668
Icewind Dale
-
laliking #548 hy tudja vki hogy az epizód1ben hol találok a faluban olyan helyet ahol meggyógyítanak? -
#547 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1076162937
szerintem meg van 8)
de kulonben ott van a szorcs opcio jobb sarokban.. hasznos kis kutyu... -
#546 nincsen ALIAS topic csak AURA :D:D:D -
#545 Egesz konkretan az ALIAS topicba... nem? -
#544 hova kéne mennem? melyik topicba ? google titeket dobott ki -
#543 te kicsit eltevedtel ezzel a kerdessel nem? -
#542 valaki tudja az ALIAS-ba a bunkeres pálya elején hogy kell kinyitni a nagy ajtót??? -
#540 helyesíráshegyek :) -
#539 hmmmm, több helyen is található, pl:
fileplanet vagy fileshack, de én enm hiszem hoyg nekem kéte volna e a telepítő 2. cd-jét. lehet, hog nem full install-t csináltál és az lehet a gond. csinálj egy full install-t és után a telepítsd ezt. viszont újra végig kell játszanod a heart of wintert, ha akarsz ezzel játszani, mert a how-ból érhető el az új helyszín. -
mochee #538 Csá!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy honnan lehet leszedni a Trials of the Luremaster-t? Megvan egy PcGuru 2001/08-as cd-jén, de amikor telepíteni akarom, kéri az Icewind Dale második cd-jét, berakom, és kiírja hogy nem tudja telepíteni: Mégse, Újra, Tovább, berakom a Luremastert, "tovább"-ra kattintok, és semmi.
Interneten utánajártam, de baromira nem találtam olyan helyet, ahonnan le lehetne szedni. Ha tudsz, akkor segíthetnél, mert már végigvittem a sima IW-t és a HoW-t. -
#537 Én többször végijátszottam mindenféle cheat meg leírás nélkül, szóval ha elakadtok, kérdezzetek. -
mochee #536 Nagyon kösz a segítséget, a napokban majd elkezdem nyomni a játékot. -
#535 köszi! öszinén szólva nem gondoltam volna, hogy lesz valaki aki segít :) -
#534 Az egész Icewind Dale H&S, na meg TotLM-ben azért vannak fejtörők is, bár igaz, nem sok. De viszont változatosabbá teszi a játékot és ad bag of holding-t is. -
#530 Örülök, hogy még mindig játszik valaki ezzel a nagyszerű játékkal! :)) -
#529 Nem úyg mész a kiegre, hogy előszőr befejezed a játékot, hanem közben lehet elmenni egy új helyszínre, ami indítja kieget. De van lehetőség egy új - csak kieges - játék kezdésére is a játékban, szóval nem kell újra végigjátszanod. Asszem, hogy be tudod importálni a régi csapatodat, de előbb exportálnod kell az utlosó mentésedből (bár lehet, hogy az exportot automatikusan megcsinálta a játék). Te is tedd fel a Trials of the Luremaster-t!!! -
#528 Nem lesz gond. A patch főleg javításokat tartalmaz. HA nincs fennt a kiegészítő (és neked megvan) akkor azt is nyomd fel, mert rengeteg pluszt ad az alapjátékhoz pl: nagyobb felbontás, container-ek, plusz varázslatok, stb). Sőt akkor mindenképpen tedd fel a Trial of the Luremaster nevű teljesen ingyenes hivatalos kiegészítőt is (csak Heart of Winterrel működik), mert nagyon állat! -
mochee #527 Szevasztok!
Végigjátszottam a játékot, és most a Heart of winterrel szeretnék nyomulni. Hogyan lehet eljutni annak a helyszinére? Most még egyszer le kell gyaknom a főellenfelet (amikor végigvittem nem volt fenn a kiegészítő) és automatikusan odarak? Azt tudom, hogy át lehet vinni a csapatot, csak ez gyakorlatban hogyan megy?
Nagyon megköszönném ha valaki megdobna egy infoval. -
#526 Na hello!
Látom eléggé elsüllyedt a topic! De nem baj most fölhozzuk. Lenne egy kérdésem:(előre bocsátom hogy végig olvastam a topic és a többi IWD 1-es topicot)
Már eléggé benne vagyok a játékban(Dragon's Eye) és csak most kapcsoltam, hogy nem ártana fölrakni a patchet. Tehát így is érdemes fölrakni a patchet? Azaz hogy nem-e változtat meg olyan dolgokat ami miatt a karaktereim gyengébbek lesznek, vagy a magicek gyengülnek meg stb. Mert semmi kedvem újra kezdeni a gamét.
A segítséget vagy útba igazítást előre is köszönöm! -
Viking #524 Végigjátszás
Itt leszeded a legfrissebbet és megkeresed azt a részt ahol te vagy... Battle square: ha végig akarod csinálni, konfigban nyomd fel fps 60-ra (alias gyorsítsd a fel duplájára a játékot) mer' nagyon uncsi tud lenni, ellenben remek tárgyakat kapsz! Pl: pia, permanens -1 DX, +2 wisdom! Short Sword of Brilliance +5: iszonyat erős vmint találati esélynél nem számolja ellenfél páncélzatból és pajzsokból eredő ac-ját! Természetesen Improved Invisibilityvel ajánlott nekiesni, mágus illetve sorci legyen vele tele (egyik legjobb vari!), pontosabb leírás (hogy melyik mezőkre kell) lépni lásd a végigjátszásban! -
#523 látom még mind9ig nem kaptál választ :( -
#522 Jajj valamit mindig elfelejtek Szal Viking azt mondta , hogy van saját foruma.. hmm lehet, hogy nagyon lama vagyok.... DE HOL ???? -
#521 Hát végignéztem januártól Novemberig a PC gurukat, de végigjátszás egyikben sem volt. Én meg 1 lépést sem haladtam előre a gameben...Szal Osswald levelét, és potionját összeszedtem, aztán a faluban beszéltem a nővel, aki elmondta, hogy hogy juthatok be a driadhoz, a szellem megkért , hogy oltsak ki valami fényeket... és ennyi.. ITT KÉREM SZÉPEN.. ÉN ELAKADTAM.... PLS HELP VALAKI !!! Jah és még valami... Ha a templomban végigcsináltam volna a battle squaret, mit kaptam volna? a válaszokat előre is THX : Jonny -
#520 A válaszokat kössz, de a végigjátszász nem találom :D a PC Gurut majd megnézem, továbbjutni még mindig nem tok :D Hát azé kössz mindenkinek: Jonny -
#519 látom újraindítottad a fórumot :) -
Viking #518 Van neki saját fóruma, ezt inkább oda, vmint van végigjátszás sorcerers.net-en, bár télleg nem nehéz az a küldi, csak kicsit kell bénázni! -
#517 Ha nem csal az emlékezetem , akkor a játék megjelenési idejében aktuális PC-GURU-ban benne volt a magyar végigjátszás . -
#516 Hmm lehet, hogy már ezt kérdezték, de most semmi kedvem visszaolvasni 500 üzenetet.. Szal az lenne a problem, hogy az elátkozott erdőben, vagy hol a vadász szellem megkér , hogy oltsam ki a fényeket...Hmm és azt hol hogyan? a válaszokat előre is kössz...Amúgy 1 magyar nyelvű végigjátszásról nem tud valaki? Jonny -
#514 hát Bálint, sztem ezzel a gaméval már nem foglalkonak augusztus 30. őta, mivel ott az Icewind Dale 2. Sőt egy bónusz cd-vel! Már szegény hognak se válaszoltak, sztem neked se fognak, mivel elhagyatott e fórum... De nem próbáltad kiegészítő nélkül? Vagy valami update menü? vagy a hivatalos honlap? Vagy egy másik gyerek eredeti gameja?
-
MoriB #513 Sziasztok!
Én is nagyban nyomulok az Icewind Dalelel, vagyis nyomultam addi amíg Lower Dorn's Deepben(remélem így kell írni) ki nem dobott. A játék teljesen eredeti, mégis amikor megyek le mindig kidob. Fenn van a HoW (szintén eredeti) és a ToL. Megprobáltam újrainstallálni, másikm gépen telepíteni, más karakterekkel játszani, de nem segített. Fenn van a (remélem) legújabb patch Tol-lal felment. (Valami 42-re végződik). Ha valakinek van ötlete mit csinljak légyszí írjón. -
#510 aha közben rájöttem: vudu2...hát azzal tényleg nem biztos hogy jól megy majd:) de az iwd sem... -
#509 mennymá milyen géped van? -
zero977 #508 En!Mivel a NWN nem fog futni a gepemen a screenshotok alapjan...:-(( -
#506 heheh:)) -
#504 wow csak tudnám ki fog vele játszani a nwn mellett:((( -
#502 fél hónapja meg kellett volna már
áh nem fog nagy port kavarni ez a progi sajnos -
#496 Kéréds! nem tudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni? még ilyen későn is? -
noxon #494 Hátjaja, nekem is elég fullos csapatom van, hüm akkor dobhatom ki őket:-) nembaj már nagyon várom az ID2-őt!!! -
Szepi #492 Ja, ok!
Köszi szépen.
Tudod, ha nagy leszek... -
noxon #491 worxland: ugye lehet az ID 1 karikat importálni a kettőbe?