Túró Rudi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
egy normál boltban 80.-ért kapsz
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Kibontottam, es beleharaptam... "KRAKK"... a ropogos csoki...hmmm... es ez a finom edeskes turo.. hjajj... elmosolyodtam turo rudi eves kozben!!! 😊)))))))))))))))))
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
spam. sry
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
régebben én is utáltam a mazsolát
igaz a káposztát is
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ismerosek csomagjat kibontottak mert azthittek a zseles szaloncukorra hogy valami BOMBA😊 LOOOOL.. csak a mienket nem bontottak ki..pedig abban volt turo rudi is!!😊)) ( tej termeket tilos behozni)
szal van egy doboz pirospottyosom😊 JIHAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! 50 darab.. amibol kb 10 et szetosztunk ismerosoknek.. a tobbi a mienke.. en mar ettem egyet.. holnap is azzal kezdem a napot!!!!! MAUHAHAHAHAHAHAHA
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?