2359
Dizájnos számgépház - de hol?
  • GeorgeTerror
    Küldd el nekem is pls [email protected]

Wick látom meg felfogtam mi kell hozzá. Ijen teljes leírást kérnék: mit hova kell forrasztani, hogy jó legyen meg ijenek. Úgy magyarátd, mintha olyannak magyaráznád aki még nem csinált soha ijet. Mert én még nem csináltam, soha nem forrasztottam, csak egy 220-as hosszabbítot, de azt mindegy hogyan csinálod. De ellenállást meg ijeneket még soha
  • atee
    ja mindenkinek van egy plusz nevu kep is:)
    elfelejtettem mondani a tortenetet:)
    de rovid.:)
    Eppen ott jart a fenykepezeskor :) ennyi gondoltam megosztom veletek
  • atee
    elkuldve: wicck,Bogár.Coolness
  • atee
    na lecsokkentettem kicsit a kepeket igy mar nem olyan ilyeszto:)
    wicck neked 2 reszben kuldom a tobbieknek 1 be :) ugy is alig nagyobb 1 mb nal:)
  • atee
    na vannak kepeim ! 4-5 mb kozotti a meret ha mindet kuldom amit gondoltam
    kinek fer el ennyi ? annak kuldom ma este 23 korul!!
    Coolnessnek termeszetesen megy szo nelkul:)
  • atee
    Humm hat cikket nembiztos hogy faragok belole:)
    Idohiany miatt foleg!
    ha megvannak a kepek azert majd hozajuk fuzok valamit :)
  • BoGár
    Jaja, a Coolness-en. Arra szerintem várhatunk. Most épp átrakják a domain alá és sok dolguk van. Az én cikkem sem került még fel.
  • atee
    Coolnessen kintlesz kulonben elvileg :)
    Kepeket tudok kuldeni cikk formalya majd csak ott lesz!
    Szivesen kuldom a kepeket:) Sajnos meg holnapig kell varni ra:( vagy pentekig ...
  • BoGár
    Atee, please nekem is küld el! Cserébe itt az én cikkem.
  • atee
    wicck e-mailt pls reinstal vol elszallt minden!
  • atee
    jaj 600. voltam :))
  • atee
    ok holnap elvileg estefele megy a cucc mindennel egyutt:D
  • atee
    hat a kepek amik keszultek tenyleg nem adjak vissza a szinet:(
    Holnap elkeszulnek a vegleges kepek cooolness nek mar ossze van irva a cucc:)
    e-mailt pls kinek hova kuldjem?
  • GeorgeTerror
    Wick Emilben küldj teljse leírást, mit hogyan hova. Még soha nem csináltam ijet:)
  • atee
    ja majd elfelejtettem a lenyeg ,hogy a jovoheten a kepek es a cikk is meglesz a Coolness nek:)
    Vilagitas meg ugyan nem lesz ... az majd ezekutan.
  • atee
    Na megvan a fenyezes is :) erre is raszantam magamat:)
    Igazabol a kepek majd nemnagyon adjak vissza mennyire szep:()
    Jovohetre megkaptam az igeretet ujra... elvileg kedden keszvan :) sajnos meg nemtudom hogy milyen lessz ez igy egyben remelem nem lesz nagy csalodas ha mar ennyit kellett varni ra..:(
  • GeorgeTerror
    Ha valaki tud nekem egy potis fankontrollert ami szabájozza a 12v-ot akkor ne tartsa magában. Előre is köszi.
  • atee
    EQ5 egyben modder talalka is lesz:))
  • GeorgeTerror
    Na ez sem jött össze talán mégis kendács...
  • GeorgeTerror
    Na egyenlőre ugrott a kendácsolás. De lesz hejette nagy hangcuccom: Videologic Digitheatre LC. Holnap talán
  • GeorgeTerror
    Wick! Még meg sem dícsértem a házad. Szép. Bár az elején kicsit gányosnak tűnik. Mármint a festés, de lehet hogy csak a kép szar.
    Tippeket köszi prohardver klub rulez
  • BoGár
    Js és közben elkezdtem a festést. A meghajtók a ventik narancssárga színét kapják, a ház kék lesz. Egyelőre ennyit előre. Aztán lesz még más is! (Meglepetés!!)
  • BoGár
    Oké köszi! Szövet ügyben van valami fejlemény?
  • GeorgeTerror
    Na keresek több dolgot is:
    120mm-es 220-as ventit
    műmárványt
    Hol mennyiért
    köszi
  • BoGár
    Az előző mód is a Coolness-en van, a cikk is oda fog felkerülni, és ezért van említés az előző modra.
  • GeorgeTerror
    Bogár itt is megdícsérlek!
    Jó írás részletes, a költségek, és a szerelés leírása csillagos ötös.
    De hol az előző mod? Legalább egy link lehetne rá
  • BoGár
    Akit érdekel, az átalakításról feltettem egy cikket, de CoolNessék majd jobban megírják.
  • GeorgeTerror
    hej :) (hajrá pontosjé)
    komojan kolostorba vonulok. nincs időm. meg kellene egy műhej haol tudnék kendácsolni, megfelelő szerszámokkal. mert igy egy tömházban a szobámban nem eröltetném. először is fel kell darabolni, vázat kitalálni kapcsolókat csinyáni hűtést. aztán még rohadt lemezvágó ollóm sincsen. az mondjuk nem is vinné. lehet hogy egybenmarad mégiscsak Viszont lecsisz meg festés akkor is várja. így első ránézésre benne van vagy 100 óra munka
  • GeorgeTerror
    Úgy néz ki itt jobban megy az élet :)
    Vagy baj ? ;)
    Szóval megnéztem a házat tüzetesebben:
    Ijen önhordó kasznis: az egész oldala, alja, teteje egy darabból van, semmi váz, és az oldalára kell kendácsolni rá a lapot, plusz, nincs benne ps2 egy darab sem, a meghajtók egy simán kivehető keretben vannak, 2 kicsi 5 nagy hej.
    A 3 (cd dvd rakk) pont befér, hogy mind között legyen hej. ide hűtést és kapcsoló paneleket. Ha egyszer sikerül egy digit feényképezőt, vagy webkamot szerezni lesz kép is ha érdekel valalkit.
  • atee
    Unalmamba mar lekaptam a hazam tetejet is :)
    Lefurtam a szegecseket . Meg igy is eleg nehez volt letepni:)
    Remelem visszakapom vege az oldalat is es akkor egybe megkapja a veglelges szinet is:)
    Mindenesetre egyre jobban szetvan :) ,de haladok:)
  • BoGár
    Hopsz, kellett volna egy új sor is! Mostmár sajnos mindegy.
  • BoGár
    Belinkelek néhány képet, hogy is állok most:

Tudom, a citromsárga csík nem szép, de forgás közben nem látszik, hanem szép sárga körív lesz belöle. d:-))
  • BoGár
    Szia! Átjötték ide is? Örülök neki!
  • GeorgeTerror
    Na végigolvastam...
    Hosszú volt.
    Jelenleg a ház portalanítása az ami legjobban foglalkoztat. Vettem egy klíma boltban filtert hozzá. Ha minden jól megy nem nagyon kell fújkálni a gépből a port, ha kész lesz. Egyenlőre ennyi, majd írom, mijen az áteresztőképessége.
  • Csucsu
    Feel V tápegység hangjáról tudtok nekem valamit mondani ??
  • BoGár
    Pedig jó lenne, ha visszatérnének, mert lassan kész leszek a sorozat újabb darabjával.
  • BoGár
    Nekem most megy a coolness.
  • atee
    hat allok vele:((
    Most legutobb hetfore igertek az oldalat...
    Na azota nem ment dolgozni a faszi:((
    Utana fenyezes + valami vilagitas a vegen es keszvagyok:)
    gyakorlatolag ki van vagva van uveg benne mar csak azon kell meg finomitani egy kicsit ...
    feher kerek kabeleket vettem mar szep feher az alaplapom:) kapcsolokat szreltem be a flopy elolapra ventiket es majd vilagitast kapcsolni
    Fenyezes az mar gyorsan fog menni elvileg:)
    Csak meg a tetejet kel leoperalni hozza:)
    ennyi a lenyeg benne vagyok a kozepebe es sajnos nem a sajat hibam miatt nincs meg kesz:(
  • BoGár
    Te hogy állsz az átalakításával?? (Te írtál a HWSW-n is, hogy neked is ilyen házad van, és azt átalakítod?)
  • atee
    jah igen ezt a DTK rol nyultak le.....
    NE vegyetek ilyet:) Nekem DTK van ne legyen sok belole:))