C&C:RENEGADE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én mostanilag ippeg onnajd tőtöm(a fullt)
Mondjon lehetőleg egy elfogulatlan véleményt .Sikerült az AI-n javítaniuk ?
Vagy tényleg nem éri meg letölteni , mert ez a grafik az nálam már nagyon nem jön be C&C hangulat ide vagy oda ... persze azt sem érzem , hogy lenne ilyen benne .Mindenesetre kár , hogy csak a GDI oldalról vannak küldetések , 2 CD esetén illett volna NOD-os küldetéseket is csinálni .Így csak a multiban lehet NOD-dal lenni , de hát az meg nem jön be nekem .
Szóval vélemény ???
"A BC a jobbik csapat jutalma."

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ezt kár volt ennyire beharangozni...😞
Bízom benne,le fogtok hurrogni azzal,hogy ez csak egy 0.000009 v. próba és késöbb jön ki az igazi....
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Single-ben úgy se nyomom (ha mégis, kit érdekel pár német szó?), multib meg nem kel kuncsorogni majd a tört szerverek listájáért

Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
Máris indulok.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
02/23/2002 Command & Conquer: Renegade FairLight <2 CDs>2 CDs>
Nyihaha 😊
fileplanet meg szijjon gázt! 😊))
Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
Honnan lehetne normálisan leszedni, mert a kva fileplanet nem akarja adni csak lovéért, a pcdome-ról meg állandóan CRCvel jön le!
Segitsetek, már nagyon meg szeretném kuksizni.
Thanx.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
skorpio7:Szerintem nem kéne így lehrodani, de ízlések és pofonok. Mindenesetre nekem nagyon bejött, és csak ajánlani tudom😊
Egy hentgame , ami nem hasonlítható a Wolf-hoz , pláne nem a CS-hoz , inkább egy C&C stílusú Q3-as , UT-es "megyek és lövök" játék .
A 28 karakter a játékban megtalálható összes ( igen skin ) kiválasztható személyt jelenti és ezekkel együtt próbálhatók ki , az egyes fegyverek is .Azaz egy-egy karakterhez hozzárendeltek egyfajta fegyvertipust és így lehet kipróbálni őket .
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
-A feeling mihez hasonlít?
Q3TA, UT, CS, Tribes2, WOlf stb...
-És az mit jelent, hogy mind a 28 karaktert használhatod? Gondolom nem kasztrendszer van, csak szimpla skinek-ről/modellekről van szó nem?
-Fegyverek mind benne vannak a demoban?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Valójában egy szerverkereső a mostanában legnépszerűbb programokhoz és nyugodtan mondhatom , hogy lazán kenterbe veri a GameSpy okosságot .
ITT találod a programot .Ha egyszer kipróbáod , akkor tuti hogy ezt fogod majd használni ezután .Külön tetszik , hogy láthatod , melyik szervereken ki is játszik ... legyen szó Wolf-ról , Renegade-ről , Ghost Recon-ról , stb . játékokról .Van egypár már , amit támogat .
Szóval COOL program .

Csak mert mindenhol ezt olvasom ...
GAMESTAR ONLINE
Renegade MP demo...
Mint már említettem néhány perccel ezelőtt, még a mai nap folyamán kijön a Westwood féle Command & Conquer Renegade Multiplayer demo verziója. Az egyetlen hátulütője a dolognak, hogy csak és kizárólag a Fileplanet jogosult arra, hogy feltegye honlapjára (amit a Westwood komolyan gondol), és még emelett is csak GameSpy alatt működik majd. Összesen egy pálya áll majd rendelkezésünkre, ám emellett mind a 28 karaktert, 23 fegyvert, 11 járművet kipróbálhatjuk majd. Érdekes mókának ígérkezik...Ha érdekelnek a legfrissebb fejlemények, klikkelj ide.
2002.02.15.
ZeroCool
Lehet , hogy nem is lesz rá lehetőség ?! A mindet én úgy értelmeztem , hogy az összes járművet vezethetem , ami a játékban adott .Itt bizony nincs légi jármű ... bár igéret volt róla , nem is egyszer .
Van ion csapás és nukleáris rakéta. MOD nincs, csak 1 pája van, ami szerintem jól lett kialakítva, hogy lehessen taktikázni(figyelemeltereléstől kezdve a tankáradatrig).Egyszóval nagyon jó game