Need4Speed 5 PU

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Akko' lássam!!!

DJ Skyline
oké...majd csinálok még ma...

Jagi
Én majd holnap csinálok, ha tudok!

Jagi
LOOL! : DDDD

DJ Skyline

Jagi
Hmmm.... <állvakar, elismerõen bólogat>

DJ Skyline
íme a mostani autó gyûjtemény:

ennyi..a többi meg mind az alap kocsi...

Jagi
hazamegyek kipróbálom

DJ Skyline
959 is jó...

Jagi
én csak a gt2 + 3-at szettem le!

Jagi

Meg ezt!

DJ Skyline
tudom ezek a letakart kocsik...megvan mind a 4 db!

DJ Skyline
tudom mit jelent...😄D
mindjárt keresek valamit...vagy csinálok a kocsi gyûjteményemrõl!😄

Jagi
Nézd mit találtam: http://www.bestdownload.com/view.php?detail=963 itt!

Ték piccsör= Take Picture= rakjál be képet!

DJ Skyline
váccc?'

DJ Skyline
nem fagyott ki normandia...huááá'...!😄

Jagi
Ték piccsör!

DJ Skyline
áhá...

Jagi
Van! csak olvasott eddig!

DJ Skyline
van itt valaki?😄

Talán a win.com-ot :-)
Ilyenrõl még nem hallottam, nem lehet, hogy egyszerû crackelésrõl van szó? Akkor viszont nem kitörölni kell a porsche.exe-t, hanem felülírni a crack könyvtárban találhatóval.

Twinseen
Sziasztok nekem van 1 problémám nem indul el de mondták hogy egy file ki kell törölni.MELYIKET?

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Rylander
hi.. patchat honan lehet szedni?

[email protected] itt megtaláltok..

Stranger
Hu de sokáig tart az a telepítés

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Senki többet harmadszor?

Senki?????????

de mikor rákattintok az okra akkor magától kilép és ennyi nem csinál semmit

CaviaR
Engedd meg neki h letöltse. 5 mB nem nagy ügy gondolom...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

multiban nem tudok játszani
Ezt irja ki:A new version of the game is a vailable. Would you like to download it now? (5200.2K😎
Szóval ha tudtok akkor segitsetek

Elõre is kösz

multiban nem tudok játszani
Ezt irja ki:A new version of the game is a vailable. Would you like to download it now? (5200.2K😎
Szóval ha tudtok akkor segitsetek

Elõre is kösz

Danny
Naon szép! Neked is Boldog Karácsonyt! 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

seAke

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Danny
Nem nagyon kafa XP-ben a játék. Eleve akad, ami helybõl fura mert a régi gépemen nem akadt. Plusz néha fogja magát és kivág desktopra és lekapcsolja a játékot. Ötlet?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Fefe
Mingyá megnézem,most telepítem

Danny
Ezt írja ki:

"The auto patch file has become corrupted. Please re-install the game into an empty directory if you want to play internet multiplayer."

Aztán egy OK gomb, és alatta meg ez:

"If this is the first time you are racing online, please register now. If you have already registered for online racing, please sign on."

Danny
De ha a játékban a multiplayer/internetre kattintok, akkor valami patchrõl karattyol meg hogy... pill mindjárt leírom pontosan hogy mit akar.

Fefe
Ahogy most itt körbenéztem úgy tudom,hogy nem kell semmi patch hozzá

Danny
Jaja! Hozzáértõt akarunk 😊, és a legjonn NFS-el játszani multiban 😊)). Már alig várom!

Stranger
Én is itt vagyok és neten akarok jáccani! Úgyhogy valaki hozzáértõ megmondhatná hogyan is kell multiba nyomni.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Danny
Na az szuper lenne 😊. És kell letöltenem valami patch-et hozzá?

Fefe
Ünnepek után elõtúrom és akkor nyomhatunk majd csa ahoz többen kellenénk

Danny
Hi! Játszik még valaki ezzel neten? Nekem annó 2000-ben nem volt még netem, de nagy rajongója voltam ennek a játéknak és szívesen kipróbálnám most neten. Gondolom már nincs ilyen de ha valaki tud ilyenrõl akkor segítsen nekem. Köszi! És Boldog karácsonyt! 😊

Senki többet harmadszor?

Izé: Honnan tudom..

Honna tudom leszedni a 3.5-ös patchet?Kösz.

oneal1
és honan tudom leszedni a gt3 cup versionos kicsit??

!Forza Ferrari!

oneal1
kössz

!Forza Ferrari!

ibronk
A gimme.dll-t töröld le az nfs könyvtárából.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

oneal1
valaki pleasee!!

!Forza Ferrari!