433
Túró Rudi
  • Loál János #194
  • Dzsini
    kicsit citromosabb az íze, mint a normál pöttyösnek, de fincsi :)
  • Punkerwork
    hétvégén elfogyott :(
    2 csomag multi pack van a simából otthon :)
  • Loál János #191
  • Loál János #190
  • tomsolo
    ILYET KELL ENNI PUPÁKOK!!!!!!

• Glpetyus
    alap túró rudi a best!!!
  • Loál János #187
    [HÁNY]
  • Prank
    te eretnek
  • VinylToy #185
    gesztenyés,meggyes rudit etettek már??? hmmmm...fincsi
  • CSOCSO
    igen annyi!
  • I.C.ram
    5k dolcsiért komplják ide az autót??? :( Az baromira sok. Tuti?
  • CSOCSO
    lehet olcsobban jonnek ki mint te:))))))))))))))))))
    nahjo kozelsem igaz.. csak a hazakuldes 5 ezer dolcsi
  • CSOCSO
    kettot is:)
  • I.C.ram
    Lehet, hogy most eretneknek tartotok, de én szeretem nagyon a töltött rudikat, pl málnás, epres, stb.
  • I.C.ram
    Múltkor ettem egyet próbából, de tényleg iszonyat szar íze van...
  • I.C.ram
    Küldök én ki amcsiba egy kartonnal te meg cserébe meglepsz egy Chevrolet '70 Nova-val, vagy Chevellel :) Na áll az üzlet?
  • CSOCSO
    TURO RUDIT AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Punkerwork
    csak barackos volt a boltban :(
    és az nem jó
  • Loál János #175
  • ReTeK
    ja az originál pöttyös a legjobb, a danone duett rudi szvsz. valami kegyetlen rosszzz pfááúúúújjjj
  • ReTeK
    +duplázza a "pörgést", nem triplázza
  • Loál János #172
    Dots.
  • Prank
    mi bajod a söröskólával?:)
  • Cat #170
    valahol azt olvastam, hogy külföldieknek ez a savanyu édes párosítás olyan, mint nekünk a sör kólával
  • The Garrett
    japánba kéne vinni. Vagy valamelyik keleti országba. Bár nemtudom megérné -e a szállítást. de ott lenne piaca ;)
  • praksi
    tizenegynéhány évvel ezelőtt még fekete volt a csomagolás..... a régi szép idők......
  • Bandee1987
    Pirospöttyös a legjobb. Bár most ez a danone duett rudi is finom, de az eredetit semmi nem múlja felül....
  • Guest
    Loál, ezt nem hittem volna. :))
  • Dzsini
    pirospöttyös is megy külföldre, "Spots" néven :) első irányok lengyelország és románia, utána a cseszlovákok
  • Guest
    Danone suxx, Piros Pöttyös rulz.
  • Cat #163
    Danone Rudi - Irány Európa

A Danone Kft. Magyarország egyik legnépszerűbb desszertjét a Danone Rudit már 2002 vége óta szállítja Lengyelországba "Danio Batonik" néven, az export mégis nagy kihívást jelent a hazai piacnak. A hagyományos Rudi olyan sajátos ízvilágot képvisel, mely nagyon egyedi ízlésnek felel csak meg. A régióban is csak nagyon kevés ország fogyasztói kedvelik az édes-savanyú ízek párosítását.

Nagyon alapos piacfelmérések és fogyasztói tesztek is azt mutatják, hogy több országban az ilyen ízvilágú termék csak viszonylag szűk rétegnek nyeri el a tetszését. Nyugat-Európában például eleve nem kedvelik a fogyasztók az acid - azaz savanyú ízű - tejtermékeket. Ez tehát természetes határt szab a termék piaci terjeszkedésének. A Danone az idei év szenzációs újdonságával és egyben a vállalat büszkeségével a Danette Duett Rudival indul hódító útjára. A magyar munkatársak által kifejlesztett teljesen egyedi Rudi sajátos módon ötvözi mind a túró töltelék, mind a csokoládé bevonat barna és fehér szín kettősségét. A túró töltelék két színe natúr és csokis, a csoki bevonat szintén fehér és barna csokis. A cég a Danett Duett Rudit a tervek szerint olyan országokba tervezi eljuttatni, ahol a Danette Duett tejdesszert már ismert termék, így a fogyasztók egy közkedvelt termékcsaládon belül egy újabb érdekes és finom desszerttel ismerkedhetnek meg.
  • Aquli
    nemtom.. en most szombat-vasarnap megettem egy gyujtovel (5 db)
    egyebkent szarabb lett a tr. kemeny rajta a csokibevonat.
  • Manta
    Ráadásul anyám leállt a TR vásárlással egy ideje, nemtom ez mit jelent.
  • Jano
    Biza. :(((
  • Manta
    Hiányzik a régi túrórudi íz/állag/feeling/méret/csomagolás.
  • Madmaxx
    Egyetek Geszti Esztit!
  • Jano
    Hajh! Istenem! Régi, szép idők!
  • Gery1980
    Nyammiii!Most burkoltam be egy pöttyöset.Isteni volt.Már vagy 3 napja ott senyvedt a hűtőben, de most kivégeztem:)
  • Ali
    Pénteken vettem 20 db. Óriás Rudit. A húsvéti sütikkel együtt talán kitart egy darabig.