2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
#1280 Az enermax honlapján van, csak nem tudom, hogy hol lehet kapni. -
atee #1279 12 cm es meg ledes is? ilyet meg nam is lattam! -
#1278 Az lenne a kérdésem, hogy 12cm-es házventit hol lehet kapni, mennyiért?
Azt tudom, hogy az e-connect-en lehet rendelni Enermax-ot, de hátha tudtok máshol is, másmilyet.
Esetleg ha valaki tudja, hogy hol lehet kapni 12cm-es LED-es ventit, annak nagyon örülnék. -
atee #1277 izlesek es pofonok... -
Zozo76 #1276 16500FT
http://www.ebolt.hu/product69226.html#
-
Zozo76 #1275 megegyszer:
-
Zozo76 #1274 Ez se nez ki rosszul...
-
#1273 Miért nem csinálod akkor már előre és valami fasza potméterekkel????
Mondjuk egy 5.1/4-es fedlapra, vagy ha netán van ilyen szabad fedlapod 3.5-eseben az mégjobb???
A menetét sajnos nem tudom... -
#1272 Le tudná nekem valaki írni, hogy hogyan kell fordulatszámszabályzót készíteni? (potmétereset)
Arra gondoltam, hogy a ház hátuljába csinálok egyet, amin lenne 4 poti. Az egész egy slot-fedőlemzre menne rá. -
#1271 Egy gépre annyi hűtőt szerelhetsz, ahányat elbír a tápod (sajna abban nem tudok segíteni, hogy pl 300-as táp hány hűtőt bir el) és még meghatározza a házad mérete és kiépítése....
A haverom Acorp házában 4 plussz hűtő van a szokásosakon kívül (összesen 11 asszem: Proci, chipset, VGA, táp, rack, rack, fix HDD cooler, és 4 8 cm-es cooler elhelyezve a házban).
Az autója csendesebb asszem...
:-)))
Nem az a lényeg amúgy, hogy hány hűtőt tudsz berakni a házba, hanem hogy hány hűtővel tudod optimális hőmérsékleten tartani a rendszert. Minél kevesebb és minél halkabb legyen az irány.
Amúgy a csatlakoztatások meg alaplaptól függenek. Az én lapomon pl. van 3 cooler-hez csatlakozó, de lényegében csak 1 et használhatok, mert az egyiket elhasználja a cpu cooler, a másikra meg a chipset van rákötve, szal kissé átbaszás. A nagyobb coolereket viszont a tápra kell dugni egy elosztóval, amit ált. adnak a coolerekhez... -
korn*15 #1270 lehet lámer kérdés te egy gépre hány ház hűtőt lehet felszerelni és hovA KELL KÖTNI HOGY ha be kötöm? -
Zozo76 #1269 Laalee: tenyleg ugy megy a hutes! Van benne egy kis muanyag cso ami a haz hata fele nez kifele es ONNAN szivja a levegot be. De ezt hazilag is meg lehetne szerintem oldani. Amugy is ha midi tornyot vennek, akkor is kivilrol vezetnem a procira a levegot mondjuk egy rugalmas gegecsovel. -
#1268 egy kis barkacs egy nagy es lassu venti es kesz is a csendes hutes.
a dell gepeknel, gyanitom a tobbinel is, pl a gep hatuljara szerelnek egy 12 centis ventit majd egy legterelovel iranyitjak a jo nagy surun bordazott passziv procihutore a levegot. -
#1267 Láttál már házilag készített babyházas PC-t????
Mert ha gyárilag csinálják, az rendben van, hisz olyan alkatrászek űllnak a rendelkezésükre, amilyet csak akarnak...
De ha valaki Mo.-on szeretne baby házba szerelni, az gondolkozzon el elötte!
Más ha egy gyárban rakják össze, és más ha házilag! -
#1266 lattal mar egy markas gepet hangosan uzemelni? es a legtobb markas gep baby hazra van tervezve.
-
#1265 Szerintem felejtős....
1. Baby házak nagyon kihalóban vannak
2. Feketében pláne!!!!! A Codegen gyárt itthon kapható baby házakat, de feketét asszem nem!
3. bill+egér szintén halott ügy, pláne vezeték nélküliben, esetleg prószáld meg az ACER vezetéknélküli cuccosait... gondolom a www.acer.com-on nézz körül.
A Compaq tudom, hogy gyárt fekete bill-t, de vezetékeset sajnos!
4. Egy mai konfig nagyon fog melegedni egy baby házban, nagyon meg kell majd hűtened, az meg vagy nem fog beleférni, vagy hangosabb lesz mint a TV-d!!!!
Ezeket mérlegeld, aztán dönts!
(természetesen amit mondtam az nem szentírás...:-)))) -
Zozo76 #1264 Sziasztok.
Vegre negy ev utan ujra szamitogepvasarlas elott allok. Na gondoltam akkor mar olyan hazat veszek ami nekem is tetszik. A szomszed sracnak Compaq EVO gepe van, tudjatok baby haz + eger + bill s mindez feketeben. Jol nez ki. Na hol lehetne FEKETE hazat venni? Termeszetesen baby-re gondoltam mar csak azert is mert valoszinu tobbet fog a gep TV-vel uzemelni mint monitorral. Es azert egy midi haz jo hulyen nez ki monitor nelkul az asztalon egymagaban... :) Ja meg bill+eger is kene feketeben, de abbol lehet hogy vezetek nelkuli kene tekintve a felhasznalasra.
Persze az ar az fontos hogy alacsony legyen. -
DVDMester #1263 HTPC rovat indult a
http://dvdklub.uw.hu oldalon
van néhány érdekes ház is. -
#1262 Bazze tényleg???????????
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Megyek is a holnap vagy hétfőn ezerrel!!!!!!
Asztmongya hogy kell ez, meg az, meg......
Kurvajó! :-))) -
[Walaki]D`Lair #1261 anno én is....de ezt meséltem...5 ágú csillagot vágok az oldalába, azt mehet bele a vörös neon :DDDD -
K.Attila #1260 Hali!
Nem hiszem hogy csak neten lehet náluk vásárolni ,mert én személyesen voltam ott náluk és vettem két rácsot a hütöre és nem akartam 1000ft postát fizetni 1000ftos cuccra és szépen megkértem öket hogy nem mehetnék e személyesen, mehettem.
Velem nagyon korrektek voltak.
Az átlátszó oldallap is tölük van a neon is.
Tervezem eladni kompletten a házat mert thermaltaket akkarok venni a XaserIII at. -
#1259 Nekem még csak 1 neonom van, de tervezem a testvérkéjét megvásárolni, mert még simán rá tudom kötni, és így csak egy ezres a neon pucéran...
Viszont mindenhol csak ez a kék neon van, pedig én eleve pirosat szerettem volna...
Az a szar, hogy az Overclock.hu-nál nem lehet vásárolni csak neten rendelve...
Úgy meg van valami limit ami alatt nem szállítanak...
:-( -
K.András #1258 Kettö neon csö van benne, egy alul meg egy felül, plusz világit a hütö ami az oldalára van felszerelve... -
#1257 Ez a te házad???
Mert faszás nagyon!
Nem vágom, hogy hol van a világítás!
-
K.Attila #1256 -
K.András #1255 -
K.Attila #1254 -
K.Attila #1253 http://kep.tar.hu/ati007/index.phtml?aid=27556279
Bocsi sráccok de valamiért nem teszi be a képet.
Mit szóltok hozzá???? -
K.Attila #1252 -
K.Attila #1251 -
K.Attila #1250 -
hgyuri #1249 12+8,e-connect 5400HUF,Kellytech ot 4000HUF+áfa de ez csak nagyker.Hirtelen ennyi -
#1248 deáknál van egy tungsram márkabolt. na ott kapsz-)
-
#1247 UV fénycsövet gépbe hol lehet kapni? -
atee #1244 A leghallkabb amelyik all :)
Fordulatszam szabalyzoval halk lehet mind! -
#1242 :-((
Sorry, csak ezt ism. -
#1240 Csekk disz, bár nem bizti:
www.overclock.hu -
#1237 Hellosztok!
Apámnak leszedték a kocsijáról 4 db kék ledét, most nem tud vele mit csinálni. Gondoltam berakom a gépembe.
Hova kössem őket a gépen belül?
Ilyet még nem nagyon csináltam, kérlek pár tippet!
Kösszi! :) -
#1236 Igen???
Köszi!!!!!
Ha ismernélek, most azt mondanám, hogy kérj bármit, de sajnos nem, így csak egy sima THX!!!! -
#1235 Pólus Center / neon bolt