2359
Dizájnos számgépház - de hol?
  • l3alF1aKe
    nah
    1
    2
    az egyik oldalról, a másik elölről, az egyik 1.3 mp s géppel a másik 3.4 essel asszem.
    Mindenesetre a különbség láccik.-)
    A lyuk a takarolapon azért van, mert elkezdtem belefurni a ventik helyét aztán kiderült hogy kell egy hely a rack nek, de most kiszedtem és csak ezt tudtam berakni addig amig teljesen szét nem vágom az előlapot, hogy az lcd rendesen belemenjen. Elkezdtem átfujni zöldre is mint látható mert mindenki kék ezüstöt akar. Majd ha kész lesz.... ....... nem tom mikor lesz kész. Lehet igy hagyom és a következőt csinálom meg rendesen.
  • Blasta
    Köszönöm, az közel is van hozzám! THX!
  • atee
    eredetileg ezeken is volt muanyag kupak piros!
    Csak siman lehuztam rola!
    Elektromos boltban vettem a VI.ker. Kiraly utcaban! 100Ft korul/db.
  • Blasta
    Figy atee!
    Én is ilyen kapcsolókat keresek, amik a házad elején vannak. A világítást szeretném azzal vezérelni meg az egyik extra coolert! Te hol szerezted őket??? Mert mindenhol csak szinest találtam, de nekem krómozott kéne! Az a BABA :-)
  • atee
    Na tettem fel meg 2 db kepet!
    Lenyegeben ugyan olyanok csak ma csinaltam oket:)
    http://kep.tar.hu/atee/index.phtml?aid=27564047
  • atee
    na jo:))
    Nekem ugyan ismeros csinalta, megcsinaljak szerintem barhol ahol reklam feliratokkal foglalkoznak!
    Eredetileg en homokfulyast szerettem volna!
    Aztan kiegyeztem az ugyan olyan hatast kelto matricaval is..amit az uveg belso feluletere ragasztok!
  • t. Füly
    Nem akarom lenyulni de ha egy cimet mondanál ahol csináltatad akkor meg kösszönnnnném:)más fajta dolgokat iscinál az illető aki csinálta?
  • atee
    Thx
    Hat Karosszeria szervizben vagtak ki nekem,de szerintem barhol megcsinaljak lakatosmuhelyben is
    nemi aproert! :)
    Az Unreal logo az egyedi....itthon nem lehet kapni es mashol sem tudtommal! kulon csinaltattam!
    "Nem lenyulni! :)"
  • t. Füly
    Nah kösszi szépen jól néz ki nagyon, szép izléses, laza, egy szoval kircsi. Kérdés: Azaz unreal logo honnan van? magyarországon vetted vagy külföldről van?Jah és mivel vágtad ki a lyukat (négyszöget) a házból?
  • atee
    Na ezt az 1 et tettem fel...Majd csinalok ujakat a heten!
  • atee
    http://kep.tar.hu/atee/index.phtml?aid=27564047&pid=2238488
  • t. Füly
    Kösszi atee má nagyon várom..de azért ha lesznek uj képek akkor szólj:), kössz szépen crazyn a linkeket
  • atee
    Hiaba hiredtok sajnos csak keket lehet kapni!
    Itthon legalabbis...
  • atee
    szia
    Valahova feltoltom meg ma este es akkor megnezheted!
    Uj kepeket meg nem csinaltam ,de mivel teged az oldallap erdekel igazan ezert mind1 is :) az nem valtozott azota!
    Coolness oldalon volt valami kis bibi es akkor L vesztek a kepek:(
  • Crazyn
    Ordasi tuning - home made
    OverClock.hu - Thermaltake Aquarius II
    Wentiltech Kft. - asszem náluk is a Thermaltake Aquarius II van
    Component 2000 Kft. - szintén a Thermaltake Aquarius II
  • t. Füly
    Jah ha má itt vagyok akkor mondanátok olyan weboldalakat, inkább magyar ahol van vízhűtéses cucc?vannak ezek a koolance cuccok kicsit drágák:S,meg ezen az ev-shopon kivűl,kösszi
  • t. Füly
    Jopofa,én is Flexszel estem neki a háznak(jobban mondva segitett apám), csak én nem ilyen gumikkal ragtam fel a plexit hanem csavarokkal:D nagyon egyedi lett:D
  • Crazyn
    Ezt kb fél éve csináltam. A ház oldalát FLEX-el vágtam ki. Nem a legegyszerűbb megoldás, de ez volt kéznél.

1. kép
    2. kép
  • t. Füly
    Hello mindenki.
    Én is csináltam ilyen plexi oldalú házat, csak az enyém nem lett olyan jo:((.Az lenne a nagy kérésem hogy akik csináltak ilyen házat azok ha tudják plz küldjék el a képüket mailben,jo?(gondolok itt atee-ra Balf-re stb.)Mail címem: [email protected],ja és még az lenne a kérdésem hogy nem-e rendelt e má vki pl Ausztriából vmit?csak mert érdekelne hogy mennyi a postaköltség, kösszi szépen. Üdv: Füly
    U.I.: plz ne mondjátok hogy coolnesen fenn van mert ott voltam és pl atee-t pont nem birom megjeleníteni:((
  • [Walaki]D`Lair
    AMD Fanoknak:

• ollie
    Ez király! ;DDDD
  • [Walaki]D`Lair
    uhhh bazmeg!!!!!!

• [Walaki]D`Lair
  • Blasta
    Namennyapicsába :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ez de komoly....
  • Lazarus
    Mod a javából! :D
  • K.András
    thx de ez nekem is hangos, 45 dB az nem kevés föleg hogy csak 3100-at pörög percenként.
  • Crazyn
    Papst AC-Axial Fans Series 4000N
    Itt a táblázatban a legalsó (Type 4606N)
  • K.András
    Az oldalát linkeld be pls, utána mondok árat...
  • Crazyn
    Április közepe tájékán eladó lesz 2db 12cm-es Papst ventillátor. Egyenként 115V feszültséget igényelnek, és full alumínium mind a ház, mind a lapát (gyárilag le van festve szép feketére mind a ház, mind a lapát). Ha úgy építed be a házba őket, hogy sorba vannak kötve, és kívülről vezeted be nekik a 220V-ot, akkor lesz egy nagyon vasza hűtése a házadnak.
    Nekem sajnos túl hangosak.
    Mennyit ajánlotok értük? Adok hozzá egy tápkábelt (olyat, ami a tápegységhez kell) és egy hozzá való cstlakozót, amit akár a házba is beépíthetsz.

• atee
    Aha latni mar en is lattam kepen!
    Csak itthon eppen sehol nem lehet kapni!
    Ezert 2db Pirosan vilagit ventim van a hazba:)
  • Crem
    Lehet, hogy már ismeritek az oldalt, de a legtöbb ötletet innen lestem

WEB
  • Crem

• Crem

• Manta
    Köszi, nagyker nem jó :(
    Amit egy-két bolt listáján látok, az is ilyen hangérzékeny változat, vagy szimpla ki-be kapcsolós?
  • atee
    Na iegen csak ez is kek szinu....
    Ezek nem ismrenek mast?
  • Blasta
    Nagykerben tudok csak! Hátha tudsz ott ásárolni!
    CHS-ben 3000+fa kék neon, vezérléssel, hangérzékeny kondenzátor mikrofonnal (gy.k. Ha szól a zene, be tudod úgy állítani a mikrofon erősségét, hogy pont jól, ritmusra villogjon...)
  • Manta
    Oliapa: a neont amit vettél, lehet még kapni? Kocsiba be lehet tenni valahogy (kesztyűtartó világításnak)? Gép és kocsi is 12V, de gondolom nem ilyen egyszerű. Ha nincs, akkor hol érdemes bp-en (kék) neont venni ócsón?
  • Crazyn
    Elcsesztem a linket: EV-WEB Powershop
  • Crazyn
    Rendelt már valaki az EV-WEB Powershop-ból?
    Mennyi a postaköltség?
  • Crazyn
    Enermax UC-12FAB3L