C&C:RENEGADE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Asszem nem én vagyok a legalkalmasabb szerver hostolásra, mert valami baj van a proxival 😞
Lazarus
Hóhóó! Már 10%
skorpio7
Amint megleszek a letöltéssel belátogatok . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Rincewind
Figyi emberkék!!!

Csinálok egy szervert és lekódolom, így csak Magyarok jöhetnek majd be!

szerver név: Dark Angels
pass: rhu

Olyan hajnal 2-3-ig menni fog!
D3t0nat0r
See U!

skorpio7
Ááááá ... hagytam a francba a Fileplanetet 2 percnél , mert a HW csak hazai és csak gyorsabb . 😊
Amúgy meg nekem a max. letöltési sebesség 33 kB/s , szóval még várnom kell a játékélményekre . 😊
De MÉG MA és MOST kiprószálom ! 😊

Rincewind
Úgylegyen! Mára én iselköszönök, de persze még nem aludni megyek ;D
D3t0nat0r
Ghihi bazz, már úgy játszanék most, de ... namind1, ez hosszú, a lényeg hogy a gépben aminél vagyok nincs 3D gyorsító.

Na megyek, kisírom magam az ágyban, aztán holnap Heeeent!

Rincewind
Élménybeszémoló 5 perc játék után:
KIBASZOTT JÓÓÓ 😊

Mikor belép valaki a játékba bemondja a csaj, hogy ''unit ready'', mint a stratégiában 😊
Beszállhatsz járművekbe!
Szabályos háború van a szervereken, lövik egymást az emberek, mint állat! Van aki gyalogosan, van, aki valamilyen járműből! Nagyon állat 😊

Ja és a gépigénytől senki ne féljen! A Quake 2-nek szebb a grafikája, mint ennek ;D
D3t0nat0r
Miaf@sz?!?!

MIAF..

D3t0nat0r
Hmm, elqrtam 😊 Nem éri hátéemelezni kómásan, mert lehagysz egy kacsacsőrt és lőttek az oldalnak.

Egyébként ezt akartam:
vévévé.hávé.hú

D3t0nat0r
Rincewind
www.hardwired.hu
gyerekek ez lamer lesz, de:
MI A HW CÍME?????????????????????????

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

D3t0nat0r
Roger.
Holnap egész nap ráérek, majd nyomhatjuk együtt 😛
Már előre örülok.

Rincewind
Na most megyek fel!
10 perc és írok véleményt.
D3t0nat0r
Én ma már nem prószálom ki... De a véleményedet még megvárom 😊

Rincewind
Még egy perc és fogok tudni 😊
D3t0nat0r
valami gépigényről tudtok?

Rincewind
Te mazohista vagy?
5 perc alatt leszeded a HW-ről!
skorpio7
Mostmár megvárom ... 10 perc és egy jó 3/4 óra amíg lejön .Kíváncsi vagyok már nagyon .11 jármű és 23 fegyver .Mindenesetre a grafika miatt nálam nem éri majd el a WOLF szintjét , így szegény? Westwood-ék nem sok pénzügyi támogatásra számíthatnak tőlem .Bár ki tudja ... egy jó másfél óra múlva már véleményt is mondhatunk .De WOLF az első ! 😊

Rincewind
Megelőztél 😊
Rincewind
Kint van a HW-n!!!
D3t0nat0r
Örülhetsz.. kiálltam a sorból. A HW-ről töltöm 😊

skorpio7
Hehe ... 141. és 26 perc . 😊

skorpio7
Remélem addigra már itt fog csücsülni a game a gépemen , de kössz az infót .

Rincewind
HW-n kint lesz 3/4 óra múlva, ha esetleg megint megszakadna valakinek...
D3t0nat0r
27 perc 145.

skorpio7
35 perc és 220. ...

D3t0nat0r
Scottish rulez! 😊

328adik vagyok.. még 52 perc.

skorpio7
Egy kis adalék a játékhoz ...
A HARDWIRED-en és a Blue's News-on olvastam , hogy amennyiben jó lesz a fogadtatása a játéknak , akkor lesz folytatása is .Jajj de jó ... 😊
Már előre látom ... RA2 : Renegade , TS : Renagade , stb ...

skorpio7
Te szent szar ... 645. vagyok , de amikor beálltam a sorba még csak 730-an voltunk .Most meg már 1080-an vagyunk !!!
Ha kidob , váljon valóra Rincewind kívánsága !

Rincewind
A helyes megoldás így hangzik (coprright by scottish):

A Fileplanet-eket lelövik ugye? <- A Fileplanet-ek helye.

skorpio7
98 perc ... 😞

D3t0nat0r
WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Köcccsög Fileplanet kirakott a sorból, most újra állhatok be Whááááá!

FILEPLANET

D3t0nat0r
most vagyok 566.odik.. Ha jól számolom akkor 11 perc alatt léptem előre 100 at. Na még kb 1 óra ..

Ez az ördög műve ! 😊

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

D3t0nat0r
666.odik vagyok

D3t0nat0r
Bázze maiafaszooom?? Protekciósok vannak a Fileplaneten?? Előbb még 67 perc volt hátra a a 738 adik helyen, mostmeg 97 perc van hátra a 647. helyen?!?!!

skorpio7
Kössziii !!!
Fél órája néztem és akkor még nem volt semmi .

D3t0nat0r
KINT VAN A MULTIPLAYER DEMÓ A FILEPLANETEN!!

Én most álltam be a sorba... most a 738 adik helyen vagyok

Rincewind
Semmi esetre se rendelj külföldről!
Baromi magas lesz a postaköltség és a vámon is megbugázhatják (egyik haveromnak csinálták)!
Várd meg a magyar megjelenést! Addig legalább kipróbálhatod az iso-t, hogy tényleg annyira jó-e, hogy meg kell venni eredetiben. Bevallom nekem elég sok eredeti játékom van, de majdnem mindet kipróbáltam, mielőtt megvettem volna. Ezen gondolkodj el!
Blasta
Amit én ajánlok:

Szerezd meg "nem hivatalos" forrásból! Teszteld le! Játsz vele. Ha tényleg annyira jó, és neten akarod nyomni, akkor vedd csak meg. Én ezt tettem a UT-vel. Annyir új volt, annyira szép és jó, hogy egyszerüen dobozba akartam látni magamnál. Akkoriban 9500-ért jutotam hozzá.
(A Quake ajándék volt)
Ha belegondolsz, itthon biztos, hogy olcsobb lesz, mint kintről postaköltséggel megvenni. Mire odáig jutsz, hogy megveszed mert annyira jó, már itthon is kapni. Plusz lehet, hogy magyar kézikönyvet kapsz hozzá. Meg még nemtom mit. Ezt fontold meg. Mellesleg általában az EA meg az MS játékok szoktak ilyen qrva drágák lenni. A többi azért még 10000 körül mozog. Ráadásul pár hónappal a megjelenés után már tuti a kedvezményezett ár.
Én ezt tenném a helyedben.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Shep
kisviku bocs, hogy zet feltételeztem rólad, de hát ... . Na lényeg a lényegben szerintem jobban jártál volna, ha szépen kivárod míg itthon is kapható és itt vetted volna meg vmivel olcsóbban és persze nem törötten stb, de persze utólag már könnyű okosnak lenni. Na meg szokták mondani mindenki a saját kárán tanul igazán,így valószinüsíthető, hogy ezek után nem fogsz külföldről rendelni

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blasta
NONO!
Ha megveszi, hát tegye! Csak szerintem ne rendeljen! Én nem warezra buzditottam, csak a megrendeléstől próbálom lebeszélni, és ez 2 külön dolog!
(Persze én letölteném, vagy megvárnám amig a haverok megteszik helyettem )

Hagyjátok már szegény gyereket ! Hadd rendeljen
.Végre egy ember aki megveszi ,ti b..tatjátok.
Blasta
Ha letöltöd, az még mindíg kb negyedannyiba fog kerülni mintha megrendelnéd. Pár nap alatt lejön, de legalább LÁTOD merre jár. A csomagod 1000 helyen elveszhet. Igaz, legalább eredeti. Nade 14000 + postaköltség + várakozás + összenyomott doboz (netán törött cd) szerintem nem éri meg. (Nekem küldtek már USA-ból Quake3-at. Nem volt valami szép állapotban mire ideért)

Shep
Jól megy neked, hogy külföldről rendelsz cuccokat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lacc
Minek rendeled meg? Töltsd le! 😄
skorpio7
Hát ja ... a full meg Február 26.-án jön ki az USA-ban .De mivel már régóta megvan az "arannyá" válás , nem lennék meglepve , ha akár már a jövőhéten a full lenne felinstallálva a gépemre . 😊