902
Miert nem folytathatják a DragonBall-t onnan ahonnan befejezték
-
_Vegeta_ #342 Hehe, gondoltam.. Hasznald a fejed es keress ;) -
#341 de konkrét címre gondoltam -
_Vegeta_ #340 Internetrol. Aztan csinalj hozza subot. -
_Vegeta_ #339 Vmi nagyon idiota csinalhatta ezt. -
#338 Valaki nemtudja hogy honnét lehet letölteni a dbZ 263.részét magyar felirattal? -
#337 Áááááá ezen behaltam:
Freeza fagyis pártedliben bazzeg :D -
#336 csakazért se fogom megnézni :))) -
_Vegeta_ #335 No comment.. Hulye vagy! :P
Nezzel meg egy Berserket vagy Hellsinget, azon rohogcseljel. -
#334 Nem mondtam, hogy mindet kiadták:)
Azt mondtad nincs szinkronos dvd-rip, én mondtam van:))) -
#333 igen, és mennyit adtak ki kazin, 12 részt? :) -
#332 ebben igazad van, tényleg nem sokat láttam még, de ha rajtam múlik nem is fogok :) dragon ball-on kívül minden máson csak nevetni tudok :))) -
#331 Van magyar szinkronos dvd-rip is, mert kiadták azokat amiket kazin is. -
_Vegeta_ #330 Hmm, ugylatom te se lattal még egyéb animet. -
#329 jah amúgy letöltöttem 2 ogm részt ..... hááát, szerintem semmivel nem jobbak mint az AHQ (értem ezalatt a kép és hangminőséget), ellenben most se volt könnyű feladat lejátszásra bírni őket :) -
#328 Ízlések és pofonok ..... Nekem a japán szinkronos úgy ahogy van nem jött be, idegesítő egér cincágás szerű szinkron az összes szereplőnél, továbbá egy szót nem lehet érteni abból amit mondanak, ellenben az angol verzióban kiváló szinkronhangok (egytől egyig, mindenkié nagyon el lett találva) a zenéjét imádom, jobbat el se tudnék képzelni a DBZ-hez ....a magyar pedig: szintén jó szinkron, a zenéjére már nem emléxem, de képminőség szar, mer szinkronos dvd-rip nincs csak fos tv-rip.... szal nállam az angol szinkronos viszi a pálmát :) -
_Vegeta_ #327 Talan aze mer az angol az egy osszevissza vagott szar!
A zene talan még jo, de akkorse dragonballos.
A szinkron még elmegy de akkor mar inkabb magyar szinkronosat nezem. :) -
#326 Huu baz nekem megvolt aszem 25 Cd-en az egesz sorozat egyszer es nem masoltam fel... pedig most megneznem oket :) -
kelkaposzta #325 Azé japán szinkronos, me nekem az jobban tetszik. Bár az angol se rosz, de japánba Goten hangja nagyon el van találva. -
#324 Mellesleg láttál már japán szinkronos részt ???? szerintem nem ... különben nem kérdeznél ilyet. -
#323 Minek neked japán szinronos dvd-rip, mikor kijött angol szinkronnal is dvd-re!? ..... -
_Vegeta_ #322 hat talan a legjobb ahonnan tudsz rendelni aza animestars.animehq.hu. De szvsz inkabb toltsd le az AHQ-s es anime-xtreme-s reszeket. -
kelkaposzta #321 ööö vki nem tudja h hol lehet megrendelni a db/z/gt részeket japán szinkronnal és magyar+angol felirattal dvd rip minőségben? Lehet hülye kérdés, de gyorsabb mint az összes magyar db oldalt végignézni. Ja meg van köztetek Pécsi? :) :) -
_Vegeta_ #320 Jaaa, az mas gond. Ogg kodek kell hozza. ;)
Hidd L fasza az az ogm. :)
AHQ most hozza ki japan vagatlan reszeket. Annak viszont igazan zsir a minosege. -
#319 Régen nekem is volt pár részem ogm-ben, a minősége még jó is lett volna de az istennek se találtam neki megfelelő codec-et (mivel akadozott a kép)
-
_Vegeta_ #318 Figyu man, te mirol beszelsz ?
Ismerem a regi AHQ es ShareReactor-os reszeket, meg még sok mast azok mar nemjok.
Anime-xtreme a kira dual audioval. Amugy meg ogm sokkal jobb. :P
Nekem ugyvan meg h az uj AHQ reszek 67ig aztan onnan anime-xtreme koll. + gt es db is csak anime-xtreme.
Azok normalisan megcsinaljak az intro meg outrot is... -
#317 Vegeta: azon az oldalon csak ilyen fos ogm formátumu részek vannak .... én inkább a DC++-on fellelhető rengeteg DB HUB egyikét ajánlom, és azokon is mindíg az AHQ és ShareReactor-os DVD-ripeket keressétek azok a legjobbak! Nekem is ilyenbe van meg a teljes DBZ sorozat -
_Vegeta_ #316 Idegbajt kapok az ilyen lamaktol...
Ott (#313) leirtam most jott ki torrentre a dvdripes cumo, errol ennyit!
Masodszor kurvara nem mese, nézz utanna, sok sikert! -
#315 Az volt az uccsó rész a Z-ből. Hülyén ért véget, de a GT-be folytatódik -
zolixx #314 eddig nem néztem ezt a témát de én egy nagy rajongo vagyok még a régen gyüjthetö ká
rtyákbol is van még kb 70-80 db és segicsen valaki beszerezni a még nem látott részeket. addig láttam hogy be állt bobo gokuék hoz és elkezdödött a torna ahol a néger kis gyerekkel elszl goku (németek eddig adták). szeretném tovább látni mert nekem nagyon tetszik ez a mese. -
_Vegeta_ #313 Emberek! (foleg Ftrunks) ;)
Az Anime-Xtreme kihozta Full DBZ-t és Full DBGT-t torrentre!
Kerek mindenkit h Seedelje ahogy tudja!
Ja es ha vkinek gyors netje van, es fel is tudna tolteni vhova ideiglenesen, az lenne a legjobb. :)
(Szegeny póór Chellos nem birja a torrentet.) =) -
_Vegeta_ #312 Gohan a Buu-s reszek alatt felvette a Mystic szintet es ezzel nagyobb erore tett szert mint ssj vel, innentol kedve feleslegesse valt szamara az ssj. -
#311 Sztem azért mert gohan inkább ilyen civilnek érezte magát (volt rendes állása, és már nem is edzett) sztem ezért -
#310 jaj amikor az orias szorny ellen kuzdottek es songoku a legvegen azzal a dragonfist-el olte meg...
De akkorsemertem......songohan(nagykoru) (ez a resz most volt a GT ben[baby resz]) amikor goten ellen harcol akkor sem valtozott at pedig goten ssj volt)..es tenyleg a GTben mar sosem valtozik at...ittvannak a nagy dragonballszakertok gondoltam hatha tudjatok erre a valaszt mert erdekelne -
#309 a 8as ban sztem ssj volt mint mindenki és nem szarozott
a 10esben télleg tökölt -
_Vegeta_ #308 A Brolly-s az 8as es 10es. -
#307 legendary hero...
az melyik?
hanyas mozi? -
#306 most nemreg atnyalaztam magam az osszes dbmovien meg a reszeken....egy szabad esos napomvolt gondoltam kihasznalom..szal lenne egy kerdesem a songohan miert nem szeret atvaltozni ssjbe?...annal a legendary hero-s movie nal se valtozott at pedig rajtakivul mar mindenki ssj volt -
_Vegeta_ #305 Direct Connenct
Bit Torrent
Itt pedig az osszes resz megtalalhato ugy ahogy akarod. XDDDDDD -
#304 DBZ részek 100-240 igItt letölthetőek! -
_Vegeta_ #303 Kurva Trunks kineveti az apjat. Hogy kepzel ezt ?