Dizájnos számítógépházak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah kellene
Minde mas szinben talalok de feheret nem....
thx

BoGár
Atee!
1, A LED-es világítós ventilátorra rákérdezek most már, mert csak ígérgetik.
2, Kellene fehér rounded kábel? ATA 100? 2000 Ft +ÁFA/db. Érdekel? MEgkérdezem, hogy van-e fehér, ha érdekel, hozatok is.
[Walaki]D`Lair
Miért? Símán elõ lehet állítani 17V-ot a tápról.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Na mind1 rendelet 1 hideg katodcsovet 😊
Remelem EQ-ig megerkezik 😊
Piros szinben😊)

Ez a katodcso hany voltrol megy?

Sejtettem😊)
Hat gondolom hogy szep mar a hazad😊)
Sajnos az enyem azota csak romlott.. mivel a kerek kabeleket elkerte egy haverom es azota se kapok feheret bele😞(
Vilagitas nyista😞 mivel a ventiket csak igerik de nem erkeznek😞
A kekre nem leszek irigy kulonben ...😊 mindenki arra utazik en mar csak azert sem 😄

2XP
Már rájöttem ...

Törölt felhasználó
végre találtam hideg katódcsövet és konvertert Mo.-n. akit érdekel: www.overclock.hu (van még sok egyéb nyalánkság!!)
2XP
A Displaytech 162B-es lcd rendelkezik háttérvilágítással? Mert lehet, hogy a lomexben rosszat adtak.

[Walaki]D`Lair
17V-os?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hol vetted?

Nem vitatkozom nem is errol szol ez a forum😊
Azt azert megjegyeznem,hogy nemcsodalkozom rajtad 😊
Az Intelt is kerulod 😊) ezekutan mar csak linux kene a gepedre😊)

l3alF1aKe
kösz atee...de azt hiszem nem hallgatok olyanra aki nem tudja két kártya közül melyik az ász-)
nvidia elvbõl ki van lõve nálam...
semmmi esélye annak hogy mostanában olyat vennék.

That\'s All Folk\'s

Nvida! a Radeont hagyd inkabb 😊

nezz lejebb 1 kicsit es talalsz linket!

YanoRGT
Találtam egy gyártót nevezetesen a ThermalTake aki gyárt ilyen designes házakat szerintem nagyon jók vannak a kínálatukba és még plusz cuccokal is lehet spécizni pl:világítás, LCD hõfokkijelzõ.
Ha valaki tud magyar üzletet ahol lehet kapni ilyen házakat az irja meg. A CÍM:
http://www.thermaltake.com/products/caseMenu.htm
Srácok tudtok oldalt ahol lehet sasolni gyári házakat.Árakkal
Szetlojuk a hazadat is 😄

l3alF1aKe
naná...
.-)

That\'s All Folk\'s

Balf latom azert indultok 1 csapattal EQ-n 😊

Buzz miota nem vagyok rendszeresen elegge lecsuszottak lettunk😞 😊)

2XP
Köszi! A Lomex.hu-n megtaláltam.

Crazyn
LCD-t hol vetted? Nézd meg milyen LCD, és a honlapról szedd le a pdf datasheet-et! Azon rajta van, hogy melyik számú izé micsoda.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

2XP
Végre van lcdm és hozzá is látnék beszerelni, de az "LCD párhuzamos portra" cikkben az lcd csatlakozókhoz a következõ van írva: Data/instruction signal - RS; Chip enable signal - E; data bit 0 - DB0; stb... És ezek mit jelentenek? Nekem az lcdre csak számok vannak írva a csatlakozókhoz (1-16ig). Kérlek segítsetek!!!

l3alF1aKe
hmm?...itt meg semmi nem törpénik?...-)

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
cégembléma?... miféle szutyi ház az?.-))

That\'s All Folk\'s

BoGár
Elmondanám, hogy jelenleg hol tartok:
Kifúrtam a gép elejét egy tápventinek majd a ház fém részét is. Megvannak a "fiókkihúzok" a gép tetejére is. Szép kékek. aztán jön az oldal kívágása. Ha ezekkel elkészültem, jöhet az azonos színre való lefújás. Ja és tervezek egy új jelet a cégembléma helyére és az is meg lesz világítva hátulról. Várható még egy két 5let!
2XP
Én is inkább magam szerelném össze, de vidékrõl fölmenni Pestre egy lcdért igen sok pénz. Pár hete voltam, akkor meg pont be volt zárva a bolt.

l3alF1aKe
ja lcd nincs benne de az + 10 ezer és 3* ekkora kijelzõd van..

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
Nekem valahogy nem jönnek be ezek az elõre legyártott "mód" ok.. nemtom...én szeretem magam csinálni . Persze tuti nem lenne ilyen preciz...
De ahogy ezt elnézem nincs trajta csak 2 usb a hangkimenet microfon line in egy kapcsoló gondolom a ventiknek meg egy lcd..ami olyan kicsi mint wiccké -) szal nem nagy cucc...valszeg vinyót birnak a ventik. ilyen házat lehet kapni 12 ezer tõl felfelé. olyat kell venni. és kész. persze szvsz

That\'s All Folk\'s

2XP

Bõvebb infó? A Hardware OverClock-ban igen kevés a hír róla. Esetleg valami weblap?

hi

hu vazzeg mennyi cucc van itt😊
kicsit nem figyelek oda es maris alkot mindenki 😊
Sajnos en meg nem haladtam elore semmit a legutobbi helyzet ota..😊
Elmegy a rohadt penz a nyaralasokra 😞
na majd jovok meg csok all 😊)

l3alF1aKe
nyasgem...még logod sincs...szal nem válaszolok-)
lesz lesz...csak holnap megyek melózni...szal alakul dolog lassan-)

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
jaja...vácon is elektronikai boltban figyuztam...ott ahol mindenféle kis bizbaszt megcsinálnak-) pl ott csináltattam 12 voltos adaptert a neon hoz. ott fogom csináltatni kijelzõmet is valszeg.-)

That\'s All Folk\'s

BoGár
ProjectMiera: Pl: Sini KFT Wesselényi utca 19-21. Ott van mindenféle ventilátor és rács. Ha nincs, hoznak. Nem kifejezetten ventilátor boltot kell keresni, inkább elektronikait.
ProjektMiera: tok jo lett a geped, gratulalok hozza! Ez az ez az, minel tobb kepet szurjatok be, igy igazan designos topicunk lesz 😊
Crazyn
Ma beszenvedtem az ablakot. 5mm-es plexibõl, cízszintesen osztott. Talán holnap már lesznek képek

l3alF1aKe
hátbazme mire letöltöttem 56k val ezt a sok képet...zuhh..
nah ...szal nmem gáz ez....jó gondolatok vanak benne...ami kell télleg az a lakk. Meg azért érdekelne hogy nem ecsettel festetted ugye?-)
néhol közelebbrõl elég érdekes a felület. fõleg a cd elõlapjára gondolok. Lakk ezt is megoldaná mondjuk-)
Nincs még ilyen kgst s rácsod?....mert ami nekem voolt az repült in kuka 5 éve...most meg kellene de már nincs ugye. Másik ... Északi hidra inek a vizhûtés?-)
klassz amugy

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
Én egyszer egy váci kirándlásomon láttam egy kis boltban sum(n)on (vagymi)venti mellett lehetett kapni 12 es rácsot.

That\'s All Folk\'s

Crazyn
8cm-es? Hány volton üzemel?
Nekem 2 12cm-es Papst van. Jó nehezek. Egyenként 115V-ró mennek és rohadt hangosak.

BoGár
Lakkozd le!
BoGár
Egész egyszerûen ugyanakkora, mint a normál tápventik. LED-es tápventilátor. Ez a nevében is benne van.
Crazyn
Most már a tápban a világítós venti van és már ma vagy talán holnap kész lesz az ablak.

Crazyn
Én lennék az az arc. Ha elolvastad az utána lévõ hozzászólásokat, akkor tudod, hogy a tápot a hátsó venti miatt kelett aátrakni.

Crazyn
Még csak külföldrõl tudsz rendelni világítást (tudomásom szerint nálunk még nincs rá kereset) vagy maradnak a ledek.
Itt egy osztrák oldal: http://www.ev-shop.at

BoGár
Jól hiszed, ott vagyunk. Én ma még szabin vagyok hétfõn megyek be, tehát csak akkor tudom megmondani, hogy van-e.
l3alF1aKe
miért nerm nézed meg a pnc.hu n?-)
dohány utca vége vagy hol. a keletinél.
asszem.

That\'s All Folk\'s

Crazyn
Ez egy jó ötlet. Akkor ismét megkérdezem: Meg tudja valaki mondani nekem, hogy hol van a PNC vagy azt, hogy miként lehet beszerezni azt a bizonyos világítós ventit?

Ez a topic nem a matávról szól. Kéretik visszatérni a témához.
Gerry
Gondolom ez nem vígasztal, de nekem sem hoznak ki sem adsl-t, sem upc-t sem kábelnetet, senki sem... Már 6 szolgáltató nemtmhány szolgáltatását megrendeltem, de mind aszongya, jaaaaj, háááát sajna ott ez nem lehetséges... Matavról meg ennyit:

Nemigaz, hogy nem tudja azt a sz*ros ADSL-t még 70m-re arrébhozni, ugyanis kb 70m-re már lehet létesíteni...