433
Túró Rudi
-
#394 Azt eszem, csak néha van benne egy kis eperlekvár. :O) -
#393 Én kb 4 éve veszem, csak a nagyobb fajtát heti 4-5 csomag a kapacitásom, úgyhogy szakértőnek mondhatom magam.
Megkostóltam a többi fajtát is de azokból max 1-et, tudtam befalni mert egyszerűen számomra túl édes és mázas volt, úgyhogy nálam még mindíg a natúr pöttyös vezet!!!
De kérdem én ha még mmindíg a legjobb szerinted is akkor hogy hogy nem azt eszed??? :) -
#392 A natúr Pöttyös kb. 10 éve volt igazán finom.
Tény, hogy még mindig a legjobb, de csak árnyéka egykori önmagának. :-C -
#391 De ez szinte kivételes esetnek számít, alig szoktam venni, illetve ha veszek, akkor epres töltöttet. <-ezt nem hangoztatnám, csak a pöttyös az ehető!!! -
#390 Az már jóideje van, eléggé semmilyen izű. (Csak azért ettem, mert meghívtak. :D) -
#389 Nem tudom, én nem ettem még Tezkórudyt. -
#388 az hagyján, de én egyszer a tescos pattogatni való kukorica műanyag csomagolásában mogyit találtam. aztán elolvastam hol gyártják a tescosat, hát nem a mogyi üzemében?! ugyan az, csak a tescos 30 forinttal olcsóbb. -
#387 Láttátok? Már van Rudi Ice vagy Túró Ice vagy valami hasonlóan morbid kódnevű jégkrém rudi az aldzsidától. Aki levédetné az alap rudeszt az nagyon kaszálhatna a perekkel :D Majd Klapka Gyuri megmutatja :D -
#386 a tékozló homár hozzászólásai közt:
"A sok pottyos turorudit hianyolonak. A kek csomagolasu TESCO Rudi ugyanabban a gyarba keszul, ugyanabbol az alapanyagbol, ugyanazzal a technologiaval. A Friesland mátészalkai uzemeben. Ezt onnan tudom, hogy az egyik ismerosom a Turo Rudik osszehasonlitasabol irta a szakdolgozatat az Elelmiszeripari Foiskolan. Tobbe kerulne az alapanyagot es a technologiat megvaltoztatni olcsobbra. Igy csak a csomagoloanyagot valtoztatjak meg."
Ez igaz?!!? -
#385 "Semmi nem védi a Rudit"
ezen maj behaltam :DDDDDDDDDDDD -
#384 A Rudi mostani íze is hagyományellenes, azsl patthelyzet. :-| -
#383 eper töltelék szakít a tradíciókkal, feltétlenül mellőzendő :o -
#382 Én 2 kicsit, mera cégbüfében 1etfizet2tkap akció van.
De ez szinte kivételes esetnek számít, alig szoktam venni, illetve ha veszek, akkor epres töltöttet. :-| -
Vlala #381 Upolhatok? Most eszek óriás pöttyöset. -
#380 Nemtom, lehet, hogy nagyon beindult az export? :D :| -
#379 megint nem kaptam, mi a franc van itt? :( -
#378 -
#377 Akko #371. -.- -
#376 tudtam, hogy most ez jön :DDDDDDD
<nem olvasta> -
#375 Ejbazmeg, há nem olvasod el azt a belinkelt cikket? :D -
#374 a környező országokban lehet kapni piros pöttyöset??
-
#373 Ezt légyszi a környező országokban is terjeszd, htx. :O))) -
#372 Hűségesnek kell lenni a márkához (a piros pöttyös az igazi), és nem venni a külföldi szart.
Ennyi.
-
#371 Most exportról, külföldi piacról van szó. -
#370 Ez nem újdonság. Danone is gyártja már jópár éve. -
Grenzjager #369 inkább szégyen
az egész történet jellemző Magyarországra sajnos -
#368 "a Túró Rudit ugyanis mint terméket, illetve előállítását semmi nem védi. Maga név természetesen védett ugyan, és a szakértő szerint ez esetben még az önálló Rudi megjelölés is támadható lehet, de ha valaki egy új fantázia néven lép piacra, bárhol a világon, semmi nem korlátozhatja - akár azt sem, hogy a hazai piacra is belépjen"
Fasza. -
#367 Multik szaggathatják szét a Túró Rudit -
#366 geciszép -
Grenzjager #365 a túró rudit is jól b*sztuk, az osztrákok 0 Ft-ért úgy lenyúlták mint a siccc
-
#364 ??? -
#363 -
#362 loál -
#361 A pöttyös a legjobb!
-
#360 multkor nem votl a sparba, csa ilyen izesítet és azt nem szeressem -
#359 Túró Rudolf rulz -
#358 -
#357 én az áfonyás túrórudit szeretem -
#356 nekem tök mindegy milyen a csomagolása csak ne változtassanak a termék összetételén. -
#355 ez az új csomagolást nem veszi be a gyomrom :)