen AMD logót csinálni, az megnézheti a www.coolnes.hu-n.
-
atee #440 Thales : hat csak megtalaltal
UT Rulz azert nemszereted mert lama vagy benne:))
-
#438 www.extra.hu/coolness, talán ez az amit keresel. -
#437 Hi all!
Olvasgattam az utolso oldlat a topicknak...
Van valami kozos web oldala ennek a temanak?
Vagy e-mail -en kell kerni kepeket toletek, mert erdekelne ki mit alkotott, vagy milyen tervei vannak...
Ja.. majd elfelejtettem egy fontos dolgot...
Atee: CS rulez :-)) UT is jo, de el van nyomva mint a ***esz :-)
Bye!
-=Thales=- -
atee #436 Lattam 12 voltos 8 wattos neont
a Conradba azt is megnezem:) -
#434 én már jeleztem egy ideje hogy igényt tartok rá
-
atee #432 persze kell!
-
atee #430 ok koszi!
De csuggedek mert nem magamra kell varni hanem masra es 1 het helyett 3 eddig minden! -
atee #428 AAAAAAAAA
Jovohet.....Kezd elegem lenni mar a szakibol!
Ma aztmondta jovohet hetfo:(
Kenytelen vagyok meg varni tovabb.... -
atee #426 na ez a tema meg hogy kerult ide :)) -
atee #422 Nekem megint a jovohetre tolodik:(
Viszont kozben vettem kerek ide kabelt :)
-
atee #421 eljen -
atee #420 eljen -
atee #414 http://www.earthquake.hu/index.php#
aki jonni akar majd az regisztraljon:) -
#413 Én vettem lapka vidprocihűtőt...legkirályabb...persze ez csak régebbi kártyákra jó, mert az ujakon már gyárilag van, igy ez nem nyerne létjogosultságot tulzottan. Házam nekem is készül, és fájdalom atee...de nem tok segíteni itt legyűrni a CS seket-), mert mint láthatón nem is vagyok aktiv..(nincs netem-P) mert elfogyott a zsém...majd ha ujra lesz keret rá...ujra jövök netre is. Addig csinálom én is a házam, és ha egy kicsit később is értesültök róla, hogy kész, azért készülget az rendesen. Felhasználtam egy két ötletet a coolness ről, de inkább a saját, meg külföldi oldalakon talált képekről koppintott ideákkal gazdagítom a doboz imázsát. pl amit lentebb láthattok, hogy a hdd és a pw led egy szincsikban hever szinte, na azt én megoldottam itten magamnak egy fényorgonával.
Wicck....kapcsolási rajzot még nem küldted el-)
pls pls pls pls pls-)
Nekem most belülre szinte már csak a 12 Voltos redundációs ventillált induktordioda kell és kész is a belső.-)
Külső később...de szerintem sose lesz kész, mert amint megcsinálok valamkit, vagy nem tetszik és ujrakezdem, vagy arról eszembe jut egy ujabb, esetleg jobb mód, és annak is neki akarok esni, és a vége mindig az, hogy nem csinálok vele semmit, hanem azt mondom magamban, majd HOLNAP!-)
Na by...majd nemtom mikor nézek fel legközelebb apám vonaláról-) -
atee #412 ha minden jol megy a jovoheten cikkre kesz a hazam:)
Aprosagoktol eltekintve.. -
atee #410 Kiraly a cikk!
Most nagyobb fokozatba kapcsolok mert mielobb szeretnem az enyemet is igy latni mar:) -
atee #407 jolvan :)
finomitgatok meg aprosagokat:)
Vettem kabel bandazst feheret -
atee #405 tapcsatis?:)
kell kell kell:))
-
atee #403 Kulfoldi hp ken nagyon fasza csovek vannak olyasmi jo lenne:) -
atee #402 Valami fasza es egyszeru vilagitas kene nekem lehetoleg 12 voltrol tapcsatival:)
UV is lehet! vagy valami szines:) ?