147
-
#147 valaki lanon? kléálk [email protected] -
Nfsmindig #146 Azt ajánlom vegyél egy uj gépet!
mást nagyon nem tok! -
Nfsmindig #145 A Nem tom nekem megy igaz vmi szar!
de azé nem olyan jó játék!
a porschek kicsit unalémasak!
mostmár benne van a mechlaren f1-es is azzal mentem a tegnap 398 km/h-t!!
-
oceanearth #144 Sziasztok!
Vista alatt próbálkozott már vki a játékkal? 32bit-es a Vistam és egyszerűen nem indul el a telepítés sem. Már próbáltam vagy 3 féle verziót és egyszerűen nem tudom telepíteni.
Meghalok, ha nem játszhatok ezzel a játékkal...
Vki pls. help!!
köszi -
Nfsmindig #143 A leponyvázott autókatz le kel tölteni én úgy tom és bele kel teni a játékba!
h gamedata meg ilyen sok hülyeség!!
nekem a gt3-at sikerült!
de a lamborghinit azt nem tom meg a többit nem engedi!!
áá
am látom még játszottok ezzel néha néha én is előveszem!
-
dupcsik #142 hello! van magyar a játékhoz valahol? -
atiboy014 #141 sziasztok az nfs5ben a leponyvázott autókat hogyan lehet megnyerni?? előre is köszi. üdv -
DJSamFly #140 Petrib
a teljes változatot lehet letölteni,vagy csak a demót???
-
Czikes #139 Nemtud vki patchet hogy mennyen xp alatt? -
#138 Tuti! :D -
Czikes #137 Csudri, úgy tuti menni fog? -
#136 Le kell törölni a játék könytárából a gimme.dll fájlt. -
tetegabi #135 Nem tudja valaki hogy indul el az nfs5 porsche xp alatt?? ([email protected]) -
#134 Sikerült letöltened? -
#133 le tudod tölteni innen nagyon jó kis gamer oldal én minden játékot onnan töltök és láttam fentvan az NFS5 is!
-
forbence #132 Honnan lehet úgy letölteni a játékot hogy ne legyen letiltva? Ha tudjátok légyszives írjátok meg a [email protected] köszi. (ha megírod és sikerült letöltenem úgy hogy működésképes és persze te küldöd el legelösször a címeddel küldök 400-Ft-ot Köszi Bence. -
#131 Köszi szépen már sikerült beszerezni. Hát mitnemondjak jó kis game ez, nagyon nagyot csalódtam pozítivan :) -
#130 Olyan régi, hogy szinte csak DC++-on vagy egyéb p2p hálókon van fent. De azt hiszem már van BestSeller vagy EVM-ben, úgyhogy max. 2k-ért a tied, ha sehol sincs fent. Annyit pedig megér a cucc, nagyon is! -
#129 Hi!
Igaz már rég nem írt senki ide azért megkérdem hogy valaki tud-e címet ahonnan le lehetne tölteni a gémet. Előre is köszi! -
#128 mail ment -
#126 :) -
#124 UP! -
#123 Az oprendzser xppro és xphome. -
#122 Multinál kivág a desktopra! Valaki help!
Amúgy ketten tolnánk lanban. (peer to peer IP) -
batuka #121 fantasztikus a spyderem kenterbe verte még a gt1-st is expert fokozatban! -
batuka #120 Na még valami, remek kiegészítéseket találtam a játékhoz a http://www.nfs-tools.de oldalon.
Az egyik ilyen remek kiegészítőnek köszönhetem hogy a Montecarlo5-ön egy Spyderrel 1:03:50-s köridöt tudtam futni. Ellötte a legjobb köridöm ugyanitt 1:20:43 volt, ugyanezzel a kocsival -
batuka #119 Csá mindenki!
Huh de lepusztult ez a fórum. Észre sem vettem, hogy már február óta nem is írt senki erre a fórumba. Már csak én lennék rákkatanva erre a játékra? Na mindegy, szívesen értekeznék róla akár emailben ([email protected]), vagy icq-n (#1703621596).
Ha erre tévedsz keress meg.
Na csá én léptem! -
batuka #118 Flower!
A rend öreivel csak annyitt kell csinálni, hogy nem szabad nekikmenni. Egyébbként a feladat csak annyi, hogy viszonylag éppségben vidd az autót a mólóhoz. Amint a képernyőn a Demage felirat pirossá vállik(ha az időjelző alapbol nem az akkor az is). A küldetést már biztosan nem tudod abszolválni. -
batuka #117 Kornél!
Szerintem egyátalán nem nehéz a factory driver.
Igaz a 3. szinten én is elakadtam azon a pályán ahol nem volt automatikus váltó (nem emmiatt akadtam el). De aztán ügyenes átugrottam azt a küldetést, egy hexa editor segítségével.
Szerintem az Evolotion módban van egy-két nehezzebb touroment. De a 3. helyet összesítésben ezeken sem nehéz megszerezni. -
#113 Csak most sikerült megszereznem a játékot fullban, próbáltam a NETes gamet is, de nem ment, pedig earacing.com-on minden gond nélkül tudtam magam regisztrálni. Erre mikor játszani akarok, kiírja, hogy a server és az én játékom különböző verzióju, kerestem patchet, de sehol se találni. Létezik hozzá egyáltalán, vagy így reagál, ha basztam megvenni az eredetit?