Diszkos vs. deszkásruha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Arcokkal talalkozom...😞 De el kell viseljem oket, mert az elektronikus mufajt valasztottam, es ez a zene, ezek a bulik jonnek be. Elmondanam, hogy NAGY partykon meg sosem cuccoztam, tehat ilyensmire ne gondoljon senki!
Amugy elozo penteken voltam valami ter-szerusegen pialni...rockerekkel es rapperekkel! Klassz volt😊 Nagyon jol ereztem magam!
szvsz eljutottam a multikulturalis szintig😊
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
De még ilyen, hogy deszkásruha.Már a kifejezés is lol, nem is beszélve arról a piacos tintafarmerrõl, rajta az igénytelen varrásokról, a lényeg hogy bõ legyen oszt jó az a parasztnak, mert a deszkások bõgatyát hordanak és az a divat és valamiért asziszem, hogy jól néz ki és nincs is egyéniségem.Broáf.12 egy tucat.
A másik ez az ún. diszkós ruha.Mi a franc ez tulajdonképpen?Ami nem rokker,deszkás és rapes?Vagy mi a fene?Mondjuk, ha bejön a Tom Tailor,Saxxo stb., akkor diszkós vagyok?
Szerintem inkább a saját egyéniségét kellene kialakítani az embereknek és nem a fõ-fõ divatokat követni.Esküszöm, sosem értettem, hogy miért jó az, hogy ha 5 emberbõl 4 agyon koptatott farmert hord, akkor felveszem én is ötödiknek, vagy ha mindenki Pumát hord, akkor én is...Engem KIFEJEZETTEN zavarna, hogy mindenki máson az van és már csak azért sem venném fel.Annyira lényegtelen, hogy divat éppen.
"- Délután szmokingban? - mondta Sieglinde, és elbiggyesztette ajkát. - Ez, tudtommal, csak az állatoknál szokás. "
......
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
Nemtom, én amolyan semlegesben nyomom, ami elmegy dizsiben is, meg gangsztazoli koncerten is ha vki egy erõgéppel odavontatna.
Amúgy meg úgyis szinte évente változik egy kamaszgyerek öltözködési stílusa.
Anno 14 évesen én is nyomattam az érmex+farmer+devergó póló kombót tinidiszkóban, 16 évesen deszkás cuccokat kezdtem hordani, aztán jött a trapéznaci+kortez korszak, mostmeg átmentem mezei átlagba: spf, levis, tt, c&a cuccok, stb.
Viszont egy valamire büszke vagyok: sose volt bafalóm!

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
szeretem az ingeket,lgyen az vászon vagy farmer, és normálisabb nadrág.. legyen az fekete farmer, de normális szabás...nem trapéz meg a slicc nem a térdemnél stb... persze ha valami kikopik stb akkor kidobom.. nem hordom továb mint egyes deszkások stb...
mindegy... nekem van haverom aki rocker.. van aki deszkás..végülis õk jofejek... szeretem õket.. a cuccukat nem szólom le..c sa néha cink amikor valami házibulit kéne tartani ...és nemtom õket összehívni...
mijaz hogy diszkós? pl nem sötét szakadt ruhák???nem bõrcuccok???nem térdig érõ trottyos gatyás kockásinges bézbolsapekos?? vagy valami rózsaszin meg zöld kompozitásó harisnyás písz feliratú ruha?? mert ha ezek nem vagyok akkor gondolom diszkó ruhás vagyok.. és inkább öltözöm azokba amik vannak nékem, mint abba amit felsoroltam az elöbb... nah errõl ennyit....
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
New Yorker rulz
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
tartsátok már tiszteletben a MÁSOK elképzeléseit,
és eszméit! valahol itt kezdődik az emberség!
koszontem.
deszkások=nyasgem
diszkósok=nyasgem
(útálom őket)
ruhába jöhet : Gas Crew
Umbro
LONSDALE
NIKE (de má elég para :-( )
Huligan
Lee Cooper
meg a jókis ruhák
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
(amugy mondtak mar hogy nincs telapo es a golya sem egeszen azt csinalja???? 😊))))))
amugy megkérhetlek hogy az életkorommal ne dobálozz, mert az hogy nem értek egyet nem biztos hogy azért mert 13 vagyok...
Ja,farmer,sportcipő avagy bakkancs(szolidabb verzió) és póló/ing vagy vmilyen pulóver.(általában)
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Bár múltkor még az összes Tankcsapda album is fent volt a gépen 😊))
Nem tartom magam se rokkernek,se diszkósnak.Ha lehet ilyet mondani,mindenevő vagyok.
Kocsiban is a kazin a számok úgy vannak,hogy egy kis house,trance,majd egy kis Csapda aztán Slipknot,szal keverem a dolgokat rendesen! 😊)
1 szónak is 100 a vége😊)) :szinte mindenfajta zenét szeretek,természetesen kivétel ez alól a Backstreet Boys és a hasonló borzalmányok 😊))
Peace!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
koszontem.
koszontem.
van 3 fajta ember: a hippi - szeret . a pank - nem szeret . a szajbapank - gyulol
magus: még1X: a punkság nem zene 😊 életszemlélet leginkább, mint szinte az összes többi "zenei" stílus is inkább egy szemlélethez tartozik.