C&C:RENEGADE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Daemon Tools-al hogy lehet kimásolni a crack-et?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ujj..kiderült hogy 1 file-t véletlen letöröltem... De nehezek ezek a várakozó percek, mikor semmi más nem jár az agyadban😉)
Az semmi engem az iment olt meg a masik hogy falon att lott a tuzzel es azert vesztettem erted... szal ilyen kor csoda hogy majdnem bereped a monitor?😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.isonews.com/forums/showthread.php?threadid=67095&highlight=stack+walk
Windows Millenniumom van fent.
A processzor illetve a memória nincs húzva.
A DirecX-ből pedig a 8.1-es van fennt.
A DxDiag pedig nem ír ki semilyen hibát.
A Biosban:
-CPU Operating Speed:700
-Fast CPU Command Decode:Fast
-CPU Drive Strength:3
-Enhance Chip Performance:Enabled
-DRAM Clock:Host CLK
-CPU FSB/PCI Clock:100/33 MHZ
A processzor illetve a memória nincs húzva.
A DirecX-ből pedig a 8.1-es van fennt.
A DxDiag pedig nem ír ki semilyen hibát.
A Biosban:
-CPU Operating Speed:700
-Fast CPU Command Decode:Fast
-CPU Drive Strength:3
-Enhance Chip Performance:Enabled
-DRAM Clock:Host CLK
-CPU FSB/PCI Clock:100/33 MHZ
Vannak ám azért itt is érdekes AI megoldások 😊
pl. katona háttal (!) ront be egy ajtón 😊)))))))
pl. katona háttal (!) ront be egy ajtón 😊)))))))
Riszpekk
1.Ha win98-ad van szerintem ujratelepít.
Vagy
2.Ha proci húzva van (egyes játékok esetén)
3.Ha Mx húzva van ,mint fenn.
4.Memória van túl húzva.(rosszul beállítva).
5.BIOS beállítások.
Öhh, ez egy általános c++ üzenet (a'szem) és azon a címen szerintem semmi nincs .
Én ezeket nézném meg és ilyen sorrendbe.
Ja ,Dx rendben ?
Vagy
2.Ha proci húzva van (egyes játékok esetén)
3.Ha Mx húzva van ,mint fenn.
4.Memória van túl húzva.(rosszul beállítva).
5.BIOS beállítások.
Öhh, ez egy általános c++ üzenet (a'szem) és azon a címen szerintem semmi nincs .
Én ezeket nézném meg és ilyen sorrendbe.
Ja ,Dx rendben ?
Sziasztok!
Nem indul el a játék és a következő hibaüzenetet írja a játék könyvtárában lévő except.txt file-ba:
Error code: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION
Description: The thread tried to read from or write to a virtual address for which it does not have the appropriate access.
Access address:FFFFFFFF was read from.
Exception occurred at 00467887
Stack walk...
A konfigurációm:ABIT KT7-es alaplap,AMD DURON 700 MHZ,256 MB SD RAM PC 133,ASUS GEFORCE 2 MX 7100-as VGA kártya,Sound Blaster Live Value hangártya.
Ha valaki tud segíteni írjon a fórumba vagy az E-Mail címemre:[email protected]
Nem indul el a játék és a következő hibaüzenetet írja a játék könyvtárában lévő except.txt file-ba:
Error code: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION
Description: The thread tried to read from or write to a virtual address for which it does not have the appropriate access.
Access address:FFFFFFFF was read from.
Exception occurred at 00467887
Stack walk...
A konfigurációm:ABIT KT7-es alaplap,AMD DURON 700 MHZ,256 MB SD RAM PC 133,ASUS GEFORCE 2 MX 7100-as VGA kártya,Sound Blaster Live Value hangártya.
Ha valaki tud segíteni írjon a fórumba vagy az E-Mail címemre:[email protected]
Barétom ,én nem "akarok" az onlájnon playolni.Nekem az a bajom hogy még csak fel sem mén a netre ez a szar😞

Yotzoo, ha jol ertettem te ahhoz keresel "patch"-et, hogy a westvood online-ba jatszhass a rengaddel? Masnak meg az a gondja hogy nem tudja regisztralni magat?
Hat nem vagytok semmik az egy szent.
A tort jatekkel es annak kodjaval akarjatok regisztralni magatokat a jatek kiadojanal 😊
Ehhez vagy crack-lesz vagy valami egyeb(?), minden esetre patchet a keszitok krealhatnak hozza, ami ilyen teren nem valoszinu 😊
Hat nem vagytok semmik az egy szent.
A tort jatekkel es annak kodjaval akarjatok regisztralni magatokat a jatek kiadojanal 😊
Ehhez vagy crack-lesz vagy valami egyeb(?), minden esetre patchet a keszitok krealhatnak hozza, ami ilyen teren nem valoszinu 😊
Működni fog. Ultra DMA és ATA uaz. A lényeg hogy a vinyód udma100-on fog menni, bár tudná a 133-at is, de ez semmiféle teljesítménybeli különbséget nem fog eredményezni.
Hű de tudományos vagyok 😊
Hű de tudományos vagyok 😊
Feltehetek ide egy offtopic kérdést vinyóval kapcsolatban?
Tudom hogy nem ide tartozik,de rendkívül sokat segítenétek,ha gyorsan választ kapnék rá.
Akkor a kérdés:
Tudom hülye kérdés,de én nem tudom mit jelent az UDMA meg az ATA rövidítés.A válasz sürgős mert holnap veszek egy gépet a cégnek és egy abit VH6T az alap ami azt írja hogy "support for Ultra DMA/100 IDE devices"
Namost szeretnék belerakni egy MAXTOR 6L020J1 20.0GB (7200RPM, ATA133) -as vinyót ami UDMA 133-as.
Fogalmam sincs mit jelent ez.Nem fog működni az alaplappal?Ez irodai felhasználásra lesz többek között.
Kérlek segítsetek gyorsan!Köszi.
Tudom hogy nem ide tartozik,de rendkívül sokat segítenétek,ha gyorsan választ kapnék rá.
Akkor a kérdés:
Tudom hülye kérdés,de én nem tudom mit jelent az UDMA meg az ATA rövidítés.A válasz sürgős mert holnap veszek egy gépet a cégnek és egy abit VH6T az alap ami azt írja hogy "support for Ultra DMA/100 IDE devices"
Namost szeretnék belerakni egy MAXTOR 6L020J1 20.0GB (7200RPM, ATA133) -as vinyót ami UDMA 133-as.
Fogalmam sincs mit jelent ez.Nem fog működni az alaplappal?Ez irodai felhasználásra lesz többek között.
Kérlek segítsetek gyorsan!Köszi.
Amúgy jelent meg egyáltalán valami peccs?

Úgy egyébiránt, bemásoltad a crackot rendesen?😊
Redáonlód😊
Amúgy jelent meg egyáltalán valami peccs?

Nékem csak esztet rajzolja 😞 megy is az anyázás rendesen

Törölt felhasználó
nekem ilyet még nem írt ki...
Hali !Emberek! Van ehhez a gémhez valami peccs?????????Mert a jó istennek nem akar felcsavarni a netre. Mindíg azt írja ki hogy " ez a westwood internet akármi nem képes feldzsalni a netre.

Spehi: Én sem értem ez hogy jött ide.
a: Ja, de az átvezető animok rulezzak. Kár lenne őket kihagyni 😊
a: Ja, de az átvezető animok rulezzak. Kár lenne őket kihagyni 😊
"mar most van szebb jatek mint a Renegade"
és? nem értelek...
és? nem értelek...
Ha vazz mar most van szebb jatek mint a Renegade. De azert a jatek stilus jo!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az persze lehet a szerver leterheltsége is, mondom, nekem egy napig semmi nem jött a qczi-ról, a warezcenter meg halott volt....
Riszpekk
1. GAME DISK
2. DATA DISK
Mondom, a warez.hu bírja, szóval ha jön egy szálon, meg kell próbálni többel is.
2. DATA DISK
Mondom, a warez.hu bírja, szóval ha jön egy szálon, meg kell próbálni többel is.
Riszpekk
mert jo neki jo sokkal 😊) es igy jobban kivan hasznalva
datadisk az az elso vagy egy masodik cd? QCZI-n
datadisk az az elso vagy egy masodik cd? QCZI-n
Icram: 2. asszem Nézd meg, ha nincs crack alkönyvtár rajta akkor tuti a 2.
na én megyek játszok egy kicsit 😊
na én megyek játszok egy kicsit 😊
wincommander = windowscommander 😊
De ha nem FTP ről szeded akkor nem szóltam.
Freak: Miért jó 1xre 4 letöltés?
De ha nem FTP ről szeded akkor nem szóltam.
Freak: Miért jó 1xre 4 letöltés?
Getrightom van, és nem tom +csinálni, hogy ha vége az egyiknek jöjjön a másik...hogyan kell?
Mondom, a szerver 600 k fölött tudott küldeni, szóval azzal nincs gond (igaz, hétfő déltől, tegnap délutánig állt a qczi)
Riszpekk
Ron ne viccelj már. Én vasárnap reggel elindítottam ftpről a letöltést, és estére lejött az egész cselloval. Miért nem töltöd egyfolytában?