Dizájnos számítógépházak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy elnézegetem a világítós ide kábelek árait nem most lesz ilysmi a gépeinkben-)
That\'s All Folk\'s
szerintem a katódcsõre gondol amit a képen is látni a link alatt. -) Nemtom neked melyik van.-)
That\'s All Folk\'s
Najó elmondom, hogy ne legyek egyeduralkodó e téren sem.-)
Lscomputer a nyugatinál a podmaniczky uton vagy ujpesten az árpád üzletház mögött Attila u vagy hol. Én itt vettem.
Lscomputer a nyugatinál a podmaniczky uton vagy ujpesten az árpád üzletház mögött Attila u vagy hol. Én itt vettem.
That\'s All Folk\'s
Jwicck: Jo mod sosincs keszen 😄
AKit érdekel, feltettem a képekhez részletes "Hogyan csináltam" leírást is. BoGár Módja
1 kiló ohm-os ellenállással nyugodtan rákötheted a ledet. a led megy 220 voltról is ellenállással.csak ott már nem 1 kilo ohm.
Bérbe vehet? reklámfelület...
AAA dehogy is Balf 😊)
Mar keszulok EQ-ra 80kg. vagyok mar 😄DD
Egyebkent a hianyolt vilagitas mar megvan..Nagyon jo lett!
Mar keszulok EQ-ra 80kg. vagyok mar 😄DD
Egyebkent a hianyolt vilagitas mar megvan..Nagyon jo lett!
Egyelõre még megmaradt, és meg is fog maradni, de más színe lesz. A HDD-LEDre nem lehet ráköthetni, mert 12 voltal megy a venti, míg a HDD-LED sokkal kevesebbel.
tényleg, egy ilyen ledes ventire rá lehet kötni a hdd ledet? Nagyon királyul nézne ki miközben tölt
látom megmaradt az elõzõ floppy meghajtód 😊
Nagyon szép a kék ledes cumó én inkább quake3 vagy halflifeos rácsot raknék rá 😊
Nagyon szép a kék ledes cumó én inkább quake3 vagy halflifeos rácsot raknék rá 😊
Sziasztok!
Most pedid bejelentem, hogy eddig mod-olásom megtekinthetõ a http://kep.tar.hu/borby címen. Várom a kritikákat. d:-)
Most pedid bejelentem, hogy eddig mod-olásom megtekinthetõ a http://kep.tar.hu/borby címen. Várom a kritikákat. d:-)
syman rakd ki mostanaban az ablakba es nem lesz gond a melegedessel ezt garantalaom 😊
A jövõ héten megrendelem. Remélem lesz a nagykerben. Elötte írok árat. Budapesten van a cég, ahol dolgozom a VII. ker-ben. Számla akár elõre is megoldható. A továbbiakat inkább mailban. A ház típusát tudod?
Mikor, hova( város), mennyiért, és számlára-e? Ha a számla megvan jövõ hét közepéig, a ház ráérne akármeddig..
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
jah...
Bezzeg amikor mi elkezdtuk akkor meg semmi nem volt kaphato itthon...
Emlekszem mennyit maszkaltam minden szarert😊(
Most meg szinte barmit lehet mar kapni...
Na mind1 az enyem legalabb biztos teljesen egyedi 😄
Emlekszem mennyit maszkaltam minden szarert😊(
Most meg szinte barmit lehet mar kapni...
Na mind1 az enyem legalabb biztos teljesen egyedi 😄
És a parasztok nem is válaszolnak a kérdésre, hogy lesz-e. Most hívjam fönek õket?
CODEGEN 8011 P4 Ház 400W
7 db 5.25"
1 db rejtett 3.5" (+ 2db opcionális)
USB, mikrofon és fejhallgató csatlakozó elõl
mérete: 200 x 500 x 423mm
Gyönyörû! Ilyent akartam! És elfogyott >😞 pedig 14500..
Sziasztok!
Most már nekem is van LED-es ventim. Most gondolkozom új világításvezérlésen, ezért még nincs beszerelve. Amint elkészülök vele, felrakom a netre. Vagy saját oldalt indítok, vagy felkerül a Prohardverre a coolness részhez. Majd meglátjuk. Kérdés, hogy Parciék beteszik-e, betehetik-e.
Most már nekem is van LED-es ventim. Most gondolkozom új világításvezérlésen, ezért még nincs beszerelve. Amint elkészülök vele, felrakom a netre. Vagy saját oldalt indítok, vagy felkerül a Prohardverre a coolness részhez. Majd meglátjuk. Kérdés, hogy Parciék beteszik-e, betehetik-e.
dombóváron vettem mivel hogy ott lakom!
a márkálya:nemtudom az az alján van egy kis USB felirat.nagyon faszán néz ki!
a márkálya:nemtudom az az alján van egy kis USB felirat.nagyon faszán néz ki!
!Forza Ferrari!
mi a márka/típus, és hol vetted?
helo mindenkinek!
vettem egy kurvajó gépházat.
az oldala plexitbõl van,megvan az oldalán egy kurvanagy venti,ja meg belul kék neon van.
nagyon király.nem is voltlyan sok 14500Ft
vettem egy kurvajó gépházat.
az oldala plexitbõl van,megvan az oldalán egy kurvanagy venti,ja meg belul kék neon van.
nagyon király.nem is voltlyan sok 14500Ft
!Forza Ferrari!
na megcsinaltam ujabb hatalmas idegbeteg izemet.. lecsereltem a billzet ledjeit pirosra mostma szepen harmonizal az optikai egerrel :]]]]
Es pirosat senki ne vegyen! 😊)
NA majd ha kész lesz a házam majd rakok képet ide. Jól.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
es igazad is van.. nekunk a mi szemszogunkbol gagyi😊
viszont atlag normalis embereknek😊) tokeletes lehet!
viszont atlag normalis embereknek😊) tokeletes lehet!
figyú megszeretném kérdezni hogy tudsz-e olyan oldalt ahol ilyen gépház tuningok vannak[#alien
Szevasztok srácok azt szeretném megkérdezni hogy tudtok-e ilyen oldalakat ahol ilyen géphaz tuningok vannak??????????????????
hmhm....na megyek megnézem már rég voltam arra felé.
spec moonlite ház annak jó aki nem akar hozzányúlni-)
tetszik benne hogy világít, de ha vesz vki egy olyat, már nem is egyedi.....ennyit errõl.
Ugy tudom az egész topicnak az az értelme, hogy mindenki a saját szája ize szerint csinálja + a házát, ezért nem érdemes egyik gyárnak sem belenyulnia egy ilyen extrém modder házba mert az egyének egyidõ UTán már nem vennék meg. Lásd feel5 ...örülök hogy átalakítottam, mert eq5 n találtam magam körül vagy 5 öt. persze mind gyári kék/ezüst.... szal elég gagyi-)
spec moonlite ház annak jó aki nem akar hozzányúlni-)
tetszik benne hogy világít, de ha vesz vki egy olyat, már nem is egyedi.....ennyit errõl.
Ugy tudom az egész topicnak az az értelme, hogy mindenki a saját szája ize szerint csinálja + a házát, ezért nem érdemes egyik gyárnak sem belenyulnia egy ilyen extrém modder házba mert az egyének egyidõ UTán már nem vennék meg. Lásd feel5 ...örülök hogy átalakítottam, mert eq5 n találtam magam körül vagy 5 öt. persze mind gyári kék/ezüst.... szal elég gagyi-)
That\'s All Folk\'s
ok osszeszedem magam ... es csinalok uj kepeket..
aztan majd jezem ha keszvan!
aztan majd jezem ha keszvan!
De jarok oda is ...
Kedves UT ismerosomnek pont ilyen van😊)
Nalunk szervalta!
Asszem te is talalkoztal vele a kek antec ventit nalatok vette!
Nagyon jol passzol a hazhoz igy.
Kedves UT ismerosomnek pont ilyen van😊)
Nalunk szervalta!
Asszem te is talalkoztal vele a kek antec ventit nalatok vette!
Nagyon jol passzol a hazhoz igy.