Need4Speed 5 PU

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi,de nem találtam cracket.lehet hogy én vagyok béna de itt nem volt egy sem.
Igen van XP is de sem XP alatt nem megy sem 987 SE alatt.
töltsél le egy másik cracket és próbáld meg avval (www.gamecopyworld.com)
CSOCSO
mindenhol én vagyok CSOCSO ha nem énn lennék azt üzzétek le a netrõl!!köszike!😊
CSOCSO
igen
Crokin
WinXP alatt vannak vele gondok, már ha az van neked.

Repatarurgyán

Hello!
Szerintetek miért nem megy nálam az NFS 4?
Fel van crackelve,és kéri a cd-t,pedig 10 percel elötte unokatesómnál simán ment.
köszi!
Csocso: Fennt vagy a Direct Connect hungary2.dns2go.com címén Csocso névvel?
már a fele lent van, de remélem, hogy visszajön még a csákó. megtaláltam másnál is, de most kezdjem elölrõl? lehet, hogy az lesz a vége.
CSOCSO
hol tartottál?
CSOCSO
nemtok segíteni sajna
Na kilépett akitõl töltöttem. Nfs5 iso kerestetik ismét
jelent meg hozzá hivatalos patch egyébként?
ok. átlapoztam a topikot és találtam serialt. majd ha lejött kiderül, hogy mûködnek is-e.
Csocso. Megtaláltam DC-n. egy kódot tudsz adni hozzá?
Esetleg DirectConnecten keresztül a koli2.dns2go.com szereveren?
Igaz nekem csak rip van meg. Akkor még csak 128 KBit/s netem volt és nem tudtam letölteni ISOkat. Most 1MBit/s (külföldrõl maradt a 128k) de Szeptembertõl 2MBit/s (külföldrõl is). ÚGYHOGY NFS5 ISO MÉG MINDIG KERESTETIK. CSOCSO NEM TUDNÁD FELTÖLTENI VALAHOVA?
kösz. egy csomó már meg van belõlük. nfs5 rulez 4ever!
CSOCSO
sirály...
http://www.nd4spdworld.com/
http://site.nfscars.com/

pályák és autok az nfs5 höz is...
jo töltögetést..
ok. kérdés lényegtelen. sikerült megcsinálnom. CloneCD Rulez! Beolvasta. Mount image és müxik.
Mind1. Tudsz valamelyikhez linket?
CSOCSO
khm.. az iso a full a rip a szar...
Nem tudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni? Megvan csak annyira karcos a cd, hogy nem tudják olvasni a meghajtók. SZÓVAL VALAKI LÉGYSZI EGY LINKET A FULL (NEM KELL ISO) JÁTÉKHOZ. ELÕRE IS KÖSZI!
Mighty_
Nem tudom, de nekem a kepekrol a "pixeles" jutott eloszor eszembe...
Vagy ez a konzolok sajatja? Nem hiszem, mert lattam a GT3-at.

Egyetertek!

I.C.ram
Hitler koynveket egetett egessunk mi konzolokat 😊) (nem mintha hasonlitani akarnek ra 😊)
Hitm@n
Tényleg csak Ps2-re akarják kiadni?!
Pedig a képek alapján igazán kiadhatnák Pc-re is.Ezt arra értem,hogy egy mai gépen szerintem simán futnia kellene.Persze ez nem biztos.De a játék grafikája olyan minőségűnek tűnik a képeken, mint a Porschénak.
Remélem ez nem egy újabb marketinges fogás,hogy "Ps2-n úgyis jobban kaszál",mert akkor elég nagy konkurenciára számíthat a konzolon.
Pc-n viszont még mindig az Nfs sorozat az etalon!Ááá,nem értem az egész szarságot...
Bízom benne,hogy jön majd egy hír,hogy az Nfs6-t kiadják/kiadták Pc-re.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Köszi az infókat!!
Láttam egy ruszki oldalon hogy NFS6:High Stakes2,meg képeket és erre felkaptam a fejem,de elolvasni nem tudtam, mivel oroszul volt írva.
mégegyszer köszi!!

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Mighty_
Ugy tudom, csak PS2-re csinaljak...😞

EMBEREK!
Ki tud valamit, a NFS6: High Stakes2-ről??????????

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

mi van akkor ha a progi rosz nem a board?
ááá ne hidd. Egyszerüen az S3 nem foglalkozik a kártyával nem hoznak ki hozzá ujabb drivert . kb. a 4. driverrel tudtam elérni azt hogy játszhato szinten legyen a game
Talán tulságosan húzod a boardod😊)
az a probláma amit irtam 😊 a másik meg hogy a savage 2000 javitása a savage 4 nek de még mindig bugos ugyhogy nemtom hogy nem lehet bugos a savage 4 el
Amse
Kkovajano:Az egyik ismerosomnek is az van es a kerek kilatszok az auto karosszeriaja mugul.
De ismerek egy gyereket akinek Matrox G 400 a van es sokkal szarabbul megy neki a game rondabb ,eg lassab pedig nekem 466-os a proci neki meg 700-as.
Szal nem tom mi a problema.
Csa:

Amse nekem savage2000 van de még mindig bugos . bár már nem vészes de az auto árnyékolása szemcsésen látszodik és a menü néha idegesitöen villodzik
Mindkettõ jó hely a letölthetõ kocsikat keresgélõk számára...

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Amse
Nem tom mi a bajotok a savage4-el nekem gyari driverrel kifogastalanul fut.(32mb-os)
Ha valaki tud letoltheto kocsikat a gyari 3-mon kivul az szoljon.
Csa: