2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
#1493 Esetleg ha valakinek "villámos neon" kell, akkor a linken található címen azt is beszerezheti. -
#1492 Elvileg a Kácsa Audió Kft.-nél lehet venni UV neont bruttó 3200Ft-ért (vagy azóta egy picivel többért. -
#1491 AKit érdekel UV fénycső, az írjon nekem, mert találtam egy nagykert ahol lehet kapni.
Gondolom 2 rugónál nem lehet több, de majd rákérdezek.
Én is veszek egyet asszem jövő hónapban.... -
#1490 Egy pajtim csinál nagyon durva házakat
Itt nézd mega Dizájnos számítógépházat !!! -
H_Johnny #1489 NO? -
H_Johnny #1488 Hogyé aggyák mán? -
[Walaki]D`Lair #1486 zsír...nekem lassan 1 éve van...:) -
H_Johnny #1485 De tényleg, mennyi az az ALU ház??? -
#1484 Én most vettem egy Zizon házat. Van az elején egy kis lcd panelen hőmérő meg fordulatszám-szabályozó, meg plexi oldala van, viszont neon az még nincs benne :) -
atee #1483 Augusztusban meg azt mondtak ,hogy szeptember kozepe vege fele lesz!
Haverom inkabb kiment Ausztriaba es vett egyet!
Ezek szerint jol tette... -
t. Füly #1482 Tök jó most veszünk egy Chieftec Dragont neonnal fordulatszámszabályzóval miegymás,a régit amire má amugyis csináltam egy plexi oldalt tovább faragom azt majd felrakom a képeket:)Annyira ideges voltam mert kerestem mindenhol Xaser+mat de nem volt sehol és azt mondták oktober végén lesz csak:((Szal lett a Chieftec:)szvsz az se szar -
#1481 az enyém is ijen, csak fekete :) -
H_Johnny #1480 Nem is rossz ez a Lian li ház. Ki tudja, hogy mennyibe kerül??? -
[Walaki]D`Lair #1479 -
#1478 -
[Walaki]D`Lair #1477 -
#1476 Oda is írtam.... -
[Walaki]D`Lair #1475 Ez UV nem? -
#1474 Suzuki alján este láttam egyet:) -
#1473 Aki lát valahol ilyen katódcsövet, kérem azonnal jelezze nekem! :-)))
Coolermaster Aurora UV-cső -
#1472 Nem ő az?
Lian-Li
-
H_Johnny #1471 Az a HIFIS alumínium.
Na, ezt jól kitaláltam :) -
H_Johnny #1470 HI!
1 éve a koleszban az egyik srácnak nagyon király háza volt. Akkor tudtam, hogy majd nekem is kell egy ilyen. Csak sajnos sehol sem találom. Talán itt tudtok segíteni!
Szóval: alumínium, torony, nem legömbölyített, olyan éles, klasszikus, vagy mittomén...:) Na ennyi info elég???
Köszi, ha tudtok segíteni h_johnny -
UnConnecteD #1469 overclock-on csak tappal volt, Demostudio-ban megvettem -
[Walaki]D`Lair #1468 Fuj baze, az is egy hatar fos uzlet....tod ott vettuk az elozo gephazamat, azt a gusztustalan zold codegent, azt ott rugdosta a paraszt elado a foldon a cumot....LOL mondom...:D -
#1467 Baz nem érdekel vettem egy katódot a PC Direct-nél mert már vagy 4 hónapja várok az overclock-ra.... -
atee #1466 overclock.. az felejtos.. meg semmit se tudtam venni naluk :) -
#1465 keress overclock hu-n meg depo.hu-n -
UnConnecteD #1464 Aki tud olyan boltot, ahol lehet kapni Chieftec Dragon DA01SLD hazat TAP NELKUL, irja ide a cimet plz -
#1463 Bill Gates-nek majd küldök egy ilyet,talán a meglepitől infarktust kap!Mivé lesz a világ ezután winfos nélkül?? -
TheZsenyka #1462 A HAMVASZTÁS ISMERETLEN HIBÁT OKOZOTT A KERNEL32.DLL-BEN.
MEGSZAKÍT - ÚJRA - MÉGSEM
-
A WINDOWS ÚJ HARDVERT TALÁLT: USB MOUNTED HAMVASZTÓ
HA SZERETNÉ, HOGY A WINDOWS MAGA KERESSE MEG A DRIVERT, KÉREM NYOMJA MEG AZ 'OK' GOMBOT. AMENNYIBEN RENDELKEZIK EGY A GYÁRTÓ ÁLTAL BIZTOSÍTOTT DRIVER LEMEZZEL, KÉREM NYOMJA MEG A 'KERES' GOMBOT. -
#1461 Hűűűűű, ez beszólás naggyon teccik! -
#1460 Ja hamvasztás közben meg kékhalál... -
#1459 Na ez azért már kicsit sok nekem, ez már beteges! -
TheZsenyka #1458 És ezzel indítja be a krematóriumot vagy mi? :D
HAMVASZTÓ ÉGŐK - MOUNTED...
GÁZ - OPEN...
HAMVASZTÁS - STARTED... -
#1457 Na ez is ritka "szépség"!
-
TheZsenyka #1456 Nekem is Dragon-om van, és nagyon király!
Chieftek Dragon sorozat illetve az enyém egy ilyen az overclock.hu-n 31+ÁFA 300W-s táppal, 420-al meg 40+ÁFA. Természetesen Chieftec táppal. De nézegesd meg az overclock-os linket. Persze a Chieftek.com-on még több infó van. -
#1455 Van e valakinek Chieftec BX-es szériájú ház?? Ha van a véleményére lennék kiváncsi. A Meghajtok rögzítése tényleg jó, nem rázkodnak? Mennyiért vette és hol? -
[Walaki]D`Lair #1453 Chieftec Dragon széria... -
#1452 Az már egy kicsit dárga és túl cicomázott nekem. Valami esetleg a kettő között?