C&C:RENEGADE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csinálok egy szervert és lekódolom, így csak Magyarok jöhetnek majd be!
szerver név: Dark Angels
pass: rhu
Olyan hajnal 2-3-ig menni fog!
Amúgy meg nekem a max. letöltési sebesség 33 kB/s , szóval még várnom kell a játékélményekre . 😊
De MÉG MA és MOST kiprószálom ! 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."

Na megyek, kisírom magam az ágyban, aztán holnap Heeeent!

KIBASZOTT JÓÓÓ 😊
Mikor belép valaki a játékba bemondja a csaj, hogy ''unit ready'', mint a stratégiában 😊
Beszállhatsz járművekbe!
Szabályos háború van a szervereken, lövik egymást az emberek, mint állat! Van aki gyalogosan, van, aki valamilyen járműből! Nagyon állat 😊
Ja és a gépigénytől senki ne féljen! A Quake 2-nek szebb a grafikája, mint ennek ;D
Egyébként ezt akartam:
vévévé.hávé.hú
MI A HW CÍME?????????????????????????

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
A HARDWIRED-en és a Blue's News-on olvastam , hogy amennyiben jó lesz a fogadtatása a játéknak , akkor lesz folytatása is .Jajj de jó ... 😊
Már előre látom ... RA2 : Renegade , TS : Renagade , stb ...

Ha kidob , váljon valóra Rincewind kívánsága !

A Fileplanet-eket lelövik ugye?
<- A Fileplanet-ek helye.

FILEPLANET

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Én most álltam be a sorba... most a 738 adik helyen vagyok

Baromi magas lesz a postaköltség és a vámon is megbugázhatják (egyik haveromnak csinálták)!
Várd meg a magyar megjelenést! Addig legalább kipróbálhatod az iso-t, hogy tényleg annyira jó-e, hogy meg kell venni eredetiben. Bevallom nekem elég sok eredeti játékom van, de majdnem mindet kipróbáltam, mielőtt megvettem volna. Ezen gondolkodj el!
Szerezd meg "nem hivatalos" forrásból! Teszteld le! Játsz vele. Ha tényleg annyira jó, és neten akarod nyomni, akkor vedd csak meg. Én ezt tettem a UT-vel. Annyir új volt, annyira szép és jó, hogy egyszerüen dobozba akartam látni magamnál. Akkoriban 9500-ért jutotam hozzá.
(A Quake ajándék volt)
Ha belegondolsz, itthon biztos, hogy olcsobb lesz, mint kintről postaköltséggel megvenni. Mire odáig jutsz, hogy megveszed mert annyira jó, már itthon is kapni. Plusz lehet, hogy magyar kézikönyvet kapsz hozzá. Meg még nemtom mit. Ezt fontold meg. Mellesleg általában az EA meg az MS játékok szoktak ilyen qrva drágák lenni. A többi azért még 10000 körül mozog. Ráadásul pár hónappal a megjelenés után már tuti a kedvezményezett ár.
Én ezt tenném a helyedben.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha megveszi, hát tegye! Csak szerintem ne rendeljen! Én nem warezra buzditottam, csak a megrendeléstől próbálom lebeszélni, és ez 2 külön dolog!
(Persze én letölteném, vagy megvárnám amig a haverok megteszik helyettem
)"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
.Végre egy ember aki megveszi ,ti b..tatjátok.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!