2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
AMD rula #1711 Nem inkább HL? -
#1710 Ismeritek UltraPower q99 isten!!!
Most lottem es kurva jo 350 wattos tap+digit kijelzo cpu+alaplap hofokmero+cpu rpm stb stb!!!
Radikalmod.hu-n teszteltek es mindenzt 15 bruttoert!! -
#1709 Nekem meg akkor Quake 3! -
[Walaki]D`Lair #1708 Nekem meg egy CS logó, utalván a tulajdonosa megszállott counter strike imádatára...
[karácsony napján nem hentel] -
#1707 Nekem is olyan kúlerrács kéne, csak raidoaktív jellel.
Lévén a PC-m neve már évek óta Csernobil (az atomerőmű után elnevezve, khmmm) és ezért lenne fasza egy olyan radioaktiv jelecske a cooleren.
-
#1706 ...és nekem se látszanak, mert a plexi PONT A KIBASZOTT ASZTALLÁB FELÉ NÉZ és egyáltalán nem látszik az optikai tyuningból semmisenem... -
#1705 hol vetted azt a kúlervédöt? -
#1704 Ja akkor nekem is olyan van csak nekem nem látszanak a begyőrt tápkábelek!
[MOREXE VAN) -
[Walaki]D`Lair #1703 Miről beszélsz? Azok az IDE kábelek vázze'...Ota föntre vannak begyűrve a tápcsatik...:) -
[Walaki]D`Lair #1702 Nem-nem! A fekete az acéllemez! Csak az ezüstszínű van alumíniumból! -
#1701 Hol vetted azokat a csőkábeleket amiben a tápkábelek futnak? -
K.András #1700 az enyém még mindig ilyen:
-
#1699 szvsz mindkettő aluminium :) de értem mire gondolsz.. -
[Walaki]D`Lair #1698 Nekem az aluminium tetszik de rettentően... -
#1697 Ilyen lesz nekem! -
#1696 Ezt láttátok már, atombrutál, cserélném is le a kis házamat. ;)
Ezt:
Ilyenre:
de inkább ilyenre. ;)
De sajna nettó 35600 Ft szóval inkább mégsem cserélem, de nagyon bruti. ;) -
#1694 Tök jó kis ház ez a 6066 a tetején van egy cooler gyárilag! -
#1693 hihi, nekem ilyen van! :D -
#1692 Lightos!!!!!!
Nekm elég egy is! -
#1691 Kell valakinek CDt írni? ;)
-
#1690 És valószínűleg a legcsendesebb venti díjra is jelölhetnénk:) -
#1689 Na, szetinem itt nincs gond a hűtéssel. ;)
-
#1687 jah valaki nem tudja hol lehet esetleg postai utánvétellel ventillátor szettet rendelni, mert van egy hely a házamban és oda szeretnék előre szerelni egy helyes kis ventit. ;) -
#1686 Számból vetted ki a kivennivalót! -
#1685 Nézd meg a Unitel city-nél. Ott mintha láttam volna. De ez nagyker!
www.unitelcity.hu
Hívd fel őket. -
#1684 ha 5percenként beírsz attól még nem tudja valaki, de akik idejárnak, azok ha benéznek majd szólnak ha tudnak segíteni. ;)
Én nem vagyok BPi azért nem tudok segíteni. ;) -
icecave #1683 lécci valaki!!!! -
icecave #1682 nem, csak bal oldalra
-
#1681 :D mind2 oldalra :D -
#1680 2 kell? ;) -
icecave #1679 Szeretnék venni codegen házhoz plexis oldallapot, ha vki tudja, hol lehet utánanézni, lécci irja meg!!! -
icecave #1678 Szeretnék venni codegen házhoz plexis oldallapot, ha vki tudja, hol lehet utánanézni, lécci irja meg!!! -
#1677 sry, nincs ötlet :( -
#1676 start menü leállítás... (és mondjuk 20ból 19x-er újraindul...) -
#1675 ha windows alatt benyomod a power gombot? vagy start-leállítás? -
[Walaki]D`Lair #1674 Mi maradjunk annyiban, hogy lehet ugyan, hogy nem olyan csilivili fos a házunk mint neki....nade ami benne van....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
(Fourtyseven's Brand NEW Tripple A Machine....AMD ATI ABIT The best configuration ever bought aAa) -
#1671 Nekem is...szerintem leszek akkora hülye és veszek egy olyat!
Tuti kéket veszek plexivel kék neon kék ventik...miegymás!
A Lanfire meg el van baszva sztem mer a házhűtő a plexin akkora lett hogy szinte be se lehet látni a házba! -
#1670 Olyan mint az enyém (asszem Codegen 7002) -
#1669 Milyen nagy torony van 15-20k-ért, ami aránylag jól néz ki?
Van ez a Codegen 9xxx, de az nekem kicsit snassz:)Nem kell, hogy extravagáns legyen, de valami minimális dizájn nem ártana. -
#1668 sztem tudnak rendelni vagy legalábbis én bementem egy boltba és rendelésre tudnak hozni...