Dizájnos számítógépházak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Belinkelek néhány képet, hogy is állok most:

Tudom, a citromsárga csík nem szép, de forgás közben nem látszik, hanem szép sárga körív lesz belöle. d:-))

Tudom, a citromsárga csík nem szép, de forgás közben nem látszik, hanem szép sárga körív lesz belöle. d:-))
Na végigolvastam...
Hosszú volt.
Jelenleg a ház portalanítása az ami legjobban foglalkoztat. Vettem egy klíma boltban filtert hozzá. Ha minden jól megy nem nagyon kell fújkálni a gépbõl a port, ha kész lesz. Egyenlõre ennyi, majd írom, mijen az áteresztõképessége.
Hosszú volt.
Jelenleg a ház portalanítása az ami legjobban foglalkoztat. Vettem egy klíma boltban filtert hozzá. Ha minden jól megy nem nagyon kell fújkálni a gépbõl a port, ha kész lesz. Egyenlõre ennyi, majd írom, mijen az áteresztõképessége.
Feel V tápegység hangjáról tudtok nekem valamit mondani ??
hat allok vele😞(
Most legutobb hetfore igertek az oldalat...
Na azota nem ment dolgozni a faszi😞(
Utana fenyezes + valami vilagitas a vegen es keszvagyok😊
gyakorlatolag ki van vagva van uveg benne mar csak azon kell meg finomitani egy kicsit ...
feher kerek kabeleket vettem mar szep feher az alaplapom😊 kapcsolokat szreltem be a flopy elolapra ventiket es majd vilagitast kapcsolni
Fenyezes az mar gyorsan fog menni elvileg😊
Csak meg a tetejet kel leoperalni hozza😊
ennyi a lenyeg benne vagyok a kozepebe es sajnos nem a sajat hibam miatt nincs meg kesz😞
Most legutobb hetfore igertek az oldalat...
Na azota nem ment dolgozni a faszi😞(
Utana fenyezes + valami vilagitas a vegen es keszvagyok😊
gyakorlatolag ki van vagva van uveg benne mar csak azon kell meg finomitani egy kicsit ...
feher kerek kabeleket vettem mar szep feher az alaplapom😊 kapcsolokat szreltem be a flopy elolapra ventiket es majd vilagitast kapcsolni
Fenyezes az mar gyorsan fog menni elvileg😊
Csak meg a tetejet kel leoperalni hozza😊
ennyi a lenyeg benne vagyok a kozepebe es sajnos nem a sajat hibam miatt nincs meg kesz😞
Te hogy állsz az átalakításával?? (Te írtál a HWSW-n is, hogy neked is ilyen házad van, és azt átalakítod?)
jah igen ezt a DTK rol nyultak le.....
NE vegyetek ilyet😊 Nekem DTK van ne legyen sok belole😊)
NE vegyetek ilyet😊 Nekem DTK van ne legyen sok belole😊)
Azt akarja mondani, hogy ugyanezek a hazam mennek mas festessel DTK neven.
Tap is ugyanaz, vagy az elter?
Tap is ugyanaz, vagy az elter?
Miiiii ????
Ebbe a házba bele tudok pakolni AMD XP-s cuccot:
http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out.phtml?termek=2003267
Elvileg ez egy P3-as ház.
http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out.phtml?termek=2003267
Elvileg ez egy P3-as ház.
Inkább ez ütött nálam nagyot!
http://www.vapochill.com/performance/index.shtml?id=23
Köszi a linket!
http://www.vapochill.com/performance/index.shtml?id=23
Köszi a linket!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Hi!
Kész lettem!😊
Legalábbis a két oldala kész!
A tetejét illetve az elejét még nem szedtem szét mert kell keresnem Pz1-es fejet!😞(
Egy-két ötlettel-tapasztalattal szolgálhatok azoknak akik maguk akarják lefesteni...
Többek között a műanyag alkatrészekre gondolok, mert a fém nem kihívás!😊))
Persze, ha valakit érdekel...😞
Addig is egy jótanács! A MOBIHEL anyagok vannak a legjobb árban!!!!
200ml Passat metal fekete bázis 1.400.-ft !!!!
Ugyan ez Glasurit-ból 2.600.-ft!!!!
Kész lettem!😊
Legalábbis a két oldala kész!
A tetejét illetve az elejét még nem szedtem szét mert kell keresnem Pz1-es fejet!😞(
Egy-két ötlettel-tapasztalattal szolgálhatok azoknak akik maguk akarják lefesteni...
Többek között a műanyag alkatrészekre gondolok, mert a fém nem kihívás!😊))
Persze, ha valakit érdekel...😞
Addig is egy jótanács! A MOBIHEL anyagok vannak a legjobb árban!!!!
200ml Passat metal fekete bázis 1.400.-ft !!!!
Ugyan ez Glasurit-ból 2.600.-ft!!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
pudva te leszel az első aki megkapja ere mérget vehetsz...
naná hogy nem fogom el kotyavetyélni az anyagot ha van egy magyar modder oldal.-)
De mostmá' alddig nem nyugszom mig wick házát le nem körözöm. Már csaqk azért sem, mert nem küldtze el a 12 voltos megoldást, és magamnak kellett pénzlért megcsináltatni. Ugyhogy wick...készülj fel a harcra.-)
naná hogy nem fogom el kotyavetyélni az anyagot ha van egy magyar modder oldal.-)
De mostmá' alddig nem nyugszom mig wick házát le nem körözöm. Már csaqk azért sem, mert nem küldtze el a 12 voltos megoldást, és magamnak kellett pénzlért megcsináltatni. Ugyhogy wick...készülj fel a harcra.-)
That\'s All Folk\'s
Ilyen házakat az expert-ben láttam!
www.expert.hu
Nagyker, de én csak ezt ismerem!
Viszont az árukra készülj fel!!!!!!!
www.expert.hu
Nagyker, de én csak ezt ismerem!
Viszont az árukra készülj fel!!!!!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Feel házakkal tele a Mistral is!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Haat, nem is tudom. Ha a FeelV+Enermax tapot veszed meg, maris tobbe van, mint a Chieftec valamelyik MIDI tornya 300-as tappal...
Igaz, nincs az elejen USB, de annyi baj legyen...
Igaz, nincs az elejen USB, de annyi baj legyen...
neked meg annyi, hogy vagy kivezeted elöl vagy nem..nem az alaplapodról lopja le a kiv et. hanem hátulról...szal ha nem tetszik kiveszed a vezt.
That\'s All Folk\'s
Na emberek.. látom jókora forgalom lett itten..hehe
ami persze nem baj.
Nos
kicsit felaljzom a kiváncsiságotokat. Nem találtam gyári feel5 árnyalatot egyik festéknagykerben sem, kevertetni nem akartam, mert ugy gondoltam, inkább más szint adok neki.-)
ugyhogy, most le van festve az egész ház lakkal vax al mindennel, olyan mint a tükör-)
már csak az eleje van, ezt is azért hagytam ki egyenlőre mert műanyag, és félek más eljárás kell a festéséhez, de ennek még UTánanézek. Ha nem akkor 7végén erre is sor kerül.
Ugyanakkor uj vágat került az oldalra, hogy jobban tükrözze belső értékeit, és aróval beletetováltam a nevem is, amit felülről két erős fényű kék leddel megvilágítotam,. Mit mondjak UTős-) Nemsokára kész lesz, mennek a képek.-) ja meg még egy. Ne vegyenek sokan feel5 t, mert ne és kész-) Amugy jó ház, mert kiba könnyen szerelhető. Na..remélem skerült felkavarni a hangulatot, majd jelentkezem vmikor...by
ami persze nem baj.
Nos
kicsit felaljzom a kiváncsiságotokat. Nem találtam gyári feel5 árnyalatot egyik festéknagykerben sem, kevertetni nem akartam, mert ugy gondoltam, inkább más szint adok neki.-)
ugyhogy, most le van festve az egész ház lakkal vax al mindennel, olyan mint a tükör-)
már csak az eleje van, ezt is azért hagytam ki egyenlőre mert műanyag, és félek más eljárás kell a festéséhez, de ennek még UTánanézek. Ha nem akkor 7végén erre is sor kerül.
Ugyanakkor uj vágat került az oldalra, hogy jobban tükrözze belső értékeit, és aróval beletetováltam a nevem is, amit felülről két erős fényű kék leddel megvilágítotam,. Mit mondjak UTős-) Nemsokára kész lesz, mennek a képek.-) ja meg még egy. Ne vegyenek sokan feel5 t, mert ne és kész-) Amugy jó ház, mert kiba könnyen szerelhető. Na..remélem skerült felkavarni a hangulatot, majd jelentkezem vmikor...by
That\'s All Folk\'s
eppen nincs a Mycomba😊
de ott lehet kapni..
de ott lehet kapni..
nem tudjátok véletlenül a Feel házak nagykerét? Én ma láttam egy ezüst színűt, hát elállt a lélekzetem a szépségétől! Az elejéhez hozzá se nyúlnék.
tegnap vettem egy Codegen 6039L-t , es nagyon tetszik
LYONESS - Your Cashback Company
Mirol csinaljak fenykepet?
Szimplan lefujom ugyanolyan szinure a cd-ket, aztan kesz...
Szimplan lefujom ugyanolyan szinure a cd-ket, aztan kesz...
Nekem meg a fekete (bocs, sotetszurke) Chieftec jott be, ennyi.
Nagysagrendekkel szebb, mint az eddigi Acorp, amit utaltam szerelni.
Festes: kib* draga a modellfestek. 840Ft volt a korteren a Revell spray 😞
Remelem eleg lesz a 2 rackra, meg a 3 cdre...
Nagysagrendekkel szebb, mint az eddigi Acorp, amit utaltam szerelni.
Festes: kib* draga a modellfestek. 840Ft volt a korteren a Revell spray 😞
Remelem eleg lesz a 2 rackra, meg a 3 cdre...
Ehhh. Nekem a szürke doboz szép, másnak meg a grafittivel összesprézett agyonneonozott hóbelevanc. Nekem a letisztult formák tetszenek, nem a csiricsáré homokozóvödör. Az ízlések különbözőek ezt neked is tudni kéne. Az általtad említett házak között igenis van különbség, de lényegtelen mert nem olyat akarok venni. Tegnap néztem meg az ATC110-et meg a 210-et közvetlen közelről és nagyon tetszett mind2. Cuccforrásokat köszi, te fődesigner.

Az eddigi házam is megbízható volt mert nem hullott széjjel és jól szerelhető. Én a design miatt akarok váltani. Egyébként meg ügyes nem vagyok, csak lusta. De ezt írtam is.
Valaki tudja, hol lehet ezt a köralakú idekábelt olcsón kapni?
Valaki tudja, hol lehet ezt a köralakú idekábelt olcsón kapni?
Ja az econnect meg ráadásul még kib@szott drága is...

Szép, elegáns, könnyen szerelhető és nincs mindenkinek. Nagykerben még egy picivel olcsóbb is. Chieftekkel csak az a bajom hogy semmi különleges nincs rajta. Egy baszott nagy hagyományos színű szekrény, olyan desiggnal ami nekem egyáltalán nem tetszik. Festegetni meg nem fogok, már az óvodában leszoktam róla. Fűrészelni meg technika órán fűrészeltem utoljára 8.-ban.

Ebbol kijon 2 Chieftec Dragon nagytorony, tappal...

Van valami ertelme az alu haznak azon kivul, hogy konnyu, meg tulmeretes hutobordakent viselkedik?
Ja, es kib* draga.
A legolcsobb CoolerMaster 68+fa, es ez TAP NELKUL ertendo!
http://www.e-connect.hu/index.html?http://www.e-connect.hu/alkatreszekhaz.htm
Ja, es kib* draga.
A legolcsobb CoolerMaster 68+fa, es ez TAP NELKUL ertendo!
http://www.e-connect.hu/index.html?http://www.e-connect.hu/alkatreszekhaz.htm
AMS Gtower: 

Bocsesz mégeccer:Sziasztok, unom a régi házamat és szeretném lecserélni egy alumíniumosra. A Lian-Li, AMS, Enermax, Cooler Master házakat forgalmazza valaki Magyarországon? Egy kis ízelítő: 

Sziasztok, unom a régi házamat és szeretném lecserélni egy alumíniumosra. A Lian-Li, AMS, Enermax, Cooler Master házakat forgalmazza valaki Magyarországon? Egy kis ízelítő: img src="http://www.deviantpc.com/reviews/cmatc210/atc3.jpg"
a lenyeg a dtk viszont megeri a 21 et 😊
Na, valaszolt a Chieftec support...
Kiderult, hogy a Pantone skala 446C szine all a legkozelebb a hazhoz.
Kiderult, hogy a Pantone skala 446C szine all a legkozelebb a hazhoz.

22 szerintem meg nemsok ha hozza akar valaki nyulni ha nem😊
szerintem a haz nagyon fontos meg persze a tap is
bar ebbe a feel hazban nemtudom milyen tap van...
Sima acorp hazat is szepen meg lehet csinalni mint a te peldad is mutatja viszont a minoseg nem az igazi bar legalabb olcso 😊
szerintem a haz nagyon fontos meg persze a tap is
bar ebbe a feel hazban nemtudom milyen tap van...
Sima acorp hazat is szepen meg lehet csinalni mint a te peldad is mutatja viszont a minoseg nem az igazi bar legalabb olcso 😊
Én is gondolkodom rajt....
AMD-hez is jó (ami jó P4-be az AMD-be is , ha jól tudom !?)
Táp 300w-os ??
Árban mennyi ??
AMD-hez is jó (ami jó P4-be az AMD-be is , ha jól tudom !?)
Táp 300w-os ??
Árban mennyi ??
Hi!
Szeretnék egy AMD Athlon XP rendszert és ehhez a FEEL V nevű házat néztem ki.
Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban:
- ez támogatja a P4 rendszert de azért AMD-vel is jó?
- USB kivezetései vannak elöl de ha ez nekem nem tetszik akkor ezeket hátra is kivezethetem?
Szeretnék egy AMD Athlon XP rendszert és ehhez a FEEL V nevű házat néztem ki.
Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban:
- ez támogatja a P4 rendszert de azért AMD-vel is jó?
- USB kivezetései vannak elöl de ha ez nekem nem tetszik akkor ezeket hátra is kivezethetem?
Asszem az a legegyszerubb...
Bar kivancsi leszek, mit valaszol a Chieftec techsupportja a RAL-os kerdesemre
Bar kivancsi leszek, mit valaszol a Chieftec techsupportja a RAL-os kerdesemre

Mégvalami!
A RAL skála inkább ackrill (2K) anyagoknál van szerepe!
Az se rossz, csak az nem metál!😊
A legegyszerűbb, ha viszel egy darab fekete alkatrészt és 99%-ra hozzákeverik a színt!
A RAL skála inkább ackrill (2K) anyagoknál van szerepe!
Az se rossz, csak az nem metál!😊
A legegyszerűbb, ha viszel egy darab fekete alkatrészt és 99%-ra hozzákeverik a színt!
Mondjuk ez annyira nem reális, mert ez a tétel egy HVLP tipusú szórópisztolyra vonatkozik...