Savage 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom. Nekem a 395_win2k_84002.exe nevű referencia-driverrel semmi gondom, és mástól sem hallottam ilyent.
Hi!
Lenne egy gondom...
Windows 2000 van most a gépen, új Savage driver Win 2k-hoz, de a játékok nem ismerik fel a kártyát, hogy van...(Diablo 2, Df3: land warrior... )
Mit tegyek??
Lenne egy gondom...
Windows 2000 van most a gépen, új Savage driver Win 2k-hoz, de a játékok nem ismerik fel a kártyát, hogy van...(Diablo 2, Df3: land warrior... )
Mit tegyek??
😊)
asysoft: pontos infóm nincs, de ha van agp... elvileg igen, de nem tudom, a P1-ről Cyrixre, és S4-re, mekkora bővítés...
asysoft: pontos infóm nincs, de ha van agp... elvileg igen, de nem tudom, a P1-ről Cyrixre, és S4-re, mekkora bővítés...
Jelenleg P1-es rendszerem van, s bővíteni szeretném. Az lenne a kérdésem, hogy a Cyrix-al, és az intel TX-es alaplappal együttműködik-e a Savage4??
/*WTF?!*/
Na látod, ebben egyetértek... 😊))
Csak lejárt a dx-em, minden játék előtt nyavalyog hogy updateljem. Bár nem tudom, miért, úgysem fogpm, akkor meg minek erőlködik?
Csak lejárt a dx-em, minden játék előtt nyavalyog hogy updateljem. Bár nem tudom, miért, úgysem fogpm, akkor meg minek erőlködik?
Hú, ezt észre sem vettem!
Savage 4 ever, you know... én soha nem adom el ezt a kártyát...
Rájöttem vmire. A DX 8.1-el van demo a 3DMark 2001-ben... és gyorsul 20%-ot...
Az miért lehet, hogy bizonyos tesztek gyorsabbak fps-re 32bitben, mint 16-ban? akár 50%-al is?
Savage 4 ever, you know... én soha nem adom el ezt a kártyát...
Rájöttem vmire. A DX 8.1-el van demo a 3DMark 2001-ben... és gyorsul 20%-ot...
Az miért lehet, hogy bizonyos tesztek gyorsabbak fps-re 32bitben, mint 16-ban? akár 50%-al is?
Egy S3 Savage 3D-m van. Mennyit birna elviselni, ha tunigolnám a gépemet? Jelenleg 8x100-on van.BX133 Raid.
Akkor te még nem láttad a maxpayne-t a savage4-en... 😞 nem szólnál 1 szót se 😊 én láttam brrrrrrrr
win98se
mindenhol, csak 8-al kezdödõ drivereket találok hozzá...
és honnan tudom ezt beszerezni??? savagenews.com on nem találtam
2x
Intel PIII 533 Mhz proci, ASUS P3V-133 alaplap, Savage-4, 128 Mb RAM...
Ez a gépem, és a savage kártyával gáz van...
Nagyon sok játék lefagy a legújabb driver-ével, de egy régi driverrel néha villog a háttér, de nem fagy... mi lehet a gáz??? Via-s az alaplapom, lehet hogy fel kellene tennem a 4 in 1 packet???
Ez a gépem, és a savage kártyával gáz van...
Nagyon sok játék lefagy a legújabb driver-ével, de egy régi driverrel néha villog a háttér, de nem fagy... mi lehet a gáz??? Via-s az alaplapom, lehet hogy fel kellene tennem a 4 in 1 packet???
az S4 is videokartya!
csak kicsit problemas kicsit elavult!
de azert szetjuk szerettuk!
csak kicsit problemas kicsit elavult!
de azert szetjuk szerettuk!
De nekem 1 deka hiba, semmi nem volt benn, mindent teljesen maxra állítottam, (full sky meg stb.) és úgy is gördülékeny. Kilépek ,és többé nincs semmi. Ha amint elindult a játék (újra felrakás után) kilépek, semmit sem átállítva, akkor ugyan ez van.
A demó pedig elsõre sem indul el. DX 8.1b-vel.
Pedig mekkora király az a játék.
A demó pedig elsõre sem indul el. DX 8.1b-vel.
Pedig mekkora király az a játék.
mint regi nagy S4 es
legyen az enyem az 500. hozzaszolas😊
legyen az enyem az 500. hozzaszolas😊
Hát a Tribes 2 az egy izom-mega-tutkó-überf***a-mega-rulez-turbo power gáma, én játszani akarok! Minden más megy, ez meg csak elsõre!
Van még ember a világon, akinek Savage4-e van?
És van olyan ember a világon, akinek Savage4-e van, és megvan neki a Tribes2?
És van olyan ember a világon, akinek Savage4-e van, megvan neki a Tribes2, és MÛKÖDIK?
És van olyan ember a világon, akinek Savage4-e van, és megvan neki a Tribes2?
És van olyan ember a világon, akinek Savage4-e van, megvan neki a Tribes2, és MÛKÖDIK?
nah mivan már???????? a kártya szegény embernél ugy szarakodik ahogy kell!!minden akad kis felbontás mellett!!!hiába Dx 8 meg hasonlok!!szar!!!
nyesze a megoldás..ha nem müxik a feketekezet kivégezzük😊))))))na johajnal vagy joregelt vagy joestét..én nemtom mert most értem haza!!jah zolee!!!jo volt a bule de nem volt olyan jo mint a dän von S....de sterbyvel kezet fogtam meg a vállamat is megfogta beszélgettünk egy másopercet ugyhogy azonnal fürödtem mikor hazaértem😊)))))na csáo
***ZOZO18***
Töltsd le a DirectX 8-t Win2000-hez + a Service Pack 1-t vagy 2-t. És láss csodát...
Töltsd le a DirectX 8-t Win2000-hez + a Service Pack 1-t vagy 2-t. És láss csodát...
zoleeka!! a tweak az életbe nem fog akkorát huzni hogy 1024 ben is rendesen fusson!!mert ott már elolvad a kártya!!!Amugy nekem is igy kezdõdõtt a geforce 2 vel alöször szar..aztán még mindig szar aztán ment mint az állat! emléxem mikor a 3d mark 200 ben 1024 ben high detailben az alsó határ az 5 fps volt!!most min 30!!nah mindegy!!!!Tedd fel párszor de elöbb vedd le a drivert és tedd fel megint!!!tedd fel a win-t majd tedd fel a drivert!!!mást nemtok mondani.-...játszogass😊 de ezt mé nem telcsin mondom el?😊)))))))
nah mindegy légy jo ma hatalmas bulee lesz kár hogy hétvégén a palace ba meg Ministry of sound lesz csakhát oda 10 et kell kivinni!!minimum...na csákány!
nah mindegy légy jo ma hatalmas bulee lesz kár hogy hétvégén a palace ba meg Ministry of sound lesz csakhát oda 10 et kell kivinni!!minimum...na csákány!
Ez érdekes. Más kártyában ezt nem csinálták meg? Vagy ott ugyanígy van?
Nekem egyébként ki is nyomja a fill ratét, ha egy kicsivel magasabb órajelen van (persze akkor több is az elvi).
Nekem egyébként ki is nyomja a fill ratét, ha egy kicsivel magasabb órajelen van (persze akkor több is az elvi).
Sziasztok!!Hatalmas kérdésem van!! a haveromnak van egy savage 4 32 megás vga kártyája!!!és hiáb atesi el a drivert nem történik semmi!!!elvileg ha jobb klikket nyom akkor ott kéne lennie egy savage ülnek vagy legalb a megjelenésen belül vagy valahol....nem? segítsetek!! a glide-ot tudja ugye????????
Nekem is volt Trio64V+-om, majd Savage3D-m, majd valami Butterfly S4-em is. Aztan kiprobaltam az MX-et es nem hiszem, hogy valaha is lesz meg S3-as kartyam azon a Trio3D-n kivul, ami tartalekban van a szekrenyemben. 😊
Savage 3D Rulez forever!
6 éves Ps-s pályafutásom alatt csak S3 kártya ment a gépen, (Trio64v+, Savage3D, ViperII) és ha az S3 is úgy akarja, ez így is fog maradni.
S annak ellenére, hogy a ViperII ultrakirály a maga kategóriájában, mégis sok gondom volt vele (kezdõ 3DMark 2000 eredményem 750! volt, most 5300-nál tartok...) és azt kell mondjam, a Savage3D volt az a kártya, amivel szikrányi gondom sem volt és jól ment rajta minden a maga idejében. Ó, a hõskor... 😊)
6 éves Ps-s pályafutásom alatt csak S3 kártya ment a gépen, (Trio64v+, Savage3D, ViperII) és ha az S3 is úgy akarja, ez így is fog maradni.
S annak ellenére, hogy a ViperII ultrakirály a maga kategóriájában, mégis sok gondom volt vele (kezdõ 3DMark 2000 eredményem 750! volt, most 5300-nál tartok...) és azt kell mondjam, a Savage3D volt az a kártya, amivel szikrányi gondom sem volt és jól ment rajta minden a maga idejében. Ó, a hõskor... 😊)
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Na jó, ha ennyire fel akarjátok dobni a topic-ot: tudtátok hogy a Savage4-nek (mindennemû híreszteléssel ellentétben) egy pipeline-ja van és csak egy textúrázó egysége (nem kettõ!)? Mindössze abban különbözik a Savage3D-tõl, hogy ennek kimenete vissza van csatolva a bemenetre, így a második textúra-réteg anélkül számítható, hogy az elsõ eredményt ki kellene írni a framebufferbe (single pass multitexturing). Tehát elvi fill rate-je 125 MTexels/sec (125 MHz-es órajelnél). Ehhez képest igen jól teljesít, nem? 😊
nemhiszem!
csak mar mindenki kiokosodott belole😊
csak mar mindenki kiokosodott belole😊
Hát igen. Elég régen nem írt ide senki. Már mindenki kidobta szegény Savaget???
ezzel sokan vagyunk meg igy😊)
mindig beleolvasgatok a forumba😊
mindig beleolvasgatok a forumba😊
A mai napon eladtam a Savage kártyámat. Az utódja egy ATI Radeon lett. Nagyon sajnálom szegény S4-t, de hát eljárt felette az idõ vasfoga. Be fogok nézegetni ide azért a jövõben is, és nem felejtem el minden idõk legjobb kártyáját: a SAVAGE 4-t.
Nem isten hat! En sem mondtam. Csak jobb alternativa. Futtass Imperium Galaktika 2-ot Savage3D-n, aztan nezd a csuszo egeret, meg a hibazos egermaszkot, bar arra elvileg mar van patch 😊)))))
"10-bõl 10*er felugrok a DM13 megáért...640*480*32 picmip:1 commaxfps:37"
Ezt nem igazan fogtam fel csoppke agyammal... 😊
Udv!
"10-bõl 10*er felugrok a DM13 megáért...640*480*32 picmip:1 commaxfps:37"
Ezt nem igazan fogtam fel csoppke agyammal... 😊
Udv!
Ja és a referencia drivereket használom.
Az újak pár fpssel rosszabbak, meg némelyikkel tényleg nem idul pár game.
Az újak pár fpssel rosszabbak, meg némelyikkel tényleg nem idul pár game.