153
Különböző típusú kormányok PC-hez
-
bodzamaci #73 Sziasztok!
G25-öm van, nagyon jó kis cucc, a minősége kiváló, csak 1 kérdésem lenne:
az normális, hogy középállásból nagyon könnyen lehet elfordítani a kormányt kb. úgy 10fokot jobbra-balra, és úgy érzem hogy csak ezuán vannak
ffb hatások, ha nagyon erősre állítom a ffb-et, akkor meg az elfordulás végpontjait nem lehet érezni, ha kissebb mint 900fokot állítottam be -
#72 Force? Mennyi? -
#71 cső
sry hogy "offolok" bár ki tudja mennyire off :)
Nem kell véletlenül v.kinek egy Logitech MOMO?
G25öt szeretnék és meg kellene válnom a mostani MOMO-tól.
Eddig teljesen megvagyok vele elégedve! -
XRV #70 RoR támogatja a G25 ös-t?nem tudjátok ? -
#69 Htx. Amugy énis TDU-hoz tervezem a beszerzését.. Aztán ha már megvan, csak nem kopik el ;D
(És nagyon remélem hogy a TDU massive eladásai komoly konkurenciát fognak teremteni, és emelkedni fog a jelenleg sekélyes színvonal :) -
#68 majd megnézem mit tehetek :) de echte olyan mint egy normál 6+1 sebességes kocsiban, csak negyedakkora. néha attol félek egy komolyabb futamnál hogy letöröm :) holnap lenyomom a prezentáciomat a gyakorlatomrol (vagyis inkább ma) aztán meglessük a témát :D kár hogy a tdu amivel használtam már nem fog menni... :( -
#67 Nem tudnál készíteni egy videót a váltó működéséről? -
#66 vettem egy g25-öt naggyon zsiiiiir :D -
#65 az edigitalon "csak" 68 egy g25ös -
revolit #64 JA benéztem egyik adatot... de akkor is jó, egyébként mi az h "SLI-be kötni"? :s kettőt összekötni? -
revolit #63 NA ez tuti elírás!!!! Most vettem drágábban 100x szarabb vga-t! tökön szúrom magam ha ez igaz! -
#62 nem is lehet SLI-be kötni, ugyhogy nem is kell -
#61 Vazze Minnyá rendelek vagy 6-ot tripla SLI-be
Albatron GeForce 7950 GX2 1GB, PCI-E -
Madnv #60 Hello! Azt szeretném megkérdezni hogy a Thrustmaster Rallye GT Pro -hoz való kiegészítő pedálok közvetlenül a kormányhoz csatlakoznak vagy USB-hez? -
Zykon Mancs #59 Na meg én:DD -
[Walaki]D`Lair #58 Pl. én :))) -
#57 :))))
Azert ennyire nem kockulok be! :) -
#56 Majd én pl;) -
#55 Van DFP amivel tokeletesen megvagyok elegedve :P
CSak kivancsi voltam de G25ert ki az ahulye aki kiad 75 rugot? :S -
#54 Nem 900... De már nem igazán érdemes venni, mert elég régi koncepció. Akkor már inkább g25 -
#53 Ez is 900 fokos?
Mennyiert aruljak? -
vpetikee #52 Akkor nem kell! -
#51 Nehezen fog menni ennyiért. Esetleg nézz körül az aparoneten stb... -
vpetikee #50 6 000 -
#49 Mennyit szánnál rá? -
vpetikee #48 bocs,ami Force Feedbackes! -
vpetikee #47 Sziasztok!Olcsón milyen kormányt ajánlatok,ami vibrál is! -
Atyus #46 Az egyik ideális kormány, az ActLab kormánya és fém 8 fokozatú váltója..
http://www.act-labs.com/products/race1.htm
A mo.-i beszerezhetőségéről késöbb küldök linket.. De lehet kapni.. -
#45 Nem tudja valaki hogy gameportos kormányhoz lehet e venni átalakítót usb-vé? -
BunDevil #44 Abbahagyták az acélhuzalozást... úgy olvastam. -
#43 Nem tudja valaki, hogy a Logitech új, "G25" -ös kormánya acélhuzalos, vagy fogaskerekes lesz ?!?!?!?! -
#42 akkor próbálj ki egy autós játékot is:) nfsu miatt fölös. -
#41 A muszáj-t j-vel írjuk és szerintem nincs olyan kormány ami gta-t élvezetessé teheti. Mármint kormányon élvezetessé. De NFSU2 pl logitech momo force-szal nagyon jó. -
Justil #40 Szasztok! Mien kormányt tudnátok nekem ajánlani? Mindenképpen vigye az NFSU2-t és a San Andreast, gond nélkül, legyen jó minőségű de azért ne túl drága. Nem muszály hogy FF-es legyen, az nem olyan fontos. Mit tanácsoltok nekem? -
harcu #39 Én leginkább a Fidesz kormányt tudnám ajánlani. Majd jól elkobozza a számítógépeteket. :) -
GamerBoy #33 The Fallen God: és arra ki vágyik?
Más. Az ActLabs kormányt hol lehet Mo-on megvenni? -
The Fallen God #32 Csak annyit szólnék a témához hogy bármennyire is állat kormányt veszel meg, soha a büdös életbe nem fogja visszaadni neked az igazi vezetés élményét! -
Vampire #30 20-30-40ezer-ért egy műanyag kormányt? Anyiért kocsit lehet venni :) -
CLY #28 off toppic:
hol lesz stcc2 liga???