2359
Dizájnos számgépház - de hol?
  • Crazyn
    Az enermax honlapján van, csak nem tudom, hogy hol lehet kapni.
  • atee
    12 cm es meg ledes is? ilyet meg nam is lattam!
  • Crazyn
    Az lenne a kérdésem, hogy 12cm-es házventit hol lehet kapni, mennyiért?
    Azt tudom, hogy az e-connect-en lehet rendelni Enermax-ot, de hátha tudtok máshol is, másmilyet.
    Esetleg ha valaki tudja, hogy hol lehet kapni 12cm-es LED-es ventit, annak nagyon örülnék.
  • atee
    izlesek es pofonok...
  • Zozo76
    16500FT

http://www.ebolt.hu/product69226.html#
  • Zozo76
    megegyszer:

• Zozo76
    Ez se nez ki rosszul...

• Blasta
    Miért nem csinálod akkor már előre és valami fasza potméterekkel????
    Mondjuk egy 5.1/4-es fedlapra, vagy ha netán van ilyen szabad fedlapod 3.5-eseben az mégjobb???

A menetét sajnos nem tudom...
  • Crazyn
    Le tudná nekem valaki írni, hogy hogyan kell fordulatszámszabályzót készíteni? (potmétereset)
    Arra gondoltam, hogy a ház hátuljába csinálok egyet, amin lenne 4 poti. Az egész egy slot-fedőlemzre menne rá.
  • Blasta
    Egy gépre annyi hűtőt szerelhetsz, ahányat elbír a tápod (sajna abban nem tudok segíteni, hogy pl 300-as táp hány hűtőt bir el) és még meghatározza a házad mérete és kiépítése....
    A haverom Acorp házában 4 plussz hűtő van a szokásosakon kívül (összesen 11 asszem: Proci, chipset, VGA, táp, rack, rack, fix HDD cooler, és 4 8 cm-es cooler elhelyezve a házban).
    Az autója csendesebb asszem...
    :-)))

Nem az a lényeg amúgy, hogy hány hűtőt tudsz berakni a házba, hanem hogy hány hűtővel tudod optimális hőmérsékleten tartani a rendszert. Minél kevesebb és minél halkabb legyen az irány.

Amúgy a csatlakoztatások meg alaplaptól függenek. Az én lapomon pl. van 3 cooler-hez csatlakozó, de lényegében csak 1 et használhatok, mert az egyiket elhasználja a cpu cooler, a másikra meg a chipset van rákötve, szal kissé átbaszás. A nagyobb coolereket viszont a tápra kell dugni egy elosztóval, amit ált. adnak a coolerekhez...
  • korn*15
    lehet lámer kérdés te egy gépre hány ház hűtőt lehet felszerelni és hovA KELL KÖTNI HOGY ha be kötöm?
  • Zozo76
    Laalee: tenyleg ugy megy a hutes! Van benne egy kis muanyag cso ami a haz hata fele nez kifele es ONNAN szivja a levegot be. De ezt hazilag is meg lehetne szerintem oldani. Amugy is ha midi tornyot vennek, akkor is kivilrol vezetnem a procira a levegot mondjuk egy rugalmas gegecsovel.
  • Laalee
    egy kis barkacs egy nagy es lassu venti es kesz is a csendes hutes.

a dell gepeknel, gyanitom a tobbinel is, pl a gep hatuljara szerelnek egy 12 centis ventit majd egy legterelovel iranyitjak a jo nagy surun bordazott passziv procihutore a levegot.
  • Blasta
    Láttál már házilag készített babyházas PC-t????
    Mert ha gyárilag csinálják, az rendben van, hisz olyan alkatrászek űllnak a rendelkezésükre, amilyet csak akarnak...
    De ha valaki Mo.-on szeretne baby házba szerelni, az gondolkozzon el elötte!

Más ha egy gyárban rakják össze, és más ha házilag!
  • Laalee
    lattal mar egy markas gepet hangosan uzemelni? es a legtobb markas gep baby hazra van tervezve.
  • Blasta
    Szerintem felejtős....
    1. Baby házak nagyon kihalóban vannak
    2. Feketében pláne!!!!! A Codegen gyárt itthon kapható baby házakat, de feketét asszem nem!
    3. bill+egér szintén halott ügy, pláne vezeték nélküliben, esetleg prószáld meg az ACER vezetéknélküli cuccosait... gondolom a www.acer.com-on nézz körül.
    A Compaq tudom, hogy gyárt fekete bill-t, de vezetékeset sajnos!
    4. Egy mai konfig nagyon fog melegedni egy baby házban, nagyon meg kell majd hűtened, az meg vagy nem fog beleférni, vagy hangosabb lesz mint a TV-d!!!!

Ezeket mérlegeld, aztán dönts!
    (természetesen amit mondtam az nem szentírás...:-))))
  • Zozo76
    Sziasztok.

Vegre negy ev utan ujra szamitogepvasarlas elott allok. Na gondoltam akkor mar olyan hazat veszek ami nekem is tetszik. A szomszed sracnak Compaq EVO gepe van, tudjatok baby haz + eger + bill s mindez feketeben. Jol nez ki. Na hol lehetne FEKETE hazat venni? Termeszetesen baby-re gondoltam mar csak azert is mert valoszinu tobbet fog a gep TV-vel uzemelni mint monitorral. Es azert egy midi haz jo hulyen nez ki monitor nelkul az asztalon egymagaban... :) Ja meg bill+eger is kene feketeben, de abbol lehet hogy vezetek nelkuli kene tekintve a felhasznalasra.
    Persze az ar az fontos hogy alacsony legyen.
  • DVDMester
    HTPC rovat indult a

http://dvdklub.uw.hu oldalon

van néhány érdekes ház is.
  • Blasta
    Bazze tényleg???????????
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Megyek is a holnap vagy hétfőn ezerrel!!!!!!
    Asztmongya hogy kell ez, meg az, meg......

Kurvajó! :-)))
  • [Walaki]D`Lair
    anno én is....de ezt meséltem...5 ágú csillagot vágok az oldalába, azt mehet bele a vörös neon :DDDD
  • K.Attila
    Hali!
    Nem hiszem hogy csak neten lehet náluk vásárolni ,mert én személyesen voltam ott náluk és vettem két rácsot a hütöre és nem akartam 1000ft postát fizetni 1000ftos cuccra és szépen megkértem öket hogy nem mehetnék e személyesen, mehettem.
    Velem nagyon korrektek voltak.
    Az átlátszó oldallap is tölük van a neon is.
    Tervezem eladni kompletten a házat mert thermaltaket akkarok venni a XaserIII at.
  • Blasta
    Nekem még csak 1 neonom van, de tervezem a testvérkéjét megvásárolni, mert még simán rá tudom kötni, és így csak egy ezres a neon pucéran...
    Viszont mindenhol csak ez a kék neon van, pedig én eleve pirosat szerettem volna...

Az a szar, hogy az Overclock.hu-nál nem lehet vásárolni csak neten rendelve...
    Úgy meg van valami limit ami alatt nem szállítanak...
    :-(
  • K.András
    Kettö neon csö van benne, egy alul meg egy felül, plusz világit a hütö ami az oldalára van felszerelve...
  • Blasta
    Ez a te házad???
    Mert faszás nagyon!

Nem vágom, hogy hol van a világítás!
  • K.Attila
  • K.András
  • K.Attila
  • K.Attila
    http://kep.tar.hu/ati007/index.phtml?aid=27556279
    Bocsi sráccok de valamiért nem teszi be a képet.
    Mit szóltok hozzá????
  • K.Attila
  • K.Attila
  • K.Attila
  • hgyuri
    12+8,e-connect 5400HUF,Kellytech ot 4000HUF+áfa de ez csak nagyker.Hirtelen ennyi
  • l3alF1aKe
    deáknál van egy tungsram márkabolt. na ott kapsz-)
  • Crazyn
    UV fénycsövet gépbe hol lehet kapni?
  • atee
    A leghallkabb amelyik all :)
    Fordulatszam szabalyzoval halk lehet mind!
  • Blasta
    :-((
    Sorry, csak ezt ism.
  • Blasta
    Csekk disz, bár nem bizti:
    www.overclock.hu
  • Cheky
    Hellosztok!

Apámnak leszedték a kocsijáról 4 db kék ledét, most nem tud vele mit csinálni. Gondoltam berakom a gépembe.
    Hova kössem őket a gépen belül?
    Ilyet még nem nagyon csináltam, kérlek pár tippet!

Kösszi! :)
  • Blasta
    Igen???
    Köszi!!!!!
    Ha ismernélek, most azt mondanám, hogy kérj bármit, de sajnos nem, így csak egy sima THX!!!!
  • Galy
    Pólus Center / neon bolt