902
Miert nem folytathatják a DragonBall-t onnan ahonnan befejezték
  • Eye-scream
    Képzelem milyen vizsgálat lehetett...
    Még anno valamelyik újságban volt egy cikk valami magát nagyon okosnak tartó ember tollából, hogy ez a mese ilyen rossz, olyan rossz és hogy tele van agresszióval, rosszindulattal stb. Volt mellékelve egy kép Songohanról Kin'Toun-on ülve és a képaláírás a következő volt: Son-Koku a Dragonball Z főhőse.
    Szerintem itt is kb hasonló alapossággal nézték át a rajzfilmet...
  • Eye-scream
    Amúgy van egy ilyen is nemmintha sok reményt fűznék hozzá de azért hátha...
  • Instict
    jaja, teljesen egyetértek veled. nekem is pont az jutott eszembe, hogy amiket leírnak, tök mindegy mikor, melyik este vagy délután, de bekapcsolom bármelyik kereskedelmi tv-t, és 3x durvább dolgokat lehetne leírni éppen arról, ami megy. mondjuk rég nem néztem a tv-t, de nem is olyan rég délutánonként ment a Miami Vice, aminek szinte minden része a kokainról, meg a gyilkoságokról szólt, és gyakran lövöldözött a kolumbiai maffia uzival vagy más fegyverekkel, és mellé még robbangattak is. ennyi erővel alig mehetne valami a tv-ben.
  • Bucser
    Próbáltál már valami olyan programot futtatni a Windows belső codecjeit használja??? Mert azokat viszont az Ace úgy tünteti el mintha soha sem lettek volna... Csak a fájlokat tüeti el.. reg bejegyzés marad... És utána visszatelepíteni sem tudod... Egy módon lehet visszarakni... Windows reinstall.... Tapasztalatból beszélek....
  • Eye-scream
    Ezek olyan hülyék, hogy nemigaz.... Könyörgöm bekapcsolta ez a pszichológus a tévét mostanában főműsoridőben? Lőnek, ölnek ütik-verik egymást, a kibeszélő meg nemtommilyen showk-ben egymást anyázzák és ölre is mennek mindezt délután ill. kora este (a valóságsókról már nem is szólva). Tényleg valóban a Dragon Ball-t kell betiltani..Júúúúj még géppisztolysorozat is volt benne!!!! Ez annyira szánalmas, hogy már röhögnöm kell rajta...
  • Instict
    röhej
  • _Vegeta_
    Tudom h az ace lejatszik mindent, hiddel ismerem a cuccot. :P De akkoris ugy berheli szet a gepet h az nemjo, jobb az ha felteszed a codecet ami koll. Ertelmesebb is. ;)

Hat figy te dolgod, de en azthiszem akinek igazan kell vmi az megszerzi akarhogy is. enis beleoszulok, kepzeld mar 2eve toltom a dragonballokat es mostis csak kb a fele van meg, megse rinyalok... eccer meglesz ez a lenyeg. :)
  • Sadun Tryst
    de ezek sem rosszak... :)

• Sadun Tryst

ősrégi kép, de nekem anno nagyon tetszett... :)
  • phalanx
    megjegyezném, hogy kb másfél éve használom az ACE-t és eddig mindent (igen jól látod, MINDENT) lejátszott és még csak a gépemet se berhelte szét ... szóval 100%-osan meg vagyok vele elégedve ..

"Amugy szvsz akinek kell az letolti, es nem rinyal h lassu avagy nem. :) Le fog jonni az a lenyeg."

Hát azért amíg én 8 kb/s átlagsebességgel leszedem a 11 GB-i GT-t igencsak megőszülök
  • _Vegeta_
    Igyvan, mer amcsi dbz elejen vagott, freeza utantol hozzaadsz +15t es megkapod japan szamozas. :)
  • RiddleR
    Jaa, aszittem ugyanolyan számozással mennek, de most látom tényleg a rész címekből, hogy valóban 276 a last Z.
  • _Vegeta_
    Meg.
    Gt fennvan ax.
    z1-53 szedd le ahq.
    z277-291 szedd le ax. ax-en a 277=262 es 291=276.
  • RiddleR
    Neked megvannnak azok a részek amiket az előbb írtam? (Mert, hogy ezek nincsenek fenn az a-x-en. - vagy csak vak vagyok?)
  • _Vegeta_
    Mar minden kijott dvd-n, kiveve a moviekat, azokbol nem mind..még.. nemsokara jon a movie9.
    Kelkaposzta: Azert jok ezek az ogm-ek, mert 2 hangsav van benne /japan,angol/ + felirat. A felirat nem raegetve van a kepre, hanem mint egy szabvanyos srt, vagy sub csak a kepre van téve.
    Nekem osszes klienssel jon ahogy kell. Azt ertsetek meg h a bit torrent, nem allando sebesseggel jon, mindig olyan aranyban jon a cumo h hanyan vannak fenn. Amugy szvsz akinek kell az letolti, es nem rinyal h lassu avagy nem. :) Le fog jonni az a lenyeg.
    phalanx: ace-t ne hasznalj, mer szetberhalja a geped. Szedjel le minden kodeket amit kiir a lejatszod h kell. pl xvid, ogg splitter stb. Ffdshowot ajanlom, sokmindet lejatszik!
  • RiddleR
    Na le is jött cakk-pakk. Azért nem semmi, közel 60G és csomó még hiányzik belőle. Ezek vajon nem jöttek még ki DVD-n? (GT 50-60) (Z 1-53, 277-291)
  • kelkaposzta
    A shadows akármi is 1 letöltő kliens?
  • phalanx
    Leguccsó ace mega codec pack + leguccsó divx codec aztán már a media player lejátsza .... legalábbis nállam.

Tényleg nevetséges ez a bittorent kb 10 megáér cserébe 30-at töltök fel ... ha meg a feltöltést leveszem 3 kb-ra a letöltés is leesik 2-3 k-ra .... ennyit a bittornado kliensről... most kiprobálom azt a shadows akarmit ... honnan lehet letölteni?
  • kelkaposzta
    Izé, biztos volt már róla szó, de ha nem gond leírnátok miért is jók az ogm részek? A zsír minőség még oké...

Ja meg h mivel lehet lejátszani?
  • RiddleR
    Mondjuk azért érdekes, de nálam is jóval több megy fel, mint le.
  • _Vegeta_
    Teny h ha toltessz belassitja a netet, de azert jon rendesen.
  • Bucser
    JAhh és mindent belassít iszonyatosan... A Db GT-t szedném.. meg majd az X series-t..
  • Bucser
    Akkor fingom sincs miért szedi ilyen qva lassan...
  • _Vegeta_
    ha egye torrent jon akko shadows ha tobb akko azureus
  • sigmavirus1
    Én, ellenfél Frieza, főszerepben az osztályfőnököm, eg yklicsit jobban kigyúrva és SSJ-é is képes átváltozni!:)
  • phalanx
    Milyen Bittorent klienst használsz?
  • _Vegeta_
    Ez hulyeseg en a-x tol is 30-40kval toltok kozbe 3kval felfele. :P
  • Bucser
    Anime-xtreme az a baj, hogy csak annyival enged letölteni mint amennyivel felfele tolod:( Legalább is nálam.. Csoffadt dsl meg 12 K-nál nem tud kigyötörni magából felfelé:(
  • _Vegeta_
    Ki rajzolta ezeket ?
    Kiralyak!
  • sigmavirus1
    HI!
    Van egy oldalam ahol Dragopn Ball stílusú képregényeket rakosgatok fel:
    www.sigmaweb.ini.hu
    Nem véletlen hisz eleve DB karakterek a főgonoszok!:)
  • _Vegeta_
    Azt jol teszed.
  • RiddleR
    Kösz, így nem kell olvasgatnom. Akkor lekapom asszem mindet. :)
  • _Vegeta_
    Olvass vissza, vagy nezd meg!
    Amugy Japan szinkron angol felirat +angol szinkron is! /ogm/
    Az avik meg japan szinkron angol felirat!
  • _Vegeta_
    Az animehq az igen, az anime-xtreme meg ritkabban de azis jon jol. :)
  • RiddleR
    Most ez a bittorentes feliratos vagy nem? És milyen szinkronos? Bocs, de csak most kaccsolódtam ide, oszt nem tom.
  • Waterhorse
    Ilyen gyors?
    Na most átkozom magam, hogy csumira van a vincsim:((
  • _Vegeta_
    Erdekes nekem 50-60k val jon.
    Amugy ha kell letoltod, ha nem akkor meg nem kerdezoskodj. :)
  • Matthewpamer
    az bittorentes,lassu
  • _Vegeta_
    Lentebb mar emlitettem honnan toltheto le a full dbz, ha keptelen vagy visszaolvasni akkor tudlak sajnalni.
    Feliratokert animestars.animehq.hu -n nezelodhetsz, illetve irc-n az #animestars csatin kerdezodgethetsz!
  • Matthewpamer
    kösz