433
Túró Rudi
-
#314 Kizárt -
#313 elég drága...
egy normál boltban 80.-ért kapsz -
#312 Hmmm...a közértben most 99-é' adták az Óriás Piros-at...vettem is kettőt :P -
#311 en inkabb holnapra tartogatom:) bar meg van vagy fel dobozzal:)))) -
#310 most fogok enni 1-et :) -
#309 jobban szereted? -
#308 inkabb -
#307 onkabb gyomormosas -
#306 megeszem és végbéltükrözés -
#305 kinyitottam a hutot, majd kivettem a dobozbol...
Kibontottam, es beleharaptam... "KRAKK"... a ropogos csoki...hmmm... es ez a finom edeskes turo.. hjajj... elmosolyodtam turo rudi eves kozben!!! :)))))))))))))))))) -
#304 csodafegyver! -
#303 de a szaloncukros buntet:))))))))))))))))) zsele bomba basszatok meg!!!!!:))))))))))))) LOL -
#302 vagy meg kell enned
hasikódban beviheted :) -
#301 de... a csokira szerintem annyira nem allergiasak. legalabbis a szloncukorral is csak az volt a bajuk hogy bomba. nem az hogy csoki es azt neeeeeeeee -
#300 Akkor pl utravalóra egy csokit se vihetek? vagy a vámnál le kell adnom? -
#299 se tejterméket se fűszerféléket (meg nagyjából semmiféle ételt) nem szabad bevinni az Államokba. -
#298 Áz. -
#297 eddig a paradicsomot meg a gombát sikerült megkedvelnem. mazsola meg úgy rossz ahogy van nem értem miért kell minden túrós izébe mazsolát tenni. -
#296 én szeretem a mazsolát, de túró rudiban nem tudom elképzelni -
#295 Nem akarom erőltetni. Ki nem állhatom. -
#294 egyél sok mazsolát és akkor megszereted
régebben én is utáltam a mazsolát
igaz a káposztát is -
#293 Reggelire volt kettő... -
#292 miazhogy tejterméket nem szabad? -
#291 VAAAAAAAAAAA... ma jott ki egy ismerosunk... es persze hoztak 3 embernek 1-1 csomagot:))))))))))))))
ismerosek csomagjat kibontottak mert azthittek a zseles szaloncukorra hogy valami BOMBA:) LOOOOL.. csak a mienket nem bontottak ki..pedig abban volt turo rudi is!!:))) ( tej termeket tilos behozni)
szal van egy doboz pirospottyosom:) JIHAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! 50 darab.. amibol kb 10 et szetosztunk ismerosoknek.. a tobbi a mienke.. en mar ettem egyet.. holnap is azzal kezdem a napot!!!!! MAUHAHAHAHAHAHAHA -
#290 én egy óriásat nyomtam be délután 2 kísérőnek a 2 kinder penguihez meg a 2 kakaóscs-hez :) -
#289 most ettem egyet, és most naon izlett :) -
#288 Szar -
#287 Ma szúrtam kettőt -
#286 A múltkor vettem mazsolásat (nem magamnak, mert alapból utálom a mazsolát), megkóstoltam, nekem nagyon nem volt finom. -
#285 én csak a "sima" piros pöttyöst eszem :) néha véletlenül anyám "gyümölcsösét" bontom ki reggel félálomba, de azt annyira nem szeretem. -
#284 a tejcsokis pöttyös nekem nem nagyon jön be, a többit még nem próbáltam. -
#283 Milyen ez a mogyorókrémes, meg a másik új? -
#282 Enni szépen a Pöttyöst. -
#281 manapság elég ratyi túró rudikat kapni
inkább nem eszek -
#280 én egyben eszem
annyira nem szeretem a túrót natúr -
#279 Mondjuk ez nem zárja ki azt,hogy lökött legyél :P -
Vlala #278 kösz, ezexerint nem én vagyok a lökött. -
#277 :lál
Én is úgy eszem már vagy 20 éve :DD -
Vlala #276 Lehet, hogy volt már a kérdés, de Ti hogy szoktátok enni? Én pici korom óta nem tudok leszokni arról, hofgy lehámozzam a csokit a túróról, és külön egyem... -
Na ma toltam 2-őt :)
Kifejezetten jó a lukas fognak