2359
Dizájnos számgépház - de hol?
  • Rozsomák
    hol és mennyiért ???
    nagyon king
  • l3alF1aKe
    ehh...kissé ideges vagyok összevertem az egerermet. amit már a házhoz módosítottam, ezért megszünt a gar, most vehetek ujat.
    Sztem hagyom az egeret legközelebb.
  • Crazyn
    Mé?
  • Lazarus

Fridzsider :)
  • atee
    Na ja eleg gaz...
  • Crazyn
    Rendelt már valaki online, külföldi shop-ból? Mennyi lehet a postaköltség, ha Ausztriából rendelek?
  • Rozsomák
    fehéret vártam de örülök hogy sárgát kaptam
    ha veszek új gépet mindenképp átfestem a házam és a terveimbe pont illik a sárga kábel

Fat-R
  • BoGár
    Remélem a színe is megfelel. d:-)
  • Rozsomák
    Köszi BoGár megjött a kábel nagyon KING

Üdv Fat-R
  • BoGár
    Megtudtam, mi a gond a CoolNess-szel. A Freeweb mindkt szervere meghalt. Az adatok májusiak. Kár. Remélem kijavítják.
  • l3alF1aKe
    én ugy tudom szabin vannak ..nem is tudják hogy nem megy vagy nincs igazam?-)
  • l3alF1aKe
    de persze.-)
  • BoGár
    Nekem se. És a levélre se válaszolnak. csak ne szüntek meg??
  • atee
    Nem megy a coolness :(
  • atee
    Most kicsit lelassul a hazepitesem:( NYar is van es nyaralas 1000 el :)
    Lovem sincsen ra ..:(
    Videokartyat csereltem:)
  • atee
    sok sok visszalovasassal mindenra kapsz valaszt:D
  • Crazyn
    Ablakot miből érdemes csinálni és hol lehet az anyagot beszerezni, mennyiért?
  • Fat-R
    igen én vagyok Kft. vagyis voltam...mostmár nem használom azt a nevet

akkor lehet hogy ma megjön szóval megyek pénzért
    Köszi szépen
  • BoGár
    Ha te vagy KFT, akkor igen. Ma tudtam csak elküldeni és ment. 5000 Ft lesz +900 Ft postaköltség.
  • Crazyn
    Elküldtem a képeket mailben. Elszámoltam magam, ezért egy kicsit nagy lett a file, de legalább részletes.
    Az ajtót meg a ház elejét még egyszerűbb kivágni, de magát a házat...
    Annak én hülye, mivel csak egy kis vágat kellet, nekiestem reszelővel, miután fúrtam bele egy kis lyukat. A művelet után két napig izomláza volt a karomnak. A kábelhez vettem 25 tűs D-sub csatlakozót és azt rászereltem a ház hátuljára, így szállításkor nem lóg a kábel. Egy normál nyomtató hosszabbítót kellett átforrasztanom. Nem vagyok elektronikus, vagy műszerész vagy mi a fene, de ezt az LCD-t bárki meg tudja csinálni.
  • Fat-R
    Bogár
    megkaptad a válasz mail-em a címemmel ???
    mert kiváncsi vagyok mikor hozza a postás
    csak hogy legyen itthon pénz
  • Gerry
    Ja, az nekem is teccik, de én sem kezdenék hozzá asszem... Főleg, hogy időm sincs rá... Pedig naggyon feldobná a ház előlapját, nekem mindössze, egy csodás ASUS logo virítt rajta.
  • CybearBoy
    Jah, nekem sincs vele semmi bajom. De azért az a kijelző mod teccik, csak sztem nem tudnám megcsinálni...
  • Gerry
    Jó az alapból is, engem is nagyon jól szolgál...
  • CybearBoy
    Ja, az egy 7002-es. Nekem is ilyen van, de nincs rajta semmi mod. :(
  • 2XP
    Hát igen. De ha többet értenék ezekhez azért megpróbálnám. Sokkal szebb lenne a kijelzés.
  • Crazyn
    Mobil kijelzőjével már nem olyan egyszerű, mert máshogy vannak rajta a csatlakozások és a vezélőcsipje is biztosan más. Egyszerűbb ez a megoldás.
  • 2XP
    Nemrég jutott eszembe, hogy ugyanezt (LCD) meg lehetne oldani egy régebbi tönkrement mobil kijezőjével is. Mit gondoltok róla? Szerintetek kivitelezhető?
  • 2XP
    Köszi BoGár! Majd nemsokára megpróbálkozok vele!
  • BoGár
    Rossz a link. Szóval itt kapható: Lomex
  • BoGár
    Leírás az LCD-hez És itt kapható: Lomex
  • Crazyn
    AmneZia: annyit tudok, hogy Codegen. Eddig.
    Poirot: Pesten szerintem 9e körül. Itt tiszaújvárosban 11e volt.
  • Crazyn
    A képek a GruntvillE.com -ra mutatnak, mert ott vannak csak fenn a képeim. az oldal nem mindig elérhető.
  • Gerry
    Nemmondom, csinos darab, nekem ugyanilyen házam van, de még eredeti állapotban.
  • Crazyn
    ugyanaz mint elöl, 120mm-es PAPST venti, egyenként 115V-osak, ezért sorba van a kettő kötve. Kicsit hangosak, de légmozgás az van.
  • l3alF1aKe
    miért milyen cooler van hátul?-)
  • Crazyn
    A tápot a hátsó venti miatt kellet áthelyezni.
  • Crazyn
    Nem a legszebb, de itt a házam:

• l3alF1aKe
    ottsem különösen biztos hogy lesz...én képkeretezőnél láttam-)
  • BoGár
    Akik látták a LED világítással rendelkező ventilátort, annak mondom, van már gyári kivitel is, mely kapható a PNC-nél. A CoolNess-en is ezt tesztelték. Jelenleg kép még csak a CoolNess-en van, de lesz a www.pnc.hu-n is holnaptól. És már megjöttek a GlacialTech kiváló hűtői is! d:-))