Icewind Dale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi szépen.
Tudod, ha nagy leszek...
Wow. Ez jó hosszúra sikerült. Ha valaki tud segiteni, azt orálisan elégitem ki.
Kutatgattam az emlékeinben, mert régen én is nyomattam ezt a gamét. És be kell, hogy valljam, nem vagyok róla meggyőződve, hogy ez bug! szerintem ez a normális viselkedése a gammának, bár nem bizti... 😊
Régebben semmi baj sem volt a gaméval de manapság a játék a következõt teszi velem:
Amikor egy ellenfél a látókörömbe kerül utánna levakarhatatlanul üldöz hiába menekülök el az õ látókörébõl megkeres a pályán bárhova menjek is hiába én már nem látom õt õ akkor is megtalál. Ez a játék közepén már leküzdhetetlen mert ha egy terembe bejutok az ott lévõ összes lény egyszerre támad meg trollok druidák stb. Mi a fenét tegyek.
Elõre is köszönöm.
Kellene egy kis segítség most kezdtem a gamet és nme tudom mi a jobb ha az armor class kicsi vagy nagy?? Bye
Amúgy nem maradtál le semmirõl, mert free a cucc, szal ingyen lehúzható kieg.
\" örökké nem eshet.... \"
Nem tudom ti hogy hogy vagytok vele, de rendkívül szimpi húzásnak tűnik egy ilyen remekül kidolgozott kiegészítő ingyenes kiadása ... :-))
Amúgy Icewind rulez, de nálam a BG van előrébb

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D
elmaradtam valahol...
All Your Babes Are Belong To Us
Bár érdemesebb lenne gyorsba beszerválnod a HoW-t és azzal elkezdeni az elejérõl.
Úgy ahogy mondod tesó, ez a játék "alrébb" van (helyes kifelyezés 😄 ) mint a jó öreg BG. Azaz nálam legalább is tuti!! Bezzeg a kósza biztos nem így vélekedne. ;-)))
Viking: osztom Jock javaslatát a kieggel kapcsolatban. Érdemes elõször felrakni és aztán nekikezdeni az eredeti IWD-nek. Már csak a grafikai változás (ill. egy két javítás miatt is).
És, hogy milyen partyval érdemes kezdeni?? Hmmm....egy mágus aki nem árt ha specializálódik egy osztályra (pl. Conjurer), egy pap, egy tolvaj, és belátásod szerint egy két harcos. A tolvajnak ajánlom a Halfling fajt (a dex miatt), a papnak meg a Dwarf-ot (str miatt). Ha gondolod akkor a harcos lehet Paladin (nem árt ha tud gyógyítani ill. elûzni).
Szal úgy nagyhirtelen ennyi lett volna. Kezdésnek szerintem elég.

majd nézd meg a console-ba hogy mekkora sebzéseket visz be úgy és ha simán szúrkálod...😊
igen látványos..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Kidolgozás alatt van egy letölthetõ kiegészítõ csomag a HoW-hez, ami feltehetõleg kora májusban lesz elérhetõ. Ez a Dungeon Pack ingyenes lesz, bár az installálásának az a feltétele, hogy az IWD és a HoW egyaránt fenn legyen a gépen.
Megközelítõleg 4 új terület vár majd felfedezésre, kb. 20-30 új tárggyal és legalább egy új szörnnyel.
Van néhány kérdésük az üggyel kapcsolatban:
1. Milyen új XP szint elérést tart elfogadhatónak a tisztelt nagyérdemû? Kérdés, hogy milyen volt az átlagosan elért szint a HoW-rel, illetve milyen szintet tartanak a játékosok elfogadhatónak.
2. Milyen új szörnyet látnának szívesen a játékosok? Az idõ miatt nagyon nagyot nem lehet már kérni, mert nincs túl sok idejük az animálásra…(Tarrasque és Krakken kiesett)
3. Milyen új tárgyakat látnának szívesen a játékosok? Most mindenki elõtt ott a lehetõség, hogy olyan 200 (vagy kevesebb) szóban meghatározva küldjön egy tárgyleírást. Olyanokat választanak majd ki, ami elég jó, és nem túl nehéz implementálni (tehát az olyan tárgyakat illik elfelejteni, mint pl. A Nyelvek Nagy Védõ Pengéje +5;+6 nem-elf nyelvû karakterek ellen, +7 az egy lábú orkok ellen esõs napokon)
Most ennyit a dologról, késõbb lesznek még új információik. Mindenkinek köszönik a segítséget a kis kérdõív kitöltésében. Egy a Dungeon Pack csak és teljes egészében a rajongóknak szól. Ha valamit szeretnének a játékosok, csak az InterPlay tudomására kell hozniuk.
Sajnos új spelleket nem tesznek a kiegészítõbe, ez túl sok idõbe kerülne, fõleg a magas szintûeké. Mivel mindent el akarnak készíteni olyan 1 hónap alatt inkább a tartalomra összpontosítanak, nem pedig az új dolgokra.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
grr, ez most frusztrál kicsinykét 😞(
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
más
talált valaki valami fontos szerepet Purvisnak, én próbaképp megöltem, ugye evil jellemû, 11.000 XP-t (!!!) kap érte az ember, s egy igazán jól felszerelt tolvaj, mint kiderült...mikor a Kierant vadászó zsoldoscsapatot leveri az ember, már nem találtam meg, aztán a Hailee nevû kislánynak is van egy olyan tippje, hogy talán Purvis van a lüke testvérhármas legyilkolása mögött (tudjuk, hogy nem...)
szóval fura figura, de nem jöttem rá, mi a szerepe, valakinek van valami tippje?
gondolom ez a végjáték...
reményeim szerint ismét megmártom benne Aimoneh (vagy ki) Daloló Pengéjét 😊
de van egy kérdésem
miután elõször jártam a barbár táborban és visszamentem Lonelywoodba az egyik D-s fijjut megette egy farkas, és ehhez a városka lakói hozzá is tették a megfelelõ kommentjeiket (a két megmaradt testvér meg a kunyhójukban anyázta Emmerichet)
mikor visszamentem oda a Gloomfrost után elmentem megint a 3Ds házába, de már SENKI nem volt ott, és nem is tûnik úgy, mintha a város lakói akarnának mondani valamit az eltûnt prémvadászokról, pedig beszéltem már a kocsmatulajdonossal, a bárddal, a törpével, elmentem a bukott rangerhez is, de semmi
most akkor itten mi van?
várom válaszod, mint fürj a nyarat 😊))
(ja, és persze jövõ hét elején kész a végigjátszás (remélem Luftwaffet is érdekli), aztán vissza a BG2-höz)
Bár most így visszagondolva az egyik szemem sír, a másik meg nevet. 😞 😊
No de sebaj aminek meg kellett történnie annak meg kellett történnie....
Csak most egy kicsit nehezebb lett a szívem, valami mintha húzná lefelé....
Viszont egy jótanács mindenkinek ha netán sikerül elpusztítani a Sárkányt akkor még ne örüljetek előre mert ki tudja mintha nem is halt volna '' akkor '' meg..
😊
Egyszerűen nem tudom békés úton megoldani ( lásd párbeszéd ) a dolgot úgyhogy marad a harc legnagyobb sajnálatomra.
Igaz már a BG2-ben is kénytelen voltam elpusztítani nem egy Sárkányt de itt jelen esetben valahogy nehezebb dolgom akadt.
Amúgy igazad van azzal kapcsolatban, hogy eme élőlények mágikusan igencsak aktívak (és akkor még igencsak finoman fogalmaztam) 😊 és legyőzésük nem könnyű feladat. De ennyire???
Mindenesetre nem adom fel mert egyszerűen nem adhatom fel! Bár mikor szembekerülök igaz valójában ezzel a hatalmas fenevaddal igencsak elgondolkodom az élet értelmén.....lehet, hogy gyarló mivoltom sugallja bennem azt a hitvány késztetést, hogy mindenáron végeznem kell eme ősi kihalóban lévő faj megmaradt egyedével??
Nemtudom...talán... 😉
KH: figyu te merre jársz épp a HoW-ben? Sikerült már ama fent említett teremtménnyel összefutnod? És ha igen akkor győztesként vagy vesztesként kerültél ki a csatából?
Amúgy már korábban is tapasztaltam lassulást ( pedig nem igazán mondható csirkének a configom ) de azok nem voltak olyan vészesek mint ott a mozgó jegek tengerén...
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Azt nem tudja vki hogy hogyan a fenébe varázsolnak olyan gyorsan az ellenséges varázsloók!!!!!!!!!!!!!!!!
1 mp alatt magukra nyomnak 5 Védõvarázst!!!
Én meg szenvedek 2 percig míg vagy 5-6 magamra megy!
Most hogy van ez???
az izé legyõzése a végcél, szóval nem lehet élve hagyni, de még én se tartok ott
Demeter
egyébként korábban is tapasztaltad már a lassulást? nekem egyszer volt, mikor betámadtam a barbár táborba, na ott tényleg lelassult, de meg is értettem miért, mert vagy 25 barbár támadt ki egyszerre, szóval az tényleg sok...mondjuk szomorú hogy ilyen programozási problémák vannak 😞
hagyd élni! 😊
Elösször arra gondoltam sok varázs de a sárkányok
köztudottan ilyen szempontból verhetetlenek.
Már amennyire tudom a sok fantasy könyvbõl...
Dem csak annyi még: sok szerencsét!
Lenne egy kérdésem a HoW-el kapcsolatban. Nem tudom, hogy ki hol jár épp benne de én nekem adódótt egy kis gondom a mozgó jegek tengerén. Úgyhívják: Icasaracht!! ( mellesleg egy jégsárkány ). Naszóval igencsak érdekelne, hogy kinek miképp sikerült '' likvidálnia '' a kis kedves dögöt?! Arról nem is beszélve, hogy persze nincs egyedül a drága, hanem még azok a Sahuain testőrök is ott téblábolnak a közelébe ( egy királlyal egyetemben).
Szóval kiváncsian várom a válaszokat ezügyben.
Thx!
Dem
Szóljunk már valamit a karikról!
Én kezdem: Fighter/thief (nõ)
7-7 szint
és egy mage aki meg summonner.
Még csak most fejeztem be a "The Vale of Shadows"-t.
De már érzem, hogy abból a kariból lesz vmi! 😊
Kiváncsi vagyok a többiek karakterére!
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
egyébként csak belenéztem, és az elsõ helyszínen rohantam végig...fura a BG2 mellett, hiányzik a térképes bejegyzések lehetõsége...
a kérdéseim (#410) továbbra is fennállnak 😊