2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
#1037 Kb 2400 Ft +Áfa Bi-Socic. -
[Walaki]D`Lair #1033 NA majd ha kész lesz a házam majd rakok képet ide. Jól. -
#1030 Jut eszembe, vannak új ls olcsóbb LED-es ventik. -
atee #1029 es igazad is van.. nekunk a mi szemszogunkbol gagyi:)
viszont atlag normalis embereknek:)) tokeletes lehet! -
freeboy #1027 figyú megszeretném kérdezni hogy tudsz-e olyan oldalt ahol ilyen gépház tuningok vannak[#alien -
freeboy #1026 Szevasztok srácok azt szeretném megkérdezni hogy tudtok-e ilyen oldalakat ahol ilyen géphaz tuningok vannak?????????????????? -
#1022 hmhm....na megyek megnézem már rég voltam arra felé.
spec moonlite ház annak jó aki nem akar hozzányúlni-)
tetszik benne hogy világít, de ha vesz vki egy olyat, már nem is egyedi.....ennyit erről.
Ugy tudom az egész topicnak az az értelme, hogy mindenki a saját szája ize szerint csinálja + a házát, ezért nem érdemes egyik gyárnak sem belenyulnia egy ilyen extrém modder házba mert az egyének egyidő UTán már nem vennék meg. Lásd feel5 ...örülök hogy átalakítottam, mert eq5 n találtam magam körül vagy 5 öt. persze mind gyári kék/ezüst.... szal elég gagyi-) -
atee #1021 ok osszeszedem magam ... es csinalok uj kepeket..
aztan majd jezem ha keszvan! -
atee #1020 De jarok oda is ...
Kedves UT ismerosomnek pont ilyen van:))
Nalunk szervalta!
Asszem te is talalkoztal vele a kek antec ventit nalatok vette!
Nagyon jol passzol a hazhoz igy. -
#1018 Pont arra gondoltam. Csak nem jársz ahhoz a nagykerhez? -
atee #1017 en lattam mar...
keken vilagit es moonlight a fantazianeve
Ezust es feher szinben kaphato!
Nekem tetszik alapnak nem rosz! -
#1016 Láttatok már olyan házat, aminek gyárilag világít az eleje? Érdekel ez valakit? -
#1015 -
#1014 Na még1*:
-
Tudom nem nagy cucc, de nekem tetszik és úgy is kevés a kép. Saját :)) -
#1012 atee... hwsw feltétlen -
#1011 max elküldöd a prohardver-re -
atee #1010 Na vegre sikerult vilagitast szervalnom a hazba:))
Nagyon szep piros es venti formajaban van:) 4db. led vilagit rajta es kurva jol nez ki :))
2 ventit vettem es bar meg csak az egyik van benne maris nagyon klasz!
Mostmar tenyleg csak egy lcd kell az elejere ja meg venni vegre egy cd irot :) es akkor ugy gondolom keszvan..
Ja talaltam nagyon klasz bandazst a tapkabelekre textilbol azzal szalankent lehet szepen megoldani
Asszem azt is megcsinalom meg!:)
Kepek most hol vannak magyar oldalon magyar Modder alkotasokrol? Ahova esetleg az enyem is ujra felkerulhetne!? :) -
#1009 Baró lett atus.... kár hogy zöld-))
nem dehogyis..ne mbaj az..-)
télleg jó lett. -
#1008 oki...meglesz a gép és lesz kép-)
max 1-2 hét annyit tudtok várni?-)
-
dragon #1006 akkor rakj fel róla egy képet legalább, hogy had sápadjak miatta. esetleg meg tudunk egyezni egy csekély összegben ;-))) ha annyira egyéni. na légyszi!!!!! köszi -
atee #1005 Ja emlexem csak jo volt flamelni az AMD re
Egyebkent en se vagyok kibekulve a memoriaval
Samsung !
Megy ,de nem ugy ahogy szeretnem...
Es a fene egye meg en akartam az 1000. et irni most vettem eszre ,hogy lemaradtam:(
A P4 viszont hasit ahogy kell persze huzva mert anelkul nemsokat er! ;) -
#1004 atee...az memória probléma volt emléxel még?-)
SAMSUNG RulZ?_
-
#1003 de tudok. most tettem fel én is, és egyenlőre egyéni a dolog. -
#1002 sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy nem tudttok-e olyan boltot ahol többsoros kék háttérvilágításos lcd kijelzőt lehet kapni? előre is kösz! -
atee #1001 ehh... meglehet csak nekem felmegy ra gond nelkul az xp :DD Ha emlexel meg EQ ra :D -
#1000 P4 szar nem világosítottak még fel?-) -
atee #999 :)))
masal foglalkozunk :)
Sanos a vilagitast kene meg megoldanom ,de smmi info se venti se katodcso olyan szinbe amilyenbe kene. igyhat varok!
Na meg a feher alaplapomnak is annyi:((
P4 miatt! :) -
#998 ehh...lehúzódott a topic...mindenki leállt ugy néz ki..
Ennyi volt a magyar modderkedés.-) -
#996 némelyik ház qrva ronda, nem értem minek bele 10venti, az úgy qrva hangos!!!! azé van egy két tetszetős -
#995 sorry látom, oké bocs f@sz vagyok
-
#994 melyik bolt, mi a nevük, mert csak jövőhéten fogok telcsizni, majd workből érdeklődök...
köszzz amúgy!
-
#993 mondom inkabb szerviz, de 1-2 nap alatt barmit hoznak amit ker az ember, ha nincs raktaron nekik.
399-09-97 az arakrol kerdezd oket mert passzolok tobb mint feleve vettem ott hazat utoljara -
M.A.D. #992 komolyan mondom. írigykedve olvasom ezeket a sznob hozzászólásokat. Bárcsak nekem is ez lenne a legnagyobb gondom.
sorry -
#991 Kösz megnéztem de...
Az az ismerősöd mennié tud torony házat nem hyperprice értékkel?
-
#990 demostudio
de en ismerosnel szoktam vasarolni, bar az inkabb szerviz, de legalabb megbizhato :D 1 ertenek hozza 2 ismeros :D -
#989 nem rabolják ki pl az LS nél...: magad adod oda a lét nekik.
Ha jól emléxem ott láttam egy nem túl bíztató megjelenésű szerver házat.
www.lscomputer.hu
-
TheZsenyka #988 EMBEREK HELP!!! Duplaszéles házat keresek (server házat, na) redundáns tápegységgel... arghhh... vajon hol lehet ilyet kapni anélkül hogy kirabolnák a pénztárcámat? -
#986 codegen nagytorony ekorul van 300 as táppal, halk is -
#983 apróra!!
-)