Túró Rudi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
igen annyi!
I.C.ram
5k dolcsiért komplják ide az autót??? 😞 Az baromira sok. Tuti?
CSOCSO
lehet olcsobban jonnek ki mint te😊)))))))))))))))))
nahjo kozelsem igaz.. csak a hazakuldes 5 ezer dolcsi
CSOCSO
kettot is😊
I.C.ram
Lehet, hogy most eretneknek tartotok, de én szeretem nagyon a töltött rudikat, pl málnás, epres, stb.
I.C.ram
Múltkor ettem egyet próbából, de tényleg iszonyat szar íze van...
I.C.ram
Küldök én ki amcsiba egy kartonnal te meg cserébe meglepsz egy Chevrolet '70 Nova-val, vagy Chevellel 😊 Na áll az üzlet?
CSOCSO
TURO RUDIT AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Punkerwork
csak barackos volt a boltban 😞
és az nem jó

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

ReTeK
ja az originál pöttyös a legjobb, a danone duett rudi szvsz. valami kegyetlen rosszzz pfááúúúújjjj

ReTeK
+duplázza a "pörgést", nem triplázza

Loál János
Dots.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

mi bajod a söröskólával?😊
valahol azt olvastam, hogy külföldieknek ez a savanyu édes párosítás olyan, mint nekünk a sör kólával

The Garrett
japánba kéne vinni. Vagy valamelyik keleti országba. Bár nemtudom megérné -e a szállítást. de ott lenne piaca 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tizenegynéhány évvel ezelõtt még fekete volt a csomagolás..... a régi szép idõk......

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Bandee1987
Pirospöttyös a legjobb. Bár most ez a danone duett rudi is finom, de az eredetit semmi nem múlja felül....

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Guest
Loál, ezt nem hittem volna. 😊)
Dzsini
pirospöttyös is megy külföldre, "Spots" néven 😊 elsõ irányok lengyelország és románia, utána a cseszlovákok

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Guest
Danone suxx, Piros Pöttyös rulz.
Danone Rudi - Irány Európa

A Danone Kft. Magyarország egyik legnépszerûbb desszertjét a Danone Rudit már 2002 vége óta szállítja Lengyelországba "Danio Batonik" néven, az export mégis nagy kihívást jelent a hazai piacnak. A hagyományos Rudi olyan sajátos ízvilágot képvisel, mely nagyon egyedi ízlésnek felel csak meg. A régióban is csak nagyon kevés ország fogyasztói kedvelik az édes-savanyú ízek párosítását.

Nagyon alapos piacfelmérések és fogyasztói tesztek is azt mutatják, hogy több országban az ilyen ízvilágú termék csak viszonylag szûk rétegnek nyeri el a tetszését. Nyugat-Európában például eleve nem kedvelik a fogyasztók az acid - azaz savanyú ízû - tejtermékeket. Ez tehát természetes határt szab a termék piaci terjeszkedésének. A Danone az idei év szenzációs újdonságával és egyben a vállalat büszkeségével a Danette Duett Rudival indul hódító útjára. A magyar munkatársak által kifejlesztett teljesen egyedi Rudi sajátos módon ötvözi mind a túró töltelék, mind a csokoládé bevonat barna és fehér szín kettõsségét. A túró töltelék két színe natúr és csokis, a csoki bevonat szintén fehér és barna csokis. A cég a Danett Duett Rudit a tervek szerint olyan országokba tervezi eljuttatni, ahol a Danette Duett tejdesszert már ismert termék, így a fogyasztók egy közkedvelt termékcsaládon belül egy újabb érdekes és finom desszerttel ismerkedhetnek meg.

Aquli
nemtom.. en most szombat-vasarnap megettem egy gyujtovel (5 db)
egyebkent szarabb lett a tr. kemeny rajta a csokibevonat.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Manta
Ráadásul anyám leállt a TR vásárlással egy ideje, nemtom ez mit jelent.
Jano
Biza. 😞((

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Manta
Hiányzik a régi túrórudi íz/állag/feeling/méret/csomagolás.
Egyetek Geszti Esztit!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Jano
Hajh! Istenem! Régi, szép idõk!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Gery1980
Nyammiii!Most burkoltam be egy pöttyöset.Isteni volt.Már vagy 3 napja ott senyvedt a hűtőben, de most kivégeztem😊

Pénteken vettem 20 db. Óriás Rudit. A húsvéti sütikkel együtt talán kitart egy darabig.
Aquli
alap is jo,de tenyleg kicsit szaraz, epres gagyi, alap jo, de barackos a legeslegjobb

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
aze szerintem barackos az ász!

Ron Ragm
hmmmmm..Túró Rudi 4ever!😉

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Gery1980
De sürgőssen!😊

Coine
Báz most jut eszembe DE rég ettem rudit...be kell pótolni..

ipszilon
ischler!!!!!!!!!!!!hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... az a másik kedvencem!!!
jaj! csak fájdítjátok a szívem!
nem baj, holnap már lehet, hogy ehete a kedvenc francia sütimet!

Lusta a büfés, mint a disznó. Pedig ebből lenne bevétele. Nem baj, majd otthon bepótolom.
Gery1980
Szemetek!Úgy gondolom egy büfé alapfalszereltsége kellene hogy legyen a tútórudi!Írjatok petíciót😊

Efreet
a többi az nem Túró Rudi. azok csak XY rudi néven árusított csokimasszás cukrozott túrórudacskák 😊

nekem ebéd után jön majd 1 pöttyös óriás, levezetésként 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Egézségedre! Itt a büfében nem lehet kapni. Köcsögök. Kénytelen voltam két Ischlert leküldeni kaja után.
Gery1980
Hehe.Most nyomattam be egy piros pöttyikét.Hmmm.Nagyon fini volt!😊

Laalee
nem csak danone rudi letezik 😊

vap pl profi is 😊 meg mili meg mittom meg mi 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lteebee
És amit egy francia cég gyárt...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Efreet
most 'reggeliztem' 😊 pöttyös óriás rulz 😊)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Ron Ragm
csak az a gáz hogy mivel holnap nincs közért ezért szombaton hozzák a két napit aztán minden nap az aznapit😊 😞

Gery1980
Befalod a holnaputánit😊

Ron Ragm
hmmm, piros pöttyös RLZ!Annyira nem byrtam magammal, és befaltam a holnapit is. Csak azt nem tudom mi lesz velem holnap

Gery1980
Meg is tudom érteni a drága kuzinokat😊

Coine
Sima & mogyis üt.

ipszilon
és sima