Need4Speed 5 PU
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lenne egy problémám😞(
felrakom a játékok bemásolom a cracket és nem fut a program
intro után még láto ma betöltési képet és aztán kilép a windows ba😞(
ja és xp-m van
lécci segitsetek mer fontos lenne
felrakom a játékok bemásolom a cracket és nem fut a program
intro után még láto ma betöltési képet és aztán kilép a windows ba😞(
ja és xp-m van
lécci segitsetek mer fontos lenne
!Forza Ferrari!
NFS 5 & Win2k
Nem valosiznu, hogy a csomagba levo osszes dllre szukseg van, aki gondolja nekiallhat valogatni 😊
Nem valosiznu, hogy a csomagba levo osszes dllre szukseg van, aki gondolja nekiallhat valogatni 😊
És pontosan melyik dll-eket?
Sot egyszerubb megoldas is van: installalt Dx8.1-mellet vigan lehet akar Dx7essel is NFS-ezni Win2k-alatt 😊
Csak nehany dx7es dll-t be kell masolni az nfs fokonyvtaraba (ahol az exe van) es mivel indulaskor minden program a sajat rootjaba nezkorul dll-ek utan, hat ezeket fogja hasznalni es nem a system32-ben levoket...
Csak nehany dx7es dll-t be kell masolni az nfs fokonyvtaraba (ahol az exe van) es mivel indulaskor minden program a sajat rootjaba nezkorul dll-ek utan, hat ezeket fogja hasznalni es nem a system32-ben levoket...
Na megoldodott a problema 😊
A helyzet: Win2k+GF2+DirectX8.1 = kaput.
Vissza kellett tenni egy regebbi dxet (8) es ezzel mar siman megy.
A helyzet: Win2k+GF2+DirectX8.1 = kaput.
Vissza kellett tenni egy regebbi dxet (8) es ezzel mar siman megy.
És emellett még a játék is nagyon szépen fut! 😊
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Sztem meg a win2k a probléma okozója.Nekem is Gf2 van,csak épp w98 mellett,és nagyon megértik egymást.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
W2k-val egy gf2n probalom feleleszteni a gamet, ez sikerult is csakhogy mind a menuben mind jatek alatt allandoan vibralank, atlatszoak a texturak.
Feltettem 3.5-os patchet, valamint a legujabb detonator van fent de igy se jo.
Van valami otletetk?
Feltettem 3.5-os patchet, valamint a legujabb detonator van fent de igy se jo.
Van valami otletetk?
Nekem winxp alatt is tökéletesen fut
Ha már a Cote D Azur rekordoknál tartunk:
911 Gt1-gyel én 2:23:65-t repesztettem. De érzem ez még közel sem a végsõ rekord.
911 Gt1-gyel én 2:23:65-t repesztettem. De érzem ez még közel sem a végsõ rekord.
Ja ok. Nem néztem a jelet csak olvastam. Használd inkább ezt :-)
Höh ott a vigyor a végén!

Próbálj meg föltelepíteni/újratelepíteni egy frissebb videokártyadrivert, vagy rakd föl újra a DX8.1-et.
Nekem nem indul el a need for speed 5 ezt a hibát irja ki játék betöltéskor:
szerintetek mi lehet?
szerintetek mi lehet?
Cote D Azurral majd en is megprobalkozok.
Csocso: Nem kell meg1x letoltenem mert sikerult visszahoznom az adatokat. Easy Recovery Rulez!
Bilux: Lister Storm az nfs5-ben? Ez elegge erdekes.
Bilux: Lister Storm az nfs5-ben? Ez elegge erdekes.
1:38:10 megdöntve listerstorm.. 

le kelltöltenem még1x mert kiírtam újrairhatóra de nem tudja olvasni. nrg-t meg letöröltem. töltöm akkor még 1x. THNX elõre is.
IGEN! KÖSZI!
AKKOR PASSZ.
Ez a hülye fos még mindig nem megy! 😞
OK. JÓ JÁTÉKOT.
Köszi,már próbálom is. 😊
cdrwint nem írom le mert gondolom easyvel sikerülni fog.
easyvel tudom csak. meg cdrwinnel. easy: datacdnél ráhúzod a fájlokat mintha írnád majd file create cd image from hard disk (vagy valami ilyesmi). nagyon ügyelj arra, hogy a kiterjesztést állítsd át isora mert alapból cifre rakja és azt nem fogod tudni bemountolni virtual daemon toolssal.
És ezekkel hogy an lehet winyoról?
nero, easy cd creator, winoncd, cdrwin
Hogyan,és mivel lehet Image fájlt csinálni?Mert nekem az NFS 4 cd teleójes tartalma a gépen van,és abból szeretnék image fájlt csinálni,mert jelenleg nincs egy db cd-m se. 😊
köszi az eddigi segítséget,de még mindig nem megy. 😞
köszi az eddigi segítséget,de még mindig nem megy. 😞
98 alatt szerintem mûködne
nem biztos. ezt még valaki írta ide a fórumba (nem tom melyik topicba) és neki mûködött. ha így sem müxik akkor nálad nem tom mi lehet a hiba. én mindig felteszek a 2k mellé egy 98-t is, ohgy normálisan tudja játszani. szvsz te is tedd ezt.
Már visszmentem
CSOCSO! Gyere vissza! Újra kellett indítanom a gépet csak véletlen rákattintottam az újra indításra mielõtt írtam neked. Légyszi gyere vissza!
az a need for speed 4 európai verziója. ugyanaz mint a high stakes csak más a neve
gimme.dll asszem
Csocso: Milyen netkapcsolatod van?
végre kiderült, hogy miért tettek ki. azóta müxik rendesen. köszi az nfs5 isot. jön lefele. este 8 körül le is ér.
le kell törölni a gimex.dll (vagy valami hasonló) és akkor mûködni fog. egyébként felzabálja az összes memóriát.
tudom kitettek mert kevés slotod volt!! csal a hungary no ip-t indítsd el!! nézd meg a beállításokat és a shared fülmél nyiss 3 slotot!!! vagy ahány hub van annyiszor 3 slot.. de inkább csak egyet nyiss meg ha töltesz rólam ugyis csak azt töltheted!! mert nem kéne 4 napig szorakozni... szal tedd meg azt...éppen cd-ket irok hogy legyen hely az img nek ..1-2 ora és töltheted
Csocso: Úgy néz ki ma nem tudom leszedni az nfst mert Your ip is banned a hungary2-nél csak nem tudom,hogy miért
astalavista.box.sk: keress rá