2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
Szerintem ez elég jól néz ki. -
#1099 Ahogy elnézegetem a világítós ide kábelek árait nem most lesz ilysmi a gépeinkben-) -
#1098 szerintem a katódcsőre gondol amit a képen is látni a link alatt. -) Nemtom neked melyik van.-) -
#1097 Najó elmondom, hogy ne legyek egyeduralkodó e téren sem.-)
Lscomputer a nyugatinál a podmaniczky uton vagy ujpesten az árpád üzletház mögött Attila u vagy hol. Én itt vettem. -
atee #1096 Jwicck: Jo mod sosincs keszen :D -
#1094 nekem van a gépben csak én dombóváron vettem!neon égőre gondolsz?? -
#1089 és mennyibe kerül? -
#1088 hátizé...szép szép....de szerbvernek kell vagymi?-) -
#1085 AKit érdekel, feltettem a képekhez részletes "Hogyan csináltam" leírást is. BoGár Módja -
#1082 ez jóóóóóóó! -
#1081 1 kiló ohm-os ellenállással nyugodtan rákötheted a ledet. a led megy 220 voltról is ellenállással.csak ott már nem 1 kilo ohm. -
atee #1079 AAA dehogy is Balf :))
Mar keszulok EQ-ra 80kg. vagyok mar :DDD
Egyebkent a hianyolt vilagitas mar megvan..Nagyon jo lett! -
#1078 Egyelőre még megmaradt, és meg is fog maradni, de más színe lesz. A HDD-LEDre nem lehet ráköthetni, mert 12 voltal megy a venti, míg a HDD-LED sokkal kevesebbel. -
#1077 tényleg, egy ilyen ledes ventire rá lehet kötni a hdd ledet? Nagyon királyul nézne ki miközben tölt -
#1076 látom megmaradt az előző floppy meghajtód :)
Nagyon szép a kék ledes cumó én inkább quake3 vagy halflifeos rácsot raknék rá :) -
#1075 Sziasztok!
Most pedid bejelentem, hogy eddig mod-olásom megtekinthető a http://kep.tar.hu/borby címen. Várom a kritikákat. d:-) -
#1073 atee ez a beszólás ugye n3em az amd re ment?
mert tudod lesz még eq-)) -
#1072 legalább a hűtő ledarálja a jégcsapokat -
atee #1070 syman rakd ki mostanaban az ablakba es nem lesz gond a melegedessel ezt garantalaom :) -
#1065 na -Bogár rontják az üzleted-) -
#1063 Ja bocs, ott van a típus is. -
#1062 A jövő héten megrendelem. Remélem lesz a nagykerben. Elötte írok árat. Budapesten van a cég, ahol dolgozom a VII. ker-ben. Számla akár előre is megoldható. A továbbiakat inkább mailban. A ház típusát tudod? -
#1061 -)) -
#1060 Mikor, hova( város), mennyiért, és számlára-e? Ha a számla megvan jövő hét közepéig, a ház ráérne akármeddig.. -
#1059 Szerezzek? -
#1058 Az a lambéria ott hátul, milyen fábó van? :))) -
atee #1057 jah... -
#1056 akkor mi vagyunk a honosítók-) -
atee #1055 Bezzeg amikor mi elkezdtuk akkor meg semmi nem volt kaphato itthon...
Emlekszem mennyit maszkaltam minden szarert:)(
Most meg szinte barmit lehet mar kapni...
Na mind1 az enyem legalabb biztos teljesen egyedi :D -
#1054 És a parasztok nem is válaszolnak a kérdésre, hogy lesz-e. Most hívjam fönek őket? -
CODEGEN 8011 P4 Ház 400W
7 db 5.25"
1 db rejtett 3.5" (+ 2db opcionális)
USB, mikrofon és fejhallgató csatlakozó elől
mérete: 200 x 500 x 423mm
Gyönyörű! Ilyent akartam! És elfogyott >:( pedig 14500.. -
#1050 hát inkább egy normális hűtőt vegyél,az sokkal olcsobb! -
#1049 Sziasztok!
Most már nekem is van LED-es ventim. Most gondolkozom új világításvezérlésen, ezért még nincs beszerelve. Amint elkészülök vele, felrakom a netre. Vagy saját oldalt indítok, vagy felkerül a Prohardverre a coolness részhez. Majd meglátjuk. Kérdés, hogy Parciék beteszik-e, betehetik-e. -
#1047 dombóváron vettem mivel hogy ott lakom!
a márkálya:nemtudom az az alján van egy kis USB felirat.nagyon faszán néz ki! -
rutilus #1045 mi a márka/típus, és hol vetted? -
#1044 helo mindenkinek!
vettem egy kurvajó gépházat.
az oldala plexitből van,megvan az oldalán egy kurvanagy venti,ja meg belul kék neon van.
nagyon király.nem is voltlyan sok 14500Ft -
tomcs #1043 na megcsinaltam ujabb hatalmas idegbeteg izemet.. lecsereltem a billzet ledjeit pirosra mostma szepen harmonizal az optikai egerrel :]]]] -
#1041 FEEL IV
a legtöbb számtech boltban kapható :) -
atee #1039 Es pirosat senki ne vegyen! :)) -
#1038 Bocsi, Bi-Sonic a márkanév.