2359
Dizájnos számgépház - de hol?
  • gyraph
    Én a Demostudio-ban láttam személyessen...
  • Joey_The_Man
    Nem tud valaki egy olyan helyet ahol be lehet szerezni egy Morex 9689 fekete típusú házat??

Kivéve overclock.hu
    de nem muszály, hogy online bolt legyen..
  • BoGár
    Azt hiszem tudnék szerezni. Kisker számtech cégnél dolgozom.
  • atee
    kiskert sajna nemtudok... en meg nemtudom mikor jarok arra megint!
  • Manta
    Jól néz ki, nekem kék kellene.
  • atee
    ellithato mennyire reagaljon hangokra!
    Ezenkivul ki is kapcsolhatod teljesen vagy bekapcsolhatod hogy egyfolytaban vilagitson!

http://kep.tar.hu/atee/index.phtml?aid=27564047&pid=2411713

Itt megnezeheted ennyire vilagit! Nagy fenye van ha belenezel eleg vakito :D
    Ezen kivul van meg kek es zold is!
  • Manta
    :)

Nagyker nem jó sajnos :(
    Amúgy működés közben hogy néz ki a cucc? Mennyire erős a fénye, hangokra hogy reagál?
  • Manta
    Az se baj, ha valaki nem ennyire vicces, de címmel tud szolgálni.
  • Manta
    Hangra villogó neon beszerzésében tud nekem valaki segíteni?
  • Manta
    Ok, félreolvastam, azt hittem 7 V-ot akar, úgy, hogy 5V a "föld". 5V-al viszont nem biztos, hogy egyáltalán elindul a venti.
  • barret
    kb igy néz ki az én asztalom is...
  • [Walaki]D`Lair
    warum?
  • Joey_The_Man
    Én ma már nem birtam idegekkel... Felfokozott idegállapotban vagyok miatta, ugyhogy ma felhívtam őket: Azt mondták jövőhéten jön meg a várvavárt ház és rögtön fognak egy e-mailt küldeni, ha postán van má a cucc. Lealább már nem lesem a postást minden hozott-e valamit :)

ui: A házat ugyse ő hozza ki tudom...
  • Blasta
    szálytünk=szállítünk
  • Blasta
    Én már rendeltem, mert nem volt az oldalon semmi minimális összegü rendelés és gondoltam "mér ne", így egy fasza cooler rácsot rendeltem tőlük, de már vagy 3-4 hónapja.
    Azóta semmi, de ezt még megtudom érteni, hogy egy 1300 (vagy mittomén hány) Ft értékü rendelést esetleg leszarnak.
    De egy e-mail-t azé küldhettek volna, hogy
    "khmmm....ezt a rendelés túl kevés, min. 5000Ft-tól szálytünk" vagy tököm tudja.
  • Manta
    szerintem meg ne tegye
  • [Walaki]D`Lair
    Ja...a tápkábelüket ne a sárga-feketére, hanem a piros feketére kösd a 4 eres tápvezetékeken...(molex csatik)
  • atee
    En probaltam mar rendelni toluk!
    Sajnos nem volt olyan termekuk amit hirdettek:(
    Illetve volt ,de nem minden szinben!
    Korrekten ertesitettek e-mailban ,hogy ilyen sajnos jelenleg nincs nekik!
    Es ha lesz akkor szolni fognak!
    Idokozben mashol mar tudtam szerezni a napokban szoval mar mind1 :P
  • [Walaki]D`Lair
    Fúúú...sodort ATA kábel nekem is kéne....nad majd az új házba...(XaserIII :)))
  • Joey_The_Man
    Rendelt már valaki az overclock.hu-ról?? Mert én igen de Április 20.-án rendeltem és még mindig nem jött semmi visszajelzés, hogy jönne a cucc.. Sőt még a cucc se jött meg! :)
    Már kezdek türelmetlenkedni... És arra lennék kiváncsi , ha valaki rendelt már közületek onnan mennyi idő mulva jött az áru??

THX
  • atee
    1bol kelett volna kepet rakni :P
  • Blasta
    Ma bővült a házam egy második fénycsővel, és egy világitós, sodort ATA kábellel, meg egy ugyan olyan floppy kábellel, de az nem világít!

Majd rakok be képeket! :-))
  • [Walaki]D`Lair
    Majd csinálok még képeket...de előtte rendet rakok az asztalon...:DDDD (már rendet raktam azóta, csak ugye....=)))))
  • [Walaki]D`Lair
    Amit most tervezek a házra: 4db erősfényű kék LED az előlapra, kapcsoló a neon-nak, vízhűtés....

De lehet hogy ezek már majd csak az új házamban valósulnak meg...Ugyanis most nagyon belezúgtam a Thermaltake XaserIII-ba....és most akarok egy olyat...spórolok is rá jól =))
  • [Walaki]D`Lair
    Egész jó, csak a fénye túl gyenge...(szvsz)

Gyári P4 hűtő powah..=)))) Nekem is ott díszeleg...
  • [Walaki]D`Lair
    atee háza
  • [Walaki]D`Lair
    A az egérpad a matekfüzetem hátlapja :DDDDD CSak azért kell, mert pont olyan az asztalom borítása, hogy nem szereti az optikai egér...(pedig MX500...) mellesleg tényleg rusnya :DDDD
  • [Walaki]D`Lair
    az még nincs, de a kresz vizsga már megvan :)))
  • [Walaki]D`Lair
    Jaja....kurva jó ház, jól szellőzik....táp 300W-os, de nagyon halk (ford. szám szabályozós venti) és nagyon jól bírja...most rajta van 3 vinyó, 1 dvd olvasó, 1 cd író, 1 széthúzott GF3, és egy húzott P4....és az összes feszültség stabil...
  • l3alF1aKe
    Az nem "olyan mintha...." az tényleg felgyulladt-)
    Alatta volt ugyanis a hamus, de beledobtam okosan egy nagy papirfecnit, amit meggyujtott a cigim. Persze ott ültem mellette éppen gameltam, szal gyorsan eloltottam, de azért láccik. Másik oldal "csak" nikotinos-) De már régóta visszaminősült lanparti monitornak. A nagyobbikat meg nem teszem ki ilyen ártalmaknak. Főleg hogy nemsokára leszokok a cigiről.-) De télleg
  • atee
    Na toltam fel uj kepeket!
    Igaz nem csak a hazrol :) Asztalrol is Walaki UTan szabadon :P
    http://kep.tar.hu/atee/index.phtml?aid=27564047
  • Laalee
    azert a te monitorod se semmi :D szembol a jobb-bal sarka majd lerohad a sok nikotintol :D olyan mintha fel akartad volna gyujtani :D
  • Crazyn
    Hol lehet venni 12cm-es fordulatszámszabályzós Enermax ventiket?
    Az E-Connectnél hiánycikk, a 3T meg nem árul és a Komel meg csak a jövő héten tud hozni (talán).
  • atee
    Lepten nyomon...ez biztos szakmai artalom:)
    Nagyon sok nagykerben talalkoztam mar vele!
  • t. Füly
    Kössz a képeket:)Balf jól néz ki a házad, tetszik rajta hogy két ablak van,meg a két led is jópofa ez elején.d'lair tied is jo attól függetlenül hogy gyári,nekem is tetszik ez a ház,csak nem tudtam hogy jo házakat csinál e a Jinsung meg hogy a tápja milyen.Télleg jo házakat csinál?Táp milyem?Atee:azért léptem nyomon nem lehet kapni ezt a házat, meg azért a legtöbb háznak nem is a dizánja.
  • atee
    Jaaa hogy a hazat is emlitsem:)
    Tetszik csak nem egyedi...lepten nyomon kapni mar ilyet es sokan fogjak venni!
    En kitalalnek ra valami extrat :)
  • l3alF1aKe
    tetszik a szép rend az asztalon...-)
    Meg látom még nincs jogsid -)
  • atee
    Az az egerpad kicsit gaz :)
    Topjoy multi rulz:D
  • [Walaki]D`Lair

Ez lenne az én gépem....asztalostul...:DDDD
  • [Walaki]D`Lair
    ááááá....így szétfúrni egy FEEL-V-öst....megszakad a szívem....