C&C:RENEGADE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
Nem egyértelműen. Amíg nem játszol egyikkel sem, addig a MOHAA jobbnak tűnik. De ha kipróbálod mindkettőt, akkor azt tapasztalod, hogy a WOLF preciz, nincs indokolatlan gépigénye, sehol egy bug, a grafika szép, az arcade fps kategóriában abszolut király.

Ezzel szemben a MOHAA ronda, bugos (de iszonyatosan), elég szarul fut, semmi köze a világháborúhoz és a kategóriáján belül elmegy közepesnek. Direkt nem lehet összehasonlítani őket, mivel nem egy ringben bunyóznak, de a Wolf profi munka, a MOHAA meg egy agyonreklámozott, elkapkodott alfa fázisban kiadott "remekmű".

A renegade pedig minden negatív pletyka ellenére igenis hozza a kívánt színvonalat.

Riszpekk

D3t0nat0r
Najólvan, nem sz@rakodok démon túlzal, kiírom cédére 😊 (kevés a helyem a vincsin)

Freak veled meg súlyos gondok vannak, ha szerintem a Wolf jobb a Mohánál

FREAK
Ja, ezt már tegnap is olvastam, de természetesen ide is lehetetlen bejutni......

Riszpekk

Próbáld meg "a (prog .besz) ingyen ftp" valami marha beírt egy címet😞 ott rajta van.
FREAK
thx

Riszpekk

FREAK
Mondhatni GYORS kapcsolatom van, szóval senki nem járna rosszul 😊

Riszpekk

FREAK
Szólva van 😊

A qczi meg a warezcenter le van terhelve, CD1, 030 után semmi nem jön le. Edonkey-n keresztül is jön, de naponta max 100 mega csorog át.

Több helyet nem találtam.

Ha van saját ftp-d, trade-elhetünk.

Riszpekk

FREAK
ftp?

Riszpekk

FREAK
Én sem játszottam egyetlen RTS-sel sem, de már láttam a C&C-t ahogy mások nyomták, és meg kell mondjam, hihetetlenül jó poén testközelből átélni az addig csak izometrikusan látott irdatlan kemény csatákat.
Szerintem sima FPS-nek is elsőosztályú, bár az alapok miatt ne számíts túl nagy realitásra. Egyetlen reális elem, hogy ha embernél fejre lősz, legaább 5x annyit sebződik, mint testre. De még így is kell egy pár találat, mire megpurcan. Viszont így hosszú, kemény tűzharcok alakulnak ki, kurva jó pörgés van végig.

Riszpekk

FREAK
És címet tudsz mondani?

Riszpekk

FREAK
Tudsz olyan helyet, amiről nem ötezren töltik le?

Tegnap óta csak 5 file jött le....

Riszpekk

Sephi
Hmm oszinten most ahogy tovabb jacotam nekem is kezd jobb velemenyem lenni rola...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK
De mondjuk kikapcsolni se lehet? Mert az poén lenne. És még mindig vissza lehet foglalni.

Riszpekk

FREAK
Egyáltalán próbálta valaki???

Riszpekk

Blasta
De baze. A C&C-ben ez tetszett a legjobban. A mérnök megrohamozott egy épületet egy csapatszálítóval, kiugrottak, berohantak, elfoglalták és utána gyorsba épület eladás. Ebben nehogymá ne lehessen ilyet tenni! Akkor csalódtam.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ron Ragm
Ha azt lövöd/gyógyítod tömmebt sebződik/gyógyul, mintha az épületet lőnéd

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

FREAK
Nanemá

Akkor minek van ott minden buildingben a master control panel vagy mi az anyám kínja?

Riszpekk

Lacc
Sehogy
Blasta
Csácsá!
Áruljatok el valamit please!
A mérnökkel hogyan lehet épületet elfoglalni?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ron Ragm
1 kis beszélgetés😉: a demóban Ti milyen taktikát szoktatok alkalmazni? Én mérnök szoktam lenni, de ha van tankom akkor az öngyilkos akciókat sem vetem meg(volt már példa erre jópárszor😉 )

Hát jó reggelt!
Húú,de fáradt vagyok még.A westwoodnál már kiírták hogy "in stores now".
Kíváncsi vagyok,hogy itthon mikor írják ki.
Azenkívül szeretnék véleményeket olvasni olyanoktól akik már előbb beszerezték és már rég játszanak vele.
Most mennem kell dolgozni...
Köszi mindent!

Ron Ragm
A képekből ítélve a játékmenet nagyon ász lehet😊
Már alig várom hogy lejöjjön az utolsó file is😊))

Hopp,lejárt az óra.Most rendesen számol előrefelé...

45 másodperc

Már csak 2 perc...

I.C.ram
ehhh erdekes engem is mindig kis bugrisnak nevez az unokatesom 😄D
Na már csak 6 perc...

Rincewind
Ha megvárná a kis bugris a hajnal 4-et, jönne neki 6-700 k-val is.
Hmmm.A 150 k az egész jó.
Bocs,de te nem a NATO-nál dolgozol?

Hmuda
Egész gyorsan jön. Elértem a 150 k/s-ot 3 fileal.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
qczi.warez.hu

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lazarus
Honnan? Mert 3 perce nem csinál semmit!
Hmuda
De hagyjuk. Most szedem az ISO-t.

Hmuda
Nem minegy!

Hmuda
Ezt hogy érted? Baszik elindulni, vagy fél perc alatt lejött?

Lazarus
fél perce nem kezte el 😊
Hmuda
Bazz. Kicsit későn kértem. Még mindig iszonyatosan lassú?

Hmuda
Csak azt ne mond, hogy WC!

Lazarus
WarezCenter
Hmuda
Honnan van RIP?

magus
csak az nem tetszik hogy az emberekt kijelöli egy téglalap ugyan de iszonyu nehéz eltalálni. ez nagyon gagyi lett benne sztem...jajj delssan ön a z iso...😞

magus
felinstalláltam és kész.

a demo szar!
ehhez képest😊)
Nekem tetszik single-ben. (van Orca is😊

Az bejön még, hogy ha térkép nézetre váltasz, úgy látod mint a rendes C&C gamekben a minimapot.
ötletes...

mondjuk még csak fél órát játszottam vele, ez alapján egy erős közepes illeti meg a gamet...
Sziasztok!
Ha jól látom,már csak 4 óra 23 perc van a megjelenésig.Kíváncsi vagyok,mi fog történni amikor az óra az utolsó másodpercet is elhagyja.Megnézem majd.
Apropó.A magyar boltok természetesen nem tudják hogy mikortól lesz kapható és azt sem hogy ki a beszállító (vagy nem árulják el nehogy máshol vegyem meg).
De asszem az ecobit a westwood forgalmazója.

Hustler_hu
thx hiba ! nemertem mert 1x en is ezt csinaltam marmint ezt a .cue-t ... de ez 4x lefagyott install kozben ... most hogy lattam hogy csak ez lehet , a Daemonon probaltam javitgatni ...
magus
kiprobatlam az eyeval. Rosszul alkottam véleményt.. Kurva jó lesz
ssorry_😊

FREAK
Juj, akkor még előtte kell letöltenem, különben mi lesz a jóhíremmel???

Riszpekk

Hustler_hu
jah ... nagyon megkoszonnem ...
Hustler_hu
ha valaki bemasolna nekem ide az 1cd .cue file-jet megkoszonnem mert amit krealtam attol install kozben kifagy es nincs meg az eredeti ...
FREAK
simán

berakod a cd1-t, install, ha kéri, mount cd2, és kész 😊

Nem tudom, milyen negatív véleményeket olvastál, de tudod jól, én hogy vagyok a játékokkal. Nálam a WOlf középszerű, a MOHAA egy hulladék, de a Renegade egy egyedi, érdekes, izgis darab. Persze ez csak a demora vonatkozik, vagyis MULTI!!!

Grafikában egy nagy átlag, van ennél sokkal rondább is. Viszont a grafika itt abszolút másodlagos. Sok fegyver van, sok jármű, és ha belejön a két fél órákig lehet egy menetet nyomni.

Riszpekk