2359
Dizájnos számgépház - de hol?
  • l3alF1aKe
    szvsz plexiből jobb ha el sem kezded...mert mire végére érsz tiszta karc lesz a zsir ház....az meg kinek kell..(idegbaj) Lexan kell hozzá.
    aminek m2-e 5 rugesz asszem. szal kb ha minden apróságot beleszámolok kell hozzá 3 m2 kb...+-1m2 ...az 15-20 ezer. aztán mire kivagdosod....összeilleszted ...összerakod...1-2 hónap. + ha pancser az illető akkor más csinálja...munkadij...biztos nem lenne olcsó...bár hol csinálnak ilyet vajon?-) én megcsinálnám..magamból kiindulva munkadij 20 ezer-)
    szal vagyunk 40 ezernél..és még csak össze van rakva. eccerűbb venni egy márkásat.. vagy el lehet kezdeni plexivel.. oppsz...plexi m2 e 5 ezer..
    akkor lexan é 10 -)
    szal akkor a lexan ház összeszereléssel együtt lenne kb 60 ezer forint.-)
    sok sikert.
    -)
    mindenesetre az ötlet érdekes..ha lenne alapanyag...lehet hogy vállalkoznék rá. Kellemes időtöltés lehet.
    Az én házam meg 99%on van..lesz egy lan 19-21 én...akkor majd készitek képeket róla, és irok mellé valamit ...oszt elküldöm pudva nak...coolness re.
  • atee
    Probald meg:)
    http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=6&t=000620&p=1

itt nzz korul van kep rola
  • Crazyn
    Próbált már valaki pexiből házat csinálni?
  • Kft.
    érdekel a dolog 2db kellene
    küldj mailt és megbeszéljük
    [email protected]
  • Kft.
    én debreceni vagyok és ha nem drága akkor érdekel persze ha nem gond hogy nem Bp.

• BoGár
    Ha tényleg érdekel, talán hozhatunk neked. Én egy kisker-ben dolgozom, és ismerjük az Alphasonicot.
  • atee
    Na Hetfon leszek legkozelebb
    by
  • atee
    AmneZia_
    a helyedben azert en kisebb maszek cegeknel probaltam volna:DDD
  • atee
    2*** ft volt es bp en.
  • Kft.
    ez Bp vagy valahol vidék ???
    mennyi pénz ???
  • atee
    AmneZia_
    szerintem ami utba eski ott kerdezd meg :) en igy csinlatam volna...
    Mivel sokfele kellet jarkalni a sdzarok miatt en ugy vettem ewszre az emberek eleg rugalmasan viselkednek ..kicsit talan dilinek neznemk amikor elmondod mit is akarsz ezzel:) ,de partnerek altalaban:)
  • atee
    Alphasonic nevu nagykerben.
    Vagy a Pack nevu szinten nagykerben.
    Kiskerben fogalmam sincsen:(
  • Kft.
    atee honnan lehet beszerezni fehér rounded kábeleket ???
  • atee
    4400 az oradij ez a pontos info! + fa
    es a 30 ba a festek is beszamolva...
    akkor is sok:( .....
    mivel nem 1 ora mire elkeszul...
  • atee
    AmneZia_
    Rossz hirem van...:(
    Folytassam?
    Hat persze :) Nekem is kiveteles ,hogy megcsinalatak .. termeszetesen valalnak masoket is csakhogy ugy indul.... munkadily ami ugye egy BMW szervizben 30 ezres..:( ez nemhinnem hogy megeri. ebben gondolom azert a munkaora is bene van mar viszont anyag nemnagyon...
    Ennyit meg a legnagyobb fanatikusnak se erne meg...
    Szal bocsi de nem megy:(((
    Mellekesen jegyeztek meg amin kicsit elcsodalkoztam aztan kihuztam magam:)
    a festek amivel nekem csinaltak 120ezer/kg ... huh:)
  • l3alF1aKe
    megnézed lentebb akkor látod-)
  • BoGár
    Miért, neked is olyan??
  • l3alF1aKe
    muszály---muszáj..de mindegy
  • l3alF1aKe
    Bogár ...muszály kék-ezüst re?...nem akarom ujrafujni az enyémet..-(
    nem lehetne más szinü?...hmm?-)
  • atee
    Ugytunik bar nem szeretnem elkiabalni:)
    Lesz valami kis kijelzo az en hazam elejen is ami proci homersekletet esetleg venti fordulatszamot mutat majd :) vagy a fene tudja :) majd elvalik....
  • atee
    hat passz.
  • atee
    nekem azt mondtak az is megoldhato..
    bar a kemenceben ahol egetik meleg van :D
  • BoGár
    Én holnapra tervezem a megkérdezést, remélem igenleges lesz a válasz. Vajon a műanyag előlapot is le tudják fújni? Atee??
  • atee
    Hat sajnos meg varnod kell ra 1 kicsit
    Joanyam elfelejtette...
    Bocsi innentol nem rajtam mulik:)
    Talan racsorgok majd napkozben es figyelmeztetem:))
  • atee
    hiaba jo haz ez...
  • atee
    :) eljen:)
    jol oda volt rogzitve mi?:)
  • BoGár
    A kérdés már nem aktuális, közben sikerült szétszednem. (Persze nem menet közben! d:-)) )
  • BoGár
    Mekkora fúróval furtad?
  • BoGár
  • atee
    akkor lass neki!
    Mar nagyon varom hogy keszen legyel...
  • BoGár
    Döntöttem, kék-ezüst lesz a gépem. Holnap rá is kérdezek a fényzésre! Csak ki kéne még fúrni a ház tetejéből a szegecset.
  • BoGár
    Attól függ, mit szeretnél. Szerintem a két 4 cm-es ugyanannyit fúj, mint egy 8-as, de annál szerintem halkabb. Ezt kell mérlegelni.
  • atee
    hat mostanaban en is mindenkinek moddolnam a hazat :)
  • BoGár
    Bocs, hogy ilyen hosszú lettem. d:-)
  • BoGár
    Akkor jó! most egyébként nem tudom eldönteni mi legyen a következő. A festés/fényezés, vagy a kijelző.

AmneZia_: A legegyszerűbb, ha fogsz egy négyzethálós papírt és azon megrajzolod a leelnő lukak helyét, majd azt átütőd pontozóval az előlapokra. Fontos, hogy jó nagy lukat hagyjon a pontozó a fúrónak, nehogy kiszaladj belöle, illetve a fúrót pontosan derékszögben kell tartani, mert úgy lesz szép. Nekem a négycentis ventik nem lukak mögött lesznek. Jobban mondva luk az lesz, csak nem kör alakú. Így kicsit másra fog emlékeztetni, olyan lesz, mintha ott nem venti lenne, hanem ... meglepetés. Majd ha megvan meglátjátok.
    Most van egy új világító jel a tarsolyomban, méghozzá a gyártó cég eblémájának helyére fogok tenni szintégy egy plexit és abban egy X lesz, az X-akták jele. És maga az X fog világítani sejtelmes kékes fénnyel, a többi feketére lesz festve. Szóval vannak ám 5letek! d:-))
    Ja és mivel számtech cégnél dolgozom én is, és FTibi is, akinek mod-ja most van kint a CoolNess-en, így már bent is soxor nyúlunk az átlakaításhoz egy-egy probléma megoldásaként, így néha egyéni dolgokat kap néhány ügyfél. Első mod már kb. 1 éve volt, amikor egy házat fényeztettünk le fehérre. Ekkor még nem modolássi szándékkal, hanem használt, karcos volt a ház, és így adtuk el. Szép lett. d:-))
  • atee
    majd csinalok kepet a lampas verziorl es a lamparol is
    BoGár: tudom milyen a hazad:)
  • BoGár
    Én is pont erre gondoltam. d:-))) Atee, hzam olyan van mint neked. Gondolom ezt már tudod. Alul van benne egy CD-író, felette az AMD jel, és afelett a DVD. Legfelül egy kijelző é két venti lesz.
  • atee
    Ja vilagitas is kezd megoldodni:)
    vettem 1 12v os halogen lampacskat:)
    10 w os
    eleg nagy fenye van de tetszik igy naturban:)
    kicsit melegszik is ,de egy ilyen lampanak nem az a feladata hogy 3-4 oras uzem kozben vilagitson:)
    kifelyezetten a design miatt neha bekapcsolni :D
  • atee
    Az en hazam szine a legjobb:DD ezen kar vitatkozni!
    Meg kell nezni eloben :)
    AmneZia_: Megkerdezem gondolom a szin nem gond bar ha van ilyen gyari szinu BMW akkor megkonyitheti a dolgot:)
  • BoGár
    Ja narancs illetve ezüst a meghajtók lennének.