153
Különböző típusú kormányok PC-hez
-
#113 pixmaniába most kb 47eFt új 2év garis
azt ha kifingana beviszed a helyi logitech kereskedésbe azt cserélik -
santibi #112 Hali. Logitech DFP kormányt használok és nem ég a jobb oldali led a kormányon. Tudja valaki ennek az okát. Próbáltam már szinte mindent. -
#111 Driver-t tettél fel hozzá? -
Berki #110 SZiasztok, mi lehet annak a kormánynak a problémája, hogy csatlakoztatom, allitanam be, de azt irja nem érzékelhető vagyis hogy csatlkozási hiba, megnéztem mindnet csatlokzni kell, ugyhagytam. jatekban meg azt csinlja mintha folyamatosan jobbra kanyarodna, de teljesen jobbra. nemértem. a gazzal is ezvan. mintha folyamtosan be lenne nyomva kicsi. -
#109 Nincs valakinek eladő G25-e 35k körül? -
#108 A ne várj sokat mit takar? Annyira szar, hogy nem éri meg megvenni? :D
Mert fosok, a csunya csalódástól... -
#107 Logitechet vegyél. Ebben az árkategóriában viszont ne várj sokat. -
#106 Hello! Úgydöntöttem veszek 1 kormányt így karácsonyra, csak foggalmam sincs miet... Leginkább TDU zni használnám, de sok pénzt nem költök rá... kb. 10-15K-t szánok rá, mit ajánlotok? Nézegettem ien Saiteket meg Speed-Linket, ezek mienek? -
#105 DE minek a regi nem jo,amugy is aladtam mar ! :) -
#104 a rfactor topicba írta valaki ez a driver jó driving force-hoz is
csak leírtam érdekességként -
#103 TE most mirol beszelsz mond? -
#102 van hozzá new 'Univerzális' driver ami jó a Rumblepad2-m höz is
most jelent meg: logitech.com
töltsétek szerintem a régi kormányokhoz is jó -
#101 Driving Force Pro egyenlore,ha lehetne kapni! -
Mokus1 #100 sziasztok max. 30k-ért milyen kormány+pedált ajánlotok?köszi
-
#99 Hol vásároltad??
-
Totya77 #98 Nekem járt hozzá RFactor örültem is mint állat erfaktor cédé meg minden ozt feltelepitettem, és full meg minden csak triál és unlokkolni kell tehát nemér semmit.Rakhattam vissza a "hmm" változatot :D -
#97 Majd vigyázz vele,mert naggyon jó!!!!!
-
#96 én azt hittem a G25-höz GTR2 jár mert a réfi fotókon azzal reklámozták de kiderült nem jár hozzá csak egymást népeszerűsíthették talán
-
#95 De csak tudjam,h mi jar hozza mikor megvezsem penteken! :) -
#94 Ha nincs rFactor,akkor nem is kell már????? -
#93 Ertem koszonom,egyebek mellett akkor driver cd es par papir akkor? -
#92 Szerintem tuti kamu.Én a MM-ban vettem originál dobozban,és semmi nem volt más hozzá,főleg nem rFactor.Az nem is dobozos game. -
#91 Sokan irtak jatek is van rFactor ez igaz? -
#90 Semmi!!!Csak a driver CD... -
#89 Hi all!!
A kerdesem az lenne,hogy Logi G25 kormanyhoz milyen tartozekok jarnak(jatek stb.)? koszonom -
normomo #88 sziasztok,lenne egy kérdésem.Van egy logitech momo korányom(ez lényegtelen)és szerenék egy g25öt olcson hol lehetne beszerezni?köszönöm üdv -
#87 Ok Kössz! -
#86 Így állítsd be szerintem a vezérlőpultban:
A játékban pedig autótól függően változik a kormányzás nehézsége. Autónként állítsd be úgy, ahogy neked kényelmes. Ezt a játékon belül tudod. A kormámyzási szöget, ha versenyzel 270, ha pedig csak poénból tolod, esetleg driftelsz 720°-ra tegyed. -
Traky70 #85 Szasztok! Kormányt szeretnék vásárolni még az NFS Pro Street előtt és ebben kérnék segítséget, tanácsot.
Eddig billentyűzetről játszottam az autós játékokat, és mindig is idegesített, hogy nincsen átmenet sem a gázadás, sem a kormányozás során (vagy nyomod, vagy nem). Így elég nehéz kanyaríven tartani az autót, illetve nem mindegy, hogy padlógáz, vagy közepes.
A kormányvásárlással az a célom, hogy ezeket a problémákat megszűntessem.
Meg tudtok nyugtatni, hogy a kormánnyal és pedálokkal ezek a dolgok orvoslásra kerülnek ?
Nézegettem pár kormányt: Logitech G25-öt (kb. 45-50K), Logitech Momo Racing (kb. 25-30K), Logitech Driving Force PRO (PS2 + PC) (20-25K).
Kézi váltót valószínű, hogy nem nagyon használnám ki, így ennek a minősége nem döntő nekem asszem. Esetleg tudtok ajánlani a fentiek közül, vagy más kormányokat. Én 20-25K-ig tervezem a vásárlást, de ha annyival jobb a drágább ...
-
#84 Hy all!
Mostmár ittvan a G25-öm csak annyit szeretnék kérdezni még, hogy direkt ilyen nehéz tekerni vagy csak én állítottam valami rosszúl be? Mert pl: a LFS ben nagyon nehéz tekerni...
Előre is köszönöm! -
#83 Hy all!
Köszönöm a segítséget jövőhéten már szállítják is.
Bye all! -
#82 Hy!
Kössz ma reggel pont ezt az oldalt néztem! Akkor innen megrendelem majd!
Bye!
-
#81 lord.hu
bár én ott nem vettem még de sokan ajánlották -
#80 Ok. De akkor honnan tudnék szerezni? Tudnál vagy tudnátok nekem olyan céget mondani ami megbízható és gyorsan tudnak szállítani?
Előre is köszönöm! -
#79 Én nem vennék ott, mert eddig csak rosszat halottam róluk. -
#78 Hy all!
Most karácsonykor szeretnék venni egy Logitech G25. Azt szeretném kérdezni, hogy rendelte e már valaki a pixmania-ról mert ott a legolcsóbb és ez furcsa nekem... Megbizható cég?
Előre is köszönöm! -
#77 elég ólcsó különben sokat nem kell várni tőle olyan 9-10eft kb -
#76 én Logitech fűggő-vagyok ilyennem van
és 1 ilyenem is csak a trafó rossz és kellene 1et szerezni:-( 24V VAC 1200mah
-
#75 milyen játéknál jelentkezik ez? -
Adler #74 üdv
tapasztalat illetve jótanács a Logitech Vibration Feedback kormányhoz, az érdekelne, hogy mennyire jó a felfüggesztése, milyenek a pedálok, s érdemes e megvenni?:)