Diszkos vs. deszkásruha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deszkás?
Nos a szó mondattanilag elég sok minden lehet, mindamellett melléknév természetesen ugye lehet fokozni pl.: deszkásabb, és a kérdése is "Milyen?".
Remélem tudtam segíteni, sajnos nem vagyok nyelvész ennyi telt tolem.
Nos a szó mondattanilag elég sok minden lehet, mindamellett melléknév természetesen ugye lehet fokozni pl.: deszkásabb, és a kérdése is "Milyen?".
Remélem tudtam segíteni, sajnos nem vagyok nyelvész ennyi telt tolem.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Mi a tököm az hogy "deszkás"?
Azért lehet még izgatóbb is egy deszkás csaj.
Például a diszkós csajoknak kilóg a mellük meg a fél picsájuk, tehát azon mindent megnézhetsz amit akarsz. Egy deskás csajnál viszont majd megöl a kiváncsiság mi lehet a ruha alatt és így még nagyobb kihívás is.
Például a diszkós csajoknak kilóg a mellük meg a fél picsájuk, tehát azon mindent megnézhetsz amit akarsz. Egy deskás csajnál viszont majd megöl a kiváncsiság mi lehet a ruha alatt és így még nagyobb kihívás is.
A lényeg, hogy ingyen reklámhordozó lehess...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Most már kezdek képet alkotni arról, mi is az a "deszkás". Vissza a nosztalgia topicba, az a nekem való.
ingább diszkos csillogo villogo ruha mint a dzsuvás kockás ing meg a 10 méteres cipőfüzős cipő ( a cipőfűző természetesen piros vagy zöld)...
a Buffalót nem szeretem nálam a BUNKER jön be és a hazai gyártmányú AGR.. de jo a Sixty is vagy energy vagy hilfiger vagy akár celvin klein vagy legyen ..mindegy szal inkább dizsi ruha
a Buffalót nem szeretem nálam a BUNKER jön be és a hazai gyártmányú AGR.. de jo a Sixty is vagy energy vagy hilfiger vagy akár celvin klein vagy legyen ..mindegy szal inkább dizsi ruha
na
ehhez a komoly, kemény és életbevágó témához azt hiszem nem tudok hozzászólni
ehhez a komoly, kemény és életbevágó témához azt hiszem nem tudok hozzászólni
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
A sulimba jár egy ember, Broklynban dogozott, és olyan stilusa, hogy vállát verdesi az oroszlánsörény, a nyakláncát a földön húzza, és a gatyájából jó hogy a faszát ki nem lógatja!!!
Hmmm... szerintem a deszkás cuccok nagyon szarul néznek ki, a Buffallo-s srácok/plasztikpicsák sem szimpik, de az jól mutat egy olyan buliban, ahol ehhez illő zene van, de nem az utcán! 😊
Én nem követem egyik stílust sem, hanem normálisan/igényesen öltözködöm, nem járok öltönyben, de kék farmert pl. nem vennék fel, sem bő deszkásgatyát. Egyébként a legnagyobb alternátor csajok is hozzám jönnek alibizni (cigit/tüzet kérni) bulikban, nem a hozzájuk hasonlóan igénytelenül öltözködő kanokhoz.
Nekem az tetszik, ahogy mondjuk Olaszországban kinéznek az emberek, ott mindenki ápolt, és jó ruhákban jár. Egész más ott végigmenni az utcán!
Én nem követem egyik stílust sem, hanem normálisan/igényesen öltözködöm, nem járok öltönyben, de kék farmert pl. nem vennék fel, sem bő deszkásgatyát. Egyébként a legnagyobb alternátor csajok is hozzám jönnek alibizni (cigit/tüzet kérni) bulikban, nem a hozzájuk hasonlóan igénytelenül öltözködő kanokhoz.
Nekem az tetszik, ahogy mondjuk Olaszországban kinéznek az emberek, ott mindenki ápolt, és jó ruhákban jár. Egész más ott végigmenni az utcán!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ha ügyes vagy, megtudhatod milyen a Thievery Corporation.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.