Savage 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dikkma
Nem tudom. Nekem a 395_win2k_84002.exe nevű referencia-driverrel semmi gondom, és mástól sem hallottam ilyent.
Hi!
Lenne egy gondom...
Windows 2000 van most a gépen, új Savage driver Win 2k-hoz, de a játékok nem ismerik fel a kártyát, hogy van...(Diablo 2, Df3: land warrior... )
Mit tegyek??
Dikkma
😊)
asysoft: pontos infóm nincs, de ha van agp... elvileg igen, de nem tudom, a P1-ről Cyrixre, és S4-re, mekkora bővítés...
asysoft
Jelenleg P1-es rendszerem van, s bővíteni szeretném. Az lenne a kérdésem, hogy a Cyrix-al, és az intel TX-es alaplappal együttműködik-e a Savage4??

/*WTF?!*/

MuERTe
Ja,már megtaláltad.Bocs😊
MuERTe
a dx 8.1 topikban ott a cím ahonnan letöltheted az újat,ha mégis meggondolnád magad.
Dikkma
Na látod, ebben egyetértek... 😊))
Csak lejárt a dx-em, minden játék előtt nyavalyog hogy updateljem. Bár nem tudom, miért, úgysem fogpm, akkor meg minek erőlködik?
MuERTe
Mindíg nem lehet😊
Dikkma
Lehet neked nem fog, nekem megcsinálta...
8.20.33-as referencia-driver.
Miért nem alszol?
MuERTe
Ez most komoly?Melyik drivert használod?
Dikkma
Hú, ezt észre sem vettem!

Savage 4 ever, you know... én soha nem adom el ezt a kártyát...

Rájöttem vmire. A DX 8.1-el van demo a 3DMark 2001-ben... és gyorsul 20%-ot...

Az miért lehet, hogy bizonyos tesztek gyorsabbak fps-re 32bitben, mint 16-ban? akár 50%-al is?
mekkmester
Egy S3 Savage 3D-m van. Mennyit birna elviselni, ha tunigolnám a gépemet? Jelenleg 8x100-on van.BX133 Raid.
Dikkma
1024x768-ban játszom, és bugmentes?
Igen.
Akkor te még nem láttad a maxpayne-t a savage4-en... 😞 nem szólnál 1 szót se 😊 én láttam brrrrrrrr
win98se
mindenhol, csak 8-al kezdödõ drivereket találok hozzá...
és honnan tudom ezt beszerezni??? savagenews.com on nem találtam
2x
Intel PIII 533 Mhz proci, ASUS P3V-133 alaplap, Savage-4, 128 Mb RAM...
Ez a gépem, és a savage kártyával gáz van...
Nagyon sok játék lefagy a legújabb driver-ével, de egy régi driverrel néha villog a háttér, de nem fagy... mi lehet a gáz??? Via-s az alaplapom, lehet hogy fel kellene tennem a 4 in 1 packet???
az S4 is videokartya!
csak kicsit problemas kicsit elavult!
de azert szetjuk szerettuk!

Pheel
Esetleg ha beruhaznal egy VIDEOKARTYAba 😊)))))
Dikkma
Ez milyen referencia-driver volt?
(és akkor mi a gáz a gépemmel, ha nálam nem megy?)
Dikkma
De nekem 1 deka hiba, semmi nem volt benn, mindent teljesen maxra állítottam, (full sky meg stb.) és úgy is gördülékeny. Kilépek ,és többé nincs semmi. Ha amint elindult a játék (újra felrakás után) kilépek, semmit sem átállítva, akkor ugyan ez van.
A demó pedig elsõre sem indul el. DX 8.1b-vel.
Pedig mekkora király az a játék.
MuERTe
még nem próbáltam,de úgylátom kirunak megy😊
Dikkma
atee, te galád 😄D
Dikkma
AHhh.... és még CS-zel is!
MuERTe <-- király gyerek 😊)
De nem próbáltad, vagy nem megy?
mint regi nagy S4 es
legyen az enyem az 500. hozzaszolas😊

MuERTe
csak az elsõ kérdésre mondok igent.😊
Dikkma
Hát a Tribes 2 az egy izom-mega-tutkó-überf***a-mega-rulez-turbo power gáma, én játszani akarok! Minden más megy, ez meg csak elsõre!
Pheel
Szegeny Te 😊))))
Dikkma
Van még ember a világon, akinek Savage4-e van?
És van olyan ember a világon, akinek Savage4-e van, és megvan neki a Tribes2?
És van olyan ember a világon, akinek Savage4-e van, megvan neki a Tribes2, és MÛKÖDIK?
CSOCSO
nah mivan már???????? a kártya szegény embernél ugy szarakodik ahogy kell!!minden akad kis felbontás mellett!!!hiába Dx 8 meg hasonlok!!szar!!!
CSOCSO
nyesze a megoldás..ha nem müxik a feketekezet kivégezzük😊))))))na johajnal vagy joregelt vagy joestét..én nemtom mert most értem haza!!jah zolee!!!jo volt a bule de nem volt olyan jo mint a dän von S....de sterbyvel kezet fogtam meg a vállamat is megfogta beszélgettünk egy másopercet ugyhogy azonnal fürödtem mikor hazaértem😊)))))na csáo
***ZOZO18***
Töltsd le a DirectX 8-t Win2000-hez + a Service Pack 1-t vagy 2-t. És láss csodát...
CSOCSO
zoleeka!! a tweak az életbe nem fog akkorát huzni hogy 1024 ben is rendesen fusson!!mert ott már elolvad a kártya!!!Amugy nekem is igy kezdõdõtt a geforce 2 vel alöször szar..aztán még mindig szar aztán ment mint az állat! emléxem mikor a 3d mark 200 ben 1024 ben high detailben az alsó határ az 5 fps volt!!most min 30!!nah mindegy!!!!Tedd fel párszor de elöbb vedd le a drivert és tedd fel megint!!!tedd fel a win-t majd tedd fel a drivert!!!mást nemtok mondani.-...játszogass😊 de ezt mé nem telcsin mondom el?😊)))))))
nah mindegy légy jo ma hatalmas bulee lesz kár hogy hétvégén a palace ba meg Ministry of sound lesz csakhát oda 10 et kell kivinni!!minimum...na csákány!
Dikkma
Ez érdekes. Más kártyában ezt nem csinálták meg? Vagy ott ugyanígy van?
Nekem egyébként ki is nyomja a fill ratét, ha egy kicsivel magasabb órajelen van (persze akkor több is az elvi).
CSOCSO
tehát a turok 2 nem fog futni rajta?
Spy
Nem tudja a Glide-ot,ha esetleg veszel hozzá pci pl:egy voodoo 2000.
CSOCSO
Sziasztok!!Hatalmas kérdésem van!! a haveromnak van egy savage 4 32 megás vga kártyája!!!és hiáb atesi el a drivert nem történik semmi!!!elvileg ha jobb klikket nyom akkor ott kéne lennie egy savage ülnek vagy legalb a megjelenésen belül vagy valahol....nem? segítsetek!! a glide-ot tudja ugye????????
Pheel
Nekem is volt Trio64V+-om, majd Savage3D-m, majd valami Butterfly S4-em is. Aztan kiprobaltam az MX-et es nem hiszem, hogy valaha is lesz meg S3-as kartyam azon a Trio3D-n kivul, ami tartalekban van a szekrenyemben. 😊
mainruler
Savage 3D Rulez forever!
6 éves Ps-s pályafutásom alatt csak S3 kártya ment a gépen, (Trio64v+, Savage3D, ViperII) és ha az S3 is úgy akarja, ez így is fog maradni.
S annak ellenére, hogy a ViperII ultrakirály a maga kategóriájában, mégis sok gondom volt vele (kezdõ 3DMark 2000 eredményem 750! volt, most 5300-nál tartok...) és azt kell mondjam, a Savage3D volt az a kártya, amivel szikrányi gondom sem volt és jól ment rajta minden a maga idejében. Ó, a hõskor... 😊)

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Na jó, ha ennyire fel akarjátok dobni a topic-ot: tudtátok hogy a Savage4-nek (mindennemû híreszteléssel ellentétben) egy pipeline-ja van és csak egy textúrázó egysége (nem kettõ!)? Mindössze abban különbözik a Savage3D-tõl, hogy ennek kimenete vissza van csatolva a bemenetre, így a második textúra-réteg anélkül számítható, hogy az elsõ eredményt ki kellene írni a framebufferbe (single pass multitexturing). Tehát elvi fill rate-je 125 MTexels/sec (125 MHz-es órajelnél). Ehhez képest igen jól teljesít, nem? 😊
MuERTe
nekem a doom3ig meglesz asszem...
a következö egy dx8as kártya lesz(dx9 esetleg😉
nemhiszem!
csak mar mindenki kiokosodott belole😊

Hát igen. Elég régen nem írt ide senki. Már mindenki kidobta szegény Savaget???
Pheel
Na! Keruljon fel utoljara ez a topic is elsonek 😊
ezzel sokan vagyunk meg igy😊)
mindig beleolvasgatok a forumba😊

A mai napon eladtam a Savage kártyámat. Az utódja egy ATI Radeon lett. Nagyon sajnálom szegény S4-t, de hát eljárt felette az idõ vasfoga. Be fogok nézegetni ide azért a jövõben is, és nem felejtem el minden idõk legjobb kártyáját: a SAVAGE 4-t.
Pheel
Nem isten hat! En sem mondtam. Csak jobb alternativa. Futtass Imperium Galaktika 2-ot Savage3D-n, aztan nezd a csuszo egeret, meg a hibazos egermaszkot, bar arra elvileg mar van patch 😊)))))

"10-bõl 10*er felugrok a DM13 megáért...640*480*32 picmip:1 commaxfps:37"

Ezt nem igazan fogtam fel csoppke agyammal... 😊

Udv!
Ja és a referencia drivereket használom.
Az újak pár fpssel rosszabbak, meg némelyikkel tényleg nem idul pár game.