902
Miert nem folytathatják a DragonBall-t onnan ahonnan befejezték
  • Seth
    Jót röhögtem......:)))
  • Tom3 #301
    Pont ezt akartam!!! :D
  • Adam5
    LOL kép:

:DDD
  • _Vegeta_
    Hát, sajnos nem jellemzo..
    Tudod a db egy marhara regi anime es mint ugy nem nagyon folalkoznak mar vele. Sajnos neked kell osszehalasznod a reszekek ircrol, dcrol, torretekkel, es egyeb p2pkkel..
    Ez itt a reklam helye: Az egyetlen normalis dbvel foglalkozo oldal a dragonballstars, de ott is sajnos nagyon ritka a frissites, nekem sincs idom h segitsek nekik.
  • Brutal
    Köszi!
    A sima DB részeket fel lehet lelni valahol sorba rendezve?
  • _Vegeta_
    Nemtom reg lattam belole kepeket, es azok is csak a videokbol voltak kivagva. még anno a planetnamek.com-on is voltak rola infok. A jatek nem nagyon volt elerheto már akkorsem! Uu regi szep idok, de ideg voltam mikor abbahagytak a planetnamek.com-ot :(
  • Adam5
    és milyen a garfikája a gameinek?
    az egész filmet lejácotta volna a konzolon? vagy hogy?
  • _Vegeta_
    egy konzol
  • Adam5
    playdia-az mi?
  • _Vegeta_
    mert azt nem mint filmet csinaltak, hanem 1 playdia-s jatekhoz keszult
  • Adam5
    én láttam az ovat is de miért ova?
    miért nem eggy hétköznapi mozi?
  • _Vegeta_
    Pff :D
    Ez igenyes film lett volna.
  • Seth
    Hát szerintem nem baj hogy nem csinálják meg(valahogy nemtudom elképzelni élőben), (röhejes) színészek röhejes jelmezben röhejes fizurával
  • _Vegeta_
    Mas: tudtatok h az eloszereplos filmet elvileg lemondtak ??
    reszletek itt: http://dbzsc.com/?dbzsc=live_action márha majd bejon az oldal :D
  • _Vegeta_
    Db 153 +3 movie +1 special
    dbz 291japan es angol 276 + 13movie +2special
    db gt japan64 es angol 49 +1special
    + még van 1 ova film is
  • Brutal
    Gyerekek a DB sorozatok mennyi részből állnak?
  • _Vegeta_
    Laccik nem vagy tisztaba alapveto dologokkal.
    Vegeta nem= vegita..
    Amugy nem en vagyok, a nickem 98-99-es ircezes ota _vegeta_ es most 2003-2004ben lettem v3g374, ebbol kovetkezik nem vagyok az a vegita akit te keresel. :)
  • Bucser
    Egyébként te az a vegita vagy aki az animevilagon egy crakás Dragonball topicot nyitott???? vagyis mindig írt valahova Db témájában Vegita néven???
  • _Vegeta_
    Ja, embörök! haszanljatok a bit torrentet, es seedeljetek!!! :) www.anime-xtreme.com
  • _Vegeta_
    Majd #animestars-on rakerdezek ha osszegyulunk sokan biztos kikerekededik 1 szep vita :D
  • Bucser
    Eléggé összevissza használják:)) De nem vagyok profi fordító, talán kérdezzünk meg valakit az animevilágon vagy USteamen:)
  • _Vegeta_
    Hat en ugy tudom h a sama az az idosebb, tiszteletre melto ur(pl dbden Kaioshin-sama), a san meg csak siman ur... ha rosszul tom sry
  • Bucser
    :D Most kössek???? Általában minden idősebb vagy tiszteletreméltóbb egyént legyen az nő vagy férfi san sama taggal hívnak.. csak máshogy ejtik. Szóval bárkit aki valami tiszteletreméltó dolgot tett. Nem azt jelenti a Goku san, hogy Goku úr, hanem azt, hogy Tiszteletreméltó Goku. Csak amit a japánok frappánsan egy szóval megmondanak az nálunk iszonyatos mennyiségű körbemagyarázás útján érhető el.
  • _Vegeta_
    Olyanrol nem hallottam h kiadnak dbz-t itt dvd-n, es valszeg nem is fogjak mert nincs benne uzlet. (amugy rtl mar reg eladta a jogokat masnak szal nemsok kozuk van hozza h kiadjak e vagy sem)
    Nemcsak a nemet reszeket vagjak.. Az egesz a franciakkal kezdodott, ok faszaul megvagtak a reszeket! Mi a franciaktol kaptuk a db-t ugy ahogy a lengyelek es a nemetek is! Szal mind vagott, es szar. ;)
    Nezzetek a japan reszeket.
  • _Vegeta_
    Ftrunks aze hiva a tobbieket xyz-san nak, mert Ftrunks tokkal fiatalabb nalluk, mivelhogy a jovobol jott. A japanoknal a -san -t legjobban ugy lehetne leforditani h ur. tehat ftrunks Goku-ur nak hivja Gokut. ;)
  • _Vegeta_
    Eloszor is Udv DBsek.. Egy kis offtopic: Dragonball mar elegge lejart tema, ajanlom nezzetek ujjabb animeket..offtopic end; :D
    Nem tucc veletlen vmi ftp szervert ahova felnyomjak a releaselt cumot ? IRC-n nemtok lenni ejjel nappal, torrentet meg nem birom leszedni chelloval (tod 15gb). Nekem is eleg sok AHQ illetve anime-xtreme reszem van.. 9gigas anime-xreme torrentet le tudtad szedni ? ;)
  • Adam5
    egyépkénz=egyébként
  • Adam5
    egyépkénz future trunks, piccolo, gohan, vegita (a japánom) általában mind máshogy hívták gokut
    Gohan: Papa
    Piccolo: Son Goku vagy volt hogy csak Son
    Vegita: Kakarotto
    Future Trunks: Goku-san (ő asszem mindenkit san ozott)
  • FrezeR
    nos igen a németen egészen jól megvágják, szinte a lényeg kimarad belőle, amugy nem hallottatok arról valamit hogy az rtl ki szeretné adni a le nem vetitett részeket dvd-n? az jó lenne, csak nem ugy mint régen kazettán hogy 4 részt tettek rá és kb 8 havonta adtak egy kazit...
  • Adam5
    csak eggyet, amikor goku bemutatja a sayain fokokat fat buunak és babidinek
  • FtranX
    láttatok már angol szinkronos részeket? a zene alatta nagyon állat!
  • Adam5
    multkor pl megnéztem USSJ Trunk vs Perfect Cell részeket pc-n és rá jöttem hogy mégse kezdek kinőni belőle.
    Csak a németek
  • Adam5
    Az a kifejezés hogy kezdek kinőni belőle téves.
    Inkább csak unom a németen a dragonballt.
    Unokatestvérem kérdi "magaron is láttad már meg egyépként is 1000X miért nézed még mindig?"
    Nem is tudom rá a választ csak azt mondom hogy "mert jó"
  • Adam5
    Valszeg azert van ez az érzésem mert a csak a németen nézem és ott megvágják. Asszem elő kell vennem néhány japán rész a netről.
  • FrezeR
    ha tényleg szereted akkor ebből nem lehet kinőni :P
  • Brutal
    megnéztem csak még kicsit ismeretlen nekem az oldal...
    Azt meg tudnád mondani hogy melyiket kell töltenem az alább említett részeket?
  • Adam5
    Féltem hogy egyszer bekövetkezik...
    De ahogy telik az idő egyre kevésbé érdekel a Dragonball :(((
    néha néha ha megnézek egy rész vagy mozit akkor ujra megteccik de hamar elmúlik :((
    Az a fura érzésem van hogy kezdek kinőni belőle :(
  • trunks666
    Ha ismered a Bitorrent-el való töltögetést akkor innen már szedheted is.
  • Brutal
    már csak a DBZ 16-29 részek hiányoznak...
    Valakinek ötlet?
  • Brutal
    közben megleltem:D