C&C:RENEGADE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Állítólag azon vannak a múvik
Asszem nekem holnap meg lesz.De lehet hogy holnap után.Majd jelentkezek,ha megvan,és értesítek mindenkit, minek van a játék 2 cd-n.

Nah .Az a helyzet hogy én is úgy kaptam a címet,hogy nem adhatom tovább senkinek.Különben......
skorpio7
Hát ezzel sokat segítettél neki .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Tán probáld meg egy ftp szerverenÉn mostanilag ippeg onnajd tőtöm(a fullt)
skorpio7
Valaki megnézte már , hogy milyen single-ben ?
Mondjon lehetőleg egy elfogulatlan véleményt .Sikerült az AI-n javítaniuk ?
Vagy tényleg nem éri meg letölteni , mert ez a grafik az nálam már nagyon nem jön be C&C hangulat ide vagy oda ... persze azt sem érzem , hogy lenne ilyen benne .Mindenesetre kár , hogy csak a GDI oldalról vannak küldetések , 2 CD esetén illett volna NOD-os küldetéseket is csinálni .Így csak a multiban lehet NOD-dal lenni , de hát az meg nem jön be nekem .
Szóval vélemény ???

warezcenteren pl
I.C.ram
honnan lehet leszedni?
crem : a 2.cd-n vannak a moviek 😊 ennyi 😊

Crem
Ha valakinek esetleg meglesz full-ban árulja már el miért lett ez 2CD ??? Vagy a második cd-n van a grafika????

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Huh...

Ezt kár volt ennyire beharangozni...😞

Bízom benne,le fogtok hurrogni azzal,hogy ez csak egy 0.000009 v. próba és késöbb jön ki az igazi....

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

magus
ez a játék még a trágya jelzőt sem surolja. Megyek erre egyszerc sak4 méterrel hátreább találom magam. Ellenfél az ninvs. kezelni sem lehet. És szaggat. Ez egy trágya(sem)

magus
na most rakom fel a patchet. Még sohase nyomtam ezt a gammát...

Én inkább megveszem a német verziót. Még meg se jelent és a harmadára leértékelték
Single-ben úgy se nyomom (ha mégis, kit érdekel pár német szó?), multib meg nem kel kuncsorogni majd a tört szerverek listájáért

Törölt felhasználó
Kösz, de ez még mindig a demo...
Szélsebesen gyön lefelé
Probáld innen ..http://www.pcdome.hu/download.php?id=365 most kaptam a címet a Colostú😊
Törölt felhasználó
És mivan ha kinn van az isonyúzon? Attól még nem tom letölteni...vagy ha igen, honnan?
Na az első jó hír a mai napon.Télleg ott van.

Ja,végre regisztráltam magam.Már vagy egy másfél éve akarom,de mindig elfeledtem.

Nananana!Megjelent volna az isonews-on?
Máris indulok.

Hmuda
Sőt, nemhogy nincs baj, de egyenesen lagmentes volt! Olyan király gamét lezavartam tegnap, hogy 4 órán keresztül csak ezt nyomtam. Összvissz egyszer laggolt be, de akkor is 32-en voltak bent.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

D3t0nat0r
a netkóddal semmi baj nincs az 1.07 es peccs óta. Csak magyar server kéne..

D3t0nat0r
Hopp, mit látnak szemeim az IsoNewson?

02/23/2002 Command & Conquer: Renegade FairLight <2 CDs>

Nyihaha 😊

kozso
Köszi, köszi, maradok a magyar site-oknál! :o)

fileplanet meg szijjon gázt! 😊))

Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE

kozso
Hali!
Honnan lehetne normálisan leszedni, mert a kva fileplanet nem akarja adni csak lovéért, a pcdome-ról meg állandóan CRCvel jön le!
Segitsetek, már nagyon meg szeretném kuksizni.
Thanx.

Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE

Ron Ragm
a gémspoy-ban vagy en ojan fekete szöveg hogy vmi renegade 1.0x version és a mellette lévő logo-ra kell kattintani majd kiválasztani az 1.07-eset

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Inquisitor - pedig van elég. Nézd meg, nincs az-e beállítva, hogy pl az 1.06-os szervereket keresi..nekem manuálisan kellett átállítani.

Laalee
a halokartyak 60-70% a realtek chip es... a 3com es az intel kivetelevel elvetve talalni meg us.robotics ot ami szintugy 3com de ezek 10 nel kezdödnek. szoval ha azt nembirtak lekezelni hogy az egyik legnepszerübb chipet, amit mellesleg minden mas tamogat, ez ne tamogasson akor ennyit roluk.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lacc
Én egyáltalán nem a hálókártya típusánál keresném a megoldást. A beállításoknál van gond szerintem.
I.C.ram
Valaki elmondana nekem hogy milyen modszerrel lehet belepni netes gamere mert mindig tele van az osszes jo pingu szerver es ahol meguresedik egy mire elinditom a jatekot mar tele is van! basszak meg a kibazsott amcsik!
Lacc
ASE= All Seeing Eye. Olyan mint a Gamespy csak stabilabb és semmi reklám nincs rajta ráadásul ingyenes egyszóval jobb. Töltsétek le mert sokkal használhatóbb mint az a szar GS.
D3t0nat0r
Köszi!

Ron Ragm
én 1ccerűen nyomok egy F+-atg és beírom hogy "I need help" osztz kész😊
skorpio7:Szerintem nem kéne így lehrodani, de ízlések és pofonok. Mindenesetre nekem nagyon bejött, és csak ajánlani tudom😊

D3t0nat0r
Emberek, hogy le7 rádiózni a demóban? Mert csapattársaim nyomják folyamatosan a "need repair" szöveget, amire nekem is lenne néha szükségem 😊

skorpio7
Tudod az keserít el , hogy másfél év késés után csak erre voltak képesek .A Tribes 2 lazán kenterbe veri netkódban és játszhatóságban .A többi game-ról nem is beszélve , inkább maradjanak a kaptafánál , ott még tudnak mit alkotni és szerintem mindenki várja már , hogy mi lesz KANE-el végleg . 😊

Laalee
na ha meg te is leszolod akkor meg se nezem 😊

skorpio7
Hát igen ... sajnos .Inkább csinálnák meg a C&C 3. részét mielőbb , a stratégiára gondolok .

Laalee
szoval egy szokaskos tömegcucc westwood tol?

skorpio7
A feeling ?! C&C-s és ezt teljesen vissza is adja .
Egy hentgame , ami nem hasonlítható a Wolf-hoz , pláne nem a CS-hoz , inkább egy C&C stílusú Q3-as , UT-es "megyek és lövök" játék .
A 28 karakter a játékban megtalálható összes ( igen skin ) kiválasztható személyt jelenti és ezekkel együtt próbálhatók ki , az egyes fegyverek is .Azaz egy-egy karakterhez hozzárendeltek egyfajta fegyvertipust és így lehet kipróbálni őket .

skorpio7
Aha !!! A Ghost Recon-t pl. így játszom ( rip ) és semmi probléma vele .Persze ez nem garancia , hogy minden játéknál működik , bár igaz ugyan , hogy eddig csak ennél az 1 rip game-nál próbáltam meg .

Hmuda
Kösz. Ez műxik tört gamékkal is?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Blasta
Bocs a kérdésekért, de csak hétvégén tudom kipróbálni.
-A feeling mihez hasonlít?
Q3TA, UT, CS, Tribes2, WOlf stb...
-És az mit jelent, hogy mind a 28 karaktert használhatod? Gondolom nem kasztrendszer van, csak szimpla skinek-ről/modellekről van szó nem?
-Fegyverek mind benne vannak a demoban?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

skorpio7
Ja tényleg ... ez még nagyon király , hogy látod , a föld mely táján is indították azt a bizonyos szervert . 😊

skorpio7
Egy király program , amit nekem is itt ajánlottak , bár már régebben is hallottam róla csak jól elfelejtettem . 😊
Valójában egy szerverkereső a mostanában legnépszerűbb programokhoz és nyugodtan mondhatom , hogy lazán kenterbe veri a GameSpy okosságot .
ITT találod a programot .Ha egyszer kipróbáod , akkor tuti hogy ezt fogod majd használni ezután .Külön tetszik , hogy láthatod , melyik szervereken ki is játszik ... legyen szó Wolf-ról , Renegade-ről , Ghost Recon-ról , stb . játékokról .Van egypár már , amit támogat .
Szóval COOL program .

Hmuda
Bocs ha kicsit tájékozatlannak tűnök, de mi az az ASE?

skorpio7
Ja igen ... én tegnap este végleg leszedtem , mert az új patch-el sem sikerült elérnem egy wolf szintű multi játékmenetet ... és nem grafikára , hanem elsősorban a LAG-ra gondolok .Persze ha másnak sikerült és tetszik , akkor legalább nem hiába csúszott ennyi ideig a játék fejlesztése és kiadása . 😊

skorpio7
Bocs ... de nem lehetséges , hogy nem is lesz lehetőség légi egységek vezetésére ?!
Csak mert mindenhol ezt olvasom ...

GAMESTAR ONLINE
Renegade MP demo...

Mint már említettem néhány perccel ezelőtt, még a mai nap folyamán kijön a Westwood féle Command & Conquer Renegade Multiplayer demo verziója. Az egyetlen hátulütője a dolognak, hogy csak és kizárólag a Fileplanet jogosult arra, hogy feltegye honlapjára (amit a Westwood komolyan gondol), és még emelett is csak GameSpy alatt működik majd. Összesen egy pálya áll majd rendelkezésünkre, ám emellett mind a 28 karaktert, 23 fegyvert, 11 járművet kipróbálhatjuk majd. Érdekes mókának ígérkezik...Ha érdekelnek a legfrissebb fejlemények, klikkelj ide.

2002.02.15.
ZeroCool

Lehet , hogy nem is lesz rá lehetőség ?! A mindet én úgy értelmeztem , hogy az összes járművet vezethetem , ami a játékban adott .Itt bizony nincs légi jármű ... bár igéret volt róla , nem is egyszer .

Ron Ragm
A feeleng tökéletes. A demóban csak a C&C mod van, ami abból áll, hogy van 2 bázis és le kell verni a másikat. Lehet járművet is vezetni, egyenlőre a demben cvsak földiket.
Van ion csapás és nukleáris rakéta. MOD nincs, csak 1 pája van, ami szerintem jól lett kialakítva, hogy lehessen taktikázni(figyelemeltereléstől kezdve a tankáradatrig).Egyszóval nagyon jó game