Dizájnos számítógépházak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pudvaman...majd irok oda is ...de lelkes kis csapat vagyok hallod e...azt hiszem gyarapítom én is szépen a kis hp látogatóítokat.-)
That\'s All Folk\'s
wicck ..akkor kellene a kapcsolási rajz...majd itthon szépen megbütyizem-)
pudvaman: meglessük-)
pudvaman: meglessük-)
That\'s All Folk\'s
ne vacakolj...mond hamar a megoldást.-)
engem si érdekel, mert akkor nem kell mindíg bedugni ...kihúzni...bedugni...kihúzni.-)
engem si érdekel, mert akkor nem kell mindíg bedugni ...kihúzni...bedugni...kihúzni.-)
That\'s All Folk\'s
Nekem meg nem keszul az uvegem bele😞 addig alla dolog Remelem mar a jovoheten itt virithat a kep😊 kepek😊 Nekem is vannak meg 5leteim ezek kissebbek de engem boldogga tesznek😊) Igaz annyira em latvanyosak!:

Na...senki nem csinálja a ázát?....én nem csinálom (pedig lenne ötletem) mert kifogytakl egyenlőre az anyagi forrásaim.-(
De majd ha ujra beindul a szekér, akkor majd jönnek képek.-)
De majd ha ujra beindul a szekér, akkor majd jönnek képek.-)
That\'s All Folk\'s
Nagyon nagy a csend😊
Senki nme faragja mar a hazat? 😊
Senki nme faragja mar a hazat? 😊
ja komoly csak ez mar mas kategoria😊)
és nem az eq4 en készült az a kép?...vagy az 2 sörösrekeszben volt?.... mindenesetre nagyon komoly-)
That\'s All Folk\'s
Az emeletre emlekszem mega zugo ventidre de erre sajnos nem😊
ja ez kész ....Cris17 hza jól emléxem a nevedre.-)
tod atee...ott ült velünk eq4 en fenn az emeleten-))
tod atee...ott ült velünk eq4 en fenn az emeleten-))
That\'s All Folk\'s
pamp=atee

jajajaja..
uj cím ... [email protected]
uj cím ... [email protected]
That\'s All Folk\'s
akkor atee...gyere már fel pls irc re...és dcc zd át nekem...jó?..
megoldható?-)
megoldható?-)
That\'s All Folk\'s
Bal: Nagyobb 3mb.😊
megoszultem mire lejott😊
megoszultem mire lejott😊
Hát már kiürítettem elvileg...mondjuk remélem nem nagyobbak a fileok 2.5 Mb nál...mert ennyi helyem van-)
That\'s All Folk\'s
Remélem csak azért nem kaptam képeket, mert kissé tele volt a mailtárhelyem-)
pls wick küld el ujra... köszi.
pls wick küld el ujra... köszi.
That\'s All Folk\'s
8 rugo az tenyleg sok 1 kicsit😞
Alig varom 😊
angol nem gond...
de én kitaláltam egy olyat...hogy mindenkinek le fog esni az álla.-)
de én kitaláltam egy olyat...hogy mindenkinek le fog esni az álla.-)
That\'s All Folk\'s
koszonjuk viszont 😊
A vilagitasra kene valami megoldas
mondjuk kulfoldrol rendelni valami direkt erre kialakitottat😊 ha tobben rendelnenk akkor talan ide is postaznanak😊
Na ki tud angolul? 😊
A vilagitasra kene valami megoldas
mondjuk kulfoldrol rendelni valami direkt erre kialakitottat😊 ha tobben rendelnenk akkor talan ide is postaznanak😊
Na ki tud angolul? 😊
dar koszi itt tenyleg vannak dogivel😊
Bar 5letunk nekunk is van eleg😊
Azert szivesen elnezem mas alkotasait!
Lassan ez is valami muveszet lesz 😊
Bar 5letunk nekunk is van eleg😊
Azert szivesen elnezem mas alkotasait!
Lassan ez is valami muveszet lesz 😊
kira 😊

na a veget meg 1 szer szoval😊 a het elejen meglesz az uveg😊
a het vegere remenyeim szerint rogzitve is lesz tehat elkeszul vilagitas nelkul😊
Kepek azonnal felkerulnek😊
a het vegere remenyeim szerint rogzitve is lesz tehat elkeszul vilagitas nelkul😊
Kepek azonnal felkerulnek😊
HookR
Par kepnek van linkje nezz lejebb!
Freak : en nem lattam az Asbis ban olyan nagyon jo hazakat! mikor jartal arra?
Regi tagok😊: Keszul a plexim azaz uveg lesz inkabb 😊 jovohetre megvan itana a rogzites szerintem a jovohet vegere vilagitas de keszleszek😊
Par kepnek van linkje nezz lejebb!
Freak : en nem lattam az Asbis ban olyan nagyon jo hazakat! mikor jartal arra?
Regi tagok😊: Keszul a plexim azaz uveg lesz inkabb 😊 jovohetre megvan itana a rogzites szerintem a jovohet vegere vilagitas de keszleszek😊
wicck...köszi...képek megjöttek...és érdekelne ez a logó a ház oldalán...ezt mivel csináltátok?...tökre tetszik....bár én ezt a plexiből kivágni, vagy belegravirozni gondoltam. De azért elmondhatnád, hogy mivel, vagy ki csinálta. És csak egy c van a nevedben?-)
That\'s All Folk\'s
nem hinném....hogy nem fog menni,...
szal helyesen ....nem hinném hogy menni fog-)
szal helyesen ....nem hinném hogy menni fog-)
That\'s All Folk\'s
ház és monitor az rendben ...de nem hinném, hogy drága festék nélkül (12ezer/l) nem fog menni. Ha jól tudom ennyibe kerül anyagpolarizációsdifuziongenerátor, na szóval az a festék ami beépül az anyagba, és akkor talán nem kopik le az első hozzérés UTán. Szal sztem, inkább szinre passzoló gyári egeret és bilt kell venni, különben írtózatosan sokat emészt fel ez az egész tortura-)
nem beszélve arról, hogy jó gamerek minimum 1-2 évente cserélnek egeret, klaviaturát...stb stb....ez persze az én véleményem.-)
nem beszélve arról, hogy jó gamerek minimum 1-2 évente cserélnek egeret, klaviaturát...stb stb....ez persze az én véleményem.-)
That\'s All Folk\'s
koszi meg is kaptam szepek jo lesz 😊 igy tovabb😊
kozben en kifundaltam valamit a rogzitesre a gumival kapcsolatban de ez titok 😊 meg😊
Nem is lessz olcso de ha lud legyen kover😊
Bar ez talan kicsit lassitja majd a keszulest😞
kozben en kifundaltam valamit a rogzitesre a gumival kapcsolatban de ez titok 😊 meg😊
Nem is lessz olcso de ha lud legyen kover😊
Bar ez talan kicsit lassitja majd a keszulest😞
Nekem szerencsém van, mert olyan szinű egeret tudtam venni, mint amilyen a ház. Sőt...láttam egy ilyen (persze csak hasonló) szinű klavit is...A4Tech... és egy monitort...az meg LG na ezt pont ezért meg az ára miatt (19") nem fogom megvenni. Az A4Tech klavi meg nem kapoható itthon. Legalábbis én nem találtam.
That\'s All Folk\'s
nekem is kicsit zorgott de arra figyeltem a legkevesbe
Ha nemtudod megoldani a masik gepbe valo mentest segithetek bar 60 giga helyem nincsen😊 de 40 akad😊
Faszom kivan azek az IBM ek halnak sorban😞(
nekem is azt szallt el ezek idozottett bombak😞
nemkell valakinek meg 2.5 ev gari van ra😊
IBM fitness teszt az megcsinalja mivel szerintem igy latatlanba ugyan az a problemaja mint az enyemnek😞 csak az adatvesztes😞
Esetleg probalj masik gepbe lementeni rola nekem az sikarult a fasz tudja miert!
nekem is azt szallt el ezek idozottett bombak😞
nemkell valakinek meg 2.5 ev gari van ra😊
IBM fitness teszt az megcsinalja mivel szerintem igy latatlanba ugyan az a problemaja mint az enyemnek😞 csak az adatvesztes😞
Esetleg probalj masik gepbe lementeni rola nekem az sikarult a fasz tudja miert!
Holvan mar? 

Varjuk varjuk!! 😊)
degááááz..-)
néztem gravirost aki hajlandó lenne megcsinálni a logót, de nem kis pénzösszegért. Plusz még kérdezQsködök, hátha tud valaki valahol Mo .-n katódcsövet. persze lehet hogy a végén télleg kirakom ledekkel meg spotégQkkel-)
néztem gravirost aki hajlandó lenne megcsinálni a logót, de nem kis pénzösszegért. Plusz még kérdezQsködök, hátha tud valaki valahol Mo .-n katódcsövet. persze lehet hogy a végén télleg kirakom ledekkel meg spotégQkkel-)
That\'s All Folk\'s
Na ma nekilattam a gumikeretet meretre vagni!
Sajons sikerult lehervasztanom magamat teljesen😞
Szembesultem egy kis technikai problemaval
Szinte lehetetlen pontosan a gumiprofilt vagni igy itthon😞 El is csesztem fel is basztam magam agyilag teljesen! Most megprobalok majd valami muhelyt keresni aki pontosan le tudja vagni nekem mertere a gumit 45 fokos szogekre vagy valami mas megoldast kell talalnom😞 Valmai olyan muhelyt keriteni ahova csak elviszem a plexit meg az oldallapot es megmondom esztetikusan rogzitsek nekem😊 Nehez ugy ez😞)
Sajons sikerult lehervasztanom magamat teljesen😞
Szembesultem egy kis technikai problemaval
Szinte lehetetlen pontosan a gumiprofilt vagni igy itthon😞 El is csesztem fel is basztam magam agyilag teljesen! Most megprobalok majd valami muhelyt keresni aki pontosan le tudja vagni nekem mertere a gumit 45 fokos szogekre vagy valami mas megoldast kell talalnom😞 Valmai olyan muhelyt keriteni ahova csak elviszem a plexit meg az oldallapot es megmondom esztetikusan rogzitsek nekem😊 Nehez ugy ez😞)
valoszinu maradok a vagatasnal!
Legalabb ez legyen meg hogy vegre be tudja szerelni 😊
aztan raer mar a tobbi vilagitas kabel 😊
Legalabb ez legyen meg hogy vegre be tudja szerelni 😊
aztan raer mar a tobbi vilagitas kabel 😊
lol😊 koszi asszem az nekem keskeny😞 vagy vennem kell masik gumit hozza!
hát ...ez csak 3mm vastag...de ha rajta hagyod a neylon t akkor akár 3.02 is meglehet, és még kék szint is kap-)
That\'s All Folk\'s
Szeirntem az uveg is ok! mivel igen kis felulet es nekem 5mm vastag kell a gumi miatt mert azt meg a regi pleximhez vettem!
igy szerintem eleg ellenallo lesz es nem is karcolodik mint a plexi😊
de meg nem vagattam talan Balfek darabja is jo lesz😊
igy szerintem eleg ellenallo lesz es nem is karcolodik mint a plexi😊
de meg nem vagattam talan Balfek darabja is jo lesz😊
Milyen vastag az a darab anyagod?
Es van aki elvagja meretre?
Mennyibe is kerulne nekem😊
Persze pesti bunko vagyok😊
Na csak ennyi minden erdekel😊
koszi
Es van aki elvagja meretre?
Mennyibe is kerulne nekem😊