Dizájnos számítógépházak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2XP
Én nemrég vettem gépet, mindennel együtt, és már jól szét is furkáltam, úgyhogy egy darabig nem lesz házvásárlás, csak ezt most találtam, és megteteszett. De van még pár ilyen. Pl. a Chieftec DA01BLD kék színben. Tudom, abban is zavaró lehet a cd csere, de én nem szoktam olyan gyakorisággal cserélgetni õket, a másik, h rackben vannak a winyók, és gondolom ez is tompítaná 1 kicsit a zajt. Ha már itt tartunk: nincs vmi olcsó hûtési megoldás rackes winchesterekre? Mert sajnos + hdd hûtõnek nincs hely (a 4 5,25"-osból mindegyik foglalt) 😞 Gondolkoztam vízhûtésen, de az nem olcsó mulataság.

dikki*yysw
Ez a Codegen 8012, a 8011 "folytatása", de nem olyan jó. Ezt láttam 8800 nettóért nagykerben, a 8011-es meg 14500 nettó boltban. Ebben nincs screwless PCI, meg szerintem abszolút negatívan befolyásolja a használhatóságát, hogy hajtogatni kell az elejét. Ugye szervernek szánták, és ott nem nagyon kell cd-ket cserélgetni...
Viszont én meg már rájöttem, nem jövök ki az új gép vásárlásánál a 200.000-as limitbõl, és a házon kell spórolnom 😊 Majd nézek vmit óccsóbbér.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

oneal1
helo
ilyen fénycsõ van az enyémben is bede!!

!Forza Ferrari!

2XP

Szerintem ez elég jól néz ki.

l3alF1aKe
Ahogy elnézegetem a világítós ide kábelek árait nem most lesz ilysmi a gépeinkben-)

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
szerintem a katódcsõre gondol amit a képen is látni a link alatt. -) Nemtom neked melyik van.-)

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
Najó elmondom, hogy ne legyek egyeduralkodó e téren sem.-)
Lscomputer a nyugatinál a podmaniczky uton vagy ujpesten az árpád üzletház mögött Attila u vagy hol. Én itt vettem.

That\'s All Folk\'s

Jwicck: Jo mod sosincs keszen 😄

oneal1
nekem van a gépben csak én dombóváron vettem!neon égõre gondolsz??

!Forza Ferrari!

Lazarus
és mennyibe kerül?
l3alF1aKe
hátizé...szép szép....de szerbvernek kell vagymi?-)

That\'s All Folk\'s

BoGár
AKit érdekel, feltettem a képekhez részletes "Hogyan csináltam" leírást is. BoGár Módja
barret
ez jóóóóóóó!

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
1 kiló ohm-os ellenállással nyugodtan rákötheted a ledet. a led megy 220 voltról is ellenállással.csak ott már nem 1 kilo ohm.

AAA dehogy is Balf 😊)
Mar keszulok EQ-ra 80kg. vagyok mar 😄DD
Egyebkent a hianyolt vilagitas mar megvan..Nagyon jo lett!

BoGár
Egyelõre még megmaradt, és meg is fog maradni, de más színe lesz. A HDD-LEDre nem lehet ráköthetni, mert 12 voltal megy a venti, míg a HDD-LED sokkal kevesebbel.
Lazarus
tényleg, egy ilyen ledes ventire rá lehet kötni a hdd ledet? Nagyon királyul nézne ki miközben tölt
Lazarus
látom megmaradt az elõzõ floppy meghajtód 😊
Nagyon szép a kék ledes cumó én inkább quake3 vagy halflifeos rácsot raknék rá 😊
BoGár
Sziasztok!

Most pedid bejelentem, hogy eddig mod-olásom megtekinthetõ a http://kep.tar.hu/borby címen. Várom a kritikákat. d:-)
l3alF1aKe
atee ez a beszólás ugye n3em az amd re ment?
mert tudod lesz még eq-))

That\'s All Folk\'s

Lazarus
legalább a hûtõ ledarálja a jégcsapokat
syman rakd ki mostanaban az ablakba es nem lesz gond a melegedessel ezt garantalaom 😊

l3alF1aKe
na -Bogár rontják az üzleted-)

That\'s All Folk\'s

BoGár
Ja bocs, ott van a típus is.
BoGár
A jövõ héten megrendelem. Remélem lesz a nagykerben. Elötte írok árat. Budapesten van a cég, ahol dolgozom a VII. ker-ben. Számla akár elõre is megoldható. A továbbiakat inkább mailban. A ház típusát tudod?
l3alF1aKe
-))

That\'s All Folk\'s

dikki*yysw
Mikor, hova( város), mennyiért, és számlára-e? Ha a számla megvan jövõ hét közepéig, a ház ráérne akármeddig..

BoGár
Szerezzek?
Cutter
Az a lambéria ott hátul, milyen fábó van? 😊))

Moderátor

jah...

l3alF1aKe
akkor mi vagyunk a honosítók-)

That\'s All Folk\'s

Bezzeg amikor mi elkezdtuk akkor meg semmi nem volt kaphato itthon...
Emlekszem mennyit maszkaltam minden szarert😊(
Most meg szinte barmit lehet mar kapni...
Na mind1 az enyem legalabb biztos teljesen egyedi 😄

dikki*yysw
És a parasztok nem is válaszolnak a kérdésre, hogy lesz-e. Most hívjam fönek õket?

dikki*yysw

CODEGEN 8011 P4 Ház 400W

7 db 5.25"
1 db rejtett 3.5" (+ 2db opcionális)

USB, mikrofon és fejhallgató csatlakozó elõl

mérete: 200 x 500 x 423mm

Gyönyörû! Ilyent akartam! És elfogyott >😞 pedig 14500..

barret
hát inkább egy normális hûtõt vegyél,az sokkal olcsobb!

BoGár
Sziasztok!
Most már nekem is van LED-es ventim. Most gondolkozom új világításvezérlésen, ezért még nincs beszerelve. Amint elkészülök vele, felrakom a netre. Vagy saját oldalt indítok, vagy felkerül a Prohardverre a coolness részhez. Majd meglátjuk. Kérdés, hogy Parciék beteszik-e, betehetik-e.
oneal1
dombóváron vettem mivel hogy ott lakom!
a márkálya:nemtudom az az alján van egy kis USB felirat.nagyon faszán néz ki!

!Forza Ferrari!

mi a márka/típus, és hol vetted?

oneal1
helo mindenkinek!
vettem egy kurvajó gépházat.
az oldala plexitbõl van,megvan az oldalán egy kurvanagy venti,ja meg belul kék neon van.
nagyon király.nem is voltlyan sok 14500Ft

!Forza Ferrari!

na megcsinaltam ujabb hatalmas idegbeteg izemet.. lecsereltem a billzet ledjeit pirosra mostma szepen harmonizal az optikai egerrel :]]]]
DeXoSZ
FEEL IV
a legtöbb számtech boltban kapható 😊
Es pirosat senki ne vegyen! 😊)

BoGár
Bocsi, Bi-Sonic a márkanév.
BoGár
Kb 2400 Ft +Áfa Bi-Socic.
[Walaki]D`Lair
NA majd ha kész lesz a házam majd rakok képet ide. Jól.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

BoGár
Jut eszembe, vannak új ls olcsóbb LED-es ventik.
es igazad is van.. nekunk a mi szemszogunkbol gagyi😊
viszont atlag normalis embereknek😊) tokeletes lehet!

figyú megszeretném kérdezni hogy tudsz-e olyan oldalt ahol ilyen gépház tuningok vannak[#alien
Szevasztok srácok azt szeretném megkérdezni hogy tudtok-e ilyen oldalakat ahol ilyen géphaz tuningok vannak??????????????????
l3alF1aKe
hmhm....na megyek megnézem már rég voltam arra felé.
spec moonlite ház annak jó aki nem akar hozzányúlni-)
tetszik benne hogy világít, de ha vesz vki egy olyat, már nem is egyedi.....ennyit errõl.
Ugy tudom az egész topicnak az az értelme, hogy mindenki a saját szája ize szerint csinálja + a házát, ezért nem érdemes egyik gyárnak sem belenyulnia egy ilyen extrém modder házba mert az egyének egyidõ UTán már nem vennék meg. Lásd feel5 ...örülök hogy átalakítottam, mert eq5 n találtam magam körül vagy 5 öt. persze mind gyári kék/ezüst.... szal elég gagyi-)

That\'s All Folk\'s