C&C:RENEGADE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ejjen! En is tok ertelem vagyok! Kepes voltam letolteni a hcgamer rol a demot es persze hogy nem megy mert CRC erorrt add

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ron Ragm
Amikor rámentem hogy gémspáj akkor van ojan hogy Join Host meg Option. Ott a Host-ot választzottam

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

D3t0nat0r
Ron Ragm: Én csak pár óra múlva tudok menni játszani, most el vagyok foglalva 😊

Engem is érdekelne, hogy hogy lehet internetes servert csinálni! Mert LANnál egyértelmű, de a multipla interneten belül van egy westwood online opció(ami nem működik) és a Gamespy opció, ami elindítja az Arcadeot.
Akkor hol a rákba lehet servert indítani??

Ron Ragm
Csináltam egy szervert, stílszerűen Jeeehaw nevet attam neki, aki tud,jöjjön😊

Ron Ragm
Jó azt előtte elfelejtettem mondani hogy előtte kicsinálták a PowerPlant-ot😊
Más: Épületet hogy lehet megjavítani?

D3t0nat0r
Azért annyira nem gyenge! Sokkal erősebb a védelme a GDInál. Obelisk of Light nagyon tápos, és ha még néhány tank/altirelly támogatja akkor pápá mammut tank!
Ennek tetejébe még vannak geci láthatatlanítható gységeik is. Nem egyszer lejátszotta egy srác tegnap, hogy beszállt egy láthatatlan tankba, berobogott a bázisunkra majd nuclear sttrike beacont lerakta a legeldugottabb helyre 😊

Ron Ragm
Jeeeeeeehaw!Sikerült játszanom 1 meccset😊
2-2 volt, én egy Rocket Soldier, haver sima katona. Egyxszercsak berontott egy mamut tank. a NOD tényleg nagyon gyenge lett😊
Kéne csinálni egy magyar szervert, +bészélnénk hogy mik legyenek mert engem a külföldiek folyton ledobnak(bejön a thx to playing kép)

D3t0nat0r
Reméljük tényleg vették a lapot a készítők, és tanulva a demóból javítanak a netkódok a véglegesig. Egyébként éjfél után én is játszottam pár órát egy dán serveren, teljesen lagmentes volt. Aztán elszállt a UPC, és reggelig nem jött vissza 😊

Szerintem nagyon élvezetes, és tényleg újszerű a multiplayere. Ha megoldják ezt a lag-problémát én tuti fogom játszani.

Rockety: A pálya szerintem is eléggé Gyépés, de szerintem tuti lesznek nagyon állat pályák, és rengeteg maszek is fog készülni hozzá.

Lenne pár kérdésem: Az atom strike/ion cannon beacont hogy lehet hatástalanítani? Mert tegnap GDI oldalon voltam, és az egyik NOD srác állandóan beszállt egy buggyba, berontott a bázis közepére, majd elbújt az egyik épületben és ottt lerakta a beacont. Mire megtaláltam késő volt, elkezdtem lőni de nem sebződött(a beacon).
A másik ha legyártódik ez a beacon, akkor automatikusan hozzánk kerül, vagy valahl fel kell venni? Mert tegnap elkezdtem gyártani, de nem lett kész a pálya végére.
Utolsó kérdés: Játékon belül hogy tudom meg mennyia pingem? Mert TABbal ki lehet hozni részletesebb infót a játékoskról, de ott sincs..

nem ertke veled egyet....1 szerverhez szerintem boven nem elegendo (foleg 32 jatekosnal) a 128 kbit kimeno savszel, az jo esetben 12-13 Kbyte/sec, ami valjuk be nem tul sok...

Hmuda
Nem a játékkal van a gond, hanem a Gamespy-al.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

skorpio7
Ízlések és pofonok .
Kinek-kinek mi tetszik és nekem nem jött be a game főleg amiatt , hogy elég lagzós .Ha van rá időd és jó neted nézd meg .Ez csak 90 MB és így ha neked se jön be , nem pazarlod majd az idődet a FULL játék letöltésére .Ja igen ... elég furcsa , hogy ez is teli van még bug-gal .Volt szerencsém? beleesni a textúrába nem egyszer járművel .elég érdekesen néztem ki , ahogy féloldalt benne vagyok a talajban a tankkal és se előre , se hátra .Kár érte . 😞

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Ron Ragm
Te hogy tudtál vele játszani? Engem mindig kidob.
Mellesleg én csak akkor formálok véleményt ha látom a Single player módot is. Az MP-t elrontották - vagy remélem a teljesben jó lesz. A grafika nem rossz - nem ez szerintem az elsődleges. Ez egy jó játék lesz, remélem.

skorpio7
Hát nekem ennyi volt .Most léptem ki belőle jó 3 órai játék után .Nem ez lesz a kedvenc játékom .Szépnek nem szép , játszhatónak még éppen játszható ... jobb lett volna , ha maradnak a kaptafánál és kihozzák a C&C befejező részét ( A tibérium alkonya ) , természetesen stratégiára gondolok .
GAME OVER

Ron Ragm
mi az hogy "GAMEPLAY IS PENDING"?
Mer ezt írja ki, de nem hajlandó mozogni (csak a 3dt/1st nézet váltásra reagál + a nézelődésre)

skorpio7
Kössz mindenkinek .

D3t0nat0r
Innen
serialt meg a cracks.am en találsz hozzá.

skorpio7
Ezt az ASE-t honnan lehet letölteni ?

Ron Ragm
Melyik szerveren?

D3t0nat0r
Na én se mLamespyozok többet, ASE rulez.

Gyertek IRC-n a c&c.hu csatira!

Ron Ragm
Én 1szer próbáltam csatlakozni 1 szerverre, de mikor felmentem ledobott hogy tenk jú for plájing...
Meg +próbáltam 1edül jáccani hogy kiismerjem a dolgokat, de csak egy szürke képernyőig jutok...tuttok vmit ez ellen?

Rincewind
Csinálni kéne egy jó gyors szervert! Az lehetne a neve, hogy ''A nem Magyarok bannolva lesznek!!!'' csak angolul 😄D
skorpio7
http://westwood.ea.com/games/ccuniverse/renegade/english/demo.html

Na ! Talán így megyek valamire és ajánlom nektek is megnézni ezt az oldalt , márcsak a beállítások miatt is .

Rincewind
Kár pedig a multiplayer játékmenet igazán élvezetes.
skorpio7
Na jó ... én hagyom a francba az egészet .Lagos , nem valami nagy szám a grafika sem ( szögletes minden ) , szóval nálam a felejthető kategória lesz .Már a single rész sem érdekel igazán .Ennyi halasztás után én igazán többet vártam ettől a game-től .

en is elerheto vagyok a gamespyon : KeWiN neven

Lazarus
Megyek a GameSpy-ra Lazarus
Ron Ragm
Na most töltöm én a multi demót.
Remélem nem lesz az hogy nagyobb a füstje mint a lángja...

Rincewind
Már tudod 😊
D3t0nat0r
Rince: Private csetben miért nem válaszolsz?

D3t0nat0r
Összes jó pingű server teli van 😞

D3t0nat0r
Én bent vagyok a Powerplantben D3ton4tor néven!

D3t0nat0r
A választásra már rájöttem. Serverindításnál be lehet állítani, hogy automatice berakjon egy csapatba, vagy te válasz. Sajna default az auto teamen van 😞
A legnagyobb geciség, hogy indítottam LAN servert,hogy körülnézzek, szokjam a dolgokat, de ha nincs bent játékos nem enged játszani 😞(

D3t0nat0r
Bazz én azóta csak 1 et játszottam! Mindig megáll a connecint to servernél vagy miafenénél!! AAARGH

skorpio7
Hát ez szar ügy ... na mindegy , én most megyek és megnézem az összes választási lehetőséget .Bent megtaláltok valahol . 😊

Rincewind
Nálam még 100 alatti pingnél is lagzik 😞
Sőt most még csatlakozni se tudok... grrr
skorpio7
Sajna igen ... 😞
Pedig a MOHAA-ban voltam 10-10-es csatában is és ott egyáltalán nem volt ez jellemző .Ezt a gamespay-os megoldást amúgysem komálom .Lehet , hogy a WO-s jobb lesz , mert Emperor-DUNE is tökéletesen játszhatóan megy vele .

hat nemtom...en neztem 1 szervert...180 ping, es jatszhatatlan volt 😞 annyira lagzott, hogy menni nem lehetett normalisan...csuszkalt ossze-vissza 😞 lehet nem optimalizaltak tul jol a halozati kodot

skorpio7
Egy kérdésem azért lenne ... ugye van 6 szerverlista .PowerPlant , stb ...
Gondolom ez a területenkénti szerbeosztás lenne , ami még nem elég egyértelmű számomra .A MOHAA demónál ott volt , hogy east , west , asia , stb... Ti melyikben játszotok ? Én mindenesetre a Powerplant-ban nézek körül , mert tegnap este ott voltak a német és svéd szerverek is , gondolom ebben vannak a nyugat-európai szerverek .

nekem nagyon 😞

1bbkent en is benne lennek 1 kozos jatekban 😊

valaki nem tud 1 magyar szervert ?

Rincewind
Együtt kéne nyomni 😊
Kezdetnek tegye már meg mindenki, hogy a neve mellé szögletes zárójelben odaírja nagybetűkkel, hogy HUN. Tehát ezt:
Így egyből feltűnik, ha Magyar játszik egy szerveren.
Egyébként elég nagy leetőségek rejlenek a játékban és szerintem ez főleg majd akkor fog realizálódni, ha majd elkezdenek kijönni a otthon, rajngók álltal gyártott mapok és modification-ök!
skorpio7
És mint írtam lejebb is , szét lehet lőni ugye az ellenfél épületét .Ezután elég gáz van , ha mondjuk ez a airfactory volt , mert a további játékban elköszönhetsz a járművektől .
Na ugye hogy gyenge a NOD ! Én is ezt mondom ! 😊

Rincewind
Oldalt választani automatikusan, lehet, ha arra van állítva a szerver! Ellenkező esetben véletlenszerűen berak az egyik csapatba!
- Nob pofátlanul gyenge lett a GDI-al szemben 😞
És szerintem épületet nemlehet felhúzni. Legalábbis nincs főépület...
skorpio7
Na felébredtem ... 😊
Hát arra még én sem jöttem rá , hogy hogyan kell választani oldalt , de tuti lehet valahogy , különben nem lennének GDI "emberi" ellenfelek .Nekem mindössze egyetlen egyszer sikerült? GDI oldalon harcolni , de ezt is csak a gépnek köszönhetem , mivel én sem tusom , hogyan lehet ...

D3t0nat0r
MOst próbáltam ki. Nagyon tetszik a ratyi grafika ellenére 😊) Qrva jó hogy gyárthatsz egységeket. Épületek gyártására még nem jöttem rá. Ja meg arra hogy hogy lehet csapatot választani??? Engem automatikusan NODba rakott 😞

D3t0nat0r
Üdv emberek! Épp most installálom a gépre a cuccost. Valahol kéne dumálni(IRC, valamilye nchat) és együtt nyomni a témát

skorpio7
Hát egy német és egy svéd szerveren egész jó elvoltam , de egyetértek Rincewind-del .Sajnos elég lagos a game , nem igazán lehet egymás ellen küzdeni így .Gondolok itt az ember-ember elleni küzdelemre .Amúgy meg a GDI erősebb valamivel , sajnos ezt megéreztük mi NOD-osok , amikor beszorítottak minket a bázisra , folyamtosan szétlőtték a Harveszterünket és még a Airfactoryt is szétbombázták .Szóval így elég gáz játszani .Majd ma délelőtt még megnézem . 😊

Rincewind
Holnap valami megoldást kell találni arra, hogy hogyan csinálhatnánk gyors szervert, mert nekem igazából csak lag hegyekből állt a mai játék 😞(
skorpio7
OK . 😞
Mindenesetre én benézek vhová , mert végre elindult a gamespy is . 😊))