433
Túró Rudi
-
#354 ÉN NEM TUDOM MINDÍG IS SZERETTEM DE CSAK KB 4 ÉVE KAPTAM RÁ DE ANNYIRA HOGY AZÓTA hétvégenként mikor bevásárolni megyünk mindíg veszünk 5db-os kiszerelésből minimum 3 csomagot, amiben az óriás van. De szerintem egyre kissebbek az óriás rudik. -
#353 Hát, lehet.
A kicsi egyre gázabb ízű. :C Mostanában már annyi csoki van rajta, hogy elnyomja a túrót. :C A megfolyós éleit le szoktam háncsolni a rúdról, ugy még fogyasztható, de idegesít, hogy meg kell válni egy részétől az élvezet miatt. :C -
#352 Hali szerintetek az utóbbi időben nem csökkent az Óriás mérete?? -
#351 kérek egy óriást, htx. -
#350 nem az alényeg, de lehetne puhább is -
#349 de ennek most en ilyet:) -
#348 lol, lehet néha mosni kéne és akkor nem lenne rossz a fogad :) -
#347 Az a baj az óriás pöttyössel, hogy kemény a csokija, ha puhább lenne jobb lenne, ig ymég afogam is szó szerint beletörik, és most fájjj -
#346 -
#345 Szerintem a piros pöttyös az igazi!
Imádom!!! -
#344 Discovery emlékeim szerint román nyelvű reklámokat ad... -
#343 LOL -
#342 nincs ez magyarban? -
#341 Büntetés a Túró Rudinak
2004. május 14. 15:06
[Napi Online]
A Gazdaság Versenyhivatal (GVH) egymillió forintra bírságolta a Tej Terméktanácsot fogyasztói döntések tisztességtelen befolyásolása miatt. A GVH megállapította: a terméktanács a fogyasztók megtévesztésére alkalmas magatartást tanúsított, amikor egy 2003 szeptemberében közzétett hirdetésében a Túró Rudit abszolút egészséges termékként tüntette fel, szemben a képen szereplő cukorkákkal, amelyek az ártalmas termék benyomását keltették. -
#340 Jaja, Tesóm is látta a minap. :) -
#339 Lol, most néztem a Discoveryt, és a reklám az ugyebár lengyel volt rajta. Mégis találkozom az ismerős rudi reklámmal (digi-digi-duu...tudod, amikor a csávó mesztelenül megy ki a hűtőhöz, és az anyósa meg a csaja talál rá), csak éppen dots névvel és lengyel kommentárral. -
#338 Link -
#337 :O -
#336 -
#335 Külföldön hódít a Rudi! -
#334 ide -
#333 -
#332 csakis az esgének köszönhetem -
#331 rajottem, hogy nem szeretem a turorudiban a turo izet -
#330 Csoda, hogy még életben vagy! -
#329 Elég nagy hiba :) -
#328 már fél éve hogy nem ettem túrórudit -
#327 Éppen eszem 1et. -
#326 2 ma is volt -
#325 a pöttös az igazi -
#324 Az mi a rák??? -
#323 ma kaptuk ajándék egy nagy doboznyi : túró ricsit!!!! :DDDDDdd
[NEM VMI JÓ] -
#322 Reggel nyomtam kettőt, uzsira vettem hármat. -
#321 Ma is volt 1 -
#320 Jó,örülök neki. -
#319 bár már emelték, most 85 forint -
#318 már hogy lenne az? nálunk annyiba kerül a közértben -
#317 Beszarás -
#316 tejbolt-ban is kb annyi -
#315 tescoban, profiban (ez a 2 van itt a közelben) 83 és 85 forint.