433
Túró Rudi
-
#274 en egy ismerosomnek hala ket napja ettem turo rufot:) pottyost:) -
#273 ma etten 1et és eszek majd még 1et -
#272 meg mi elég keleti nép vagyunk, hogy természetes legyen az ilyen típusú kaja - ezért is először keletre, és a szomszéd országokba viszik, és nyugatra "csak" a duplát meg a tejcsokist
(mellesleg anglia keményen edzve van az elmúlt pártíz évben az indiai kaják által :)))) ) -
#271 mos tettem egyett, bepótolandó a reggelit :) -
#270 Lehet, hogy mi már hozzászoktunk, és nem is figyelünk oda erre, mi már csak élvezzük :) -
#269 a lényeg hogy mi szeretjük és kész :) -
#268 az édes cukrozott túró (amit például angliában nem is nagyon ismernek) és az étcsokoládé ami keserű együtt azért nem a legszokványosabb :) -
#267 Emléxem, németországi haverom imádja a túrórudit, és amikor idejön mo-ra mindig veszek neki vagy egy doboznyit:)
Ő meg cserébe német csokikat meg mindenfélét hoz :) -
#266 Ez az ázsiai jellegű furcsa ízű termékek közé tartozna?...nem hiszem -
#265 nyugaton is először a duett-es cuccot kezdik árulni - a nyugati ízlés nehezen fogadja el a savanykás-édes keveréket, amit mi szeretünk. én is kínáltam sok ismerősnek innen-onnan, és csak azoknak ízlett, akik amúgy is nagyon szerették az ázsiai jellegű "furcsa" ízeket. de a többségnek nem :) -
#264 -
#263 ki kene hozatni amcisban.. es lehetne hasznalni az angolok reklamjat es az angol csomagolopapirost -
#262 aha... oke.. -
#261 he's hot
she's got
this is the DOT: .
:DDDD
[MINDEN JOG FENNTARTVA BELÉRTVE A MEGFILMESÍTÉS JOGÁT IS] -
#260 csinálnak szlogent neki kintre... ott nincs konkurencia, amivel szemben "igazi"nak kell lenni. -
#259 huhh.. jolvan.. aszittem amcsiba jon...
siman dots lesz a neve??? hat ez loal.. es hogy monjak azt hogy pottyos az igazi?? dottes is the original?
vagy majd sehogy nem mondjak...
spotted is the original lenne a jo.. de mindegy.. -
#258 Túró Rudi Európába megy
A Pöttyösből Dots lesz, a Danone új Rudija a Danette Duett család tagjává válik -
#257 az elobb tartottam a kezemben a turot.. semmifele cottage nincs rajta..
farmer cheese van rairva...
amugy ird be egy egyetemi szotarba hogy cheese es ott lesz a turo is!!!!siman a cheese re!
multkor vettunk kajat..cheese volt rairva. sztan vegulis turos volt de bun rossz... -
#256 mijaz hogy lesz? fejtsd ki bovebben mert semmit nemtok rola -
#255 ;D -
#254 Magadnak nem is vettél semmit? -
#253 vettem hat duplát meg négy oriásot -
Vlala #252 Ettem Pöttyösből a mogyorókrémeset, ebből is meg lehet enni egy átlag reggeli dugóban négyet-ötöt... -
#251 most lemegyek a boltba és jól bevásárolok túró rudiból... -
#250 ma nem tudtam pöttyössel kezdeni mert elfogyott :( -
#249 az első nem teljesen igaz, a második igen, de ahogy azt Loál János kartárs már többször elmondta "Dots" lesz a külföldi márkanév. -
#248 Nem Spotted lesz a külföldi neve, hanem Dots. -
#247 cottage cheese = túró sazl.... -
#246 a cheese turot is jelent...
es a spotted is pottyost jelent pl a mi macskank is pottyos es spotted bengal cat a neve -
#245 A mogyorókrém király,de csak akkor ha nem Túró Rudiban van :P -
#244 MAZSOLA!!!!!!!!!4
BLAAAAAAAAARGH!
:D -
#243 Okádék
(szvsz) -
#242 natur the best!!4444444444 -
Mentol #241 Hey men!
Most szembesültem vele, hogy új rudik vannak forgalomban! A pöttyös tejcsokis változata készül mogyorókrémes, illetve mazsolás ízesítéssel. Majd megkóstolom. -
#240 Ma is nyomattam 3 ÓRIÁST ,de ezért már fizetni kellett :C
:) -
#239 én nem vki aggyon má egyt!!!!44444 -
#238 htx -
#237 Dots-nak fogják hívni, nem Spottednak. :/ -
#236 ma is piros pöttyössel kezdtem a napot :) -
#235 cottage cheese az ilyen típusú túró angol neve