Túró Rudi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
a tejcsokis pöttyös nekem nem nagyon jön be, a többit még nem próbáltam.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lteebee
Milyen ez a mogyorókrémes, meg a másik új?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Jano
<#ejnye1> Enni szépen a Pöttyöst.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Eper
manapság elég ratyi túró rudikat kapni
inkább nem eszek

Nem értek a lovakhoz

Mike
én egyben eszem

annyira nem szeretem a túrót natúr

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Glpetyus
Mondjuk ez nem zárja ki azt,hogy lökött legyél 😛

kösz, ezexerint nem én vagyok a lökött.

Glpetyus
:lál
Én is úgy eszem már vagy 20 éve 😄D

Lehet, hogy volt már a kérdés, de Ti hogy szoktátok enni? Én pici korom óta nem tudok leszokni arról, hofgy lehámozzam a csokit a túróról, és külön egyem...

Glpetyus

Na ma toltam 2-õt 😊
Kifejezetten jó a lukas fognak <#zavart1>

CSOCSO
en egy ismerosomnek hala ket napja ettem turo rufot😊 pottyost😊
Adam5
ma etten 1et és eszek majd még 1et

Dzsini
meg mi elég keleti nép vagyunk, hogy természetes legyen az ilyen típusú kaja - ezért is elõször keletre, és a szomszéd országokba viszik, és nyugatra "csak" a duplát meg a tejcsokist

(mellesleg anglia keményen edzve van az elmúlt pártíz évben az indiai kaják által 😊))) )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punker
mos tettem egyett, bepótolandó a reggelit 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandee1987
Lehet, hogy mi már hozzászoktunk, és nem is figyelünk oda erre, mi már csak élvezzük 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Punker
a lényeg hogy mi szeretjük és kész 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
az édes cukrozott túró (amit például angliában nem is nagyon ismernek) és az étcsokoládé ami keserû együtt azért nem a legszokványosabb 😊

Bandee1987
Emléxem, németországi haverom imádja a túrórudit, és amikor idejön mo-ra mindig veszek neki vagy egy doboznyit😊
Õ meg cserébe német csokikat meg mindenfélét hoz 😊

Bandee1987
Ez az ázsiai jellegû furcsa ízû termékek közé tartozna?...nem hiszem

Dzsini
nyugaton is elõször a duett-es cuccot kezdik árulni - a nyugati ízlés nehezen fogadja el a savanykás-édes keveréket, amit mi szeretünk. én is kínáltam sok ismerõsnek innen-onnan, és csak azoknak ízlett, akik amúgy is nagyon szerették az ázsiai jellegû "furcsa" ízeket. de a többségnek nem 😊

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
ki kene hozatni amcisban.. es lehetne hasznalni az angolok reklamjat es az angol csomagolopapirost
CSOCSO
aha... oke..
tomsolo
he's hot

she's got

this is the DOT: .

😄DDD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
csinálnak szlogent neki kintre... ott nincs konkurencia, amivel szemben "igazi"nak kell lenni.

CSOCSO
huhh.. jolvan.. aszittem amcsiba jon...
siman dots lesz a neve??? hat ez loal.. es hogy monjak azt hogy pottyos az igazi?? dottes is the original?
vagy majd sehogy nem mondjak...
spotted is the original lenne a jo.. de mindegy..
Dzsini

CSOCSO
az elobb tartottam a kezemben a turot.. semmifele cottage nincs rajta..
farmer cheese van rairva...
amugy ird be egy egyetemi szotarba hogy cheese es ott lesz a turo is!!!!siman a cheese re!

multkor vettunk kajat..cheese volt rairva. sztan vegulis turos volt de bun rossz...
CSOCSO
mijaz hogy lesz? fejtsd ki bovebben mert semmit nemtok rola
tomsolo
;D

Loál János
Magadnak nem is vettél semmit?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

tomsolo
vettem hat duplát meg négy oriásot

Ettem Pöttyösbõl a mogyorókrémeset, ebbõl is meg lehet enni egy átlag reggeli dugóban négyet-ötöt...

tomsolo
most lemegyek a boltba és jól bevásárolok túró rudiból...

Punkerwork
ma nem tudtam pöttyössel kezdeni mert elfogyott 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dzsini
az elsõ nem teljesen igaz, a második igen, de ahogy azt Loál János kartárs már többször elmondta "Dots" lesz a külföldi márkanév.

Loál János
Nem Spotted lesz a külföldi neve, hanem Dots.

Shaman
cottage cheese = túró sazl....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

CSOCSO
a cheese turot is jelent...

es a spotted is pottyost jelent pl a mi macskank is pottyos es spotted bengal cat a neve
Glpetyus
A mogyorókrém király,de csak akkor ha nem Túró Rudiban van 😛

Loál János
MAZSOLA!!!!!!!!!4

BLAAAAAAAAARGH!

😄

Glpetyus
Okádék
(szvsz)

tomsolo
natur the best!!4444444444

Hey men!
Most szembesültem vele, hogy új rudik vannak forgalomban! A pöttyös tejcsokis változata készül mogyorókrémes, illetve mazsolás ízesítéssel. Majd megkóstolom.

Glpetyus
Ma is nyomattam 3 ÓRIÁST ,de ezért már fizetni kellett :C
😊

tomsolo
én nem vki aggyon má egyt!!!!44444

Loál János
htx

Loál János
Dots-nak fogják hívni, nem Spottednak. :/

Punker
ma is piros pöttyössel kezdtem a napot 😊

Dzsini
cottage cheese az ilyen típusú túró angol neve