678
Melyik a jobb - RTlklub vs tv2
-
#475 a TV2 a Philadelphia/vagy hogy kell írni:D/ c. filmet adta le vágatlanul... -
#474 Tv2 is leadta a Shcindler listáját, és én úgy emléxem ők is vágatlanul, csak, hogy felzárkózzanak a konkurenciához.
Azért gondoljatok bele, hogy ezt a szintet tartják ekkora mennyiségű reklám mellett, milysen lenne az amúgy is ótvar színvonalból, ha kevesebbet reklámoznának. Persze a reklám bevételek nagy része megy fűmuftik zsebébe, ezért nem is lesz soha kereskedelmi csatornán igazi színvonal. Egyedül a Viasat sugároz jó műsorokat, bár ők meg filmek hiányában vannak, és szerencsétleneket előbb utóbb le fogják húzni mint anno a Tv3-at.
-
Aspyrin #473 Nem igaz, nem 20 percenként, csak 16 , ugyanis ez a minimum amit folyamatosan sugározniuk kell. De azért bekaphatnák a f@szom, eddig az rtl egyetlenegy filmet tudott leadni vágatlanul működése során (ha jól emléxem), a Schindler listáját , a tv2 még szűz. -
#472 Mi a tökömért vágják meg a filmeket az rtl-en? Jómultkor volt 1 Bruce Lee film, örökérvényű darab, erre belevágdostak a rohadt dögök egy csomószor. Meg volt valami cápás fil, ami jó nagy szar volt, de amikor haraptak a cápák, az mind ki volt vágva. Én meg néztem, hogy most mivan? Mikor halt meg az 5 búvár?
Rettenet. -
Cat #471 még... hidd el, keményen dolgoznak azon hogy még több legyen -
#470 a döntő többség... -
#469 Viasaton még sincs annyi reklám.... -
#468 Miért, kereskedelmi tv(k)-től (rádió(k)tól) mit vártál? -
Roll #467 Utálom mindkét csatornát a sok reklám miatt.
Egyszerűen undorító, hogy bármit nézel 20percenként reklámot tesznek bele. -
Cat #466 ??
szerinted ez manapság már, monika, balázs, előtte klaudia akármi showk után érdekel még bárkit is? -
#465 Miért nem leplezik már le a Kolosi ferde hajlamát? Ez nem egy szaftos téma a bulvár sajtónak? Netán félnek tőle? -
#464 Azt én sem értem de mióta ő ott a műsorok főhajakenje egyre szarabb az egész... Pakolgatják a jó kis sorozatokat össze vissza aztán eltüntetik... Viszont van helyette Éde dundi valentina... Az Alias-t akarom vissza!!!!:((( -
#463 De utálom azt a csákot! Hogy lett abból a faszból hirtelen egy igazgató szintű faszi a reteknél? -
Cat #462 Rekord negyedévet zárt a TV2
A TV2 közel 5 milliárd forint bevételt ért el az év első három hónapjában, ami mintegy 15 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest - derül ki a csatorna közleményéből.
Januárban 16 százalékos növekedéssel közel 950 millió forint, februárban 20 százalékos növekedéssel 1,58 milliárd forint, márciusban pedig 11,6 bővülés után 2,45 milliárd forint nettó árbevételt ért el a TV2.
Ez az összeg tartalmazza a televízió teljes bevételét, vagyis a reklámszpotok és a szponzorálás esetében az ügynökségi jutalék értékét is magában foglalja. -
#461 Gratula! Kolosi Petike most már vehet magának egy egész buzibárt. -
Cat #460 Tovább nő az RTL Klub bevétele
A piacvezető televíziós csatorna február után márciusban is 22 százaléknál nagyobb bevételnövekedést könyvelt el az előző év hasonló időszakához képest. Ennek köszönhetően az RTL Klub reklámbevétele az év első negyedében 20 százalékkal nőtt 2003 első három hónapjához viszonyítva, az előző hónaphoz képest pedig több mint 1 milliárdos növekedést produkált.
A magas árbevételeket a hirdetési piac kedvező alakulása mellett elsősorban az első negyedév kimagasló nézettségi mutatói támasztják alá. Emellett pedig a januártól bevezetett új mozgó áras kereskedelmi stratégia is sikeresnek bizonyult.
A csatorna nézettségének alakulásában meghatározó szerepe van a Való világ harmadik sorozatának, amely minden korábbinál nagyobb közönséget vonz. Nagyrészt ennek köszönhetően az idei év első három hónapjának átlagát tekintve főműsoridőben 300 ezerrel többen nézték az RTL Klubot, mint a Tv 2-t a teljes lakosság körében, míg a korábbi sorozatok ideje alatt a különbség ennél jóval kisebb volt. A Való világ 1-et az első három hónapban átlagban 1,57 millióan nézték, a Való világ 3-at átlag több mint 2 millióan követték figyelemmel.
Érdekes ugyanakkor, hogy a csatorna főműsoridős közönségaránya január–márciusban valamelyest csökkent a tavalyi év egészéhez képest a 18–49 évesek körében. Igaz, hasonló a tendencia a rivális esetében is. A vizsgált időszakban pedig az MTV is veszített közönségarányából. A közszolgálati adónál ugyanakkor 2002–2003 között emelkedő a tendencia, míg a két nagy kereskedelmi tévé esetében csökkent a közönségarány. -
#459 Lemaradtam, bántam nagyon.
Kíváncsi lettem volna Nacsa képére.
-
#458 Sejtettem, hogy valami kamu votl benne. :) -
#457 A Nacsa az majdnem összeszarta magát annyira nem tudta, hogy mi az ábra. +mikor az utolsó fickó bejött/producer?/ akkor azt vártam, hogy a Bagit vagy leveri, vagy elsírja magát! Nem szeretem ezeket a show-kat de ez marha jó volt! -
#456 Jó volt nagyon... Ugye a mai rész a Banánhéjról szólt volna. Első reklámblokkig minden jól ment. Nacsa elmondta, hogy minden szép és jó, beszélgetett a Kordával meg a sminkesével és mindenki happy. Aztán bejött Bagi Iván.. Leszegett fejjel és kipakolt. Hogy Ki akar lépni a duóból és hogy az Oliver mindig elnyomja őt etc.etc.... Aztán Behívták az új leendő társát és a rendező/producert is Koós Györgyöt. Mit ne mondjak, Nacsa köpni nyelni nem tudott 4-szer váltott színt. Aztán Bagi kivonult a stúdióból és visszajött ewgy 4 literes pezsgősüveggel:)))) Poén volt megszívatták a Nacsát. Jakupcsek tudott róla ez volt a 300 adás. Sirály volt Bagi Qrva jól játszotta a csalódott kiégett humoristát:))) -
#455 NA lezajlott a Jakpucske, én sajna lemaradtam róla. Mi volt benne? -
#454 Komolyan? Erről még nem hallottam. Kár lenne értük. -
#453 Most láttam valami előzetest, amiban a Bagi Nacsa duó egymás ellen vitatkoznak a Jakupcsekben.
Mi történt? Valaki tud róla valamit? Valami botránybafulladt műsort emlegetett Jakupcsek. -
#452 Úgy visszasírom a régi MTV1-2 korszakot, amikor még a filmeket úgy szinkronizálták, hogy arra nem lehetett panasz, és nem vágtak ki semmit! MTV-n láttam az ominózus Rémálom az Elm... részt is. Meg a Chucky-kat is ott adták. -
#451 Káposztalevest is újraszinkronizálták, és Louis De Funes jól megszokott és nagyon eltalált hangját is lecserélték.... -
#450 4-ben lehetett :D -
#449 Rémálom az Elm utcában 4 v 5-nél is kivágták azt a részt, mikor a csaj egyedül súlyzózik, és jön Freddy. Freddy lenyomja a súlyt, addig, amíg mutatják, hogy a csajnak kifordul a keze, és a csont kiugrik, aztán meg rovarlábak nőnek a sebből. Na ezt a részt teljesen kivágták, pedg az egyik legjobb rész volt. -
#448 Én sztem beleürítettem volna az arcba a tárat. Aztán az ortopéd agyalhatott volna, hogy hogyan fog újra járni az ürge :D -
#447 "Rendben akkor hivatalosan járok el de az nagyon nem lesz szép dolog......"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH -
#446 azt nem láttam -
#445 A szikla üldözési jelenetét is felhasználták már egyszer... -
#444 HÁ!!!
A karambolnál a villanyosnak gumi kerekei voltak, és egy kicsit kitért :D:D:D:D -
#443 Láttam 1-szr egy filmet, amiben ezt az üldözési jelenetet 1az1-ben lemásolták :D -
#442 Két túsz között a reteken
Hát baze, inkább menne 16-os karikával, de ilyen bénán ne vágják ki a levágott fület!!! -
#441 Most nézem a TV2 műsorát....Meg a retekét is....
Hát nem tudom melyik a rosszabb.... Az átszinkronizált 2 túsz között vagy a Tűzparancs nevű borzalom.....
A Féktelen Minnesota viszont jó lesz:))) -
#440 Discovery tényleg nagyon király nekem is kedvencem, csak már ott is nagyon idegesítő a sok reklám -
#439 Tegnap olvastam egy hírt. Az arc - Simon András - "Story értékdíjat" kapott. :) A kettő nem zárja ki egymást?
Story és az érték?! :)
LOL ez az ország ...
Ahol a story díjakat oszt az "értékekért", mégha "nagy" tévés személyiségek adják is ...
Hogy a picsába - bocsánat - van egy Storynak, Bestnek, Blikknek "értékszemlélete"? Lassan olyan lesz, hogy "való világ díj" :). Kossuth díj helyett ...
Néha komolyan elszomorít ez az ország. Mindig ... -
#438 Egyik nap mexámoltam: 7 emeltdíjas sms hírdetés volt egymás után a tv2-őn... -
#437 cartoon network ;] meg eXtreme :P -
#436 mockosss kisz rtl klubb...
tv2 jobb, mondjuk részemről csak a totalcar, de az rtl klubbon semmi.
kedvenc: discovery-sport1-eurosport-spektrum-nat. geog.
ebben a sorban, (ha beindul a motogp, akkor módosul)
a disc. nagyon jó, és megy hajnalban is!!
mindenkinek ajánlom a show(pénz) orientált adók helyett.
Csak azt sajnálom, hogy a felelösséget a butitásért, pofátlanságért, és társadalommérgezésért nem lehet a nyakukba varni, és ez a sok emeltdíjjas sms [email protected]öj.