2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
#1625 Én konkrétan utálom! -
#1623 off:az oldal frissült..néhány képpel(fifa,cod) fm -
#1622 Topic up! -
[Walaki]D`Lair #1621 Kb. 100x játszottam már ilyet és semmi baja nincs...
Amúgy meg a szar Vargáné és társa tápjaid miatt vannak ezek... -
#1620 Faszt a szádba!
Szállt már el így tápom,alaplapom,stb.-m! -
#1619 Na most jó kérdés hogy a sulinetes árlistában a fekete az a C9-es vagy a CA jelzésű... -
google... :) -
#1617 Tudna nekem belinkelni vagy beilleszteni ide valaki egy képet a codegen 6066(fekete) házról? Sulinetes listában láttam, de a codegen.hu-n pl. nincs ilyen típusú. -
[Walaki]D`Lair #1616 Ne legyél már ökör! Ez ugyanaz, mint hogy kicsavarsz egy villanykörtét azt becsavarsz egy újat...semmi baja nem lesz a gépnek, ha menet közbe lehúzod a ventit... -
#1615 Ja és rövidrezárod a tápod ami persze magával viszi az egész rendszert és lefüstöl a géped! -
#1614 csak simán lehúzod róla? vagy kapcs.? -
mustar #1613 Nem kell kikapcsolni a gépet, én is ugy csinálom. -
#1612 a venti rá van kötve egy alaplapi venti-csatlakozóra,meg egy tápkábelre. thx..megpróbálom. -
[Walaki]D`Lair #1611 veszel boltban egy kis kapcsolót és az egyik kábelét ráforrasztod... -
#1610 ok.thx -
#1609 Nemtudom?! -
#1608 LOL -
#1607 LOL -
#1606 kikapcs nélkül? -
#1605 Gép kikapcsol venti kihúz gép bekapcsol -
#1604 van egy 8cm-es ledes hűtőm és kapcsolót szertnék rá,hogy menet közben egyszerűen le lehessen lőni,ha pl. zenét hallgatok stb. hogy lehet ezt "egyszerűen" megoldani? -
#1603 Off, de hátha érdekel valakit 2db rounded IDE kábel + floppykábel, Chaintech márka, sárga. 3000Ft az egész. -
ozz #1602 Hazba szeretnek venni hatulra kartya takarot, szerintetek lehet kapni kromozottat?
Ha igen hol?
Thx -
[Walaki]D`Lair #1601 jó nekem a nem világító is, kell 4db 2 csatis 88 eres ATA133-as kábel, meg 1 floppy, szintén nem világítós -
#1600 És amivel a tápkábel kábelit tudom betekerni? -
#1599 Sodort IDe kábel-t én tudok hozni, világítósat meg nem világítósat is.
Coolermaster asszem.
A világítós olyan 3-4 rugó körül van, a sima a fele talán.
Van floppy kábel is... -
[Walaki]D`Lair #1598 LOL DR! Most veszem észre...neked nincs is 1GB RAM-od...:PPP -
#1597 Nekem is nekem is! -
[Walaki]D`Lair #1596 Kör IDE kábeleket tudjál nekem olcsón...:)))))
Meg olyan tápkábel összefogó hálót... -
#1594 Izé...
Itt a link.
Remélem bejön a kép, valami ilyesmiket kellene kiírnia:
-
ozz #1593 Honnan vette kerem az LCD kijelszo tervet? -
#1592 Design-os házban van LCD kijelző.
Én most építettem egyet és Qrva jól műxik!!!!
A Motherboard monitor összes funkcióját ki lehet vele íratni, plusz, idő, dátum, stb...
-
#1591 nem fafűrészlapot kellett volna belerakni :D -
UnConnecteD #1590 En meg szeretnek venni egy gyarilag plexis oldallapot. Chieftec DA toronyhoz kellene, nagyablakos, EZUST szinu, es venti nelkul. -
ozz #1589 hol vetettel hozza plexit?
Mennyibe kerul nagyjabol? -
[Walaki]D`Lair #1588 Mondjuk a ház előlapja elég csúnyácska...:-/ -
mustar #1587 DEKOPÍRRAL a leg1szerűbb, 1 ember is meg tudja csinálni, kell egy jó vágólap. -
mustar #1586 Én dekopirral csináltam, csak kivágtam az adott alakot és kész, reszelö egy kicsit és 100%os lett, semmi hiba!!!! És kb 2perc. Noname szar ház oldala volt. -
ozz #1585 akkor a dekopir elvettve, koszi, meg gondolkozok hogy mi legyen! -
#1584 Két ember kell hozzá, meg 1 flex
az 1ikőtök leszorítja, a másikótok meg vágja