C&C:RENEGADE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Engem a multi-feeling érdekelne! Mellik multigame-hez hasonlít leginkább, milyen módok vannak stb..

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ron Ragm
Jamcion! Hányas verziód van?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Hmuda
Kipróbáltam én is. Hát, Még mindig eléggé gyakran lép ki, mert megszakadt a kapcsolat, bár már kicsit jobb. Még kb 5 ilyen patch és ez lesz a tökéletes game.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

D3t0nat0r
Kipróbáltam az új pecsek, nagyon Rox! Végre tudtam egy rendeset játszani. Lee holnap leteszteli a server részét, ha ezzel már jó lesz akkor számíthattok magyar serverre!

FREAK
Hát ja Gamespy suxx, nekem a 16/20-as serverre is azt mondta hogy full..........

Riszpekk

Hmuda
Ki tudja, hogy mi fene baja van a GS-nak? Amikor ki kell választani az épületneveket, azután behozza a játék ismertetőját és kész. Sehol egy szerver, semmi. Amikor azt nyomom, hogy play on GS, kiakad egy Zabáljtalan műveletlennel.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

FREAK
Gondolom, ez lehet a gond, mert nálam mindig be van írva, és ezzel sem volt semmi gond, kapásból csinálta a szervert.

Riszpekk

FREAK
akármit

1.1.1.1

de ha elegáns akarsz lenni, akkor 192.168.0.1

Riszpekk

FREAK
A hálózatok / tcp/ip-nél be van lőve fix IP? Lehet hogy az a baja, hogy AUTO-ra van állítva.

Riszpekk

Lazarus
Kevésbé lagos.. De ez a GameSpy ez valami hihetetlen szar 😞(
Lacc
Hát nekem megy. Biztos hurka a gépetek 😊)
FREAK
Még mindig nem ok. Ha servert akarsz indítani, nem kell beírni semmit, Multi LAN, és Host game. Ha be akarsz lépni a LAN serverre, akkor ugyanez csak Host helyett Join.
Nem kell semmit beirkálni.

Riszpekk

FREAK
😊))))))))))

AKkor jöjjön a megfelelő válasz :

Az IP címet egy noteszba kell beírni, de ha kukkolni mész legyen nálad egy zacskó százas 😊

Riszpekk

Lacc
Ennek a kérdésnek semmi értelme.
Lacc
Na bazz 😊) Kint van egy újabb peccs 😄 Most töltöm, ez is olyan szar lesz mint az előző biztos 😊)
Lacc
Gratulálok a Westwoodnak. Sikerült bemutatkozniuk az új játékokkal.
Close
Hát nemtom gyerekek, de nekem azt csinálja a progi, hogy felmegyek a szerverre és max két percen belül ad egy olyan képernyőt, amin vagy megveszem a programot, vagy elmegyek a westwood honlapjára, vagy exit. Ilyenkor mi van? Mert azért nem volt érdemes felraknom a demot, hogy várjak 5 pecet mire csatlakozom, majd max. 2 perc után baszhatom a játékot...
Ron Ragm
a legelső részben van egy legördülőmenü, asszem ott

Ron Ragm
Nekem a peccs jól jött--LAN-ban tökéletes, és Neten is kevesebbszer dob le, csak szervert nem tok csinálni

Hustler_hu
az egesz patch 1 nagy kalap szar ... vissza a 1.05-hoz ... az uj patch csak szarozik mivel FELEJUK TESTELI a connectiont ... ami ugyebar ilyenkor 1 kicsit gazos ... kulonossen AMCSI fele ... baz ...
Hustler_hu
akkor back to 1.05 ?
Ron Ragm

D3t0nat0r
Fasza, nem úgy néz ki hogy menni fog 😞 Köszönjétek ezt az új pecsnek... Azt mondja Leenek, hogy szar a bandwidthje, és hogy nem indíhat dedikált servert..
Még próbálkozunk, de ne sok jóra számítsatok 😞

D3t0nat0r
IP címet: Játékon belül: multiplay internet->gamespy->join game

Vagy egy server browser proginál add server (ASE pl.)

D3t0nat0r
Nem zuzi a 6 os indulás, kisseb gondok akadnak úgy néz ki 😞(. Imádkozzatok Renegade hívek!

Ron Ragm
8-dik a topic, hajrá😊))

Ron Ragm
az ASE-t honnan lehet letölteni?

Lacc
Ne félj, ADSLel is ugyanolyan szar.
FREAK
Shadow Force

na

Riszpekk

FREAK
ja, az lesz

De egy kis shadow huntert is 😊

Riszpekk

Blasta
Akkor majd hétvégén kiprószáljuk, heh???????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
bazz

LAN módban meg nem indul, amíg egyedül vagy bent.........

Riszpekk

Sephi
Vaj hatez nagyon profi😊 Edes hogy amikor megyek mindekit szijel lovok es beveszem a kanyart egy sima piros csik belemcsap es meghalok😊 Ejjen az Obelixk 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

D3t0nat0r
Használj ASE-t.

D3t0nat0r
1. 1.06
2. passz
3. passz
4. IP azért jó, mert nem kell rákeresni a serverre, hanem berakod ASEvel a kedvencek közé, és egyből látni fogod. A Servere neve egyébként nagyon valószínű HUNGARY Renegade lesz!
5. Roger 😊

Ron Ragm
1., Milyen verzióval?
2., felrakta vki az 1.06-os peccset? Ha igen, akkor miért nem tok szervert indítani?
3.,hogy csinálta hogy egyből +telt külföldiekkel?én néha fél órát várok de semmi...Vagy van vmi trükk?
4., az IP-re mi szükség? ha meg kell adni valahol akkor hol?
5., oké, ha tudok akkor ott leszek (csak ne dobjon ki fojton a Thx to playing képernyőre...)

D3t0nat0r

Közérdemű közlemény

Holnap este 6 órakor Magyar dedikált Renegade server indul(kb 16 fős). Lee szponzorálásában 😉 (ha nem lesz neki netkimaradása!) Ezer köszönet neki!

IP : 195.38.105.58
PASSW : cnchu

A passwördre azért van szükség, mert már próbálkozott serverindítással, és egyből megtelt külföldiekkel!

Lacc
FREAK
Fejben összeálltak már a tavaszi namelogo tervei??? 😊)

Riszpekk

Lacc
Ez a patch ez olyan hogy teszteli a sávszélességedet és ha szerinte nem elég nagy akkor nem írhatod át a number of players-t ha hostolni akarsz neten és így nem lehet servert indítani 😊) A kis aljas 😊)
FREAK
Én úgyis csak lanon fogom próbálni, remélem, úgy nem olyan gáz. Bár ahogy sznob barátaimat ismerem (pl. Blasta 😊 bizonyos poligonszám alatt egy játék nekik egyszerűen SZAR és nem lesz sláger 😊

Riszpekk

Lacc
De nekem így is 400as pingjeim vannak 😊
D3t0nat0r
Freak: Ja valahogy úgy 😊)

Szerintem nagyon jó lesz a full, mert ezzel a bugos, randa, szar netkódos demóval szarakodok mér péntek óra(amiben ráadásul egy ratyi kicsi pálya van). Szóval van feelingje, nekem elhiheted 😊

ja egyébként most jött ki pecs a demóhoz! Állíólag javít valamit a netkódon.

FREAK
Szóval ronda, de jólelkű gyermek ez a játék? Olyan mint egy szemüveges, vöröshajú, kövér lány? Ha becsukod a szemed, és csak az élményre koncentrálsz, még jobb is mint a szépnek mondott átlag? 😊))

Riszpekk

Lacc
Na látod ez a különbség 😊)
Ron Ragm
Mi a különbség hogy dedikált-e vagy nem? mert amikor dedikáltat akarok indítani folyton lefagy.

D3t0nat0r
Az ki van csukva! Ha egy rendes dedikált servert scinálnának nem lenne gond. Mondom tegnap dán serveren frankón laggmentes volt!

Lacc
Magyar kéne de hiába, azt mondják 12-es pinggel is lagol 😞
D3t0nat0r
Valaki nyomasson már dedikált servert 😞 Ha van is jó külföldi az tuti full.

D3t0nat0r
Ron: Már nem megy a servered? Én most tudnék játszani 😞