Dizájnos számítógépházak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a legtutibb valami fenyezomuhelybe lesz szerintem😊
Igen nem olyan eluto szinu mivel akkor az elejet sot az eszkozoket is fujni illene de akkor azokra mar nincsen gar😊 bar ha jol belegondolok ez csak a cd-irot erinti mar😊
mind1 a lenyeg azokat nem akartam fujni ezert valasztottam ezt a remek szint 😊
A ventit siman lefujtam😊 a tescoban vettem 1000 penzert bazi nagy flakonnal😊 ha kell szivesen adok belole neked is jut meg 😊
mind1 a lenyeg azokat nem akartam fujni ezert valasztottam ezt a remek szint 😊
A ventit siman lefujtam😊 a tescoban vettem 1000 penzert bazi nagy flakonnal😊 ha kell szivesen adok belole neked is jut meg 😊
Gépszinû: nem lila citromsárga egyéb. Fehér vagy nemtomijen.Nem nagyon tér el a gépszíntõl, de a minõség az ok.
A Titan ventije: lefestetted, vagy vettél ojat ha igen hol? Egyébként megõrülök, mert nem élhetem ki a kreativitásomat.
De most...
Megszállt az ihlet. MEgvan a hej ahol le fogom festeni a házam. A Studio. Meg megszólaltatom a hangcuccot. Extra durva: 2x300wattos Kiso erõsítõ BestOFF hangfalak. A középhangfalak lemennek vagy negyven Herzig. Na szóval ott fogom a festést. De hogy a többit hol???
A Titan ventije: lefestetted, vagy vettél ojat ha igen hol? Egyébként megõrülök, mert nem élhetem ki a kreativitásomat.
De most...
Megszállt az ihlet. MEgvan a hej ahol le fogom festeni a házam. A Studio. Meg megszólaltatom a hangcuccot. Extra durva: 2x300wattos Kiso erõsítõ BestOFF hangfalak. A középhangfalak lemennek vagy negyven Herzig. Na szóval ott fogom a festést. De hogy a többit hol???
ok ok nem surgos raerek😊
kulonben jobb lett az uj oldal bar meg nem az en izlesem 😊)
Vegre valaki felkarolta ezt a temat nagy urt tolt be itthon!
kulonben jobb lett az uj oldal bar meg nem az en izlesem 😊)
Vegre valaki felkarolta ezt a temat nagy urt tolt be itthon!
ha nem hat nem 😄D
te konkretan nem kerted! vagy igen?
kuldjem?😊
hova?
kuldjem?😊
hova?
izlesek es pofonok...
Codegen 9001 a félisteni ház.
crazyn: itt van a cim #246
elobb nezd meg a kepeket innen van az enyem is van akinek nem jon be mert vastag!
keskenyebbet nem tallatam naluk az en uvegemhez
neked nemtudom milyen kell nagyon sokfele van!
elobb nezd meg a kepeket innen van az enyem is van akinek nem jon be mert vastag!
keskenyebbet nem tallatam naluk az en uvegemhez
neked nemtudom milyen kell nagyon sokfele van!
elkuldve nektek is!
ok ok kuldom oket😊
Meg tudná valaki mondani, hogy hol lehet az ablakhoz gumicsíkot kapni.
Atee: a képeket a házról nekem is küld már el pls. [email protected]
Atee: a képeket a házról nekem is küld már el pls. [email protected]
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
mx300 a hang kari 😊 a csatlakozok aranyszinuek😊
a winyot valami alaszerelheto ventivel hutom egyszeru olcso.
Mas is a gumicsikot emelete ki ! En megszoktam😊
keskenyebb nem volt..kerestem sokat
Gepszinu ? ezt hogy erted? Ezt zokon veszem 😊 igazan szep szine van csak a fenykepen nem jon vissza rendesen😊😞 thx kulonben szepen kifejtetted a velemenyed!
a winyot valami alaszerelheto ventivel hutom egyszeru olcso.
Mas is a gumicsikot emelete ki ! En megszoktam😊
keskenyebb nem volt..kerestem sokat
Gepszinu ? ezt hogy erted? Ezt zokon veszem 😊 igazan szep szine van csak a fenykepen nem jon vissza rendesen😊😞 thx kulonben szepen kifejtetted a velemenyed!
GeorgeTerror: Lefoglalom a GiriJankó nevet 😄DDDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ja szóval szép
Atee 😊))))))))))))))))
Majd levertem a gépet "ijjedtemben". Elõször nem értettem. Majd röhögtem nagyon. Bogár is megmondta a "plusz" géped tuti.
Na jön a vélemény. Nem kritika, mert egyenlõre csak irigykedem mijen jó nektek.
Szép a tükrös festés, de én valami kevésbé "gépszinû"-re festeném. Az ablak szép, bár a gumi kicsit vastag (az én ízlésemnek). A sarok ragyogó ötlet szép. A titan rácsa szintén szép, a körkábelek is. Van egy nagyon gonosz kérdésem: hogyan hûtöd a winyót? Milyen hangkártyád van(ha jól láttam aranyszínû)? ennyi
Majd levertem a gépet "ijjedtemben". Elõször nem értettem. Majd röhögtem nagyon. Bogár is megmondta a "plusz" géped tuti.
Na jön a vélemény. Nem kritika, mert egyenlõre csak irigykedem mijen jó nektek.
Szép a tükrös festés, de én valami kevésbé "gépszinû"-re festeném. Az ablak szép, bár a gumi kicsit vastag (az én ízlésemnek). A sarok ragyogó ötlet szép. A titan rácsa szintén szép, a körkábelek is. Van egy nagyon gonosz kérdésem: hogyan hûtöd a winyót? Milyen hangkártyád van(ha jól láttam aranyszínû)? ennyi
Ja a Plusz 😊
majd levertem a gepet ilyedtemben😊
majd levertem a gepet ilyedtemben😊
Terror ment neked is 😊
Atee: a plusz gépet tuti! Nézegetem a képeket, lapozgatok, és jön Õ! Meglepetésemben jót röhögtem rajta! d:-))))

Küldd el nekem is pls [email protected]
Wick látom meg felfogtam mi kell hozzá. Ijen teljes leírást kérnék: mit hova kell forrasztani, hogy jó legyen meg ijenek. Úgy magyarátd, mintha olyannak magyaráznád aki még nem csinált soha ijet. Mert én még nem csináltam, soha nem forrasztottam, csak egy 220-as hosszabbítot, de azt mindegy hogyan csinálod. De ellenállást meg ijeneket még soha
Wick látom meg felfogtam mi kell hozzá. Ijen teljes leírást kérnék: mit hova kell forrasztani, hogy jó legyen meg ijenek. Úgy magyarátd, mintha olyannak magyaráznád aki még nem csinált soha ijet. Mert én még nem csináltam, soha nem forrasztottam, csak egy 220-as hosszabbítot, de azt mindegy hogyan csinálod. De ellenállást meg ijeneket még soha

ja mindenkinek van egy plusz nevu kep is😊
elfelejtettem mondani a tortenetet😊
de rovid.😊
Eppen ott jart a fenykepezeskor 😊 ennyi gondoltam megosztom veletek
elfelejtettem mondani a tortenetet😊
de rovid.😊
Eppen ott jart a fenykepezeskor 😊 ennyi gondoltam megosztom veletek

elkuldve: wicck,Bogár.Coolness
na lecsokkentettem kicsit a kepeket igy mar nem olyan ilyeszto😊
wicck neked 2 reszben kuldom a tobbieknek 1 be 😊 ugy is alig nagyobb 1 mb nal😊
wicck neked 2 reszben kuldom a tobbieknek 1 be 😊 ugy is alig nagyobb 1 mb nal😊
na vannak kepeim ! 4-5 mb kozotti a meret ha mindet kuldom amit gondoltam
kinek fer el ennyi ? annak kuldom ma este 23 korul!!
Coolnessnek termeszetesen megy szo nelkul😊
kinek fer el ennyi ? annak kuldom ma este 23 korul!!
Coolnessnek termeszetesen megy szo nelkul😊
Humm hat cikket nembiztos hogy faragok belole😊
Idohiany miatt foleg!
ha megvannak a kepek azert majd hozajuk fuzok valamit 😊
Idohiany miatt foleg!
ha megvannak a kepek azert majd hozajuk fuzok valamit 😊
Jaja, a Coolness-en. Arra szerintem várhatunk. Most épp átrakják a domain alá és sok dolguk van. Az én cikkem sem került még fel.
Coolnessen kintlesz kulonben elvileg 😊
Kepeket tudok kuldeni cikk formalya majd csak ott lesz!
Szivesen kuldom a kepeket😊 Sajnos meg holnapig kell varni ra😞 vagy pentekig ...
Kepeket tudok kuldeni cikk formalya majd csak ott lesz!
Szivesen kuldom a kepeket😊 Sajnos meg holnapig kell varni ra😞 vagy pentekig ...
Atee, please nekem is küld el! Cserébe itt az én cikkem.
wicck e-mailt pls reinstal vol elszallt minden!
jaj 600. voltam 😊)
ok holnap elvileg estefele megy a cucc mindennel egyutt😄
hat a kepek amik keszultek tenyleg nem adjak vissza a szinet😞
Holnap elkeszulnek a vegleges kepek cooolness nek mar ossze van irva a cucc😊
e-mailt pls kinek hova kuldjem?
Holnap elkeszulnek a vegleges kepek cooolness nek mar ossze van irva a cucc😊
e-mailt pls kinek hova kuldjem?
Wick Emilben küldj teljse leírást, mit hogyan hova. Még soha nem csináltam ijet😊
ja majd elfelejtettem a lenyeg ,hogy a jovoheten a kepek es a cikk is meglesz a Coolness nek😊
Vilagitas meg ugyan nem lesz ... az majd ezekutan.
Vilagitas meg ugyan nem lesz ... az majd ezekutan.
Na megvan a fenyezes is 😊 erre is raszantam magamat😊
Igazabol a kepek majd nemnagyon adjak vissza mennyire szep😞)
Jovohetre megkaptam az igeretet ujra... elvileg kedden keszvan 😊 sajnos meg nemtudom hogy milyen lessz ez igy egyben remelem nem lesz nagy csalodas ha mar ennyit kellett varni ra..😞
Igazabol a kepek majd nemnagyon adjak vissza mennyire szep😞)
Jovohetre megkaptam az igeretet ujra... elvileg kedden keszvan 😊 sajnos meg nemtudom hogy milyen lessz ez igy egyben remelem nem lesz nagy csalodas ha mar ennyit kellett varni ra..😞
Ha valaki tud nekem egy potis fankontrollert ami szabájozza a 12v-ot akkor ne tartsa magában. Elõre is köszi.
EQ5 egyben modder talalka is lesz😊)
Na ez sem jött össze talán mégis kendács...
Na egyenlõre ugrott a kendácsolás. De lesz hejette nagy hangcuccom: Videologic Digitheatre LC. Holnap talán
Wick! Még meg sem dícsértem a házad. Szép. Bár az elején kicsit gányosnak tûnik. Mármint a festés, de lehet hogy csak a kép szar.
Tippeket köszi prohardver klub rulez
Tippeket köszi prohardver klub rulez

Js és közben elkezdtem a festést. A meghajtók a ventik narancssárga színét kapják, a ház kék lesz. Egyelõre ennyit elõre. Aztán lesz még más is! (Meglepetés!!)
Na keresek több dolgot is:
120mm-es 220-as ventit
mûmárványt
Hol mennyiért
köszi
120mm-es 220-as ventit
mûmárványt
Hol mennyiért
köszi
Az elõzõ mód is a Coolness-en van, a cikk is oda fog felkerülni, és ezért van említés az elõzõ modra.
Bogár itt is megdícsérlek!
Jó írás részletes, a költségek, és a szerelés leírása csillagos ötös.
De hol az elõzõ mod? Legalább egy link lehetne rá
Jó írás részletes, a költségek, és a szerelés leírása csillagos ötös.
De hol az elõzõ mod? Legalább egy link lehetne rá
hej 😊 (hajrá pontosjé)
komojan kolostorba vonulok. nincs idõm. meg kellene egy mûhej
haol tudnék kendácsolni, megfelelõ szerszámokkal. mert igy egy tömházban a szobámban nem eröltetném. elõször is fel kell darabolni, vázat kitalálni kapcsolókat csinyáni hûtést. aztán még rohadt lemezvágó ollóm sincsen. az mondjuk nem is vinné. lehet hogy egybenmarad mégiscsak Viszont lecsisz meg festés akkor is várja. így elsõ ránézésre benne van vagy 100 óra munka
komojan kolostorba vonulok. nincs idõm. meg kellene egy mûhej
haol tudnék kendácsolni, megfelelõ szerszámokkal. mert igy egy tömházban a szobámban nem eröltetném. elõször is fel kell darabolni, vázat kitalálni kapcsolókat csinyáni hûtést. aztán még rohadt lemezvágó ollóm sincsen. az mondjuk nem is vinné. lehet hogy egybenmarad mégiscsak Viszont lecsisz meg festés akkor is várja. így elsõ ránézésre benne van vagy 100 óra munka#567
Úgy néz ki itt jobban megy az élet 😊
Vagy baj ? 😉
Szóval megnéztem a házat tüzetesebben:
Ijen önhordó kasznis: az egész oldala, alja, teteje egy darabból van, semmi váz, és az oldalára kell kendácsolni rá a lapot, plusz, nincs benne ps2 egy darab sem, a meghajtók egy simán kivehetõ keretben vannak, 2 kicsi 5 nagy hej.
A 3 (cd dvd rakk) pont befér, hogy mind között legyen hej. ide hûtést és kapcsoló paneleket. Ha egyszer sikerül egy digit feényképezõt, vagy webkamot szerezni lesz kép is ha érdekel valalkit.
Vagy baj ? 😉
Szóval megnéztem a házat tüzetesebben:
Ijen önhordó kasznis: az egész oldala, alja, teteje egy darabból van, semmi váz, és az oldalára kell kendácsolni rá a lapot, plusz, nincs benne ps2 egy darab sem, a meghajtók egy simán kivehetõ keretben vannak, 2 kicsi 5 nagy hej.
A 3 (cd dvd rakk) pont befér, hogy mind között legyen hej. ide hûtést és kapcsoló paneleket. Ha egyszer sikerül egy digit feényképezõt, vagy webkamot szerezni lesz kép is ha érdekel valalkit.
Unalmamba mar lekaptam a hazam tetejet is 😊
Lefurtam a szegecseket . Meg igy is eleg nehez volt letepni😊
Remelem visszakapom vege az oldalat is es akkor egybe megkapja a veglelges szinet is😊
Mindenesetre egyre jobban szetvan 😊 ,de haladok😊
Lefurtam a szegecseket . Meg igy is eleg nehez volt letepni😊
Remelem visszakapom vege az oldalat is es akkor egybe megkapja a veglelges szinet is😊
Mindenesetre egyre jobban szetvan 😊 ,de haladok😊