Diszkos vs. deszkásruha
Oldal 1 / 9Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ki a fasz öltözik diszkós ruhába?
Ennek nem örülök :/
PPPFFFF..... és után az a legszebb mikor a piros lekopik és olyan piros fekete keverék az egész... mintha ráhányták volna a két szint...
A piros Martens tényleg LOÁL! gondolom gyönyörû sárga varással!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
piros martens😊 lol..
no mindegy.. a harminc centis tûröl jut eszembe.. kicsit fogalom zavarban vagy csibém... nem a diszkosok híresek a tûrõl.. de nembaj.. diszkosok inkább spangli meg a dizsiben a bogyika....
én meg mondhatnám hogy remélem nektek meg jó a kis higító a zacsiban....
no mindegy.. a harminc centis tûröl jut eszembe.. kicsit fogalom zavarban vagy csibém... nem a diszkosok híresek a tûrõl.. de nembaj.. diszkosok inkább spangli meg a dizsiben a bogyika....
én meg mondhatnám hogy remélem nektek meg jó a kis higító a zacsiban....
Nem tudom, most így végigolvasni, lehet, hogy tényleg gáz ruhákról vitatkozni. Vegye mindenki azt, ami neki teccik és kész!!!
Rám értetted? Nem mondtam, hogy egyedi a stílusom, csak azt, hogy egyszerû ruhákban járok, ami nekem tetszik.
lol az baj ha én olyan pulcsit hordok amit nagymami kötött?.. Nincs márkája meg ilyenek, de nem fagyok benne szarrá és jól néz ki.
akkor én most "deszkás vagy mi vagy diszkósvagyok? 😄DD
ez lol 😄DDDDD de jót tett végigolvasni másnapos lelkemnek 😊
akkor én most "deszkás vagy mi vagy diszkósvagyok? 😄DD
ez lol 😄DDDDD de jót tett végigolvasni másnapos lelkemnek 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
õõõ ez egy idióta topic.... amikor már a férfiak is göncökrõl vitatkoznak, ott már vmi sántít😉)
nah uff
nah uff
Szóval te ilyen kömény gyerek vagy... bruhahahaaa .. mit mondasz neki??? Krumplit tesééééékkk, ócsón adom!!! muhahahhaha
Lol, mostanában úgy látom egyre többen mondogatják, hogy "hát én nem tartozom egyik irányzatba sem, nekem egyedi a stílusom, én egyéniség vagyok". Aham tehát ez gondolom azt jelenti, hogy normal farmer+ing/póló+pulcsi.
Én olyan cuccokban járok, amik kényelmesek (nálam ez a lazát jelenti). Aztán meg bánom is én, hogy melyik "kategóriába" sorol be engem az, aki szembejön velem az utcán. Ma már nem nagyon van olyan, hogy egyik stílushoz se tartozol, mert már annyi van.
Én olyan cuccokban járok, amik kényelmesek (nálam ez a lazát jelenti). Aztán meg bánom is én, hogy melyik "kategóriába" sorol be engem az, aki szembejön velem az utcán. Ma már nem nagyon van olyan, hogy egyik stílushoz se tartozol, mert már annyi van.
jah, az a hülye? Õ is Tom Tailor cuccokban van vagy mi?
Hyper suxxx, viszont Chris Liebing powa!
Dec 6. - Complex
Dec 6. - Complex
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
báffáló a csótánytipró patacipõ
Nem. Ki az a Balázs?
Nemtom, nekem én odafigyelek azért, hogy mit veszek fel, de nem követek semmi hülye "irányzatot". Túl sokan vannak olyanok, hogy fú milyen deszkás gatya meg mingyár orra esik úgy lóg rajta a gatya. Szal én a legjobban a sima farmer és ing, vagy sötét póló. Nem kockás ing, inkább vagy sima (pl. a fekete a kedvencem), vagy más 😊
Szóval én inkább a Tom Tailor cuccokat szeretem a legjobban, mert az egyszerû, mégis szerintem nagyon jól néz ki. Cipõ meg mindegy.
Szóval én inkább a Tom Tailor cuccokat szeretem a legjobban, mert az egyszerû, mégis szerintem nagyon jól néz ki. Cipõ meg mindegy.
jut eszembe holnap megyek pestre cipöt venni (piros martenst)
elvileg az lenne a divat, de megnézed a márkáját és kiderül hogy You&Me cipõ van mindenkin ami 3000 ft 

most a puma a divat nemigaz? + hipós gatya ehh ehh, nevetséges, egyik divatbuzi röhög a másikon...
"Harminc centis tû a karban cucc áramlik szét az agyban, minden nap ezt csinálod már az életed végét járod, ezen már csak röhögök! HÜLYE DISZKÓS KÖCSÖGÖK !!!"
"Harminc centis tû a karban cucc áramlik szét az agyban, minden nap ezt csinálod már az életed végét járod, ezen már csak röhögök! HÜLYE DISZKÓS KÖCSÖGÖK !!!"

Szerintem az abszolut csúcs ilyen téren: BÁFFÁLÓ, ENERDZSI, RIPLÉJ!
Sajnos én rengeteget költök ruhára, és elég drága cuccokat veszek, de soha nem villogok és ki nem állhatom mikor oriás felirat hirdeti, hogy mi van rajtad😄
Az ilyen dolgokon csak röhögni tudok😄D
Az ilyen dolgokon csak röhögni tudok😄D
Hmm nem tudom én mi lennék. 😊)
Jaja. Régen 8.-ban nálunk is az volt hogy húúú nekem milyen NÁJKI cipõm van, mert ez légtalpas meg beszél is. Azt mondjuk én gimire már megváltoztam és rohadtúl nem érdekelt a márka. Mai napig azt veszek fel ami megtetszik és kényelemes. Leginkább ingeket + farmer, pulcsi oszt jó.
eleve ezek a kifejezések..."deszkás" és társai😄D
Kiváncsi lennék, hogy hány bõgatyós, láncos "lazagyerek" fogott deszkát a kezébe valaha is😄
Kiváncsi lennék, hogy hány bõgatyós, láncos "lazagyerek" fogott deszkát a kezébe valaha is😄
Szia Maxi😄
Soha nem értettem, hogy miért kell ilyen dolgokra ekkora hangsúlyt fektetni.Én is szeretek jól öltözni, de ezek a bekategórizálások😄DD...Nevetséges😄
Ma is éppen fültanúja voltam 2 ember hasonló szintû társalgásának😄..Jót röhögtem rajtuk magamban.De én azt figyeltem meg, hogy ez a tinik hülyesége, egy idõ után az ember nem foglalkozik ilyen faszságokkal😄
Soha nem értettem, hogy miért kell ilyen dolgokra ekkora hangsúlyt fektetni.Én is szeretek jól öltözni, de ezek a bekategórizálások😄DD...Nevetséges😄
Ma is éppen fültanúja voltam 2 ember hasonló szintû társalgásának😄..Jót röhögtem rajtuk magamban.De én azt figyeltem meg, hogy ez a tinik hülyesége, egy idõ után az ember nem foglalkozik ilyen faszságokkal😄
háj GERY! Sok itt az idióta mi? 😊
Hülyegyerek tanulj meg olvasni!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
merthogy?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
jó a weblap, csak tul csicsás - nem jó ha a technika elveszi a figyelmet a tartalomról
Én speciel a szexis, kihívóbb, test vonalát követõ darabokat szeretem. Ilyenbõl meg van 6 szekrénnyi mindenféle. 😊 Cipõt v. csizmát csak tûsarkút hordok.
[/cserf][/fülünyúl]
pl nekem van egy fekete farmeg nadrágom... fekete farmer ingem..és arra rávesze a westernes bõrkabátomat!!! már csak egy kalap hiányzik... amugy a dologrol annyit hogy még a dizsiben a kidobo is megcsodálta a kabátomat és dicsért hogy nagyon állatul néz ki... szal kircsi😊)
ezt ált. techno vagy raver...legalábbis ha meglesel egy ilenekrõl szoló mûsort akkor azok öltöznek így... a dizsi jelzõt felejtsétek már el... valami szmokingba megy bulizni vazze!!!akkor az is dizsis??
nincs dizsis... vagy technos , raveres....arra meg találjaok jelzõt aki olyanokat vesz fel amit lehet kapni a west endben és lehet benne akármelyik nap lofrálni. lehet benne buliba menni.. vagy akár munkába
nincs dizsis... vagy technos , raveres....arra meg találjaok jelzõt aki olyanokat vesz fel amit lehet kapni a west endben és lehet benne akármelyik nap lofrálni. lehet benne buliba menni.. vagy akár munkába
Oldal 1 / 9Következő →

KATA RULEZ!