668
Icewind Dale
-
Kotomicuki #628 Ennyire megérné az a -2-es plusz támadás a dual-wield-del?
Én már annak is örülnék, ha "alapjáraton" eltalálnák a célpontot...
A lvl 2-4-6(?)-on duálozott harcos-vmik nem érnék meg jobban, vagy már ebben is megkaphatja az 5 csillagját a fegyverjártassághoz a harcos/vmi - amik, az alapverzióban csak 2-t kaphattak?! -
Daermon #627 Elkezdtem az EE-t (immár magyarul).
A kis csapat:
Main kari: Elf Stalker, dual-wield, hosszú kard, katana, szablya
Fél-Ork Barbár, dual-wield, fejsze és kalapács
Ember Clavaier, két kezes spec + két kezes kardok
Elf Druid, bot + lándzsa
Fél-Elf Fighter/Thief, hosszú íjjal
Fél-Elf Blade, rövid kard + tőr, aztán meg dual-wieldre rakok, amint lehet
Mindegyik kari statjai 87-92 közt lettek kidobva, türelemtől függően :) (így is fél óra volt) -
Daermon #626 noname06 jóvóltábóla régi magyarítás működik az EE-hez :)
Zip letöltése -
steweee #625 :)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1333386124&order=reverse&index=3
2. hozzászólás
-
#624 Ezt tesztelte valaki?
Icewind mod NWN2-be -
#623 én is most szórakozok vele megint #619-ben emlegetett amazonbrigáddal... mondjuk a szórakozok kicsit túlzás, már alapjátékot letoltam, még TotL vége van hátra meg HoW nagy része.
beholderek meg kinyalhatják az instant kivédhetetlen dispel-jükkel, meg az is, aki ezt a mechanikát így belerakta -
garadas20 #622 Nem halott szerintem jó játék, csak nekem a tört verzió az elsőnél megfagyott sűrűn, azon kívül meg élvezhető :) -
#621 tvtropes-ról* szöveg, amin még mindig kurvajót röhögök, és teljesen igaz:
"In the first game, the two opposing demon armies of Yxunomei and Belhifet never quite get the chance to duke it out simply because the group infiltrates Yxunomei's stronghold and slaughters the entire army in small-scale room-by-room battles, all to get a MacGuffin that would point them towards Belhifet's stronghold, where they proceed to do the same. It gets better when considering that nobody around actually had any idea that the demons so much as existed, and the party goes to both locations following a partially unrelated investigation."
[apro]*az oldal megnyitása és utána tvtropes olvasgatása hirtelen eltűnő sok-sok órához vezethet. -
Samurai84 #620 Tudom hogy halott a topik, de azért hátha...
Behalt a gépem nemrég, viszont kellene egy mentés a severed hand exteriortól, mindegy milyen partyval csak legyen (na jó, azért értelmes partyval), mert le akarom nyomni a játékot. IWD+HOW+TOTL, modok nélkül. Valaki?
-
#619 utóbbi héten kedvem támadt nekiugrani újra IWD-nek, gyönyörűen végig is zúztam hard nehézségi szinten, most kentem el HoW "főellenségének" kedves kicsi arcocskáját, jó móka volt... csapatnak félelf fighter/thief/mage, félelf ranger/cleric és gnóm cleric/illusionist azt hiszem mindent üt - pedig még az elején féltem h F/M/T-nek nem lesznek meg ugyanazok a tápság képességei mint BG2-ben, erre... evasion, sneak attack? egyszerűen arcátlanul táp karakter a végeredmény. viszont az kétségtelenül igaz, h IWD nem igazán szereti támadó mágusokat - konkrétan sebző varázslatok fele fagy sebzést tol, amire az ellenfelek hajlamosak immúnisnak lenni - de cleric/illusionist úgyis egy körönkénti 8 támadást toló rohadékká változtatható egy-két buffal, szóval ez nem is olyan nagy gond...
btw csak nekem tűnik úgy h az egész IWD tele van ilyen iszonyatosan eltápolt "kiskapukkal"? pl Magic Resistance spellek hatása összeadódik - na én innentől kezdve ha összefutottam valami keményebb döggel aki dispelt tolt folyamatosan (kb az összes "nagy" csata) szimplán magamra toltam 3-4 ilyen és ollé... mágiaimmunitás bár ez nem is volt egy ártalmas dolog, az őket védő buffok nélkül kismágusaim pillanatok alatt apró cafatokban is végezték volna
na nem írok kisregényt, jó móka volt az a lényeg -
Samurai84 #618 Hali.
Nincs valakinek eladó IWD+HOW+IWD2je? Megvenném, korrekt áron. Vagy tudtok boltot ahol esetleg még fellelhető? (külföldet kivéve) -
jocika #617 Az egészet sikerült? És honnan? -
#616 már megvan.. -
#615 nem tudjátok hogy a játék soundtrackjét honnan tölthetném le? azon belül is nekem az eastheaven című muzsika kéne:) -
tomcsa4 #614 Ez sajnos nálam sem működött. Öcsémmel szerettem volna menni koopban, de nem jött össze. Valaki tipp? -
Rapmotel #613 Kiráááály, felraktam egy patchet és végre nem fagy le :) Nem hibamentes, de megfelel. Még azt szeretném kérdezni, hogy neten hogyan tudunk hálózatban játszani ID2-vel? Amikor itt volt haverom gépe és helyi hálózatot hoztunk létre, működött, de neten nem tudom hogy kell. Tc/ip game, és oda beirom elvileg haverom ip-jét, és mennie kéne, de nem törtlnik semmi :( Hamachival is kipróbáltuk, láttuk egymás játékát, de nem csatlakozott, azt irta ki: "nem csatlakoztál a játékhoz".
Valaki tud segiteni? :) -
Rapmotel #612 Semmi változás, Appearance-nél lefagy, és kilép a winbe.
Help meeee please -
Rapmotel #611 Köszi a tanácsot, holnap mindent kipróbálok -
#610 na... talán Translucent Spell Effects okozza gondot, de nem vagyok így hirtelen biztos benne. mindenesetre grafikát próbáld meg minimumra lehúzni, aztán hátha, lehet tesztelgetni.
valamint próbáld meg levenni 16 bit-re a színmélységet, és Software BTL-t bekapcsolni. sajnos nem emlékszem már miket állítottam annak idején be amitől normálisan ment laptopomon IWD 2, próbálgasd, valamitől nálam is elmúlt a lefagyás. -
Rapmotel #609 Basszus télleg :) Kétszer másoltam ki ugyan azt. Javitom.
És nem raktam be régi mentéseket, teljesen originál karaktert akarok létrehozni.
graphics -
tomcsa4 #608 Hát egy driver frissítést jobban el tudnék képzelni. VGA-nak, illetve a rendszernek (DirectX). 2.01-es peccs is mehet rá. Na és akkor elérkeztünk egy érdekességhez. Lehet az előző mentésed egy régebbi peccsnél készült és most meg újítottad.
Ki kellene azt próbálni, hogy egy új csapatot indítasz és megnézed ott fagy-e. -
tomcsa4 #607 Pont a lényeg maradt le, a grafikai menü. Az elsőn a három csúszkát állítsd be úgy ,amilyen géped van. Ha magasabb az órajele, mint 1GHz, akkor told fel maxra!
A grafikai menünél: felbontás szabványos legyen (800x600), 32 bites színmélység. -
Rapmotel #606 Oké, ime a printek:
elso
masodik
harmadik -
#605 grafikai beállításokon kell vmit piszkálni, talán 3D gyorsítást v. ilyesmit kikapcsolni. ha dobsz ide egy screenshotot setup-ról meg tudom mondani pontosan mit és hol, perpill nincs fent IWD2 és fejből nem tudom, de nekem is volt ilyen gondom laptopon.
amugy az a 20-as alkímiás lötty csak HP növeléshez kellett Wizardoknál (azon belül is asszem Transmuter-nél), valamint más kariknál keverhettél talán +5% Fire Resist-es cuccot vele, szóval nem volt nagy csoda -
Rapmotel #604 A felbontáson nem is állitottam. Frissen felrakva nem indul. Majd megpróbálom álállitani. Igazából csak kiir egy hibát és kilép. Újraraktam vagy 3x az oprendszert is, meg a játékot is, de nem megy :( Tudod, amikor abban a körben kirakja a karaktert hogy szerkeszd a bőrét, meg ruháját. Akkor csinálja ezt.
Régebben is megvolt, könyvtárból ki lehetett kölcsönözni, akkor még régi, gyengébb gépem volt, és asztali, most laptop van, de simán ment rajta. Kb addig jutottam amig valami 20-as alkimia kellett valami lötty konyvasztásához, és csak harcosaim voltak :) Meg vari, és mágus, de egyiknek sem volt alkimiája :( Igy ott abbahagytam, felidegesitett mert sokáig tartott elvinni odáig. Ennek olyan 3 éve, de most ismét kedvet kptam hozzá. És nem megy :( -
tomcsa4 #603 Húha, ezen még agyalok, elsőnek azt tudom mondani, hogy csak a hivatalos felbontásokban told. Tehát 640x480, illetve 800x600. -
Rapmotel #602 Sziasztok!
Ez nem pont ide fog kapcsolódni, inkább ID 2 probléma, de ott 1 éve nem szóltak hozzá, igy megpróbálom itt :) Szóval megvettem azt a packot, a sima ID, egy kieg, és az ID 2. A problémám az, hogy a 2-ben, ha karaktert hozok létre, a ruha kiválasztásakor lefagy. Ha már kész csapatot inditok, akkor ha belépek a karakterlapra, akkor fagy le. És nem értem mi lehet a probléma. Egy haverom szintén megvette, az ő laptopján is lefagy. Viszont a szolgálati laptopján(ami sokkal gyengébb konfiguráció), simán fut.
Van valami ötletetek mi lehet a gond? -
tomcsa4 #601 Ja és még annyit akartam, hogy vagy az erdőjáróval vagy a harcossal nyiss (azaz húzz), mivel itt nincs aggro. -
tomcsa4 #600 Én normalon toltam a következőkkel: Harcos, Tolvaj, Erdőjáró, Mágus, Druida és Pap. Egyik sem volt multiklassz. A játék 40%-át úgy teljesítettem, hogy csak az Erdőjáróm harcolt íjjal (kivéve bossok). Használd az időmegállítást. A mágus level 5-ig béna, onantól viszont best, druida detto, pap szintén. Tolvaj erős, utána játék végéig szat sem ér és utána kiegben megint erős (ez az én tapasztalatom). Erdőjáró visznt durvább sebző, mnt a harcos, még egykezes+pajzzsal is. -
#599 tudna. sőt, fejből tudnék HoF kompatibilis csapatot is mondani. csak sajnos egyik rossz szokásom hogy nem segítek buta és inkompetens embereken. és bizony butaságod egyértelmű, az pedig hogy az IWD normál módban még a legnehezebb nehézségi szinten is pofátlanul könnyű, a te csapatod pedig sorra hullik csak az inkompetenciádat bizonyítja.
további szép napot. -
#598 Na akkor most egy iszonyat láma post következik . Hogy a francba van az , hogy én ennyire béna vagyok ezzel a játékkal? :D Még csak az épphogy elindultam kalandozni egy Tolvaj,Harcos,Erdőjáró,Mágus,Pap,Paplovag csapattal, és akárhogy is, de folyton meghalok az egész csapattal :D Amit észrevettem , hogy a távolsági harcos erdőjáró, nagyon erős, de a többi hullik mint a légy. Esetleg vki tudna adni tippeket a játékhoz, amit mindenképpen figyelembe kell vegyek, hogy ne legyen mindig halál a dologból? Pl mien csapatot érdemes összerakni ... előre is kösz :) -
#597 Egyetértek, Calver te egy seggfej vagy. -
#596 Figyelj ide! Nem jószántamból irtam be a címem ugyanis nem azért kell, hogy játszak, hanem a munkámhoz. Hangsúlyozom kizárólag a munkámhoz kellene, ezért mertem ilyen eszközhöz folyamodni. Bocs, hogy ilyen mocskosul pofátlan voltam és mertem arra gondolni, hogy valaki talán segit. Tudod az ilyen tuskó emberek miatt tart ez az ország ott ahol éppen tart.
-
#595 nem gondolod hogy kicsit pofátlanság fórumban e-mail címet megadni h "ide küldjétek vazze!"? segítek: de, az. ha fórumban kérdezel, ott is fogsz választ kapni - és nem fog senki e-mailt küldeni, ebben biztos lehetsz -, és ha valakit akinek megvan, azt ejjdekedvesen megkéred, még a végén el is fogja esetleg küldeni neked. -
#594 Hello Calver! látom ide is irogatsz! Ctrl+v igaz?
Egyáltalán nem vicceltem, ugyanis létezik PDF formátumban is az eredeti kézikönyv magyar változata. Bízom abban, hogy van néhány ember, aki - úgy látszik veled ellentétben - tud segíteni. -
#593 vicces gyerek vagy h azt hiszed bárki el fogja neked küldeni e-mailben -
#592 sziasztok!
szükségem lenne Icewind Dale "kézikönyvekre" PDF formátumban. Aki tud, kérem, segítsen. Az alábbi címen lehet elérni: [email protected]
Előre is köszönöm!
-
#591 rajtam kívül észrevette vki ebben a gémben a nehezségbeállításokkal elérhető csodákat? felnyomod maxra, 200%-os xp, persze harc is nehezebb, de ha felnyomod mielőtt egy küldiért felveszed xp jutalmat, na lehet tippelni dupla xp, aztán visszaállítja az ember normálra szépen, majd küldetés befejezése előtt megint fel maxra, aranyos. letekerése esetlen pedig automatikusan tanulod a varikat mágussal, megint hasznos ha 20 tekercset akarsz szép sorban bememorizálni - persze utána megint vissza normál állapotra, mert így meg csökkenti az xp mennyiségét. -
#590 miéer van az ,hogy a 2.küldihez sehonnan sem tudok cloudkill tekercset venni???
nem akarom a dalekeepert használni,de ez igy már frusztrálo kezd lenni...a fö gáz az,hogy korábban végigvittem ilyen gondom nem volt.
Emellett feltettem a HOW,ill a free kieget,és örömmel vettem a:
tasakokat,zacskókat,és a korrekt szkript beéélitási lehetőségeket. -
Dakkon #589 Szaisztok!
Valaki kérem segítsen a HoW: Lure of the Trialmaster -ben.
Kifosztottam a kriptát, amit helm szimbólumával lehet megnyitni, bekapcsoltam mindd a 4 toronyban a kapcsolót, és nem tudom h most mit kelene csinálnom.
Ad egy versikét a szellem ami elméletileg segít, de nem igazán.
Léci, aki tud segítsen!!!
Köszi!