2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
atee #920 Buzz miota nem vagyok rendszeresen elegge lecsuszottak lettunk:( :)) -
#919 Köszi! A Lomex.hu-n megtaláltam. -
#918 LCD-t hol vetted? Nézd meg milyen LCD, és a honlapról szedd le a pdf datasheet-et! Azon rajta van, hogy melyik számú izé micsoda. -
#917 Végre van lcdm és hozzá is látnék beszerelni, de az "LCD párhuzamos portra" cikkben az lcd csatlakozókhoz a következő van írva: Data/instruction signal - RS; Chip enable signal - E; data bit 0 - DB0; stb... És ezek mit jelentenek? Nekem az lcdre csak számok vannak írva a csatlakozókhoz (1-16ig). Kérlek segítsetek!!! -
#916 hmm?...itt meg semmi nem törpénik?...-) -
#914 cégembléma?... miféle szutyi ház az?.-)) -
#913 Elmondanám, hogy jelenleg hol tartok:
Kifúrtam a gép elejét egy tápventinek majd a ház fém részét is. Megvannak a "fiókkihúzok" a gép tetejére is. Szép kékek. aztán jön az oldal kívágása. Ha ezekkel elkészültem, jöhet az azonos színre való lefújás. Ja és tervezek egy új jelet a cégembléma helyére és az is meg lesz világítva hátulról. Várható még egy két 5let! -
#911 Én is inkább magam szerelném össze, de vidékről fölmenni Pestre egy lcdért igen sok pénz. Pár hete voltam, akkor meg pont be volt zárva a bolt. -
#909 ja lcd nincs benne de az + 10 ezer és 3* ekkora kijelződ van.. -
#908 Nekem valahogy nem jönnek be ezek az előre legyártott "mód" ok.. nemtom...én szeretem magam csinálni . Persze tuti nem lenne ilyen preciz...
De ahogy ezt elnézem nincs trajta csak 2 usb a hangkimenet microfon line in egy kapcsoló gondolom a ventiknek meg egy lcd..ami olyan kicsi mint wiccké -) szal nem nagy cucc...valszeg vinyót birnak a ventik. ilyen házat lehet kapni 12 ezer től felfelé. olyat kell venni. és kész. persze szvsz -
Bővebb infó? A Hardware OverClock-ban igen kevés a hír róla. Esetleg valami weblap? -
atee #906 hi
hu vazzeg mennyi cucc van itt:)
kicsit nem figyelek oda es maris alkot mindenki :)
Sajnos en meg nem haladtam elore semmit a legutobbi helyzet ota..:)
Elmegy a rohadt penz a nyaralasokra :(
na majd jovok meg csok all :)) -
#905 nyasgem...még logod sincs...szal nem válaszolok-)
lesz lesz...csak holnap megyek melózni...szal alakul dolog lassan-) -
#904 jaja...vácon is elektronikai boltban figyuztam...ott ahol mindenféle kis bizbaszt megcsinálnak-) pl ott csináltattam 12 voltos adaptert a neon hoz. ott fogom csináltatni kijelzőmet is valszeg.-) -
#903 ProjectMiera: Pl: Sini KFT Wesselényi utca 19-21. Ott van mindenféle ventilátor és rács. Ha nincs, hoznak. Nem kifejezetten ventilátor boltot kell keresni, inkább elektronikait. -
John Rambo #901 ProjektMiera: tok jo lett a geped, gratulalok hozza! Ez az ez az, minel tobb kepet szurjatok be, igy igazan designos topicunk lesz :) -
#900 Ma beszenvedtem az ablakot. 5mm-es plexiből, cízszintesen osztott. Talán holnap már lesznek képek -
#895 hátbazme mire letöltöttem 56k val ezt a sok képet...zuhh..
nah ...szal nmem gáz ez....jó gondolatok vanak benne...ami kell télleg az a lakk. Meg azért érdekelne hogy nem ecsettel festetted ugye?-)
néhol közelebbről elég érdekes a felület. főleg a cd előlapjára gondolok. Lakk ezt is megoldaná mondjuk-)
Nincs még ilyen kgst s rácsod?....mert ami nekem voolt az repült in kuka 5 éve...most meg kellene de már nincs ugye. Másik ... Északi hidra inek a vizhűtés?-)
klassz amugy -
#894 Én egyszer egy váci kirándlásomon láttam egy kis boltban sum(n)on (vagymi)venti mellett lehetett kapni 12 es rácsot. -
#890 8cm-es? Hány volton üzemel?
Nekem 2 12cm-es Papst van. Jó nehezek. Egyenként 115V-ró mennek és rohadt hangosak. -
#885 Lakkozd le! -
#872 Egész egyszerűen ugyanakkora, mint a normál tápventik. LED-es tápventilátor. Ez a nevében is benne van. -
#871 Most már a tápban a világítós venti van és már ma vagy talán holnap kész lesz az ablak. -
#869 Én lennék az az arc. Ha elolvastad az utána lévő hozzászólásokat, akkor tudod, hogy a tápot a hátsó venti miatt kelett aátrakni. -
#866 Még csak külföldről tudsz rendelni világítást (tudomásom szerint nálunk még nincs rá kereset) vagy maradnak a ledek.
Itt egy osztrák oldal: http://www.ev-shop.at -
#862 Jól hiszed, ott vagyunk. Én ma még szabin vagyok hétfőn megyek be, tehát csak akkor tudom megmondani, hogy van-e. -
#861 miért nerm nézed meg a pnc.hu n?-)
dohány utca vége vagy hol. a keletinél.
asszem. -
#860 Ez egy jó ötlet. Akkor ismét megkérdezem: Meg tudja valaki mondani nekem, hogy hol van a PNC vagy azt, hogy miként lehet beszerezni azt a bizonyos világítós ventit? -
Borg #859 Ez a topic nem a matávról szól. Kéretik visszatérni a témához. -
#856 Gondolom ez nem vígasztal, de nekem sem hoznak ki sem adsl-t, sem upc-t sem kábelnetet, senki sem... Már 6 szolgáltató nemtmhány szolgáltatását megrendeltem, de mind aszongya, jaaaaj, háááát sajna ott ez nem lehetséges... Matavról meg ennyit:
Nemigaz, hogy nem tudja azt a sz*ros ADSL-t még 70m-re arrébhozni, ugyanis kb 70m-re már lehet létesíteni... -
atee #855 ejfeltol meg senki nem jatszik mar a neten ugyhogy nemsok ertelme lenne fentlenni :(
-
atee #854 De le kell mondani mert csak most lehetett fizetes nelkul megvalni az isdn tol ....
-
#853 Hát éjféltől reggel 7 ig használhatod 210Ft-ért/nap mondjuk sovány vígasz de ez is több mint a semmi(Matáv SUXXXX!!!!) -
atee #852 Semmi nincs nalam... :(
ISDN bol ki kell szallni sajnos tul draga....
vagy csak keves ideig hasznalhatom 40 ora az irto keves!!!!
Modemre nem megyek vissza arrol szo sem lehet :)
Jatekra alkalmatlan ugyis es csak a netert nem akarok fizetni meg elofizetest sem..
ADSL nem is lesz Optikai halozat van itten a csoro matav meg nem tud beruhazni...
Kabel sincsen es fel even belul nem is tervezik!!
Meg a mellettunk levo hazban is van UPC nalunk nincsen... :(
Lanpor ami lehetne csakhogy azt nemtudom mennyire alkalmas jatekra ... nekem legfokeppen arra kell....
ugyhogy ennyit a netrol 1enlore :( -
#851 El tudná nekem magyarázni, hogy pontosan honnan lehet szerezni világítós ventiket? A PNC-t nem találtam meg pesten. -
#850 szarügy-)....atee fizess elő vnet es adsl re. azt kész.-) jahogy nincs adsl ott...na az gáz. Nekem mos lesz 1 hónap mulva bibi.-)
majdcsak összejön valami ne aggódj.
-
atee #849 Na emberek elerkezett a szomoru bucsu pillanata:(
Valoszinuleg a kozeljovoben csak igen igen ritkan terek be mivel a netem megszunik a MATAV buzisaga miatt..
azert igyekszem majd kovetni az esemenyeket..
bye all -
#845 érdeklődj a fórumon, szerintem itthon nem igen találsz -
#843 ha jol számoltam akkor kb 56000 HUF -
#842 Itt a leírás