Dizájnos számítógépházak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

l3alF1aKe
nah
1
2
az egyik oldalról, a másik elölrõl, az egyik 1.3 mp s géppel a másik 3.4 essel asszem.
Mindenesetre a különbség láccik.-)
A lyuk a takarolapon azért van, mert elkezdtem belefurni a ventik helyét aztán kiderült hogy kell egy hely a rack nek, de most kiszedtem és csak ezt tudtam berakni addig amig teljesen szét nem vágom az elõlapot, hogy az lcd rendesen belemenjen. Elkezdtem átfujni zöldre is mint látható mert mindenki kék ezüstöt akar. Majd ha kész lesz.... ....... nem tom mikor lesz kész. Lehet igy hagyom és a következõt csinálom meg rendesen.

That\'s All Folk\'s

Blasta
Köszönöm, az közel is van hozzám! THX!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

eredetileg ezeken is volt muanyag kupak piros!
Csak siman lehuztam rola!
Elektromos boltban vettem a VI.ker. Kiraly utcaban! 100Ft korul/db.

Blasta
Figy atee!
Én is ilyen kapcsolókat keresek, amik a házad elején vannak. A világítást szeretném azzal vezérelni meg az egyik extra coolert! Te hol szerezted õket??? Mert mindenhol csak szinest találtam, de nekem krómozott kéne! Az a BABA :-)

Na tettem fel meg 2 db kepet!
Lenyegeben ugyan olyanok csak ma csinaltam oket😊
http://kep.tar.hu/atee/index.phtml?aid=27564047

na jo😊)
Nekem ugyan ismeros csinalta, megcsinaljak szerintem barhol ahol reklam feliratokkal foglalkoznak!
Eredetileg en homokfulyast szerettem volna!
Aztan kiegyeztem az ugyan olyan hatast kelto matricaval is..amit az uveg belso feluletere ragasztok!

Nem akarom lenyulni de ha egy cimet mondanál ahol csináltatad akkor meg kösszönnnnném😊más fajta dolgokat iscinál az illetõ aki csinálta?
Thx
Hat Karosszeria szervizben vagtak ki nekem,de szerintem barhol megcsinaljak lakatosmuhelyben is
nemi aproert! 😊
Az Unreal logo az egyedi....itthon nem lehet kapni es mashol sem tudtommal! kulon csinaltattam!
"Nem lenyulni! 😊"

Nah kösszi szépen jól néz ki nagyon, szép izléses, laza, egy szoval kircsi. Kérdés: Azaz unreal logo honnan van? magyarországon vetted vagy külföldrõl van?Jah és mivel vágtad ki a lyukat (négyszöget) a házból?
Na ezt az 1 et tettem fel...Majd csinalok ujakat a heten!

http://kep.tar.hu/atee/index.phtml?aid=27564047&pid=2238488

Kösszi atee má nagyon várom..de azért ha lesznek uj képek akkor szólj😊, kössz szépen crazyn a linkeket
Hiaba hiredtok sajnos csak keket lehet kapni!
Itthon legalabbis...

szia
Valahova feltoltom meg ma este es akkor megnezheted!
Uj kepeket meg nem csinaltam ,de mivel teged az oldallap erdekel igazan ezert mind1 is 😊 az nem valtozott azota!
Coolness oldalon volt valami kis bibi es akkor L vesztek a kepek😞

Crazyn
Ordasi tuning - home made
OverClock.hu - Thermaltake Aquarius II
Wentiltech Kft. - asszem náluk is a Thermaltake Aquarius II van
Component 2000 Kft. - szintén a Thermaltake Aquarius II

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Jah ha má itt vagyok akkor mondanátok olyan weboldalakat, inkább magyar ahol van vízhûtéses cucc?vannak ezek a koolance cuccok kicsit drágák:S,meg ezen az ev-shopon kivûl,kösszi
Jopofa,én is Flexszel estem neki a háznak(jobban mondva segitett apám), csak én nem ilyen gumikkal ragtam fel a plexit hanem csavarokkal😄 nagyon egyedi lett😄
Crazyn
Ezt kb fél éve csináltam. A ház oldalát FLEX-el vágtam ki. Nem a legegyszerûbb megoldás, de ez volt kéznél.

1. kép
2. kép

Hello mindenki.
Én is csináltam ilyen plexi oldalú házat, csak az enyém nem lett olyan jo😞(.Az lenne a nagy kérésem hogy akik csináltak ilyen házat azok ha tudják plz küldjék el a képüket mailben,jo?(gondolok itt atee-ra Balf-re stb.)Mail címem: [email protected],ja és még az lenne a kérdésem hogy nem-e rendelt e má vki pl Ausztriából vmit?csak mert érdekelne hogy mennyi a postaköltség, kösszi szépen. Üdv: Füly
U.I.: plz ne mondjátok hogy coolnesen fenn van mert ott voltam és pl atee-t pont nem birom megjeleníteni😞(
[Walaki]D`Lair
AMD Fanoknak:

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ollie
Ez király! ;DDDD

[Walaki]D`Lair
uhhh bazmeg!!!!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair

Blasta
Namennyapicsába :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ez de komoly....

Lazarus
Mod a javából! 😄
K.András
thx de ez nekem is hangos, 45 dB az nem kevés föleg hogy csak 3100-at pörög percenként.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Crazyn
Papst AC-Axial Fans Series 4000N
Itt a táblázatban a legalsó (Type 4606N)

K.András
Az oldalát linkeld be pls, utána mondok árat...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Crazyn
Április közepe tájékán eladó lesz 2db 12cm-es Papst ventillátor. Egyenként 115V feszültséget igényelnek, és full alumínium mind a ház, mind a lapát (gyárilag le van festve szép feketére mind a ház, mind a lapát). Ha úgy építed be a házba õket, hogy sorba vannak kötve, és kívülrõl vezeted be nekik a 220V-ot, akkor lesz egy nagyon vasza hûtése a házadnak.
Nekem sajnos túl hangosak.
Mennyit ajánlotok értük? Adok hozzá egy tápkábelt (olyat, ami a tápegységhez kell) és egy hozzá való cstlakozót, amit akár a házba is beépíthetsz.

Aha latni mar en is lattam kepen!
Csak itthon eppen sehol nem lehet kapni!
Ezert 2db Pirosan vilagit ventim van a hazba😊

Crem
Lehet, hogy már ismeritek az oldalt, de a legtöbb ötletet innen lestem

WEB

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

Manta
Köszi, nagyker nem jó 😞
Amit egy-két bolt listáján látok, az is ilyen hangérzékeny változat, vagy szimpla ki-be kapcsolós?
Na iegen csak ez is kek szinu....
Ezek nem ismrenek mast?

Blasta
Nagykerben tudok csak! Hátha tudsz ott ásárolni!
CHS-ben 3000+fa kék neon, vezérléssel, hangérzékeny kondenzátor mikrofonnal (gy.k. Ha szól a zene, be tudod úgy állítani a mikrofon erõsségét, hogy pont jól, ritmusra villogjon...)

Manta
Oliapa: a neont amit vettél, lehet még kapni? Kocsiba be lehet tenni valahogy (kesztyûtartó világításnak)? Gép és kocsi is 12V, de gondolom nem ilyen egyszerû. Ha nincs, akkor hol érdemes bp-en (kék) neont venni ócsón?
Crazyn
Elcsesztem a linket: EV-WEB Powershop

Crazyn
Rendelt már valaki az EV-WEB Powershop-ból?
Mennyi a postaköltség?

Crazyn

Crazyn
Az enermax honlapján van, csak nem tudom, hogy hol lehet kapni.

12 cm es meg ledes is? ilyet meg nam is lattam!

Crazyn
Az lenne a kérdésem, hogy 12cm-es házventit hol lehet kapni, mennyiért?
Azt tudom, hogy az e-connect-en lehet rendelni Enermax-ot, de hátha tudtok máshol is, másmilyet.
Esetleg ha valaki tudja, hogy hol lehet kapni 12cm-es LED-es ventit, annak nagyon örülnék.

izlesek es pofonok...

16500FT

http://www.ebolt.hu/product69226.html#
megegyszer:

Ez se nez ki rosszul...

Blasta
Miért nem csinálod akkor már elõre és valami fasza potméterekkel????
Mondjuk egy 5.1/4-es fedlapra, vagy ha netán van ilyen szabad fedlapod 3.5-eseben az mégjobb???

A menetét sajnos nem tudom...

Crazyn
Le tudná nekem valaki írni, hogy hogyan kell fordulatszámszabályzót készíteni? (potmétereset)
Arra gondoltam, hogy a ház hátuljába csinálok egyet, amin lenne 4 poti. Az egész egy slot-fedõlemzre menne rá.

Blasta
Egy gépre annyi hûtõt szerelhetsz, ahányat elbír a tápod (sajna abban nem tudok segíteni, hogy pl 300-as táp hány hûtõt bir el) és még meghatározza a házad mérete és kiépítése....
A haverom Acorp házában 4 plussz hûtõ van a szokásosakon kívül (összesen 11 asszem: Proci, chipset, VGA, táp, rack, rack, fix HDD cooler, és 4 8 cm-es cooler elhelyezve a házban).
Az autója csendesebb asszem...
:-)))

Nem az a lényeg amúgy, hogy hány hûtõt tudsz berakni a házba, hanem hogy hány hûtõvel tudod optimális hõmérsékleten tartani a rendszert. Minél kevesebb és minél halkabb legyen az irány.

Amúgy a csatlakoztatások meg alaplaptól függenek. Az én lapomon pl. van 3 cooler-hez csatlakozó, de lényegében csak 1 et használhatok, mert az egyiket elhasználja a cpu cooler, a másikra meg a chipset van rákötve, szal kissé átbaszás. A nagyobb coolereket viszont a tápra kell dugni egy elosztóval, amit ált. adnak a coolerekhez...