DragonBall
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek a DBZ részek milyen szinkronnal vannak ott?
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
én épp belógtam a pelenkázóból és innen netkalózkodok és azt akarom tudni hogy a Z részekbõl a 16 ostól magyarul hol vannak? 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
150 rész alatt azt vitatták,hogyan fognak elbánni egymással, utána behúztak egyet egyet, és most a végsõ csapásra készülnek 300 rézen keresztül😄
๏̯͡๏﴿
Figy az RTL2 normal dragonballt abba hagyta de szombaton
4resz Dragonball Z!Majin Vegita vs. Goku es buu ki kelese.
(Akinek ez tul magas dermeszto utan cell utan amikor mar
150resz elment kb.)😄
(Igaz mar 2003van de en meg csak 10eves vagyok!!!!)
4resz Dragonball Z!Majin Vegita vs. Goku es buu ki kelese.
(Akinek ez tul magas dermeszto utan cell utan amikor mar
150resz elment kb.)😄
(Igaz mar 2003van de en meg csak 10eves vagyok!!!!)
Ezt haverom (a tóni!) költötte:
Dragonbóóól kecskee,
győzni fog a macska,
Dragonbóól kecskeee,
és a gonosz eelrohad!
Apja is nagy hős volt,
vizidisznó ki bátor s nagy...
Dragonbóóól kecskee,
győzni fog a macska,
Dragonbóól kecskeee,
és a gonosz eelrohad!
Apja is nagy hős volt,
vizidisznó ki bátor s nagy...
Tök jó az intro!!!
Hello mindenkinek!
Gondolom mindenki tudja, de azért leírom. Ma (2001. augusztus 27. hétfõ) este 19.30-tól kezdik el adni a Dragon Ball Z-t az RTL II-n. Az RTL II-sök elég sokat reklámozták, úgyhogy nehéz volt nem észrevenni. Nemtudom honnan vették meg, mert az "egyenesen Japánból" valószínûleg csak reklámszöveg, de ki tudja. Jó lenne egy vágatlan verziót látni... Egyébként azt írják hogy 291 részes.
Gondolom mindenki tudja, de azért leírom. Ma (2001. augusztus 27. hétfõ) este 19.30-tól kezdik el adni a Dragon Ball Z-t az RTL II-n. Az RTL II-sök elég sokat reklámozták, úgyhogy nehéz volt nem észrevenni. Nemtudom honnan vették meg, mert az "egyenesen Japánból" valószínûleg csak reklámszöveg, de ki tudja. Jó lenne egy vágatlan verziót látni... Egyébként azt írják hogy 291 részes.
Az az, új lett a Sárkány Fészek. Én harcolni vágyó embereket keresek oda!!!!
Vagy hogy egy klánt alapítsunk!
Az az, új lett a Sárkány Fészek. Én harcolni vágyó embereket keresek oda!!!!
valami Sárkányfészek 2-ben van,de az az új vagy az megint más?
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Van valakinek embere az új Sárkány fészek 2-ben?
15:40-kor minden hétköznap,bár elég szar a Songoku hangja.A holnapit érdemes lesz megnézni asszem most csap össze Szívtelen sátánnal.De én nem nagyon bírom ezeket a részeket mert itt még kicsi a Songoku.
Megnézek egyet kiváncsiságból.
Mikor megy?
Mikor megy?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Nem,annyira nem jó az angolom,hogy megérné.Úgyis megy a síma Dragon Ball az rtl 2-õn.
Az már régen van,de csak annak aki elõfizet az amerkikai 24 órás adásra.
Mi a faszér kellett beszüntetni??
A németeknél persze megy,holott pont a németeknél vannak a nagy cenzúrák. Itt van pl. a Carmageddon esete:a friccek úgy adták ki hogy emberek helyett robotok meg ufók vannak.
Nincs mindenkinek kétezervalahányszáz forintja a kazettára.
Aki meg utálja és nem állja meg szó nélkül,hogy beírjon ide,annak csinálok egy vudu babát, letépem a fejét kétszer megforgatom betonkeverõben,lehúzom a wc-n,majd kétszer kimosom,és máris szebb lesz a profilja mint annak elõtte volt!
A németeknél persze megy,holott pont a németeknél vannak a nagy cenzúrák. Itt van pl. a Carmageddon esete:a friccek úgy adták ki hogy emberek helyett robotok meg ufók vannak.
Nincs mindenkinek kétezervalahányszáz forintja a kazettára.
Aki meg utálja és nem állja meg szó nélkül,hogy beírjon ide,annak csinálok egy vudu babát, letépem a fejét kétszer megforgatom betonkeverõben,lehúzom a wc-n,majd kétszer kimosom,és máris szebb lesz a profilja mint annak elõtte volt!
Azt hiszem az iskolában csak a "!" jelet tanították ennek a gyökérnek.
Ja, meg a szexuális vonzódásást a saját neméhez, azt sikerült felfedeznie, de már a kultúra lemaradt....
ZEO: te most ellene vagy mellette tüntetsz? Vagy mind1, csak tüntetni lehessen?
Ja, meg a szexuális vonzódásást a saját neméhez, azt sikerült felfedeznie, de már a kultúra lemaradt....
ZEO: te most ellene vagy mellette tüntetsz? Vagy mind1, csak tüntetni lehessen?
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
azaz neked?😊)))))))))))))))
Aha...
Szepi: A weblap címét elfelejtetted leírni ahonnan vannak ezek a részek. Köszi.
Ja és itt van egy: http://members.tripod.com/dballtotal/moviesh.htm
Ja és itt van egy: http://members.tripod.com/dballtotal/moviesh.htm