C&C:RENEGADE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D3t0nat0r
naja, pedig elvilag ma jelenik mg a game, vagy holnap? Próbáld ASEvel.

D3t0nat0r
isi=iso 😊

D3t0nat0r
Próbáld ki nem a westwoodon keresztül játszani neten, hanem gamespy servereken. Bár azt olvastam az is csekkolja CD keyt..

Kérdés: Mivel ennyi negatív véleményt olvastam a progiról nem akarom kiírni a játékot. Haver ajánlására Daemon toolsal mountolom inkább az isiját. Hogy lehet 2 cd-s játékot mountolni?

FREAK
Ha nincs hálókártyád, nem játszhatsz LANon, vagyis a programnak igaza van.

IP címet pedig talál, ha megadod a windows-nak. Ebben is igaza van, a windows auto IP funkciója csak azt eredményezi, hogy 10 gépből 2 lát mindenkit, a többiek meg véletlenszerűen.

FIX IP-vel ilyen gond nincs.

Riszpekk

FREAK
LAN rulez 😊

Riszpekk

I.C.ram
nem nem!
Törölt felhasználó
Ripessel lehet neten jáccani??????????????????????
D3t0nat0r
Na, utánna olvastam, nem béta ez...

D3t0nat0r
ÁÁÁÁ. Gáz van, most olvasom hogy a full játék csekkolja a CD-keyt 😞

D3t0nat0r
Állítólag az isonews fórumain azt rebesgetik, hogy egy BÉTA van kint, és azt töltögeti mindenki. Remélem félreértette haverom, most megyek és utánnaolvasok..

Sephi
Ehh nem aszontam hogy a grafika miatt nem jo a jatek te lo! Maga ugy ahogy van nem erre szamitotam.... bar hogy oszinte legyek igy jatszva nem is annyira remes😊 Erdekes kis storyline😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK
A grafika pedig egyáltalán nem gáz. Igaz, hogy Q2 szint, de maga a játék nem követel meg többet. Akció közben meg egyszer sem tűnt fel az alacsony poligonszám. SZóval pont elég ennek a játéknak.

Riszpekk

FREAK
COOOOOOOOOOOOOL

Tegnap nyomtunk egy renegade lan bulit, és frankón ez a legjobb multi fps a CS óta! Végre egy összetett, kemény játék, ami még az én vágyaimat is kielégíti! 😊))))))))))

Hol az ISO??????

Riszpekk

Ron Ragm
Egyetértek!

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Hali!
Állísd be hogy az 1.07-es szervereket keresse!
Rákatt a Renegade melletti +-ra és ott pipáld be hogy ver 1.07!
Mellesleg én egyátalán nem szoktam játékot letlölteni, még demót se, de ezt mindenképp megszerzem, mert annyira jó multiban. Single-ban meg (számomra) csak a hent számít😊))(na jó, mondjuk tetszenek azok is amiben nem csak menni és lőni kell).

Törölt felhasználó
Ripessel lehet neten jáccani??????????????????????
skorpio7
Döntöttem ... még a rip-et sem szedtem le , mert az elvárásaim minimális szintjét nem üti meg ez a game .Lehet , hogy a MOHAA és WOLF után túl sokat várok ?!?
Szerintem nem .Talán 1 évvel ezelőtt jó lett volna , de most ?!
Amúgy lehet benne légi egységet vezetni ?
NOD küldetés nincs egy szál se benne igaz ?
😞

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Sephi
Nos a jatek... hat nem valami nemtudommi... jo az egy dolog hogy a C&C vilagaba jacodik de bazz aez a grafika😞((((

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dikkma
Nem látok mostanában gépet. Szal kijött?
Rincewind
Köszi... 😄
Ott valami gubanc van....direkt azért leszedtem az ASE-t és megnéztem..390 szervert talált...ugyhogy valamit kezdjél ott a géppel vagy a nettel😊))

Rincewind
Hmmm, nekem az ASE-val is csak 2 szervert dob ki! Mi a frász van??? 😞(
All seeing eye az rulez, bár ha 20 kattintásból egy szerverre be tudok menni akkor már happy vagyok...
single-re vagyok már nagyon kíváncsi
D3t0nat0r
a 3.14 csába, szóval ASE-t használok.

D3t0nat0r
maguska: Ja LAMEspy? Akkor ne csodálmkozz hogy nem találsz jó servert. Az a 500 pingrs serverekre is 100 at ír ki.

Én -t használok, ez a legjobb szerintem.
Rincewind
Oksa, akkor regélhetnétek nekem picit erről a a másik Gamespy, hoz hasonló progiról, mert nekem a Gamespy egy rakás kaka... 😞
Fogalmam sincs,én miután felraktam az 1.07-est,kb 95-150 szervert dobál ki de ezek is mind ugy kezdődnek hogy 200as ping...szóval hagytam is a francba...

Rincewind
Figyeljetek!
Miért van az, hogy 1.07-es patch óta, nekem összesen 3 szervert dob ki és egyikhez se tudok csatlakozni?
már csak a második cd kell hogy leérjen
D3t0nat0r
Egyébként most ovlasom emberek véleményét róla.
A Single player az "elmegy" kategóriába fog menni, sokan kritizálják az AI-t. Azt mondják nagyon sz@r. De a multiját mindenki dícséri 😊

D3t0nat0r
maguska mondjuk töltsd le az 1.07 es pecset a demóhoz. Nem kell a netkódon már semit javítani, csak magyar server kéne.

Hmmm:Csatlakozom az elöttem szólóhoz
Kedves mindenki!
Most azért írok (nem,nem fizetett le a westwood),hogy egy kicsit védjem a westwoodos c&c progikat.
Tudom,vagy inkább gondolom,hogy sokan játszotok a q3,ut,stb játékkal.Nem kell hogy olyan szintet várjunk el.Ez a játék nem arról szól.
Megint csak elő kell jönnöm nagy kedvencemmel a battlezone-nal.Ez az egyedüli ami hasonlít rá.Szóval a ww (westwood)-os csapat azt hiszi ezzel újat mutat.Pedig nem.Ilyen már évekkel ezelőtt megjelent.De azért nem kell lefikázni mert nem olyan a grafikája,nincsenek olyan (még én sem láttam,sz'al ha mégis akkor storno)speciális effektjei mint a fent említett két híres fpsnek.Én azt sajnálom,hogy épületet nem lehet benne építeni avagy nem tudok lőni egy obelisk of light-al.
Szóval csak arra kérek mindenkit hogy ne bántsák,mert nem olyan mint a kvék.Bocs hogy ilyet írok,de be vagyok ba*va egy kicsit,és ezek az első gondolataimm.

D3t0nat0r
Mit kéne javítani rajta?

magus
sztem akkora bukás lesz amekkorát még nem látott a világ ha nem javitanak rajta...

Már csak 28 óra a játék megjelenéséig.
Tisztára mint anno a redalert-nél.Remélem legalább akkor siker lesz mint az volt.
Bár ahogy én a westwoodot ismerem,csak szét hősítik a játékaikat.
Persze tisztelet a kivételnek.Eddig még nem jött ki rossz westwood game...ja de!
Dehogynem,a dune 2000.Na a dűne 3-ban viszont már az nem volt jó,hogy egyáltalán köze nem volt a történethez,de hiába.

skorpio7
Áááá ... van rip is már belőle .Talán ennyit megér a program .Majd mondom a tapasztalatokat én is .

magus
lelehet tölteni a cél mentése más néve.1,3kval...

Ron Ragm
Nekem a warezcenteren folyton vmi HTML-t akar letölteni... másnak megy? Tudtok mondani még egy magyar szervert ahonnan le lehet tölteni?

magus
singleben van vkinek linkje?

D3t0nat0r
Kíváncsi vagyok milyen MOD ok lesznek még multiban... Hajj, de soká fog még lejönni 😞

Nekem az volt vagy 7 perc, amíg felmentem a GDI bázis elött a dombra 😊 (mammuth tankkal persze ...)
Igaz többször elállták az utam a többi járgánnyal a bejárat elött ... amíg nem jött az atomcsapás. 😄

D3t0nat0r
Ha már csak akkor pályák lesznek mint a demóban akkor már jó lesz. A mammuth tank azon is 3 perc alatt vánszorgott át!

skorpio7
Szerintem a Tribes 2 lealázza mind grafikban , mind játszhatóságban ezt a gamet .Ott aztán tényleg vannak hatalmas terek .Kár , hogy így elbukott az a játék .

skorpio7
Phhh ... hát elég rossz kezdet .

I.C.ram
eleg uncsi a jatek a kis palyak miatt es az izomtap vedelmi tornyoknak koszonhetoen no meg tok keves az epitheto dolog stb!
Nos .Az RTS az más (szuper!)Én viszont csak a sokadik pálya után mondok a renegade-ról véleményt .Még az is lehet hogy nem fog tetszeni.De ezt csak azután mondom ki ,miután lenyomtam néhány single player ellent.
Ron Ragm
asszem from

skorpio7
Hát tudod nekem is van címem , de ugye az se publikus és feleslegesen nem töltöm le , mert hát ugye nem igazán fogott meg a multija sem .Pedig nem mondható el rólam , hogy nem vagy C&C fun , mert a Westwood összes eddigi e témakörbe tartozó stratégiai game-ja megvan .

D3t0nat0r
Valaki legyen szíves vágjon meg 1 warezcenter passw-vel, mert ha a bannerre klikklek akkor ezt írja ki:"The link is not currently active"
Szóval nem tom megkeresni