259
Baldur s Gate Vegigjatszas csicskaknak)
-
#139 köszi. mellette párhuzamosan tolom a neverwinter nights-ot:)
most ilyen "visszafele bioware" játékokat élem, az utóbbi hetekben a kotort játszottam végig évek után. de a baldurs gate és a neverwinter nights kimaradt az életemből. sokkal jobbak, nem olyan kazuárok, megvan bennük az az "esszencia" amit egyre jobban kispóroltak a hasonló játékokból... -
Samurai84 #138 Igen, a bandit camp az nehéz amíg alacsony szintű vagy.
Nem tudom, bárdot nem játszottam soha, ill. a városban felvehető srácot is mellőztem. Nekem az nem tetszett a bárdban, hogy igen, hasznos hogy be tud azonosítani dolgokat a magasabb lore miatt, meg tud énekelni és bonuszokat dobál, de amíg énekel, másra nem is alkalmas szegény...
Ebben jobb szerintem a Pillars of Eternity, ott Chanter néven fut, olyan mint a bárd, csak harcolni is tud közben, nem is olyan rosszul. Én majdnem minden ilyen játékot balanced partyval játszok első körben (fighter, pala, cleric, ranger, thief, mage), klasszik felállásban.
Ha végigtoltad a Baldurst, próbáld majd ki a Pillars-t is... nem fogod megbánni.
Jó játékot!
-
#137 köszönöm szépen, meglett végül guide alapján. a felfedezés néha frusztráló is tud lenni:)
kezdtem egy új karaktert, mert a bandit camp-ben nem tudtam előre jutni.
amúgy a bárdnak mi a jó party felállás? minsc-et annyira nem csípem mert a berserk-et nem lehet jól kihasználni még így alsóbb szinteken, több kárt tesz mint segít. -
Samurai84 #136 Pontosan meg nem mondom melyik map-on de ha ennyire nem bírod ki keress egy walkthrough-t és ott biztos leírják, csak így meg elvész a felfedezés öröme. Ne aggódj, nem tudsz belefutni semmi keménybe még ott. Brage-t lenyomod, vagy úgyemlékszem meggyőzni is megtudod... A térkép északnyugati részén kell észnél lenni, mert van arra pár szirén, az egyik egy csókra kinyírja valamelyik karidat, a többi meg charm-ot castol = megoldás beküldeni Minsc-et Rage modeban, és amíg elszórakoztatja őket, hátulról menjen a pokol (nyílzápor).
Én úgy nyomtam, hogy Beregost>Nashkel>nyugatra és keletre is minden mapot végigtúr, utána FAI-től keletre mindent, majd nyugatra>aztán irány BG.
De rád van bízva, szabadon kószálhatsz, max. ha túlerőbe botlasz mész másmerre. -
#135 köszi. ez elég tág még ... és ezt a brage-s küldit megtudom már csinálni ha összefutok vele? chapter 3 lvl 3 a karakterem, kicsit "távolinak" tűnik ez a , remélem nem lesz gáz ha odamegyek. most kivan-al találkoztam, banditákat akar ölni, egy öreg is mesélt róluk hogy beregost-tól északkeletre járkálnak.
-
Samurai84 #134 1. mindkettő Forgotten Realms, tehát a világ közös (Baldurs, Neverwinter, Ten-Towns, stb.)
2. Ha jól emlékszem Nashkeltől nyugatra valamelyik térképen (amúgy is érdemes végigpásztázni mindent arrafelé, ha Minsc boszorkányát keresed)
-
#133 sziasztok most szereztem be az enhanced editiont gog-ról, már a chapter III-ban járok.
két kérdés:
1. a játéknak van köze a neverwinter nights univerzumhoz? valami csóka megemlítette az elején hogy ő odavalósi. gondolom (ha ugyanaz a csapat készítette) akkor bizony.
2. captain brage-t hol találom meg? valahol nashkel közelében? merre kutassak utána? -
#132 ki mondta hogy mukodni fog vele? -
steweee #131 és biztos hogy fog működni a most megjelenő verzióval is ? ebbe lesznek korábban sose látott helyszínek és karakterek is. azokat hogy lehetett volna előre lefordítani ? -
#130 18.-án jelenik meg az enchanted edition!
A jatekhoz pedig megjelent a TELJES magyaritas, Akit erdekel, innen letoltheti -
#129 http://www.baldursgate.com
jelenleg alig megy az oldal, kivancsi vagyok ra mit akarnak kihozni belole :) -
#128 Javaslom az ebay-t. En a BG2t valami 8euroert vettem postakoltseggel egyutt eredetibe teljesen ujonan. (csak paypal es buyitnow opciokat ajanlom es shopbol) -
#127 Sziaztok. égen-Földön keresem a Baldur's gate 1-et. Ha megvan vkinek pls keressen meg. Mármint aki meg tudja velem osztani vmilyen formában. letölést, vétel, kiírás, egyéb. -
#126 Annyira szemét? -
Marchus #125 jah -
#124 Remélem mikor megjelenik a Baldur's Gate 3, akkor majd kiadják mind a három részt kiegészítővel együtt DVD-n, és akkor majd nekiülök egy BG maratonnak. -
#123 Örök hála! :) -
KH #122 Várostérkép -
#121 Hol található Baldur's Gate-ben a Palace?
(Reakcióidő rulz.) -
#120 Az NWN singlevel nem is:D -
#119 2003. ápr. 10. 01:03 -
magyar ember 2 #117 A BG fanok most NWNeznek. :) -
#116 Kurva sok BG fan van:) Talán mikor kijött az 1 még nem volt ennyire népszerü ez a forum. A BG2 topicja viszont fullon van hozzászolással:) -
Cellator #115 Nem értem miért van íly kevés B G fan, hisz egy hatalmas game-ről van szó! Nos, rulez by rpg-s! :) By -
MoriB #114 Van egy problémám a BG2:ToB-al kapcsolatban. Tegnap megvettem EREDETIBEN a Baldur's Gate 2: Throne of Bhaalt. Mióta felinstalláltam azóta azt írja ki, hogy rakjam be az eredeti disket, pedig fullba felinstalláltam SoA-t is meg a ToB-t is. A SoA is teljesen eredeti Collector's Edition + Windows 98 alatt játszom. Kipróbáltám már mindegyik disket, de egyikkel sem működik. Még akkor is ezt írja ki, ha semmi sincs benne . Kérlek segísetek! -
noxon #113 Elindult a BG kiegészítőm, király:)))) hamarosan kérdések özönét látjátok itt...:))) -
noxon #112 thx, nektek:))) -
noxon #109 Csááá: Baldur-ban, van egy küldetés, mi szerint egy szerzetes csajtól kapok egy nyakláncot és a fiát kell megtalálni, tudja valaki ezt a küdetést? ho van a boy?:)) -
noxon #108 Lenne egy hülye kérdésem: Nincs valakinek meg a BG1 aki már megunta és szeretné nekem elküldeni postán?:)))) ( rendes CD_n mert a DVD-st megszivtam:))))))) -
Chris #106 Itt vagyok mindig, amikor segítségért kiáltasz Noxon. :)))
Igen, a gyógyital/ellenméreg 10 adagot tartalmaz, tehát bőven megitathatod az összes csapattaggal, mivel mindenki meg lett mérgezve... "Jut is, marad is." :) -
noxon #105 Lenne egy hülye kérdésem: amit Marektól szereztem a méreg elleni gyógyitalt, azt meg kell innom?:))))) -
noxon #104 Megvan, KHKH, megvan a fogado ahol van az ürge, thx mindent:))) -
noxon #99 nekem, meg még midig nincs meg az a nyomorék elátkozott thief, még ott sem ahol leirtad KHKH... -
noxon #97 thx all...:))) -
noxon #87 Szasz, van olyan hogy Blade and Stars valamilyen épület? és ha igen hol van? elöre is thx...csá -
noxon #86 köci , már megvan, nem aktuális... -
noxon #85 hmm..: Te tudod hol lehet találni Tome of Wisdomot vagy Book of Wisdomot? mert nem találom... -
noxon #84 uhhaa, elöször is csak két helyre mentettem midig, minig rá!! de azért köszi, sokat segítettél és megpróbálom megcsinélni!!! -
noxon #82 hunvereb: sikerült kinyifantani Saverokot? Valaki help... a méreg küldetést tudja valaki? -
noxon #81 Nah, ilyen egy jól megfogalmazott double szerkezetű mondtat:))))) semmit nem értesz belöle gondolom, én sem:))) hmm...: mit tudsz arról, hogy amikor belépek a BG városba akkor megmérgeznek és meg kell találni az ellenszert? thx