C&C:RENEGADE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
én már vagy 2 napja töltöm (naponként kb 3-4 órát), és még csak a 19-nél tartok...
Igaz, hogy most 34-gyel jön(1et töltök), de máskor jó ha 15-tel jön...szét lesz rúgva a Chello-sok ****e😉)))

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

D3t0nat0r
ICRAM te töltsd le újra! Ezt akkor írja ki ha nem krekkeled fel az exet! Első CD crack alkönyvtárában van!

FREAK
na, akkor nálad jönnie kell stabil 50 k-val

úgyis fél óra, nem?

Riszpekk

I.C.ram
ehh hogy? nekem sohase megy fel 50k/sec fole Axelerom van
FREAK
amúgy meg lejön az hamar, nekem átlag 80-120k-val jött, és egyszerre 4 file-t töltöttem

szal ha van egy sima adsl-ed akkor 10 perc

Riszpekk

FREAK
ÉN

nem te

csak nem volt erőm kiírni, hogy qczi.warez.hu és hogy bin-ben van 😊

Riszpekk

I.C.ram
es mar szeretnem megnezni
I.C.ram
ez nem lustasag de hat 2 1/2 ora mire lejon egy CD vagy tobb
FREAK
ha a lustaság fájna kómában feküdnék.....

Riszpekk

FREAK
qczi

bin

Riszpekk

I.C.ram
tolthetem le megint na bazz 😄
I.C.ram
koszi 😄
FREAK
túrósbukta

Riszpekk

I.C.ram
*.cue bol es mindketto datara sikerult pedig nem is lehetett az mert letoroltem rgton az elso cdt ahogy felirtam letoroltem a masikat tehat valoszinuleg mindket cd ugyanaz volt de hat egyik 1-es nevvel volt masik 2-essel 😞(
FREAK
Mohaa : amikor egy üres szobában megjelenik egy katona, azt nem tudom, te minek hívod, mindenesetre csak a teleport tűnik értelmes magyarázatnak. Mivel azonban akkoriban még adóvevő is kevés volt, nem hogy teleport berendezés, így ennyit a realitásról. Nyugodtan megcsinálhatták volna, hogy azokon a helyeken, ahol elfér egy autó, hogy jön is, és hozza az utánpótlást.

RENEGADE : vagy mindkét cd-re a másodikat írtad fel (data disk), vagy szar a cd label. Miből írtad?

Riszpekk

I.C.ram
teleportalni? mirol beszelsz? 😄D a multiplayerben spawn van! es az olyasmi minthogy folyamotason jonnek a gyalogosok es em azt hogy odateleportalta oket a doki! csak kicsit nehezkes lett volna azt megcsinalni hogy allandoan jon a teherauto meg stb... (ugy lenne az igazi 😄)

na tehat Renegade : felirtam cd-re es nem birom felinstallalni mert mindket cd-nel azt irja hogy pls instert game disk! 😞( mi lehet a baj?
FREAK
Te most a realitásokról beszélsz. Ok, nem volt rádiójuk. De milyen szerencse, hogy teleportálni már tudtak, mi????

Bazeg, onnan tudod, hogy agyhalott vagyok, ha ilyen baromsággal kezdek el játszani.......

Riszpekk

hiba
bazki nincs lanom akkor egy multi palyat se tudok meg megnezni se?

I.C.ram
te nagyon felreerted a dolgot 😄D akkor a katonaknak volt egy szaros fegyveruk meg kajajuk meg tuleleshez szuksegfes dolgok! nem raknak minden officer hatara egy Dolby Surroundos megbass mixeres adovevot ami kb 9999 kilometerig hat! (az a wolfban volt csak) a mohaaban ha jatszottal volna vele (eleget) ahhoz hogy megismerd akkor kcisit mes lenne a velemenyed! elarulom neked hogy akkoriban egy radio meg hatalmas kincs volt! manapsag az amcsi katonaknak palmtopot adnak! meg lezeres szarsagokat amikoet nem is ok iranyitanak hanem 2000 kilometerre levo tarsaik! ennyit errol

es az iper sem volt olyan szinten hogy masodpercenkent gurult ki egy tank a gyarbol! es csak ugy pazarolni lehessen (itt meg az embereket pazaroltak rendesen 😄)
FREAK
Aha. Meg teherautó sem. Meg dzsipek. Meg páncélosok. Ismerd be, ezt nagyon elbaszarintották 2015-ék...

Riszpekk

Blasta
Csak akkoriban nem volt annyi helcsi, hogy csak úgy hánnyák az utánpótlást...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
Jaaaaaa, és mééééééééééég valami.

Az ellenség utánpótlása sem úgy megy, hogy hipphopp spawn, hanem amíg a környéken van élő officer, kb. percenként jön egy helcsi és lerak pár katonát. Ki lehet lőni azt is, de amíg él az officer, jönni fognak.

Szóval valahogy így kellett volna a MOHAA-ban is, és akkor én is játszanék vele.

Riszpekk

FREAK
Jaaaaa, és még valami.

Csapatmunka. Ugyebár az agyondicsért MOHAA-val kell összehasonlítani, ahol két faszi akár órákon át lövi egymást 10 centi távolból, ha nem avatkozol közbe.

Nos ilyen itt nincs. Rengeteg csapatos harc van, és a játékos csak egy sima résztvevő, az enemik meg a haverok akkor is halnak, ha a közelbe nem mész, de azért általában nem árt segíteni a sérült bajtársakon. A sebzés nem olyan szar mint multiban, egy fej környékére leadott kisebb sorozat elég szokott lenni, vagy egy fröccs a lángszóróból, kivéve az officer ellen, azok kicsit keményebbek.

Riszpekk

FREAK
jaaaaa

Visszatérve a témára : a Renegade-ben is találkoztam a Kreed féle árnyékokkal (a gátnál, ahol forognak a nagy ventik, és ugyanúgy vetik az árnyékot). Amúgy az összes árnyék real, szóval jól néz ki az egész. 😊

Riszpekk

D3t0nat0r
Jéé, csak most veszem észre Freak a #441es üzenetedet.

Én ezt írtam: "Azt aláírom, hogyha billgéci nem vette volna meg a Bungie-t kilóra, akkor most a Renegade labdába sem rúghatna a HALO PC-s verziója mellett."

Erre te ezt: "Ezt nem értem. A HALO kb. egy év múlva jön ki, akkor meg még szép, hogy lenyomja a Renegade-et."

Ja, csak ha billgeci nem veszi meg a bungiet, akkor nem xboxra, hanem PC re jött volna már ki rég, multiplayerrel...(Még renegade előtt!)

FREAK
Van fix IP-d a helyi hálózaton?

Riszpekk

Sziasztok!
Lehet az, hogy a proxi miatt nem enged hálóban játszani?: Még mindíg azt írja, hogy no lan ip address found! Nem hiszem, hogy a proxi bekavarna, mert minden más megy, és a helyi háló is tökéletes!
Blasta
Mellesleg ezt szerettem volna én vasárnap összehozni, de a másik szobából általában csak 2-en, 3-an voltak folyton Mohaa közelben. Megbeszéltük, hogy teamgame, csapatonként egy leader akit menetenként cserélhetünk, vagy akár maradhat is, ha jól végzi a dolgát. Csak úgye kevesen voltunk hozzá. Ezért ment a DM meg a Team DM.

Blasta
Állítólag a fullban jó a netkód. A demo patch-cselve is stabilabb lett, szóval szerintem próbáld ki a net-en.

FREAK
Én LAN párti vagyok. Főleg ennél. Nagyon fontos a folyamatos kommunikáció, sőt nem árt, ha valaki inkább a harcból kimaradva, csak megpróbál írányítani.

Riszpekk

Ezek után már qrvára kíváncsi vagyok a multis részre!
Érdemes felkéredzkedni valamelyik szerverre, vagy jobban járok egy LAN klubbal?

PEACE
Blasta
Vagy mondjuk a power generatornak kaput. Utána már nincs értelme a game-nek. Persze remélem mi tudjuk rosszul.

FREAK
Ez nekem sem tetszik (ha pl. vége a repülőtérnek, akkor byebye...), de remélem, nem ilyen primkón van megoldva, csak nem játszottunk eleget ahhoz, hogy rájöjjünk mindenre.

Riszpekk

Blasta
Jaja.
Kurva sok függ a szerencsén ilyen kevés embernél. Mázli kell ahoz, hogy pont akkor támadj olyan csapatokkal, amit az ellenfél nem tud megállítani, ha éppen ő is támad. És ha már benn vagy a bázison, akkor már nem tudnak megállítani szerintm. Kb mint a C&C-ben. ott is 1-2 óra lassú gyakzás és csapatépítés után már nem nagyon lehetett visszafordítani azt a támadást, ami áttörte a védelmet.
Nekem a Renegade-ben az nem jött be, hogy csak javitani tudod az épületeket, nem építheted őket újra. Pedig megfelelően drágán, és relative sok várakozással meg lehetett volna oldani. Igy volt a C&C-ben is.
Viszont így nincs értelme a sok épületnek, mert ha egyet kicsinálnak, akkor egy visszafordíthatatlan folyamat indul meg. A vereség ezután már biztos, csak idő kérdése.

Sephi
Van valami magyar server ahol nyomni lehet?😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK
Nagyon jó multiban, csak kell csapatonként minimum 8-10 ember, hogy fullosan működjön a védelmi és támadó stratégia. Mi 5 vs. 5 felállásban próbáltuk, és úgy is hatalmas volt, csak épp a csapat vagy rohamozott, vagy védekezett...

Riszpekk

Jaja! Nagyon bejön az átvezető részeknél, hogy olyan, mintha egy vállravehető kamerával követnék a szereplőket. Nagyot dob a feelingen!

Ezt tuti kipróbálom multiban is!

PEACE
FREAK
Na én is teszteltem, vélemény következik, mint az isonews-on :

Grafix 8/10

Kb. egy órája nyomtam, amikor rájöttem, hogy ez tényleg nem csúnya! Sőt, vannak kimondottan szép, látványos részek is, amikor megálltam bámulni a terepet! Az emberi mozgás 100% motion capture-nek tűnik, nagyon folyamatos, ritka szép lett. A nagy nyílt terepeken sem hal be a motor, és egyesz sziklatextúrák teljesen élethűek. SZóval jól néz ki, leszámítva a low-polyt.
Ja, és az átvezető animok 10/10 pontot kapnak, még soha nem láttam ilyen hiteles mozgást és mimikát, ráadásul a billegő kamera is egyfajta "riport" feelinget ad. Bravo!

Audio x/10

Ezt sosem figyelem 😊))))))))

Gameplay (eddig) 10/10

Változatos, hosszú, de sok kis részből összeállított akció, sok jármű, sok fegyver, követhető storyline. Soldier szinten kezdtem el, és még nem kellett állást visszatöltenem, kíváncsi vagyok, mikor durvul be.

Össz: 8/10

Tök jó, állat, nyugis, poénos, látványos, jó a multija, szeretem 😊

Riszpekk

Blasta
"Még mindig jó game-nek tartom, csak nem látom a kihívást a szokásos társaság ellen."

Ezt itt nem kommentálnám, esetleg mélben!

Sephi
Nekunk siman ment a dolog... IPX\SPX es TCP\IP protocolok vannak fenn

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

plíz help!
hálóban akarunk játszani, de azt írja ki, hogy 'no lan ip found!' akkor most mi? mit kellene még beállítani, ill nem találom a multi beállításait, csak firewall oszt' jóidő! nem hiszem, hogy ennyi elég, vagy igen! valaki aki okosabb nélam segítsen ki, mert be kell üzemelnünk ezt hálóban!!!köszi
Sephi
Nos velemnyek :

Ami teccet: kurva jok a atvezeto filmek. nagyon jo beszolasai vannak Havocnak! Egyes beszolasokat a eslo C&C ben is benne voltak igaz ott erdekesen hoszu haju volt😊 Szepek egyes palyak es jok a fegyverek is. Tok jo hogy mutatja mennyi eletereje van meg a elensegnek.

Ami nem teccet: mijafrancert nem Kabal beszel amikor egy NOD bazisban vagy? Kabal benne sincs a jatekba 😞 Neha a jatek tul unalmas es jo nehez is amikor 10 en radtamadnak jujuj. Igzan tehetek benne tobb fele dolgot is. Meg az epuletek sem neznek ki ugy mint ahogy kene. Szerintem igazan megcsinalhatak volna rendesen es kihagyhatak volna csomo egyeb dolgot. De egyebkent nagyon jo😊

Hmuda
Kipróbáltam és nagyon bejött. Ugyan kicsit irreális, de tetszik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

LETESZTELVE!

Király! Nekem nagyon bejön ez a C&C-s feeling!
Fingani sincs idő ebben a játékban! Tömör akció!

KIRÁLLLLYY!!!!
hiba
Ez a jatek a jovo 😊 Vegre valoralik az almom azaz combat "simulator" + fps + team 😊
Es a kukaba dobjuk a cst 😊

Sephi
Aha nos mivel ez a jatek kurva jo szeretnem viszavonni elozo szavaimat! akkor meg nem tudtam hogy ez tenyleg ilyen fasza jatek😊)

Jaja + a peccset ami csinál bele repülőt vagy helikoptert nem tudom minek nevezzem😊))
Tényleg minek lehet azt nevezni?Olyan mint 1 helikopter,de nem rotorral működik,tehát nem helikopter...vagy mégis?😊))

Rincewind
Single annyira nem kötött le, de már tűkön ülve várom a tört magyar szervert 😄DD
Én azt hittem a demo-ra mondja,de tényleg,igazad van

D3t0nat0r
Helit multiban nem is láthattál. Mint írta rince a #471 ben ki fog jönni egy patch, ami Helis multi pályákat fog tartalmazni.