433
Túró Rudi
-
#194 -
#193 kicsit citromosabb az íze, mint a normál pöttyösnek, de fincsi :) -
#192 hétvégén elfogyott :(
2 csomag multi pack van a simából otthon :) -
#191 #190 -
#190 -
#189 ILYET KELL ENNI PUPÁKOK!!!!!!
-
#188 alap túró rudi a best!!! -
#187 [HÁNY] -
Prank #186 te eretnek -
#185 gesztenyés,meggyes rudit etettek már??? hmmmm...fincsi -
#184 igen annyi! -
#183 5k dolcsiért komplják ide az autót??? :( Az baromira sok. Tuti? -
#182 lehet olcsobban jonnek ki mint te:))))))))))))))))))
nahjo kozelsem igaz.. csak a hazakuldes 5 ezer dolcsi -
#181 kettot is:) -
#180 Lehet, hogy most eretneknek tartotok, de én szeretem nagyon a töltött rudikat, pl málnás, epres, stb. -
#179 Múltkor ettem egyet próbából, de tényleg iszonyat szar íze van... -
#178 Küldök én ki amcsiba egy kartonnal te meg cserébe meglepsz egy Chevrolet '70 Nova-val, vagy Chevellel :) Na áll az üzlet? -
#177 TURO RUDIT AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#176 csak barackos volt a boltban :(
és az nem jó -
#175 -
#174 ja az originál pöttyös a legjobb, a danone duett rudi szvsz. valami kegyetlen rosszzz pfááúúúújjjj -
#173 +duplázza a "pörgést", nem triplázza -
#172 Dots. -
Prank #171 mi bajod a söröskólával?:) -
Cat #170 valahol azt olvastam, hogy külföldieknek ez a savanyu édes párosítás olyan, mint nekünk a sör kólával -
#169 japánba kéne vinni. Vagy valamelyik keleti országba. Bár nemtudom megérné -e a szállítást. de ott lenne piaca ;) -
praksi #168 tizenegynéhány évvel ezelőtt még fekete volt a csomagolás..... a régi szép idők...... -
#167 Pirospöttyös a legjobb. Bár most ez a danone duett rudi is finom, de az eredetit semmi nem múlja felül.... -
#166 Loál, ezt nem hittem volna. :)) -
#165 pirospöttyös is megy külföldre, "Spots" néven :) első irányok lengyelország és románia, utána a cseszlovákok -
#164 Danone suxx, Piros Pöttyös rulz. -
Cat #163 Danone Rudi - Irány Európa
A Danone Kft. Magyarország egyik legnépszerűbb desszertjét a Danone Rudit már 2002 vége óta szállítja Lengyelországba "Danio Batonik" néven, az export mégis nagy kihívást jelent a hazai piacnak. A hagyományos Rudi olyan sajátos ízvilágot képvisel, mely nagyon egyedi ízlésnek felel csak meg. A régióban is csak nagyon kevés ország fogyasztói kedvelik az édes-savanyú ízek párosítását.
Nagyon alapos piacfelmérések és fogyasztói tesztek is azt mutatják, hogy több országban az ilyen ízvilágú termék csak viszonylag szűk rétegnek nyeri el a tetszését. Nyugat-Európában például eleve nem kedvelik a fogyasztók az acid - azaz savanyú ízű - tejtermékeket. Ez tehát természetes határt szab a termék piaci terjeszkedésének. A Danone az idei év szenzációs újdonságával és egyben a vállalat büszkeségével a Danette Duett Rudival indul hódító útjára. A magyar munkatársak által kifejlesztett teljesen egyedi Rudi sajátos módon ötvözi mind a túró töltelék, mind a csokoládé bevonat barna és fehér szín kettősségét. A túró töltelék két színe natúr és csokis, a csoki bevonat szintén fehér és barna csokis. A cég a Danett Duett Rudit a tervek szerint olyan országokba tervezi eljuttatni, ahol a Danette Duett tejdesszert már ismert termék, így a fogyasztók egy közkedvelt termékcsaládon belül egy újabb érdekes és finom desszerttel ismerkedhetnek meg. -
#162 nemtom.. en most szombat-vasarnap megettem egy gyujtovel (5 db)
egyebkent szarabb lett a tr. kemeny rajta a csokibevonat. -
#161 Ráadásul anyám leállt a TR vásárlással egy ideje, nemtom ez mit jelent. -
#160 Biza. :((( -
#159 Hiányzik a régi túrórudi íz/állag/feeling/méret/csomagolás. -
Madmaxx #158 Egyetek Geszti Esztit! -
#157 Hajh! Istenem! Régi, szép idők! -
#156 Nyammiii!Most burkoltam be egy pöttyöset.Isteni volt.Már vagy 3 napja ott senyvedt a hűtőben, de most kivégeztem:) -
Ali #155 Pénteken vettem 20 db. Óriás Rudit. A húsvéti sütikkel együtt talán kitart egy darabig.