2359
Dizájnos számgépház - de hol?
  • atee
    Buzz miota nem vagyok rendszeresen elegge lecsuszottak lettunk:( :))
  • 2XP
    Köszi! A Lomex.hu-n megtaláltam.
  • Crazyn
    LCD-t hol vetted? Nézd meg milyen LCD, és a honlapról szedd le a pdf datasheet-et! Azon rajta van, hogy melyik számú izé micsoda.
  • 2XP
    Végre van lcdm és hozzá is látnék beszerelni, de az "LCD párhuzamos portra" cikkben az lcd csatlakozókhoz a következő van írva: Data/instruction signal - RS; Chip enable signal - E; data bit 0 - DB0; stb... És ezek mit jelentenek? Nekem az lcdre csak számok vannak írva a csatlakozókhoz (1-16ig). Kérlek segítsetek!!!
  • l3alF1aKe
    hmm?...itt meg semmi nem törpénik?...-)
  • l3alF1aKe
    cégembléma?... miféle szutyi ház az?.-))
  • BoGár
    Elmondanám, hogy jelenleg hol tartok:
    Kifúrtam a gép elejét egy tápventinek majd a ház fém részét is. Megvannak a "fiókkihúzok" a gép tetejére is. Szép kékek. aztán jön az oldal kívágása. Ha ezekkel elkészültem, jöhet az azonos színre való lefújás. Ja és tervezek egy új jelet a cégembléma helyére és az is meg lesz világítva hátulról. Várható még egy két 5let!
  • 2XP
    Én is inkább magam szerelném össze, de vidékről fölmenni Pestre egy lcdért igen sok pénz. Pár hete voltam, akkor meg pont be volt zárva a bolt.
  • l3alF1aKe
    ja lcd nincs benne de az + 10 ezer és 3* ekkora kijelződ van..
  • l3alF1aKe
    Nekem valahogy nem jönnek be ezek az előre legyártott "mód" ok.. nemtom...én szeretem magam csinálni . Persze tuti nem lenne ilyen preciz...
    De ahogy ezt elnézem nincs trajta csak 2 usb a hangkimenet microfon line in egy kapcsoló gondolom a ventiknek meg egy lcd..ami olyan kicsi mint wiccké -) szal nem nagy cucc...valszeg vinyót birnak a ventik. ilyen házat lehet kapni 12 ezer től felfelé. olyat kell venni. és kész. persze szvsz
  • 2XP

Bővebb infó? A Hardware OverClock-ban igen kevés a hír róla. Esetleg valami weblap?
  • atee
    hi

hu vazzeg mennyi cucc van itt:)
    kicsit nem figyelek oda es maris alkot mindenki :)
    Sajnos en meg nem haladtam elore semmit a legutobbi helyzet ota..:)
    Elmegy a rohadt penz a nyaralasokra :(
    na majd jovok meg csok all :))
  • l3alF1aKe
    nyasgem...még logod sincs...szal nem válaszolok-)
    lesz lesz...csak holnap megyek melózni...szal alakul dolog lassan-)
  • l3alF1aKe
    jaja...vácon is elektronikai boltban figyuztam...ott ahol mindenféle kis bizbaszt megcsinálnak-) pl ott csináltattam 12 voltos adaptert a neon hoz. ott fogom csináltatni kijelzőmet is valszeg.-)
  • BoGár
    ProjectMiera: Pl: Sini KFT Wesselényi utca 19-21. Ott van mindenféle ventilátor és rács. Ha nincs, hoznak. Nem kifejezetten ventilátor boltot kell keresni, inkább elektronikait.
  • John Rambo
    ProjektMiera: tok jo lett a geped, gratulalok hozza! Ez az ez az, minel tobb kepet szurjatok be, igy igazan designos topicunk lesz :)
  • Crazyn
    Ma beszenvedtem az ablakot. 5mm-es plexiből, cízszintesen osztott. Talán holnap már lesznek képek
  • l3alF1aKe
    hátbazme mire letöltöttem 56k val ezt a sok képet...zuhh..
    nah ...szal nmem gáz ez....jó gondolatok vanak benne...ami kell télleg az a lakk. Meg azért érdekelne hogy nem ecsettel festetted ugye?-)
    néhol közelebbről elég érdekes a felület. főleg a cd előlapjára gondolok. Lakk ezt is megoldaná mondjuk-)
    Nincs még ilyen kgst s rácsod?....mert ami nekem voolt az repült in kuka 5 éve...most meg kellene de már nincs ugye. Másik ... Északi hidra inek a vizhűtés?-)
    klassz amugy
  • l3alF1aKe
    Én egyszer egy váci kirándlásomon láttam egy kis boltban sum(n)on (vagymi)venti mellett lehetett kapni 12 es rácsot.
  • Crazyn
    8cm-es? Hány volton üzemel?
    Nekem 2 12cm-es Papst van. Jó nehezek. Egyenként 115V-ró mennek és rohadt hangosak.
  • BoGár
    Lakkozd le!
  • BoGár
    Egész egyszerűen ugyanakkora, mint a normál tápventik. LED-es tápventilátor. Ez a nevében is benne van.
  • Crazyn
    Most már a tápban a világítós venti van és már ma vagy talán holnap kész lesz az ablak.
  • Crazyn
    Én lennék az az arc. Ha elolvastad az utána lévő hozzászólásokat, akkor tudod, hogy a tápot a hátsó venti miatt kelett aátrakni.
  • Crazyn
    Még csak külföldről tudsz rendelni világítást (tudomásom szerint nálunk még nincs rá kereset) vagy maradnak a ledek.
    Itt egy osztrák oldal: http://www.ev-shop.at
  • BoGár
    Jól hiszed, ott vagyunk. Én ma még szabin vagyok hétfőn megyek be, tehát csak akkor tudom megmondani, hogy van-e.
  • l3alF1aKe
    miért nerm nézed meg a pnc.hu n?-)
    dohány utca vége vagy hol. a keletinél.
    asszem.
  • Crazyn
    Ez egy jó ötlet. Akkor ismét megkérdezem: Meg tudja valaki mondani nekem, hogy hol van a PNC vagy azt, hogy miként lehet beszerezni azt a bizonyos világítós ventit?
  • Borg
    Ez a topic nem a matávról szól. Kéretik visszatérni a témához.
  • Gerry
    Gondolom ez nem vígasztal, de nekem sem hoznak ki sem adsl-t, sem upc-t sem kábelnetet, senki sem... Már 6 szolgáltató nemtmhány szolgáltatását megrendeltem, de mind aszongya, jaaaaj, háááát sajna ott ez nem lehetséges... Matavról meg ennyit:

Nemigaz, hogy nem tudja azt a sz*ros ADSL-t még 70m-re arrébhozni, ugyanis kb 70m-re már lehet létesíteni...
  • atee
    ejfeltol meg senki nem jatszik mar a neten ugyhogy nemsok ertelme lenne fentlenni :(
  • atee
    De le kell mondani mert csak most lehetett fizetes nelkul megvalni az isdn tol ....
  • ThunderMaX
    Hát éjféltől reggel 7 ig használhatod 210Ft-ért/nap mondjuk sovány vígasz de ez is több mint a semmi(Matáv SUXXXX!!!!)
  • atee
    Semmi nincs nalam... :(
    ISDN bol ki kell szallni sajnos tul draga....
    vagy csak keves ideig hasznalhatom 40 ora az irto keves!!!!
    Modemre nem megyek vissza arrol szo sem lehet :)
    Jatekra alkalmatlan ugyis es csak a netert nem akarok fizetni meg elofizetest sem..
    ADSL nem is lesz Optikai halozat van itten a csoro matav meg nem tud beruhazni...
    Kabel sincsen es fel even belul nem is tervezik!!
    Meg a mellettunk levo hazban is van UPC nalunk nincsen... :(
    Lanpor ami lehetne csakhogy azt nemtudom mennyire alkalmas jatekra ... nekem legfokeppen arra kell....
    ugyhogy ennyit a netrol 1enlore :(
  • Crazyn
    El tudná nekem magyarázni, hogy pontosan honnan lehet szerezni világítós ventiket? A PNC-t nem találtam meg pesten.
  • l3alF1aKe
    szarügy-)....atee fizess elő vnet es adsl re. azt kész.-) jahogy nincs adsl ott...na az gáz. Nekem mos lesz 1 hónap mulva bibi.-)
    majdcsak összejön valami ne aggódj.
  • atee
    Na emberek elerkezett a szomoru bucsu pillanata:(
    Valoszinuleg a kozeljovoben csak igen igen ritkan terek be mivel a netem megszunik a MATAV buzisaga miatt..
    azert igyekszem majd kovetni az esemenyeket..
    bye all
  • Lazarus
    érdeklődj a fórumon, szerintem itthon nem igen találsz
  • Rozsomák
    ha jol számoltam akkor kb 56000 HUF
  • Lazarus
    Itt a leírás