Dizájnos számítógépházak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OliApa
2.4 W
Mike
mennyit fogyaszt?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

OliApa
Ez arra is jó, legfeljebb leragasztod az egyik oldalát. A csomagolásán felhasználásképpen ajánlják pl. az LCD-monitorok háttérvilágítására is. Nekem is backlight-ként üzemel. Így együtt a monitorfénnyel, teljes környezeti sötétségben már elég arra, hogy ne zavarja feleslegesen a családot egy hagyományos izzó fénye.
OliApa
Hi-Hi! Ez nem volt egy nagy áldozat jól . . . : )
Mike
nekem vmi olyan kéne, ami megvilágítja a billentyüket, de úgy, hogy özben azért a szemembe nem, vagyis, hogy értsétek a szitut, amikor az ember ül a vaksötét szobában a monitort bámulva, soxor nem látja pontosan a billyentyûzetet. Erre kéne nekem vmi (ha nem lámpa, akkor led - van egyáltalán ilyen?)

Mike
nem hittem volna, hogy ilyenekre áldozol 😊 vagyis , hogy téged is elkapott a gépszij (vagy most épppen nem jut eszembe, hogy is van ez a mondás 😊

nemar buzz ottan lehet ezt kapni?
semmi info nem jott rola hozzam😞
lezengeni meg nemnagyon szoktam naluk😊
thx az infot megnezem!

BoGár
Atee: CHS mond valamit? d:-))
THX

OliApa
Szia atee!

Semmi akadálya. : ) Megnézem, milyen színválaszték van és holnap jelentkezem. Meg megkérdezem, honnan hozták.
Piros van esetleg?
Vagy zold?
Netalan kuldeni is tudnal Bp. re egy jobboldalon allo embernek ? 😊)
Vagy megkerdezi esetleg, hogy milyen nagykerben szereztek?
thx

OliApa
Szia Zsenyka!

Ha jól tudom, Te szoktál barkácsolgatni. : ) A lámpa sok másra is jó, akár hifi mellé, akár akváriumhoz vagy terráriumhoz. Ha belegondolok, hogy a halasnál egy színes neon-armatúra 14 ezer forint . . . A dobozán 5 féle színválaszték van feltüntetve: Sky Blue (a képen), Light Green, Ivory White, Cheery Red és Purple. A potméterrel a hangérzékelõ érzékenysége állítható. Mivel azt közvetlenül a DVD-ROM mellé tettem, a "zajos", szitázott újság CD-k ha forognak, rendesen villog a csõ. : )

Ja, az egér Logitech Mouseman+ optikai, I-Feel-es. Már a céges egeremet nem tudom megszokni. : )

A Command & Conquer-t a kölök nyúzza. Remélem a boltban vette a CD-t, mert különben a se*ggét szétrúgom!
OliApa
Dunaújvárosban a No-1 számtech boltban. Mondtam is a fiúknak, hogy lehet, lehagytak egy számot az elejérõl. : ) Ráadásul egy ablaknélküli szekrénybõl vették ki. Ahelyett, hogy a kirakatban lenne beüzemelve, több színben. Úgyhogy PR-ból elégtelen. Tényleg, nem nagy szám, inkább játékos dolog - háromállású kapcsolóján: ki-, be-, hangra villanó állás - de ennyi pénzért!
(Mennyiért kérdés visszavonva 😄)

Látom Command & Conquer Generals-t is beizzítottad a teljesség kedvéért 😄

Sirály a fény. Szétunom a fejem, úgyhogy lehet hogy nekem is be kéne izzítanom valami hasonlót. Hol és mennyiért vetted?

Nekem is ilyen egerem van asszem. Logitech Mouseman ugyi? Én 2001-ben vettem és még mindíg királyul röfög. Te is akkoriban szerváltad vagy ez már újabb?

Szia!
Hol vetted?
OliApa
Szia Mike! : )
OliApa
Ma vettem a boltban egy neont a PC-be. Röhejes, 2.700.- HUF bruttó áron. Szerintem az anyag többe kerül. Meg mire ideért Kínából! Ráadásul minõségi cuccnak tûnik, a csomagolás, a potméter lágysága, a hangszenzor érzékenysége meglepett. Biztosan az elfogott amcsi kémrepülõgépbõl koppintották. 😊

A csomag: kibontva: beszerelve:
kipróba:
és a látvány:
Sötétben biztosan szebb lesz a háttér.
Mike
Kérdezd

Mike
eh végig kellett volna olvasnom, bocs

Mike
bocs, de nem cdrom, hanem floppy

l3alF1aKe
haver használt gépeket koboz el melbol ...van neki ibm fekete szerverháza is. abban is fekete fdd van.. matt persze. Ha kell kérdezem hogy van e még. Atee ...mindenre nem jó ám a festés-)

That\'s All Folk\'s

Minek keresgelsz fujd le ...az lesz az igazi!

Csak egy a baj velük, hogy pl a fekete elõlapos cdrom az sony...:/ Multkor volt egy gép ilyen dizajn csicsmicsa hazzal, de ezért lett bele végülis normál. Amúgy a floppy is asszem sony.
Sopron
Amúgy AZteam (Abakusz szt)
Mike
hát itt pesten nem

nálatok, az mit jelent?

Csakúgy simán is lehet kapni (szürke fekete kék stb), itt nálunk tudok is boltot, de pesten nem, gondolom neked ott kellene...
Mike
megtudtam, hogy a compaq ill. a dell hsznál ilyeneket.

szóval most már csak egy szervizes muki kéne

Mike
más: fekete elõlapos fdd-t árulnak vhol?

Mike
Házikóhoz mióta nem járnak csavarok?

Atus01
Igen, a hátsó kifelé fújjon.

dehogy is😊 eleg sok belefer majd😊

BoGár
Az nem lesz nehéz számgépnek??
Atus01
Én is saját házat építek. Az a legjobb. De én téglából...😊

http://www.hardwareoc.hu oldalon láttam egy király házat, a formája kicsit rendhagyó, viszont könnyû szerelni.
20.000.- Ft körül lehet kapni itthon.
Thermaltake cuccok a www.component.hu oldalon
K.András

http://www.thermaltake.com

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Aluminium lap boltban😊

BoGár
Saját házépítésbe vágtm a fejszém. Hol vehetnék aluminumlapot hozzá??
Jacek
DTK

Cheky
A mostani is ekkora. Nem vesztek vele sokat.
Hasonló árban tudtok ilyesmi házat?

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

[Walaki]D`Lair
Micase......Kurva halk, kurva jó, de csak JinSung házakhoz adnak 😄DDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
kicsi....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Lazarus
Az hát az overclock.hu
Cheky
És mi volt az akadály? 😊
Szerintem az ezüst jobban néz ki, de élõben kéne látni.

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Lazarus
#1146 A házak háza
a winyóm nemtom milyen, de azaz igazság hogy nem is nagyon érdekel. (nálam itt csak a tárkapacitás érdekel)
Lazarus
Én is ilyet akartam csak feketében 😊
Cheky
Hello!

http://www.overclock.hu/cgi-bin/overclock/H-HA-MR9689SL.html

Mi a véleményetek róla? Szvsz tök dizájnos! 😊 Megéri? Táp nem fontos bele, a mostaniból kivenném. (a kérdés, hogy bele lehet-e rakni, hardverben még nem vagyok olyan profi 😛)
Ja és ha vki azért akar lebeszélni róla, mert ronda, akkor ne tegye! Engem a minõsége, esetleg tapasztalat stb. érdekel. Mint mondtam, nem értek annyira a házakhoz.

Köcc a véleményeket! 😊

l3alF1aKe
nem megsérteni akarlak, de milyen házad illetve vinyód van hogy berezonál?-) Mert ha rendesen össze van rakva egy ház akkor annak a vinyóünak nem szabadna rezonálnia. Találgatok acorp?-)

That\'s All Folk\'s

Lazarus
így nem rezonál be az egész ház hogy gumikon lóg a vinyó, hatásos módszer láthatod