C&C:RENEGADE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Engem is érdekelne, hogy hogy lehet internetes servert csinálni! Mert LANnál egyértelmű, de a multipla interneten belül van egy westwood online opció(ami nem működik) és a Gamespy opció, ami elindítja az Arcadeot.
Akkor hol a rákba lehet servert indítani??
Más: Épületet hogy lehet megjavítani?
Ennek tetejébe még vannak geci láthatatlanítható gységeik is. Nem egyszer lejátszotta egy srác tegnap, hogy beszállt egy láthatatlan tankba, berobogott a bázisunkra majd nuclear sttrike beacont lerakta a legeldugottabb helyre 😊
2-2 volt, én egy Rocket Soldier, haver sima katona. Egyxszercsak berontott egy mamut tank. a NOD tényleg nagyon gyenge lett😊
Kéne csinálni egy magyar szervert, +bészélnénk hogy mik legyenek mert engem a külföldiek folyton ledobnak(bejön a thx to playing kép)
Szerintem nagyon élvezetes, és tényleg újszerű a multiplayere. Ha megoldják ezt a lag-problémát én tuti fogom játszani.
Rockety: A pálya szerintem is eléggé Gyépés, de szerintem tuti lesznek nagyon állat pályák, és rengeteg maszek is fog készülni hozzá.
Lenne pár kérdésem: Az atom strike/ion cannon beacont hogy lehet hatástalanítani? Mert tegnap GDI oldalon voltam, és az egyik NOD srác állandóan beszállt egy buggyba, berontott a bázis közepére, majd elbújt az egyik épületben és ottt lerakta a beacont. Mire megtaláltam késő volt, elkezdtem lőni de nem sebződött(a beacon).
A másik ha legyártódik ez a beacon, akkor automatikusan hozzánk kerül, vagy valahl fel kell venni? Mert tegnap elkezdtem gyártani, de nem lett kész a pálya végére.
Utolsó kérdés: Játékon belül hogy tudom meg mennyia pingem? Mert TABbal ki lehet hozni részletesebb infót a játékoskról, de ott sincs..
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Kinek-kinek mi tetszik és nekem nem jött be a game főleg amiatt , hogy elég lagzós .Ha van rá időd és jó neted nézd meg .Ez csak 90 MB és így ha neked se jön be , nem pazarlod majd az idődet a FULL játék letöltésére .Ja igen ... elég furcsa , hogy ez is teli van még bug-gal .Volt szerencsém? beleesni a textúrába nem egyszer járművel .elég érdekesen néztem ki , ahogy féloldalt benne vagyok a talajban a tankkal és se előre , se hátra .Kár érte . 😞
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Mellesleg én csak akkor formálok véleményt ha látom a Single player módot is. Az MP-t elrontották - vagy remélem a teljesben jó lesz. A grafika nem rossz - nem ez szerintem az elsődleges. Ez egy jó játék lesz, remélem.
GAME OVER
Mer ezt írja ki, de nem hajlandó mozogni (csak a 3dt/1st nézet váltásra reagál + a nézelődésre)
serialt meg a cracks.am en találsz hozzá.
Meg +próbáltam 1edül jáccani hogy kiismerjem a dolgokat, de csak egy szürke képernyőig jutok...tuttok vmit ez ellen?
Na ! Talán így megyek valamire és ajánlom nektek is megnézni ezt az oldalt , márcsak a beállítások miatt is .
Remélem nem lesz az hogy nagyobb a füstje mint a lángja...

A legnagyobb geciség, hogy indítottam LAN servert,hogy körülnézzek, szokjam a dolgokat, de ha nincs bent játékos nem enged játszani 😞(
Pedig a MOHAA-ban voltam 10-10-es csatában is és ott egyáltalán nem volt ez jellemző .Ezt a gamespay-os megoldást amúgysem komálom .Lehet , hogy a WO-s jobb lesz , mert Emperor-DUNE is tökéletesen játszhatóan megy vele .
Gondolom ez a területenkénti szerbeosztás lenne , ami még nem elég egyértelmű számomra .A MOHAA demónál ott volt , hogy east , west , asia , stb... Ti melyikben játszotok ? Én mindenesetre a Powerplant-ban nézek körül , mert tegnap este ott voltak a német és svéd szerverek is , gondolom ebben vannak a nyugat-európai szerverek .
Kezdetnek tegye már meg mindenki, hogy a neve mellé szögletes zárójelben odaírja nagybetűkkel, hogy HUN. Tehát ezt:
Így egyből feltűnik, ha Magyar játszik egy szerveren.
Egyébként elég nagy leetőségek rejlenek a játékban és szerintem ez főleg majd akkor fog realizálódni, ha majd elkezdenek kijönni a otthon, rajngók álltal gyártott mapok és modification-ök!
Na ugye hogy gyenge a NOD ! Én is ezt mondom ! 😊
- Nob pofátlanul gyenge lett a GDI-al szemben 😞
És szerintem épületet nemlehet felhúzni. Legalábbis nincs főépület...
Hát arra még én sem jöttem rá , hogy hogyan kell választani oldalt , de tuti lehet valahogy , különben nem lennének GDI "emberi" ellenfelek .Nekem mindössze egyetlen egyszer sikerült? GDI oldalon harcolni , de ezt is csak a gépnek köszönhetem , mivel én sem tusom , hogyan lehet ...