Dizájnos számítógépházak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezutan mar csak a haz oldalat kell kivagno erre kineztem valami lezeres lemezkivagast😊 nem mintha bonyolult lenne negyzetet vagni csak ugyerzem az pontosabb profibb lesz!
Ugyhogy a hetvegere nemnagyon lesz kepem meg
Ezenkivul elkeszult 1 matrica is ami a szolidabb tervem volt! ez eleg jol mutat a hazon a masik oldalara ragasztottam😊 ezt talan lefotozom izelitonek! 😊
ha elkurom a kivagast vagy nemjo az elkepzelesem akkor johet a keder 😊
na mind1 lehet hogy nekem is kell majd akkor tobbet veszek!
Közben csinálom a sajátom ..olyanra amilyennek szeretném...kéder még nincs-(
That\'s All Folk\'s
remelem hetvegere el is keszitem a hazat
es vasarnap mar fotoval is szolgalhatok😊
és a kacsacsőrök előtt és UTán nincs szünet...-)
That\'s All Folk\'s

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
UV csövet a király UTcai Tungsram bemutató, és márkaboltban vettem. Hozzá a foglalatot, még előzőleg a bricostoreban, de a király UTcában is lehet kapni. szerszámok meg gondolom megvannak.-)
That\'s All Folk\'s
a fénycső, mint ez, és ami otthon is van, és mindenki neon-nak mondja, az vákuumfluorszcens cső, és nem zavarja, mert 50Hz-en dolgozik kb 30V-on(fojtóról)
a neon cső nemes gáz töltettel 10-20KHz-en, 2-5Kv-on dolgozik, és az zavarja. de ezeket kültéren használják, a régen divatos hajlított világító betűk a falakon ebből voltak.
Más: A neon nem zavarja az elektronikus alkatrészeket? nem értek hozzá igazán, de monda nekem valaki.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
That\'s All Folk\'s
2. nem játszok, nincs kedvenc logom, ami tetszene, azt meg az isten se vágja bele...
3. rajtam kicül senki se látná(max 1-2 tag)
4. inkább festeném, ha bántom
aki viszont szereti vagdosni a házát, szivesen segítek, mint eddig is tettem.
ez van
a színcsik: füstszínű plexi csík, mögötte 2cm-el van középen a zöld(power led), és kétoldalt két piros a hdd-nek. így sötétben öszemosódnak a színek, mivel a ledek viszonylag messze vannak a csíktól. olyan mint egy fényorgona.
az a két bisz-basz a FDD mellett pedig két fül, amit meghúzol, és előrefele lejön az egész ház burkolat(oldalak+tető+előlap), és marad a váz(2"-os csőmerevítés felül kétoldalt), így mániákus szerelőknek király, mert nincs csavarhúzózás, meg mozgatás, hogy mögéférj.
That\'s All Folk\'s
Asszem vagy egy clicket vagy egy powert még beujitok magamnak.
That\'s All Folk\'s
300W atx2.03 p4 táp.....
dupla venti hely

az a cső bizony. Csak már kicsit lemálott a hatalmas hőtől a hőtűrő szalag-) Egyébként szikszalag, csak a jobbik fajtából..200°C ig bírja, és szélesebb.
That\'s All Folk\'s
szerintem ha tudsz valahol mashol ilyen gumiszakuzletet ott is van!
meterre kered de kilora szamoljak😊
1 meter kb 300-400 ft re jon ki allitolag!
ahogy elneztem neked kicsivel tobb kell majd
Ha kihagytam valamit, akkor azt jelezzétek.-)
Világítás még készül ...wicck barátunk jóvoltából. Nem vagyok villanyzseni...ugyhogy inkább megvárom a kapcsolási rajzot.-)
That\'s All Folk\'s
bár csak annyi milyen szakirányu bolt ez-)
That\'s All Folk\'s
That\'s All Folk\'s
Ez tök jó ha lesz egy kis időm lehet hogy megcsinálom. Plz írd le így összefoglalva hogy mit csináltál/miket vettél/hol? Ha nem esne nehezedre baromira +köszönném.
a pvc szigetelésekre csak a nem látható tartományban érkező fény a káros, ilyen pedig csak a csiramentesítő lámpákban, kvarclámpákban(fotomaratás), szoligépekben keletkezik. ezeket nem is lehet bolti forgalomban kapni(kivéve szolicső, de abból is sok kell hogy a hatást elérd), mert károsak még az emberre is. egy UVcsőtől, amit vett a srác, előbb kapsz aranyeret a gép előtt, mint hogy megegye a szigetelést, vagy lebarnulj, és kiégjen a szemed meg ózónlyuk legyen a gép felett 😊)
lényeg hogy az elején a kacsacsőrök és az img ..végén az idézőjel és a kacsacsőr közt nincs szünet.-)
That\'s All Folk\'s
képet ugy tudsz ide linkelni, ha előzőleg felteszed egy fix ip vel rendelkező helyre...mondjuk egy weblapra. onnan belinkeled ide. igy: < img src="http://www.azengepem.kepei.hu/kepek/1.jpg" >
persze a link helyére azt az oldalt ; lapot kell beírnod ahova tetted a képeket.-)
That\'s All Folk\'s
Érdekes hogy csak most vettem észre, hogy a ház aprólékainak dobozában ottmaradt egy kis lukkal felszerelt "kártyahelytakarolemez"-) ami arra hivatott, hogy az usb és a hangkivezetéseket hátulról előre viszonylagosan láthatatlanná lehessen tenni. Akkormár a tápvezetékeket is elrendeztem, ez pl már most tetszene akárkinek sztem. Bár még most sem olyan mint egy biopon reklám, azért ez már megfelelő lesz. wicck: érdekelne a 12 v os megoldásod a cső re, mert most néztem kissé idegesítő lesz szét-összeszerelni a gépet, ha ez a vastag földelt kábel állandóan ki kell hogy essen mondjuk a gépből. Tehát nincs kedvem ki be tenni, mert most is elég kacifántosan illesztettem be a kis lukba, ami végülis csak a 2 gyári vezetéket hivatott elvezetni. különben meg gondolkozom még egy csövön ami felülről világítaná meg a témát, mert igy a jelenlegi állapotában csak a videokártyáig jut el a fény sajnos, onnan már igen halovány fényszürődés látható a kezelt felületen-)
Tehát az a 4w os kisebb az pont jól jönne nekem még +ba azt hiszem. autosboltban kédert...rendben van hogy ott lehet kapni autokhoz valót, de nem hiszem van olyan auto aminek 1 mm es üvege lenne-) ráadásul ami ide kell annak a vastagsága is max. 3 mm lehet, másképp igen feltünően randa lenne. Persze ez nem jelenti azt hogy valójában nincs, én csak hitetlenkedek itten.-) Na egyenlőre ennyi
That\'s All Folk\'s
az UV-állóságról: nem kell itten ijesztgetni az embereket, mert nem egy UV cső károsítja a vezetéket, meg minden egyebet, hanem komolyabb sugárzások. nincs az az UV cső, ami károsít bármit. itt UV védelem mint Kvarclámpák sugárzása, ami károsít, és kimar mindent, de attól le is ég az ember!
a légáramlásról csak annyit, hogy bár ez a képeken nem láccik annyira, azért a processzor körül messze nincs egy deka kábel sem.-)
A képben van az biztos, ezt fogom majd valamennyire eltüntetni. "Körvágó" ..na ez micsoda-) ilyenről még nem hallottam, bár ha olyami mint amilyennek elképzelem, akkor sajnos nem fér el az oldalfal belső lemezkialakítása miatt. Igy is elég sokat szenvedtem azzal, hogy egyáltalán arányosan megszerkesszem a reteszelő melletti két kis ívet, de sajnos az egyikkel tulszaladtam, igy a másikra is rá kellett dolgozzak, minhek az lett a következménye, hogy a lexxan ból is ki kellett vágjak, és még igy is el kellett hajlitani a lemezből felfekvési felületen belül, hogy illeszkedjen az oldal a házra. hmmm.....
atee sztem asztalosnál vagy barkácsboltban próbélkozz. Ha ott nincs akkor ott majd megmondják hova menj a kéréseddel.-)
That\'s All Folk\'s
vagy hogyishivjak😊)
Bal : koszi eloszor en is peremel oldom majd meg!
mar keszul 😊)
That\'s All Folk\'s
That\'s All Folk\'s
a kivagott reszbe hogyan rogzited a Lexant?
Vagy akarmit?
es mivel vagtad ki a hazd oldalat?
Nemsokara nekiesek en is csak meg a plexim keszul hozza elobb
és
végül
Ez lett belőle a lanra, e még hiányzik a kábelszorító, ez láccik is, és a lemezbe gravirozva lesz ey kis unreal logo. Az jól fog állni neki.-)
That\'s All Folk\'s
That\'s All Folk\'s