C&C:RENEGADE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Riszpekk
Riszpekk
Nem kell semmit beirkálni.
Riszpekk
AKkor jöjjön a megfelelő válasz :
Az IP címet egy noteszba kell beírni, de ha kukkolni mész legyen nálad egy zacskó százas 😊
Riszpekk
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Még próbálkozunk, de ne sok jóra számítsatok 😞
Vagy egy server browser proginál add server (ASE pl.)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2. passz
3. passz
4. IP azért jó, mert nem kell rákeresni a serverre, hanem berakod ASEvel a kedvencek közé, és egyből látni fogod. A Servere neve egyébként nagyon valószínű HUNGARY Renegade lesz!
5. Roger 😊
2., felrakta vki az 1.06-os peccset? Ha igen, akkor miért nem tok szervert indítani?
3.,hogy csinálta hogy egyből +telt külföldiekkel?én néha fél órát várok de semmi...Vagy van vmi trükk?
4., az IP-re mi szükség? ha meg kell adni valahol akkor hol?
5., oké, ha tudok akkor ott leszek (csak ne dobjon ki fojton a Thx to playing képernyőre...)
Közérdemű közlemény
Holnap este 6 órakor Magyar dedikált Renegade server indul(kb 16 fős). Lee szponzorálásában 😉 (ha nem lesz neki netkimaradása!) Ezer köszönet neki!
IP : 195.38.105.58
PASSW : cnchu
A passwördre azért van szükség, mert már próbálkozott serverindítással, és egyből megtelt külföldiekkel!
Riszpekk
Szerintem nagyon jó lesz a full, mert ezzel a bugos, randa, szar netkódos demóval szarakodok mér péntek óra(amiben ráadásul egy ratyi kicsi pálya van). Szóval van feelingje, nekem elhiheted 😊
ja egyébként most jött ki pecs a demóhoz! Állíólag javít valamit a netkódon.
Riszpekk