2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
#1365 Én a Demostudio-ban láttam személyessen... -
#1364 Nem tud valaki egy olyan helyet ahol be lehet szerezni egy Morex 9689 fekete típusú házat??
Kivéve overclock.hu
de nem muszály, hogy online bolt legyen.. -
#1363 Azt hiszem tudnék szerezni. Kisker számtech cégnél dolgozom. -
atee #1362 kiskert sajna nemtudok... en meg nemtudom mikor jarok arra megint! -
#1361 Jól néz ki, nekem kék kellene. -
atee #1360 ellithato mennyire reagaljon hangokra!
Ezenkivul ki is kapcsolhatod teljesen vagy bekapcsolhatod hogy egyfolytaban vilagitson!
http://kep.tar.hu/atee/index.phtml?aid=27564047&pid=2411713
Itt megnezeheted ennyire vilagit! Nagy fenye van ha belenezel eleg vakito :D
Ezen kivul van meg kek es zold is! -
#1359 :)
Nagyker nem jó sajnos :(
Amúgy működés közben hogy néz ki a cucc? Mennyire erős a fénye, hangokra hogy reagál? -
#1356 Az se baj, ha valaki nem ennyire vicces, de címmel tud szolgálni. -
#1354 Hangra villogó neon beszerzésében tud nekem valaki segíteni? -
#1353 Ok, félreolvastam, azt hittem 7 V-ot akar, úgy, hogy 5V a "föld". 5V-al viszont nem biztos, hogy egyáltalán elindul a venti. -
#1352 kb igy néz ki az én asztalom is... -
[Walaki]D`Lair #1351 warum? -
#1350 Én ma már nem birtam idegekkel... Felfokozott idegállapotban vagyok miatta, ugyhogy ma felhívtam őket: Azt mondták jövőhéten jön meg a várvavárt ház és rögtön fognak egy e-mailt küldeni, ha postán van má a cucc. Lealább már nem lesem a postást minden hozott-e valamit :)
ui: A házat ugyse ő hozza ki tudom... -
#1349 szálytünk=szállítünk -
#1348 Én már rendeltem, mert nem volt az oldalon semmi minimális összegü rendelés és gondoltam "mér ne", így egy fasza cooler rácsot rendeltem tőlük, de már vagy 3-4 hónapja.
Azóta semmi, de ezt még megtudom érteni, hogy egy 1300 (vagy mittomén hány) Ft értékü rendelést esetleg leszarnak.
De egy e-mail-t azé küldhettek volna, hogy
"khmmm....ezt a rendelés túl kevés, min. 5000Ft-tól szálytünk" vagy tököm tudja. -
#1347 szerintem meg ne tegye -
[Walaki]D`Lair #1346 Ja...a tápkábelüket ne a sárga-feketére, hanem a piros feketére kösd a 4 eres tápvezetékeken...(molex csatik) -
atee #1344 En probaltam mar rendelni toluk!
Sajnos nem volt olyan termekuk amit hirdettek:(
Illetve volt ,de nem minden szinben!
Korrekten ertesitettek e-mailban ,hogy ilyen sajnos jelenleg nincs nekik!
Es ha lesz akkor szolni fognak!
Idokozben mashol mar tudtam szerezni a napokban szoval mar mind1 :P -
[Walaki]D`Lair #1343 Fúúú...sodort ATA kábel nekem is kéne....nad majd az új házba...(XaserIII :))) -
#1342 Rendelt már valaki az overclock.hu-ról?? Mert én igen de Április 20.-án rendeltem és még mindig nem jött semmi visszajelzés, hogy jönne a cucc.. Sőt még a cucc se jött meg! :)
Már kezdek türelmetlenkedni... És arra lennék kiváncsi , ha valaki rendelt már közületek onnan mennyi idő mulva jött az áru??
THX -
atee #1341 1bol kelett volna kepet rakni :P -
#1340 Ma bővült a házam egy második fénycsővel, és egy világitós, sodort ATA kábellel, meg egy ugyan olyan floppy kábellel, de az nem világít!
Majd rakok be képeket! :-)) -
[Walaki]D`Lair #1339 Majd csinálok még képeket...de előtte rendet rakok az asztalon...:DDDD (már rendet raktam azóta, csak ugye....=))))) -
[Walaki]D`Lair #1338 Amit most tervezek a házra: 4db erősfényű kék LED az előlapra, kapcsoló a neon-nak, vízhűtés....
De lehet hogy ezek már majd csak az új házamban valósulnak meg...Ugyanis most nagyon belezúgtam a Thermaltake XaserIII-ba....és most akarok egy olyat...spórolok is rá jól =)) -
[Walaki]D`Lair #1337 Egész jó, csak a fénye túl gyenge...(szvsz)
Gyári P4 hűtő powah..=)))) Nekem is ott díszeleg... -
[Walaki]D`Lair #1336 atee háza -
[Walaki]D`Lair #1335 A az egérpad a matekfüzetem hátlapja :DDDDD CSak azért kell, mert pont olyan az asztalom borítása, hogy nem szereti az optikai egér...(pedig MX500...) mellesleg tényleg rusnya :DDDD -
[Walaki]D`Lair #1334 az még nincs, de a kresz vizsga már megvan :))) -
[Walaki]D`Lair #1333 Jaja....kurva jó ház, jól szellőzik....táp 300W-os, de nagyon halk (ford. szám szabályozós venti) és nagyon jól bírja...most rajta van 3 vinyó, 1 dvd olvasó, 1 cd író, 1 széthúzott GF3, és egy húzott P4....és az összes feszültség stabil... -
#1332 Az nem "olyan mintha...." az tényleg felgyulladt-)
Alatta volt ugyanis a hamus, de beledobtam okosan egy nagy papirfecnit, amit meggyujtott a cigim. Persze ott ültem mellette éppen gameltam, szal gyorsan eloltottam, de azért láccik. Másik oldal "csak" nikotinos-) De már régóta visszaminősült lanparti monitornak. A nagyobbikat meg nem teszem ki ilyen ártalmaknak. Főleg hogy nemsokára leszokok a cigiről.-) De télleg -
atee #1331 Na toltam fel uj kepeket!
Igaz nem csak a hazrol :) Asztalrol is Walaki UTan szabadon :P
http://kep.tar.hu/atee/index.phtml?aid=27564047 -
#1330 azert a te monitorod se semmi :D szembol a jobb-bal sarka majd lerohad a sok nikotintol :D olyan mintha fel akartad volna gyujtani :D -
#1329 Hol lehet venni 12cm-es fordulatszámszabályzós Enermax ventiket?
Az E-Connectnél hiánycikk, a 3T meg nem árul és a Komel meg csak a jövő héten tud hozni (talán). -
atee #1328 Lepten nyomon...ez biztos szakmai artalom:)
Nagyon sok nagykerben talalkoztam mar vele! -
t. Füly #1327 Kössz a képeket:)Balf jól néz ki a házad, tetszik rajta hogy két ablak van,meg a két led is jópofa ez elején.d'lair tied is jo attól függetlenül hogy gyári,nekem is tetszik ez a ház,csak nem tudtam hogy jo házakat csinál e a Jinsung meg hogy a tápja milyen.Télleg jo házakat csinál?Táp milyem?Atee:azért léptem nyomon nem lehet kapni ezt a házat, meg azért a legtöbb háznak nem is a dizánja. -
atee #1326 Jaaa hogy a hazat is emlitsem:)
Tetszik csak nem egyedi...lepten nyomon kapni mar ilyet es sokan fogjak venni!
En kitalalnek ra valami extrat :) -
#1325 tetszik a szép rend az asztalon...-)
Meg látom még nincs jogsid -) -
atee #1324 Az az egerpad kicsit gaz :)
Topjoy multi rulz:D -
[Walaki]D`Lair #1323
Ez lenne az én gépem....asztalostul...:DDDD -
[Walaki]D`Lair #1322 ááááá....így szétfúrni egy FEEL-V-öst....megszakad a szívem....