Diszkos vs. deszkásruha

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waterhorse
Deszkás?
Nos a szó mondattanilag elég sok minden lehet, mindamellett melléknév természetesen ugye lehet fokozni pl.: deszkásabb, és a kérdése is "Milyen?".
Remélem tudtam segíteni, sajnos nem vagyok nyelvész ennyi telt tolem.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Mi a tököm az hogy "deszkás"?

Waterhorse
Azért lehet még izgatóbb is egy deszkás csaj.
Például a diszkós csajoknak kilóg a mellük meg a fél picsájuk, tehát azon mindent megnézhetsz amit akarsz. Egy deskás csajnál viszont majd megöl a kiváncsiság mi lehet a ruha alatt és így még nagyobb kihívás is.

TIBI
nemtom de nekem egyálltalán nem tettszenek a deszkás csajok.

^^

Coine
Pontosan...tök mind1, MIND A KETTŐ SZAR !!!!!!!!

Lteebee
A lényeg, hogy ingyen reklámhordozó lehess...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Most már kezdek képet alkotni arról, mi is az a "deszkás". Vissza a nosztalgia topicba, az a nekem való.
CSOCSO
ingább diszkos csillogo villogo ruha mint a dzsuvás kockás ing meg a 10 méteres cipőfüzős cipő ( a cipőfűző természetesen piros vagy zöld)...
a Buffalót nem szeretem nálam a BUNKER jön be és a hazai gyártmányú AGR.. de jo a Sixty is vagy energy vagy hilfiger vagy akár celvin klein vagy legyen ..mindegy szal inkább dizsi ruha
mikike
na

ehhez a komoly, kemény és életbevágó témához azt hiszem nem tudok hozzászólni

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Waterhorse
A sulimba jár egy ember, Broklynban dogozott, és olyan stilusa, hogy vállát verdesi az oroszlánsörény, a nyakláncát a földön húzza, és a gatyájából jó hogy a faszát ki nem lógatja!!!

Petyus_
Hmmm... szerintem a deszkás cuccok nagyon szarul néznek ki, a Buffallo-s srácok/plasztikpicsák sem szimpik, de az jól mutat egy olyan buliban, ahol ehhez illő zene van, de nem az utcán! 😊

Én nem követem egyik stílust sem, hanem normálisan/igényesen öltözködöm, nem járok öltönyben, de kék farmert pl. nem vennék fel, sem bő deszkásgatyát. Egyébként a legnagyobb alternátor csajok is hozzám jönnek alibizni (cigit/tüzet kérni) bulikban, nem a hozzájuk hasonlóan igénytelenül öltözködő kanokhoz.

Nekem az tetszik, ahogy mondjuk Olaszországban kinéznek az emberek, ott mindenki ápolt, és jó ruhákban jár. Egész más ott végigmenni az utcán!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Coine
Szerintem meg mind2 öltözet szar !!! HAHA

Laalee
jo akor letöltöm efreet tol 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lteebee
Ha ügyes vagy, megtudhatod milyen a Thievery Corporation.

Laalee
lehet neki 10 honap 1 ev 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lteebee
Minő magaslatok.

Megvolt beszélve, hogy egy évig nem nyúlunk ehhez a topichoz, erre mit csinál a newcomer?!

😊