2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
#1667 Na egy probléma, mondhattok tippet:
Amikor le akartom állítani a gépet, akkor újraindul. Ez régebben a régi gépemen is elfordult, de most ezzel is. MI a hiba? -
[Walaki]D`Lair #1665 Foszforeszkáló cumó, amit megvilágít az UV cső... -
t. Füly #1664 Nekem egy Chieftec Dragon van plexi oldallal meg 2db kék neonnal lcd kijelző meg egy pár venti.Nekem ez bőségesen megfelel és szerintem állat a ház maga is:)Azok a biciglik meg miegyéb ott abban a házban az mi?Hogy világit?Jah és hol lehet ilyet venni?Meg lécci mondjatok pár boltot vagy websitot ahol lehet ilyen cuccokat venni.Kösszi -
[Walaki]D`Lair #1663 Nemtom...nekem akkois egy Alu. Xaser III-ra fáj a fogam...:) (nem a Lanfire, hanem az eredeti) -
[Walaki]D`Lair #1662 LOÁL...:D -
#1661 És vazze 10 rugó alatt van...
Csak a faszé nem standard már, hogy a 3,5-es helyek teljesen leérnek a ház aljáig. Ez az egyetlen, ami miatt lehet, hogy nem veszem meg. Kell a hely a sok hádédének! :-DDDD -
[Walaki]D`Lair #1660 Nem rossz... -
#1659 -
#1658 Erről mi a véleményetek?
Codegen 6083 L.
SZVSZ a legszebb Codegen ház eddig. Ha plexi oldala lenne, azonnal vettem volna egyet, de így csak jövőre veszem meg szerintem. És átrakom a mostani házam plexijét rá. Szerintem nagyon csinos, csak a HDD helyek lehetnének többen. De az a foggantyú, az MEGASÜTI, és a bekapcsoló&reset gombok is a tetjén.
Profi lanparty házikó... -
#1657 Ez a ház nagy álmom. Kurva annyukat, kibaszott drága, meg nem is kapni simán a házat, nem? Ezek előre készített ALIEN konfigok??!!!
Majd csak lekoppintja v.mi tajvani köcsög és a piacon szórják ÖTEZERÉ :-DDD -
#1656 oda is beapplikáltam a képeket -
#1655 Ez nagyon joooo!!!! link
-
-
[Walaki]D`Lair #1653 Hehh...ZIZON meg 26000 volt bruttó...bár én akkor vettem, amikor megjelent...:D -
#1652 az sztem korrekt..én a világítós házam(amin nincs lcd,csak egy plexi az oldalán ventivel) 11500ér vettem..boltban -
#1651 hát, ha meghallod, akkor már nem is leszek olyan menő. ;)
Eddig nem költöttem házra, csak ez tetszett meg nagyon, szóval megsúgom: 17.000
Biztos lehet még olcsóbban is én tisztán, legállisan, boltban vettem, bruttó. -
#1650 szabad olyant kérdeni ho mi péz vót? ha szabad ako írd meg lécci..thx -
#1649 hoppsz, most látom, hogy nem egészen egyezik ezzel a házzal az enyém, de nagyából igen, csak nekem ott alul 5 kis gomb van a nagy kék alatt. Azzal lehet az LCD-t állítani... -
#1648 hihiii, hát igen a kép nem a legjobb minőségű de jobbat nem találtam. Az ott egy LCD kijelző amin van, hogy a táp mennyire terhelt, hány fokos proci, mióta van bekapcsolva a gép vagy mennyi az idő... Szóval nekem bejött a gép. ;) -
#1647 sztem csini..ott közép tájt,lentebb az a kék színű dolog,az matrica? vagy van vmi funkciója? -
#1646 Na megérkezett a szép kis házam, nem annyira extrém, de nekem tetszik...
-
t. Füly #1645 Szijasztok tudnátok mondani olyan normális boltot ahol lehet venni ilyen pro dolgokat a házhoz pl: világitós kábelek meg ilyesmi,meg olyan magyar oldalt ahol vannak jo vizhűtések.Kösszi -
#1644 Szép-szép, de sztem ez se rossz:
-
#1643 Amúgy ez is cuki ne? ;)
-
[Walaki]D`Lair #1642 Miért szar? Mert nem látszik a fekete előlapon, hogy fehér a CD-m meg a DVD-m? Merthogy adtak hozzá CD előlapot is?....nem hinném... -
#1641 Udv!!
Venni akarok egy hazat de olyat amit evekig megtartok es nem kell cserelgetni de fullos legyen!!(ar igazabol nem szamit ,de nem server hazra gondoltam) :)
Pl : Thermaltake XaserIII V1000A
VAgy ha tudtok hasonlo jo hazakat irjatok meg please!!! -
#1640 Mivan?
Te bazmeg tök hülye vagy!
A tiednek meg tök szar a CD rackje!
Eszem megáll! -
[Walaki]D`Lair #1639 Nem olyan szar az alaplaptálca mint a tied... -
#1638 én ma láttam először testközelből egy full átlátszó plexi házat, vennék olyat a szintén átlátszó borítású perifériáim és monitorom mellé..ha lenne -
#1637 Húúú gyerekek olyan házat láttam, hogy egyből beleszerettem. Igaz 17-e és én házra eddig nem költöttem de első látásra szerelem. Pénteken csinálok róla képet és benyomom. Húúúúú.... ;) -
#1636 ?????????? -
[Walaki]D`Lair #1635 Én meg magamnak vettem és hogy tetszen nekem...meg hozzá kell tenni, hogy kicsit igényesebb a belseje mint a Morex... -
#1634 Nem magamnak építem a házam hanem LAN-PArty-kra meg táborokra! -
[Walaki]D`Lair #1633 De a házat sose oldalról nézed, hanem srégen szemből, és úgy a lényeg látszik...ha hátrébb lenne, akkor csak a hátlapot látnám bellűről....jól megcsinálták ezt a tervezők...
AMÚGY TE BESZÉLSZ AKINEK A FÖLDÖN VAN PLEXIVEL A FAL FELÉ A GÉPE?!?!?!?!?!??! -
#1632 Ahogy kinéz, az ahogyan a plexin át nem a lényeget hanem a CD-meghajtót látom! -
#1631 Ilyen rvkinek: Thermaltake XaserIII V1000A Fekete haz -
#1629 írtam,hogy off..meg egy korábbi üzimre küldtem,ugyanis frissült az oldal,ahonnan a képeimet belinkeltem,így igénytelen mód azok eltűntek.. -
[Walaki]D`Lair #1628 tudom, neked nem tetszik....szerintem szép...bejön ez a fekete-szürke-kék kombó, azért tetszik a Morexed is... -
[Walaki]D`Lair #1627 Kib. jó, nekem olyan van, de igazán visszaolvashatnál, itt írtam valahol lejjebb róla....;) -
#1626 Ezt szerintem nem ide akartad!